Observator

„Cvadruplu tulup” conjugal cu Cristian Tudor Popescu

  Motto: „Analistul politic de la Digi24 a fost de-a lungul timpului foarte rezervat în ceea ce privește viața lui […]

 

Motto: „Analistul politic de la Digi24 a fost de-a lungul timpului foarte rezervat în ceea ce privește viața lui personală, însă se știe că CTP are la activ patru divorțuri și o nouă iubită cu 20 de ani mai tânără decât el…” (IMPACT.ro, 2 decembrie 2019)

„Foarte rezervat în ceea ce privește viața lui personală…” Eh, eu zic să n-o luăm chiar așa, ad literam, maestre… căci, cu toată rezerva și discreția, ne-ați făcut, totuși, unele confesiuni sensibile de-a lungul timpului. Poate că nu mi-aș fi amintit de emoționantele dumneavoastră opinii despre dragoste, în general, și despre sex, în special, dacă nu emiteați, pe 5 iunie 2020, la DIGI 24, unele noi reflecții memorabile privind practicile solitare în rândul tinerelor ignorante, tinere care au urgentă nevoie nu de EDUCAȚIE SEXUALĂ, ci direct de TERAPIE SEXUALĂ !!! în școli. Atunci ne-ați dezvăluit secretul și ați găsit și soluția: „…să le spună omul ăla care face curs la școală că e posibil să li se deformeze centrul sexual de pe scoarță! Asta este o chestiune medicală. Și ele nu știu acest lucru.”. Ei, păi zi așa, măi dragă! sunt convinsă că acum, dacă tinerele au aflat, se simt cu totul descurajate și n-o să mai facă niciodată, dar NI-CIO-DA-TĂ! ci o să-și conserve nevătămat centrul sexual de sub coafură! Și nici băieții, cred, n-o să se mai încumete, deoarece și lor li se poate deforma te miri ce pe scoarță sau pe unde s-o nimeri!

Cu toate că, în general, sunt puternică și primesc cu stăpânire de sine știrile senzaționale, aflate la limita incredibilului, trebuie să recunosc că uneori este, totuși, prea mult chiar și pentru mine… spre exemplu, să luăm ziua în care am aflat că CTP-ul a fost căsătorit DE PATRU ORI !!!!! Adică, prieteni, patru femei, în etape diferite, deci nefiind victimele unui fenomen de contaminare în masă, au acceptat, de bună voie și nesilite de nimeni, să-și unească destinele cu UN TRENING DE-O CALITATE ÎNDOIELNICĂ… ba, chiar și mai mult de-atât, nu cu un „costum de trening”, cum ar veni un fel de „deux-pieces” elegant, de bun simț, pentru CETEPEI, ci cu împerecherea bizară a unui pantalon dintr-un set cu un hanorac din alt set.

Se pare că toate aceste doamne l-au agățat pe Cristian Tudor Popescu, deoarece, după cum el însuși povestește: „În materie de agățat persoane de sex opus am fost un handicapat de când mă știu. Ce să-i spui fetei, așa, hodoronc-tronc?” Chiar așa! Cu Blanșeta, mașinuța lui, a fost mai simplu… dânsa a acceptat pe dată relația intimă -cu țeava de eșapament trepidând ușor emoționată, ce-i drept, dar fără fandoseli și fără să aștepte declarații de dragoste!

Incredibil este însă doar faptul că patru doamne s-au căsătorit cu-n trening… în timp ce faptul că ele au divorțat pare mult mai ușor de argumentat. Căci, iată cu cine s-au căsătorit dânsele:

…CONFESIUNILE LUI CTP DESPRE DRAGOSTE:
O tratam ca și cum aș fi fost bolnav de hepatită. Când ești bolnav de hepatită, nu poți să te opui. Mă enerva faptul că îmi plăcea fata aia, că depind de ea într-un fel.”

…DESPRE FLORI :
Nu duceam niciodată flori! Am vândut florile de la prima mea căsătorie. Mi-a părut rău de ele că adusese lumea flori și m-am dus în piață și le-am valorificat.

…DESPRE SEX:
Cedez întotdeauna inițiativa… Nu am decis eu niciodată! M-am supus preferințelor.”

…DESPRE TOLERANȚA PENTRU MINORITĂȚI SEXUALE ȘI DEVIAȚII SEXUALE:
Nu numai că pederaştii şi lesbienele trebuie lăsaţi în legea lor, să se pipăie şi să se lingă în văzul lumii, dar trebuie să fim democraţi şi toleranţi până la capăt, nu pe porţiuni. Mai sunt şi alte minorităţi sexuale care suferă din pricină că nu sunt înţelese de societate. Necrofilii, de exemplu, cei care fac amor cu cadavre, ei cum să-şi trăiască pasiunea vieţii când nu au acces neîngrădit în cimitire? Ca să nu mai vorbim de morgă, unde se iroseşte atâta prospătură. Apoi zoofilii, dedicaţi animalelor, care-şi au şi ei câte o Claudia Schiffer cu uger de nota 10 sau un măgăruş pe post de Antonio Banderas.

…DESPRE GENUL DE FEMEIE PREFERAT:
Întotdeauna mi-au plăcut ciboargele (!!! n.n.), adică fetele cu care aș fi putut SĂ MERG SĂ BATEM PE CINEVA! Îmi plăceau fetele dure, hotărâte.

…DESPRE CĂSĂTORIE CA AFACERE:
Nu mi-am dorit, dar am avut ocazia să plec în anii ’80, prin căsătorie (în Statele Unite, n.n.). Era o metodă DESTUL DE SIGURĂ (oooo! n.n.) atunci. Dura vreo doi ani, doi ani și ceva, îți făceau tot felul de obstrucții, dar dacă aveai tenacitate, reușeai până la urmă.

…DESPRE VIITORUL LUI SENTIMENTAL:
Cu vârsta, și după trei divorțuri (încă nu erau patru, n.n.), s-a mai ivit un impediment: înainte ca atracția mea pentru vreo cetățeancă să se coaguleze cât de cât, o voce mică îmi cârâie în cap: «Nu m-ai iubit niciodată și nici n-ai fost cu mine în concediu, monstrule!» -așa că mă las păgubaș.

…DESPRE FERICIRE:
Am fost fericit doar de două ori în viață… Cred că am fost fericit în ultimul an de facultate, când am făcut lucrarea de licență la Automatică -Sisteme de reglare adaptivă cu model etalon. Timp de un an și jumătate am căutat o funcție, o funcție Lyapunov, care se referea la hiperstabilitatea unui sistem. Am găsit-o într-o dimineață… Ăla a fost un moment în care am fost fericit… Al doilea a fost când fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematică, la Bacalaureat, după trei ani de chinuri. Mi se face pielea de găină când mă gândesc.

…DESPRE PRIMA LUI EXPERIENȚĂ SEXUALĂ
Contactul sexual, de pildă. Când am văzut cum este el, mi s-a părut, în primul rând, dezamăgitor. În capul meu era ceva… trebuia să fie un soi de dezlănţuire de energii cosmice, o… cum să spun?! Un lucru mult mai complicat. Mi s-a părut prea simplu şi atât de strain.“ (sigur, dacă era o funcție Lyapunov, de exemplu, altfel ar fi stat treaba!!! n.n.)

Ei, dragi concetățeni, și cu toate că aceste destăinuiri au fost făcute în mod public, patru femei au decis totuși să riște… iar a cincea poate că se va încumeta și ea… adică, de ce nu? Iar în perspectiva consolidării relației, din când în când, dânsa merge cu treningul însuflețit la piscină… și la SPA… Când înoată, CTP-ul poartă pe țeastă o cască albă, virginală, ca să nu se ude la păr… De acolo cei doi zburdalnici obișnuiesc să iasă fiecare cu câte-o pungă de cincizeci de bani, tip maieu, în care -cred!- își transportă, legănându-i șmecherește, chiloții de baie.

O scenă de-un romantism cald, familial, care poate pregăti orice duduie pentru deliciile secrete ale unei viitoare căsnicii.

                                                                                                    Luminița ARHIRE

11 Comments

 1. Corneliu Turcan

  Ce imbecil fără cel mai elementar bun-simț. Și ăsta vrea să fie formator de opinii.

 2. Nenea Iancu

  Minte “luminata”, clar … E si mandru de ceea ce debiteaza. Intr-o societate cat de cat normala, ospiciu scria pe el. Are si copii ? Adica specimenul asta s-a inmultit ?

 3. :))) ”Altfel ar fi stat treaba” – dacă era o funcție Lyapunov tare, pentru că dacă era o funcție moale radial nemărginită, cu siguranță, se modifica și starea întregului sistem; cunoscut fiind faptul că există oscilații bipolare ale vitezei de variație a energiei mecanice. :)))

 4. kali13

  Se pare ca a cincea femeie din viata lui e ciboarga, e mistress, il pune sa-i suga tocul de la pantof, il bate cu pliciul peste fesele flescaite mai ceva ca Prigoana pe Bahmuteanca, ii da palme peste cap (noroc ca vidul nu doare)…sigur bobocelul de CTP va rezista langa micuta ciboarga. Nu mi-e mila de el (sic)

 5. Dan Stoian

  Păi, ăsta nu se suportă nici pe el ce să mai vorbim de altceva!?

 6. Hannah RObinson

  ctp este dovada ca laba tampeste, o freaca la caseta pe femeie

 7. Nea Gheorghe De La Tara

  Si asta se pretinde agent american ?

 8. Themega

  CTP-ul (noi l-am numit asa la inceput, dupa un timp Croco) mi-a fost coleg de clasa la Mihai Viteazul. Tot ciclul liceal. Atit de oligofren nu parea, dar un ciudat da. Eu nu mai traiesc de decenii in Romania, dar ma surprinde ca alti colegi de atunci nu faca observatii la psihicul anormalului de acum!

 9. Noe

  Patru divorturi. Cine suporta un dement ca acest Popescu? Un nazist neoliberal la o televiziune de sclavi DIGI TV

  • Nenea Iancu

   … o televiziune de slugi, nu de sclavi. Diferenta dintre o sluga si un sclav este ca primul o face de bunavoie si in mod costient. Sclavul este constrans sa se supuna, ceea ce nu e cazul la digi tv sau la majoritatea posturilor tv.

 10. justinianus

  Vai dna Arhire, chiar ati avut rabdare sa cautati toate aceste enormitati despre CTP? Asta este un escroc financiar de pe timpul raposatului Dumitru Tinu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *