Atitudini

DA, pentru Familia naturală! DA, pentru viitorul României! (III)

  O lume întreagă, la Referendumul din 6-7 octombrie a.c, este cu „ochii” spre România!   DA, pentru Familia naturală! DA, […]

 

O lume întreagă, la Referendumul din 6-7 octombrie a.c, este cu ochii” spre România!

 

DA, pentru Familia naturală! DA, pentru viitorul României (III)

Când şi-au propus să ne transforme Ţara într-o fermă”, cu oameni îndobitociţi, arhitecţii mondiali ai alinierii au dispus de toate armele” posibile ca să ne atrofieze metodic conştiinţele, prin intermediul unor Televiziuni înţesate de ofiţeri acoperiţi, semănând în poporul nostru o stare colectivă de confuzie, inclusiv acum la Marele Eveniment al Referendumului, deoarece atâtea dezinformări şi diversiuni ne-a adus aproape în stadiul de a ne pierde orice reper! S-a ajuns la această tristă situaţie întrucât, dupa 2 ani de ţinere sub „obrocul tăcerii” a iniţiativei civice de revizuire a Constituţiei, cei vizaţi au avut suficient timp ca în „laboratoarele” lor manipulatoare să creeze psihoze criminale care să lovească în instituţiile fundamentale ale Statului Român, să ni se discrediteze cu neruşinare valorile naţionale, să ne fanatizeze în cauze care de fapt nu numai că nu sunt ale noastre, dar au efecte care ne vor afecta şi pe noi şi pe urmaşii urmaşilor noştri! Totuşi, cu speranţa că Dumnezeu nu şi-a luat faţa de la noi, reamintesc faptul că instanţa noastră supremă, în materie de legi, Curtea Constituţională a României, ne-a spus clar că revizuirea Constituţiei, ca urmare a acestui Referendum naţional, NU ATINGE NICI UN FEL DE DREPT AL HOMOSEXUALILOR, PENTRU CĂ NU EXISTĂ ÎN ROMÂNIA DREPTUL LA CĂSĂTORIE CU PERSOANE DE ACELAŞI SEX. Nu ne ramâne aşadar decât să sperăm că acest aspect ar trebui să îl înţeleagă toţi acei români care, lăsându-se prea uşor „duşi de nas” de „cruciaţii” LGBT (oare câţi sunt în poporul român?), consideră în mod eronat că participanţii la Referendum s-ar face vinovaţi de încălcarea drepturilor altora… Este însă fals, căci Referendumul nu încalcă un drept anume (fiindcă homosexualii beneficiază de drepturi garantate) şi are doar scopul de protejare (stabilitate) a instituţiei Căsătoriei. Iar în ce priveşte pe cei care se lasă manipulaţi cu aberaţia că Referendumul nu ar fi important, ori că ar costa prea mult, ar face bine să nu uite replica memorabilă, pe acest subiect, dată de renumitul prof. univ. dr. Nicolae Bacalbaşa: „Anticorpii costă! Banii sunt investiţi în sănătatea profundă a naţiei, pentru că Familia înseamnă sănătatea profundă a naţiei. Degeaba faci spitale, dacă distrugi o Ţară! Este vorba încă o dată de apărarea Statului Român şi a poporului român de nişte arhitecţi ai distrugerii”!

Şi dacă tot vorbim despre cine sunt cei care cu adevărat încalcă drepturile, atunci aş reliefa situaţia de facto din Anglia, acolo unde bietul popor englez nu a fost întrebat dacă vrea sau nu „căsătoria” homosexualilor (a hotărât Guvernul şi Parlamentul) şi aşa, pus în faţa faptului împlinit, unii englezi şi-au pierdut locurile de muncă pentru că şi-au păstrat rezerva faţă de deviaţia homosexuală, alţii şi-au văzut pruncii adoptaţi de aceşti indivizi cu înclinaţii sexuale neobişnuite, iar alţii au fost acuzaţi de “disciminare” şi au pierdut libertatea de exprimare! De aceea, dacă vrem ca să nu trăim şi noi, românii, traumele la care sunt supuşi acum englezii, se cuvine să nu trecem cu vederea cuvintele apreciatului dr. Vasile Astărăstoae (preşedintele Colegiului Medicilor din România, fost rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „G.T. Popa” din Iaşi) şi să votăm DA la Referendum: „Referendumul pentru modificarea Constituţiei este necesar, iar absenteismul nu reprezintă decât o abdicare de la îndatoririle civice. Indiferent cum vor vota, cetăţenii trebuie să se prezinte la vot, iar îndemnul unor partide politice de a-l boicota, nu reprezintă decât abandonul acestora de la rolul pe care trebuie să-l aibă în viaţa publică”!

                                                                            Prof. Costel NEACȘU

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *