Abuzuri

Cum și-a permis Iohannis să împânzească România cu panourile lui electorale? Abia în 12 octombrie începe campania electorală pentru alegerile prezidențiale!

Abuzurile și ilegalitățile lui Klaus Werner Iohannis Klaus Iohannis rânjește deja alegătorilor de pe panouri publicitare, cu mult înainte de […]

Abuzurile și ilegalitățile lui Klaus Werner Iohannis

Klaus Iohannis rânjește deja alegătorilor de pe panouri publicitare, cu mult înainte de începerea legală a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2019!

Calendarul alegerilor prezidențiale 2019:

2 septembrie 2019: depunea la BEC a protocolului de constituire a unei alianțe electorale

11 septembrie 2019: înregistrarea în registrul electoral ca alegător în străinătate, respectiv ca alegător prin corespondență

22 septembrie 2019, ora 24: depunerea candidaturilor și comunicarea către BEC a semnelor electorale

12 octombrie: începerea campaniei electorale.

8 noiembrie, orele 12.00-21.00, prima zi a votării în străinătate.

9 noiembrie, ora 07.00, se încheie campania electorală în țară.

9 noiembrie, orele 7-21: a doua zi a votării în străinătate.

10 noiembrie, orele 7-21: a treia zi de votare în străinătate și începerea votării în țară.

10 noiembrie, ora 21.00 se încheie alegerile atât în țară, cât și în străinătate, iar alegătorii care la ora 21.00 se află în secțiile de votare, precum și cei care se află la rând în afara secțiilor de vot, pot să-și exercite dreptul de vot până la ora 23.59.”

Deci, „12 octombrie: începerea campaniei electorale.” Atunci ce mama dracului caută impostorul ăsta pe marginea șoselelor acum?

Nu îndrăznește nimeni să ia măsuri împotriva unuia care încalcă permanent toate legile statului, inclusiv Constituția? Chiar așa de rău a ajuns România în timpul dicaturii iohanniste? Impostorul acesta face ce vrea și tot el îi acuză pe alții? După ce cinci ani ne-a arătat „Romania concediului bine făcut”, vine acum un ANORMAL cu probleme psihice vizibile și pledează „Pentru o „România normală”?!

Pe lângă faptul că este permanent paralel cu Constituția, Klaus Werner Iohannis abuzează săptămânal de funcția sa prin naveta la Sibiu, cu coloană oficială și pe bani publici, ca un veritabil împărat însoțit de suita sa imperială. Absolut nimeni nu se sesizează și nu stopează acest abuz sfidător!

În plus, Klaus Werner Iohannis lucrează doar trei zile pe săptămână: marți, miercuri și joi, în rest fiind la Sibiu. A se vedea agenda prezidențială care nu conține activități în zilele de vineri și luni, doar semnări de documente, care sunt făcute anterior și publicate la momentul oportun ca să pară că lucrează cu adevărat. Întâlnirile rare cu diplomați sâmbăta sau vizitele efectuate în aceeași zi de sâmbătă sunt la Sibiu sau în județele limitrofe.

Așa făcea și când era primar la Sibiu. Venea la serviciu la ora 10 și se căra la ora 13, fără să dea socoteală nimănui. Impostorul acesta, ținut în brațe de statul german și protejat de iudeo-masoni prin intermediul serviciilor secrete care dictează polițiștilor, procurorilor și judecătorilor, știe că nu va plăti niciodată pentru toate fărădelegile comise!

Cum poate să-și bată joc permanent de poporul român un fanariot instalat în funcția de Gauleiter peste colonia România din exterior și să nu fie nimeni care să-l pună la punct sau să-l tragă la răspundere pentru toate abuzurile lui? S-a confecţionat o falsă imagine impostorului Klaus Iohannis, care pozează în „neamţ cinstit şi serios”, datorită unei prese corupte şi manipulatoare. Nemţii au pregătit acest sas hoțoman, incult și arogant, dar bun executant, ca să devină Gauleiterul României încă dinaintea intrării în secolul XXI. Ca să se nimerească pe calapodul unei ţări corupte şi umile, nici că se putea găsi o lichea mai potrivită!

Oameni buni, ăsta își bate joc de voi și voi nu reacționați. Un traficant de copii, hoț de case și hitlerist cu acte în regulă, care a devalizat statul român de sute de imobile în valoare de miliarde de euro, după ce a declarat FDGR-ul condus de el ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România, desființat prin Convenția de Armistițiu și un decret regal, ambele din anul 1944, pozează în om corect și luptător împotriva corupției, fiind și premiat de stăpânii lui din străinătate.

                                                                                                            Marius Albin MARINESCU

 

10 Comments

 1. alex

  Pai, d-le Director, cei de la AEP ce pazesc d-le? Acest lucru este de competenta autoritatii electorale permanente! Intr-un stat(colonie) care e in disolutie totala , conduce mafia. Dar si romanii nu se sesizeaza, fiindca le-a fost anihilata total REACTIA! Romanii nu mai au sange in instalatie, nu mai au respect pentru dreptate, morala, cinste, etc. Romanii traiesc de azi pe maine. Plaja de toleranta este ingrozitor de mare, aproape de prostie. Romanii gandesc superficial si nu duc lucrurile la bun sfarsit, fiindca gandesc de azi pe maine. Romanii nu sunt pragmatici. Poporul roman este un popor indobitocit. Daca ati sti cat sufar cand trebuie sa spun aceste lucruri, dar trebuie spuse ca sa ne putem transforma. Revenind la subiect, dupa parerea mea, avem in momentul de fata, cel mai prost presedinte pe care ni l-au dat stapanii externi.

  P.S As avea o propunere: toti patriotii care se aduna in jurul revistei “JUSTITIARUL” sa votam acelasi candidat. Ce parere aveti si pe cine?

  • Malus Dacus

   Sunt de acord cu tine, analiza ta este foate buna. Totusi vrea sa punctez faptul ca poporul roman este atacat prin tot felul de procedee:
   1. Controlul mass-mediei care serveste exlusiv interesele straine. Romanii n-ar mai trebui sa se uite la televizor la asa-zisele posturi de stiri sau de can-can
   2. Controlul Facebookului, Google, YouTube, care cenzureaza tot ce este incorect politic..
   3. Organizarea de mitinguri pro-sistem cu prezenta obligatorie cu participanti de la servicii, multinationale sau cu manifestanti-mercenari de profesie, scopul final fiind manipularea si pervertirea mentalului colectiv.
   4. Folosirea de agenti de propaganda pe care-i vedem in colectivitati cum deschid pe nepusa masa subiecte cu penalii, coruptii, Dragnea…. aceeasi retorica gretoasa. Daca ii contrazici, din lipsa de argumente devin agresivi si incoerenti. Oricum te noteaza si te raporteaza mai departe!
   5. Folosirea falselor sondaje de opinie. Romanii care cred aceste sontaje, vor constata consternati ca vaslesc impotriva curentului. Unii vor tacea pentru a nu fi ridiculizati, marginalizati sau persecutati.
   6. Privilegiatii sistemului: Cei din institutiile de forta care servesc interese straine au salarii mari, pensii mari, influenta si viata de lux. Ceilalti romani patrioti cu principii sanatoase se vor intreba de ce sunt ei mai prosti, daca sacrificiul lor pentru pozitia verticala a coloanei si pentru tara chiar merita.

   In ceea ce priveste candidatul pentru presedintie eu consider ca trebuie sa-i ajutam pe toti candidatii anti-sistem sa intre pe liste. Apoi vom decide pe cine sustinem pentru turul 2. Eu inclin spre Plesoianu.

 2. IQ100

  pt BIG BROTHER totul e permis!!
  Big Brother ne iubeste!!
  1984.

 3. Oberst Zyklon

  Nu se primesc plingeri penale impotriva tradatorului mamaliga voda … Asa mi-a spus un procuroras …..

 4. MN

  Asta minte precum vorbeste. Asemenea lepadaturi, care nu respecta absolut nimic, au intermediat infierea (vinzarea) de copii, colaboreaza cu organizatii naziste in vazul tuturor ( vezi retrocedarile ilegale catre forul german , organizatie catalogata nazista in urma razboiului ), la ce sa ne mai asteptam de la un asemenea nemernic? Acest , Basescu 2 ,care rinjeste atunci cind vorbeste, Nu va mai fi ales.

  • gigimutu

   MN,

   sper ca, nu numai sa nu mai fie ales (sau numit, na) ci sa fie si inchis nitel la mititica, vreo douazeci de ani, asa, sa poata medita in liniste!!!

 5. Augusta

  Votam Cătălin Berenghi!

 6. adria

  Cum a fost posibil ca un asemenea individ — rece, antisocial, un om care nu are pic de farmec, carismă, spirit, har, lipsit total de darul comunicării (calități esențiale chiar și pentru un dascăl de școală) și care urăște visceral pe români și România să se ridice până la funcția supremă în stat?
  Şi acuma, după 5 ani în care a sabotat orice mișcare a guvernării psd-iste, 5 ani în care ne-a decis soarta noastră și a generațiilor viitoare în mod iresponsabil, ignorând Constituția și fără a da socoteală nimănui, pe scurt, un individ care nu a făcut NIMIC bun pentru țara noastră să apuce un al doilea mandat??
  Are asta legătură cu Consiliul European de Relații Externe (ECFR — European Council of Foreign Relations)?
  Vezi amănuntele într-un articol din 14 noiembrie 2016 — “Președintele României e membru în consiliul unui think-tank fondat de George Soros. EXCLUSIVITATE” — https://www.activenews.ro/stiri-politic/Presedintele-Romaniei-e-membru-in-consiliul-unui-think-tank-fondat-de-George-Soros.-EXCLUSIVITATE-138236

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.