Atitudini

DA, pentru căsătoria naturală! DA, pentru viitorul României! 

  O lume întreagă, la Referendumul din 6-7 octombrie a.c., este cu „ochii” spre România! DA, pentru căsătoria naturală! DA, […]

 

O lume întreagă, la Referendumul din 6-7 octombrie a.c., este cu ochii” spre România!

DA, pentru căsătoria naturală! DA, pentru viitorul României! 

Nu ar trebui pe nimeni să mire că, de Centenarul unirii românilor, duşmanii care ne vor ştearsă identitatea şi dăinuirea ca neam nu se află doar dincolo de graniţele Ţării, ci şi aici, în interiorul ei, unde avem ocazia să vedem cum, pe faţă, unii concetăţeni minoritari vor insistent să ne obstrucţioneze manipulator exerciţiul democratic şi, de s-ar putea, să trăim şi să gândim neapărat ca ei! De fapt, tot mai mulţi dintre noi am început să înţelegem cum, încercând a ne prinde în păienjenişul otrăvitor al Noii Ere, noii iudeo-bolşevici vor cu tot dinadinsul, printr-un internaţionalism al alienării generale şi asasinatelor în masă, să ne arunce în iadul globalizării şi, ca nişte cruciaţi moderni ai terorii, să schimbe la faţă” întreaga lume, să sucească minţile şi sentimentele, să instaureze o Nouă Ordine Mondială fără state naţionale suverane, fără instituţii care să îi apere real pe oameni, fără democraţie, fără dreptul de a se apăra în faţa agresivităţii unor minorităţi! Planul lor diabolic, al impunerii unei mentalităţi (anormale) care să ne facă să nu ne mai găndim la urmaşii nostri (şi, deci, la dăinuirea neamurilor), nu s-a reuşit a fi implementat in 14 state europene unde, graţie conducătorilor care au ascultat de glasul popoarelor din Grecia, Croaţia, Cipru, Bulgaria, Rusia, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Malta, Polonia, Slovacia, Ungaria, Căsătoria este definită, cu intenţia explicită de a estompa flagelul homosexualizării societăţilor umane, ca uniunea liber-consimţită dintre un bărbat şi o femeie!

Suntem aşadar îndreptăţiţi şi noi, românii, ca în acest moment de măreţie istorică, să urmăm linia mentală şi constituţională trasată, de ţările de mai sus, pentru a proteja Căsătoria de orice fel de viruşi ai dezmembrării şi, în deplin acord cu principiile enunţate de Curtea Europeană de Justiţie (conform căreia statele au libertatea de a defini Căsătoria fără nici un fel de amestec din partea instituţiilor U.E.), să ne folosim de marea şansă a Referendumului (dacă vrem ca neamul nostru să mai dăinuie în istorie), să nu lăsăm Căsătoria şi Familia să fie distruse de duşmanii lui Dumnezeu şi, PARTICIPÂND CU TOŢII LA ACEST DEMERS FĂRĂ PRECEDENT, să luăm aminte la cea mai înaltă autoritate în materie de Jurisdicţie naţională, Curtea Constituţională a României, care a avizat legea de revizuire a Constituţiei (prin Decizia 580/2016) şi ne-a înştiinţat că iniţiativa civică (Familia se întemeiază pe căsătoria liber-consimţită între un bărbat şi o femeie) respectă dispoziţiile Legii fundamentale privind revizuirea şi că această procedură (de revizuire) nu incalcă dreptul nici unei persoane şi nici altui tip de familie. De aceea, stimaţi cititori, este de netăgăduit că problema acestui Referendum este deosebit de importantă, dacă s-a ajuns să fie discutată şi consfinţită constituţional în atâtea state, iar costurile lui, financiare, sunt cu certitudine prea neînsemnate, dacă ne raportăm la consecinţele catastrofice în caz de eşec, noi încercând să nu ajungem în situaţia Olandei (unde, anual, din bugetul ţării se alocă nu mai puţin de 2,8 milioane de euro pentru implantări mamare la transsexuali) sau Canadei (în Ontario, părinţilor care se opun agendei LGBT li se iau copiii de către un stat devenit totalitar) etc!

Noi, cei care stăm de veghe la graniţe şi conştiinţe, vă îndemnăm, amintindu-vă că suntem descendenţi ai atâtor înaintaşi demni, să fim uniţi în a lăsa urmaşilor noştri tezaurul unei Educaţii curate şi, făcând ascultare de mai-marii Ţării, să punem în inimile noastre îndemnul ÎPS Streza, arhiepiscop ortodox de Sibiu şi mitropolit al Ardealului: Problema este mare de tot, este un examen al nostru…importantă este prezenţa, nu altceva! Că spui DA, toţi vor spune DA, cei care spun NU, nu vin. Dar dacă din 3 milioane care au semnat, dacă nu dublăm, dacă nu suntem acum 6 milioane ca să votăm…nu se aprobă Referendumul, nu este valid (…) De aceea, vă rugăm mult de tot, este un examen, cel mai greu examen pe care îl dăm noi, în libertate. Gândiţi-vă că nu noi vom suferi, ci urmaşii urmaşilor noştri. Şi atunci vor zice: măi, ce părinţi, ce înaintaşi am avut de nu şi-au lăsat ei măcar o jumătate de oră să se ducă acolo şi să împlinească (…) Vă rugăm mult, i-am rugat pe preoţii noştri să meargă împreună cu dumneavoastră şi noi vom face la fel – vom sluji Duminică la Catedrală. Dar câţi vin la Catedrală? Câţi vin la Biserică? Dumneavoastră aduceţi-i şi pe ceilalţi de acasă (…) Dacă pierdem examenul acesta, multe lucruri vor veni şi vom plânge apoi, nu se va mai repeta niciodată momentul acesta, este irepetabil”

                                                                                             Prof. Costel NEACȘU

3 Comments

 1. Pentru cei care inca mai ezita sa voteze PENTRU

  Referendumul asta nu este doar un mod de a intari gardul de protectie din jurul familiei naturale, care e in mod evident agresata in moduri de-a dreptul grotesti. E si un mesaj de “Luati-va ghiarele de pe Romania!”, pentru cei care vor sa ne distruga natia definitiv. Trebuie sa inteleaga ca romanii care mai simt romaneste inca mai sunt aici, inca mai reactioneaza, inca mai sunt dispusi sa lupte cu ei si inca mai au o sansa sa-i infranga. Trebuie sa le aratam ca in ciuda propagandei desantate si in ciuda otravurilor cu care, ca niste criminali de cea mai joasa speta, se straduiesc de atatia ani sa ne omoare, debilizeze, tortureze, nu ne-au distrus definitiv. Ca daca e nevoie sa ne salvam familiile si copii de la moartea inevitabila, fizica, psihica si spirituala, la care ne-au condamnat, vom mai face un ultim efort si ne vom ridica si ii vom zdrobi. Sa mergem la vot si sa votam PENTRU. Si apoi sa incepem o tranta pe viata si pe moarte cu ei. Pentru ca atata vreme cat ei controleaza Romania, nu avem nici o garantie ca rezultatul acestui Referendum va fi respectat si nici ca vom fi lasati sa traim ca sa apucam sa ne bucuram de o tara in care se poate trai in mod normal, firesc, natural. Anul asta e un an mare pentru romani si au facut tot posibilul sa ni-l intunece. Sa nu ii lasam sa castige si batalia asta.

  • adria

   V-ați întrebat de ce TOȚI cei care sunt împotriva Referendumului insistă să nu ne prezentăm? Nu era normal să spună “Veniți și votați NU”?
   Răspuns: pentru că prezența insuficientă la vot este singura lor certitudine că referendumul cade.

   “Pentru ca Răul să triumfe este suficient ca cei buni să nu facă nimic”, a spus filozoful irlandez Edmund Burke acum mai bine de 200 de ani. (The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.)
   În situația de față, pentru ca Răul să triumfe este suficient ca CEI BUNI să nu se prezinte la referendum.

   Dacă acest Referendum este invalidat datorită prezenței insuficiente, îmi va fi rușine că sunt român.

   • adria

    Precizare:
    1. Căsătoriile homosexuale sunt ilegale în 14 din cele 28 de state membre ale UE.

    2. Ele sunt interzise prin Constituție în următoarele 12 țări est-europene (dintre care 7 fac parte din UE ):
    În 1991, Bulgaria a fost prima țară din Europa care a interzis căsătoria între persoane de același sex prin Constitutie. De atunci au urmat unsprezece țări (Lituania în 1992, Belarus și Rep.Moldova în 1994, Ucraina în 1996, Polonia în 1997, Letonia și Serbia în 2006, Muntenegru în 2007, Ungaria în 2012, Croația în 2013 și Slovacia în 2014).

    3. Căsătoriile homosexuale sunt interzise, dar NU prin Constituție, în următoarele 7 state membre ale UE:
    România, Cehia, Cipru, Estonia, Grecia, Italia, Slovenia
    Sursa: https://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_rights_in_Europe#Central_Europe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *