Atitudini

Dan Chitic: „Sunt un NEGAȚIONIST al minciunii și terorii, un NEGAȚIONIST al dictaturii, abuzului și opresiunii”

  În ultima perioadă tot mai multe trompete ale sistemului au sărit la gâtul celor care au îndrăznit să iasă […]

 

În ultima perioadă tot mai multe trompete ale sistemului au sărit la gâtul celor care au îndrăznit să iasă și să spună altceva decât „adevărul de stat și de partid”, altceva decât tezele și propaganda sistemului.
Nici eu nu am făcut excepție: am fost acuzat de tot și toate ce pot fi imaginate și am fost etichetat în fel și chip.

De la unele guriste bătrâne ale politicii românești la propagandiștii în piei de jurnaliști, de la „zmeii providențiali” și haștagii botoși ai piețelor și oboarelor capitalei la marii partizani ai cătușelor și luluțelor, toți cânta intr-un cor perfect armonizat cât de odios și vândut esticilor sunt, cum subminez ordinea statului de drepți și pun in pericol însăși sănătatea publică. Toată clica această infectă hrănită din bani publici mă etichetează ca fiind, alături de alte persoane de a căror însoțire în aceasta listă mă face să mă simt onorat… NEGAȚIONIST!

Recunosc, sunt negaționist! Dar nu un negaționist al virusului, oricare ar fi el și oricât de periculos se va stabili ca este. Sunt un Negaționist al minciunii și terorii, un negaționist al dictaturii, abuzului și opresiunii… Spre deosebire de ei, de cei care trăiesc de pe urma minciunii instituționalizate care a adus poporul ăsta în starea în care este.

Ultimul pe aceasta listă a detractorilor noștri s-a înscris și „unul mic cu capul mare” care se crede personificarea unui partid istoric devenit demult istorie. Și el și partidul al cărei ștampilă o scoate la plimbare prin sediile devenite cafenele și alte locante. Ăsta, întrecând în abjecție și cele mai dezgustătoare scursuri ale sistemului, îndrăznește să îi eticheteze pe cei care s-au opus public legii carantinării ca fiind „imbecili”, „niște sclavi ai sistemului, deși unii fac pe intelectualii, teologii, «civicii» care dau lecții, patrioții de neînlocuit: își merită soarta!”

Evident, ne meritam soarta dacă am permis ca un asemenea personaj sa se erijeze pentru o prea lunga perioadă în „lider”, el, sclav al sistemului băsist, el, care a lustruit ani de zile scula matrozului Petrov, el, un vierme intestinal al statului paralel pe care l-a încurajat și sprijinit ani de zile și care a început să-i pută doar când a fost eliminat din meandrele acestuia. Nu o sa-i pomenesc numele. Mi-e scârbă! Scârbă mi-a fost și când i-am șters numele din agendă.

Oricum, un lucru e cert: deranjăm. Cuvintele pe care le spun o mâna de oameni îi sperie pe atotputernicii zilei și pe sclavii lor. Nu pentru că se aud prea tare, nu pentru că sunt rostite de multe guri… ci pentru ca sunt adevărate.

Și ei știu ca doar Adevarul ne va putea face liberi! Și ei nu vor ca noi sa fim liberi – și asta e cert!

E ultima dată când voi mai scrie vreun cuvânt aici ca răspuns mizeriilor sau la adresa detractorilor mei.
Data viitoare mă voi adresa direct instanțelor. Unde aștept ca toți securiștii mai mult sau mai puțin acoperiți să probeze fie că sunt omul rușilor, al chinezilor, al somalezilor, americanilor sau klingonienilor, fie să dovedească faptul că am negat existența virusului, fie că sunt sclav al vreunui sistem (oricare ar fi el), fie că am primit vreun ban vreodată pentru a spune ce am spus.

Trebuie sa înțeleagă toate goarnele sistemului că, într-adevăr, fiecare poate spune orice, oricând și oricum despre oricine… atâta vreme cât e gata sa plătească pentru mizeriile debitate.

Urându-le tradiționalul „#HaiSiktir” tuturor abjecților, securicilor și sclavilor sistemului, vă rog pe voi, pe cei puțini, să nu încetați sa fiți așa cum ați fost: demni și curajoși!

                                                                                                                         Dan CHITIC    

Post script: Nu, eu nu voi merge pe 10 August în Piata Victoriei!
Pentru că 10 August este despre #rezist#globalisti și #securisti.
Pentru că nu sunt #rezist!

6 Comments

 1. satan existã

  Mă regăsesc întru totul ìn spusele acestui mare român;și teoretic și practic
  Nu port mască în transportul în comun;nu intru în toate magazinele cu mască;mă feresc de termoscanare!;nu cumpăr măști;nu cumpăr dezifectanți,mă spăl pe mâini ca întotdeauna,nu fac abuz de minute,de sãpun;nu voi face testul covrig;sau guvid;nu mă voi interna în spital pe motiv de carantină!

  • gigi

   Anumite categorii de oameni trebuie sa-si faca testul pentru a munci. Esti fericit daca te poti sustrage (deocamdata?) acestei necesitati.
   P.S. Si eu port de cinci luni de zile aceleasi 3-4-5 masti pe care le dezinfectez – sau nu 😛 – pe rand. Ma spal ca de obicei. Evit termoscanarea acolo unde o efectueaza un portar (nu te poti sustrage cand ai nevoie sa intri intr-o clinica). Deci… fiecare face ce poate, cand poate, si Dumnezeu sa ne apere pe toti!

   • cca70

    @gigi
    Sa inteleg ca angajatorul va constrange sa va testati ca sa puteti lucra? Nu este asta un abuz? De ce nu va asociati si sa discutati cu un avocat?

 2. satan existã

  @@@gigi,testul nu este obligatoriu!!!cei ce și l fac pe motiv de a munci nu sunt decât niște ignoranți!cam ceva cum ești tu!

 3. Sorin

  Tot respectul pentru acest mare ,,OM,, si mare Roman,,
  Bunul Dumnezeu sa il aibe in grija sa.
  Doamne ajuta acest popor oropsit si batjocorit de 2000 de ani!

 4. Berserker

  Prea multe cuvinte. Esti doar o poola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.