Colimator

Curtezanele serviciilor secrete

                 TEST DE CULTURĂ GENERALĂ Alegerile au trecut așa că hai să vă […]

 

               TEST DE CULTURĂ GENERALĂ

Alegerile au trecut așa că hai să vă supun unui test de cultură generală.

Cîte femei general erau în oastea lui Mihai Viteazul? Cum, nu știți? Vai, ce rușine! Nu era nici una!

Cîte femei general au luptat la Cotul Donului? Cum, nu știți? Vai, ce rușine! Nu era nici una!

Cîte femei general sînt în serviciile secrete române? Stați liniștiți, nu este nici o capcană, nici eu nu știu. Știu însă că de cînd s-a terminat epoca războaielor clasice și s-a instaurat egalitatea de gen, la birouri foarte elegante și cu salarii foarte bune, au apărut tinerele.

Personal, nu am cunoscut nici una, dar intuiția îmi spune că la momentul promovării toate aveau picioare lungi și foarte flexibile, sîni mari, rotunzi și tari, buze fiebinți, genunchii tociți (se pare că în zilele noastre acestea sînt condițiile obligatorii pentru așa zisa promovare de gen) – nu neg utilitatea lor socială, dar totuși tariful pe care îl percep de la bugetul de stat (nu de la beneficiar) este exagerat de mare.

General SRI Elena Istode zisă „Anaconda”

Mă uit la Anaconda. Nu știți cine este Anaconda? Anaconda este numele de cod pe care l-a primit o genereleasă SRI (nu l-a primit de la instituție ci de subalterni).  Este generăleasa SRI Elena Istode, pensionată în 2017 (uitați-vă ce pensionară încă bună de Playboy primeste de la casa de pensii cred că vreo 20.000 de lei lunar – ce să fac, să o critic pe răposata mea mamă că nu ma făcut curvă deșteaptă?).

Citez din presă: „Este vorba despre Elena Istode, prima femeie general, în urma unui decret semnat de Traian Băsescu. Cunoscută sub numele de cod Anaconda, aceasta a fost recrutată din zona civilă in postul de secretară a unui centru sindical din Giurgiu și ulterior a ajuns să conducă Direcția de Securitate Economică, pentru ca mai apoi să devină șefa acoperiților SRI din presă și ANAF.

Este ceva care mă face să cred că Traian Băsescu (și despre el știu mai mult decăt se scrie) a chemat-o la un interviu.

Acest renume, sau cognomen (că nu pot să îi spun poreclă) l-a dobîndit încă de cînd a intrat în sistem, adică de cînd a ajuns la școala SRI de la Grădiștea.

Fac o paranteză. Știați că atunci cînd s-a construit la Grădiștea hotelul SRI, însuși directorul instituției, agentul KGB Virgil Măgureanu, s-a dus să aleagă gresia și faianța? Avea un interes, întrucît pe banii SRI el a cumpărat gresia și faianța folosită și pentru enorma lui vilă de la Giurtelecu Hododului. Îmi pare rău că bunul meu prieten Samoilă (Ilă) Joarză, procuror militar, general de justiție, un om foarte corect înainte de 1989 (Dumnezeu să îl ierte), nu a văzut nimic în neregulă cu cheltuielile pentru această vilă. Nici măcar cine a suportat chetuielile pentru zidul înalt care împrejmuia enorma proprietate –  a fost munca patriotică și contribuția (tot patriotică) a unor oameni de afaceri din zonă.

Se pare că Anaconda a fost trecută în rezervă din cauza concediilor petrecute pe un iaht în Mediterană cu infractorul Cristian Rizea, fost deputat PSD condamnat definitiv la 4 ani şi 8 luni de închisoare – acum fugit din țară – și soția lui, fostă colegă! Elena Istode adora vacanțele la Cannes și Monaco (Valer Marian are multe de povestit pe marginea Anacondei).

Generalul Elena Istode (Anaconda) încadrată de infractorul fugar Cristian Rizea și soția acestuia.

Anaconda a fost trecută în rezervă prin același decret cu alte două generălese SRI, Mariana Morgoș și Emilia Cristina Posaștiuc.

În orice caz, din pozele pe care le-a expus, din punct de vedere fizic nu pot să îi aduc nici o critică.

Elena Istode (Anaconda).

Trec la un grad inferior, coloneleasa SPP și apoi STS Daniela Iuliana Tobă, care avea, nu știu de ce, numele de Cicciolina de România.

Colonel STS Daniela Iuliana Tobă.

Soția ofițerului MApN Francisc Tobă care în zilele revoluției  alegea în spitalele din Sibiu cine merită să trăiască și care merită să moară. A ajuns între 1992-1996 deputat PDSR de Sibiu.

[Nota redacției „Justițiarul”: „ …Şi celuilalt serviciu secret preluat de Armată la «revoluţie», STS-ul (Ser­vi­ciul de Telecomunicaţii Speciale), i-a fost legiferată activi­ta­tea tot de un prieten al lui Emil Străinu, de Francisc Tobă, bun prieten la rândul lui cu Virgil Măgureanu şi cu toţi conspiratorii din decembrie 1989, după ce la data de 22 decembrie 1989 (zi în a cărei noapte au fost li­chi­daţi la MApN ofiţerii Usla), gaşca «revoluţionară» kaghebisto-fesenistă a înfiinţat aşa-zisul «Consiliu Militar Superior», ce avea în subordine, decla­ra­­tiv, Armata, ministerul de Interne, Se­cu­ri­ta­tea şi Procuratura Militară, iar Măgureanu trans­mi­tea, în numele acestui consiliu mi­li­tar, «diferite di­rec­tive» către unită­ţile din teritoriu ale sus-numitelor instituţii de stat, găsind destui ama­tori-aventurieri care să se subordoneze în numele «revoluţiei» şi care s-au pretat ast­fel la crimele necesare confiscării puterii. Tobă, care repre­zenta Direc­ţia Generală de Înzestrare a Armatei la Sibiu, împreună cu militarii pe care şi i-a subordonat, a sechestrat aproape 600 de per­soa­ne, printre care şi comandanţii Securităţii şi Miliţiei Sibiu, pe care i-a şi schin­­giuit. Procurorii militari din Dosarul Revoluţiei au arătat că Tobă e implicat în distrugerea a 96 de imobile, în uciderea a 93 de persoane şi rănirea altor 218. El a comis toate aceste isprăvi împreună cu locotenent-colonelul (pe atunci) Aurel Dragomir – şeful garni­zoa­nei şi al şcolii militare din Sibiu – îşi ţinu­se­ră prizonierii, la Sibiu, în bazinul de înot al UM 01512. (…)

Unul din vehiculele intereselor acestui grup de militari, printre care se află şi Francisc Tobă, este organizaţia de tip societate secretă Semper Fidelis, care, împreună cu generalul Emil Străinu, şi-au dovedit toată cor­di­alitatea faţă de generalul rus Fonareff, devenit între timp un vestit «pa­ra­nor­mal» mondial, în timp ce Străinu mai degrabă unul local.

Cei circa 150 de militari de la Semper Fidelis, de care s-a lipit şi Vir­gil Măgureanu, dovedesc un viu interes şi atracţie faţă de masonerie, de noua ordine mondială, de ordinele iniţiatice globale şi de spionajul in­ter­na­­ţi­onal.”] (Dezvăluiri șocante despre păpușarii evenimentelor din decembrie 1989: De la Dimitri Fonareff la agentura sovietică din Armată şi ofiţerul Emil Străinu)

Colonelul Daniela Iuliana Tobă.

A săvîrșit acte de trădare, nu intru în amănunte, ofer doar două linkuri (din mai multe):

http://semperusfidelus.blogspot.com/
http://rustraiandaniel.blogspot.com/2010/07/in-atentia-serviciului-de.html

S-a făcut plîngere penală împotriva numitei Daniela Iuliana Tobă, dar un procuror (despre care se scrie că îi era rudă) a închis dosarul. Informațiile pe care le trimitea prin mail, după ce spărsese unele conturi (deci se pricepe și la altceva!) plecau în general în SUA și Israel.

Daniela Iuliana Tobă

Dacă s-ar întîmpla ca o femeie să mă oprească pe stradă (desigur că nu se va întîmpla!) să îmi spună că în ultimii ani a fost demnitară, m-aș uita în primul rînd la genunchii ei (iar dacă ar purta pantaloni, i-aș cere să-i dea jos în stradă) .

Nu insist pe tema asta pentru a nu fi catalogat drept misogin sau sexist, dar milioanele de femei cinstite și muncitoare din România nu simt nevoia de a se revolta?

O pleiadă de curve proaste, plătite regește, numai fiindcă se pricep să fac sex oral șefilor?

                                                                                           Dan Cristian IONESCU

7 Comments

 1. Marian

  Egalitatea de gen nu se referă la faptul că femeile ar fi egale bărbaților (oricum nu sunt), ci la faptul că poți să-ți alegi singur/singură genul indiferent de sexul cu care te-ai născut.

  • Da, ma, suntem toate curve si proaste si inferioare. Chiar crezi asta?

   • Ion A.

    eu nu cred ca sunteti toate proaste in Servicii; nici nu sunteti toate curve lipsite de onoare; din pacate, sunt cam multe din astea printre voi

 2. Huh? Eu sclavagesc la o firma, nu lucrez in servicii, ma refeream ca femeile chiar sunt capabile de munca intelectuala si nu sunt toate cu curu la inaintare.
  Se metafora ‘genunchii tociți’ lol, poate am genunchii tociti de la facut curat in casa, altfel puteam sa-mi pun o perna dedesubt.
  Nu mai avea tu impresia ca toate femeile lupta cu viata sugand de la altii.

 3. Malus Dacus

  “Colonela” de la STS este mai tare decat softul electoral. Asa se explica marja de eroare, softurile intarite, hardurile inmuiate si numerele multiple. Chiar si mortii mai vor (sa voteze) o data! Trai pe vatrai la STS (Sarbatoarea Tuturor Simturilor). Poate ca nu acesta e mesajul articolului, dar pe mine m-a inveselit putin, ca de Duminica n-am mai zambit deloc.

 4. Dan Cristian Ionescu

  Un prieten mi-a trimis prin mail textul postat pe facebook la adresa mea de Daniela Iuliana Toba (la stilul pe care l-a ales, imi este greu sa ii spun “doamna”). Ii raspund succint:
  O coloneleasa adevarata de informatii ar fi pierdut putin timp ca sa caute mai multe articole scrise de mine. Nu toate cca. 500 de articole postate din anul 2015 incoace, dar ceva mai mult decit unul singur. Intrucit sint multe lucruri pe care din cind in cind, in alt context le repet, ar fi aflat ca eu am fost primul care inca din august 2015 l-am acuzat pe Iohannis de tradare si l-am criticat in zeci de rinduri (asa, cu singurul neuron pe care sustine ca il am). Mai putea sa afle ca de aproape 30 de ani tot lupt impotriva tuturor presedintilor tradatori ai Romaniei – nu sint prea multi cei ca mine. Deci daca ea este impotriva lui Iohannis, nu aceasta este cauza pentru care am scris articolul.
  Da, informatiile postate le-am luat de pe internet si mi s-au parut foarte credibile in special cind sint trecute adresele de mail (nu stiu cum obtinute) la care se sustine ca trimitea materiale in strainatate. Nu am vazut nicaieri nici o dezmintire, nici o contestare, nici o aparare. Daca a luat pozitie pe facebook, eu nu am facebook.
  Intrucit nu o cunosc, evident ca articolul meu nu este impotriva ei ci impotriva modului si criteriilor de promovare in Romania de azi, inclusiv in cadrul serviciilor secrete.
  Ar mai fi multe de comentat, dar nu are rost.

  • Adrian

   Ciudat, a mai fostun articol preluat pe justitiarul de pe facebookul dnei toba, articol care intre timp a disparut.
   M-am mirat cand am vazut cvul doamnei, am zis cum poate fi preluat asa ceva pe justitiarul.
   Zi buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.