Atitudini

Dan Cristian Ionescu: „Gașca sionistă provoacă pe site-ul d-lui Coja reacții antisemite”

  PENTRU NICK (FOSTUL NICU COHEN?), PRIN AMABILITATEA DOMNULUI COJA Acest articol l-am început acum cîteva zile, dar pe de-o […]

 

PENTRU NICK (FOSTUL NICU COHEN?), PRIN AMABILITATEA DOMNULUI COJA

Acest articol l-am început acum cîteva zile, dar pe de-o parte este mult prea amplu iar pe de-altă parte, printre multele necazuri care la mine se tot acumulează, m-am lovit și de o nouă infecție dentară (mă doare cînd mănînc, mă împiedică să dorm și să mă concentrez). Dentista mea nu răspunde la telefon (probabil că a plecat deja la munte, unde își petrece de regulă Crăciunul), farmacia a refuzat ca fără rețetă să îmi vîndă doza minimă de care aveam nevoie (întotdeauna, îmi trecea după trei zile, deci aveam nevoie de 6 pastile) și am auzit că ar fi o interdicție impusă de UE (multe instituții ar trebui aruncate în aer spre binele românilor și al europenilor!).  Azi după amiază, după mult chin, am primit antibiotice de la o farmacie veterinară!

Acum, cînd sînt tot mai obosit, cînd nu mai sînt în stare să scriu nici măcar un articol pe saptămînă, cînd ar trebui să îi urez la mulți ani Vasilicăi, cea care peste două saptămîni va conduce Europa (ha! ha!), să scriu despre cum Găbița prăduiește bugetul primăriei capitalei, să scriu despre cum în sfîrșit, biserica catolica (nu și cea ortodoxă!) recunoaște traducerea greșită a singurei rugăciuni care ne vine de la Mîntuitor, și anume „Tatăl nostru”, cînd vroiam să scriu despre mafia din turism și alte mafii cărora nu le-a venit încă rîndul, cînd am atîtea și atîtea de scris, m-a pus necuratul să intru pe site-ul d-lui Coja ca să constat că la fiecare din ultimele mele articole pe care le-a preluat de pe „Justițiarul” reapare pe post de comentator vechiul meu prieten Nicu Cohen, rebotezat (sau cum s-o spune la ei) Nick (dar cum veți vedea, există și un Nic).

Cînd mi-am instalat internetul, mult timp acesta pentru mine însemna doar mail-uri și google. Cu timpul, am găsit însă și site-urile patriotice. Primul a fost site-ul d-lui Ion Coja. Cred că a fost pe atunci cel mai important dintre acestea, pe atunci scriau patrioții și comentau patrioții. Dar, așa cum am scris în repetate rînduri, cel mai mare păcat al românilor este toleranța excesivă, echivalentă cu sinuciderea națională. Dl Coja a dus toleranța la paroxism și, respectînd mult mai mult decît este firesc libertatea de exprimare, a permis comentarii diversioniste care au au făcut mult rău site-ului. Credeti că dacă la un site sionist eu aș fi trimis articole argumentate care denunțau minciuna săpunului făcut din evrei, care denunțau exagerarea numărului de evrei morți la Auschwitz în continuă scădere de trei decenii, despre crimele săvîrșite de evreii bolșevici împotriva marilor personalități ale României, etc., aceste articole ar fi apărut? Fiți convinși că nu. Cu timpul însă, de pe site-ul d-lui Coja au dispărut treptat patrioții pînă cînd evreii sioniștii l-au transformat în imașul lor de joacă. Nicu Cohen, Nic, Nick, triada Radu Ștefan-Rodica Ștefania Brătulescu Jackson-Steffi Mayer, LD Anticap, Isac Boian, Haim Haskal, Puiu din Israel, etc.

Pe 21 dec. 2016, ultima dată cînd am ajuns în Piața Universității de revoluție, m-am întîlnit cu dl. Coja și printre alte discuții l-am întrebat de ce îl tolerează pe site pe sionistul diversionist Nicu Cohen. Dl. Coja mi-a spus că îi este recunoscător pentru faptul că Nicu Cohen i-a dat răspunsul la o întrebare care îl frămînta de mult, și anume cîți evrei sînt în lume. În naivitatea sa, dl. Coja l-a crezut, dar cîți evrei sînt pe lume nu poate știi nimeni, nici măcar Dumnezeu! Dacă Dumnezeu ar vrea să îi numere, le-ar pierde șirul, fiindcă nici El nu știe după ce să îi aprecieze ca fiind evrei: după mamă (cum a fost pînă de curînd)? să fie și după tată? și după un singur bunic? șă îi numere și pe cei care nu s-au născut evrei, dar au îmbrățișat iudaismul? dar întrucît evreii au fost mari curvari, ce ne facem cu copiii născuți în urma legăturilor lor extraconjugale sau în urma violurilor săvîrșite? Iata că și Dumnezeu poate avea probleme.

În ultimul timp, nu am mai avut timp/putere să citesc comentarii. Dar uite că unele articole ale mele din „Justițiarul” au fost preluate de dl. Coja – am constatat că acestea au comentarii, și atunci m-am uitat peste ele.  Și am văzut cum dușmanii mei de pe site s-au reactivat, sub alte nume, dar cu același limbaj și cu aceleași diversiuni.

Probabil că pe cei mai mulți această analiză nu îi interesează, dar mă adresez celor interesați de diversiunile pe care sub anonimat le permite internetul. Este mult de muncă, un articol al meu postat pe site-ul Radu Iacoboaie și apoi pe site-ul Ion Coja a fost șters, nu mai există nicăieri (noroc că l-am salvat eu după postare, dar fără toate comentariile). Au fost șterse și unele comentarii, unele există în textele salvate de mine, altele însă nu le am astfel că voi apela la memorie, unde îmi aduc aminte.

Gașca sionistă provoacă pe site-ul d-lui Coja reacții antisemite, iar pe de-altă parte nu fac altceva decît să depărteze cititorii de la subiectul articolului. Au încercat și cu mine.

Cred că prima încercare a fost la articolul „De unde s-a inspirat Alexandru Florian”, postat pe site la data de 31 ian. 2016 (cu 14 comentarii pînă în momentul salvării textului), care primise supratitlul „Minciuna și calomnia profesie din tată în fiu”. Întrucît acest text a fost șters de peste tot, merg pe amintiri și anume pe faptul că Nicu Cohen mi-a pretins să-i dovedesc că nu sînt evreu.

Evident, vroia ca eu să explodez și să mă lansez într-o lungă tiradă antisemită. A avut o surpriză neplăcută, în finalul următorului articol (din 2 febr.).

https://ioncoja.ro/intre-beneficii-si-sacrificii/

Nu știa că se confruntă cu un aromân, iar aromânii nu au fost niciodată păcăliți de evrei. Evreii i-au ucis, dar nu i-au păcălit. I-am explicat că: „Si o ultima mentiune, fara legatura cu aceasta tema: astazi, la o postare a mea pe blogul d-lui Ion Coja, intervenientul Nicu Cohen, un demn reprezentant al Coloanei a 5-a, avanseaza ideea ca eu as fi evreu. Aceasta nu este o ofensa. Ofensa este faptul ca daca apare cineva inteligent, se considera ca obligatoriu nu poate fi decit evreu. Inaintasii mei, au fost nascuti in munti – acolo unde evreii nu se avinturau, fiindca iernile erau grele iar profitul nul.”

Nicu Cohen, un evreu inteligent, a înțeles și s-a repliat (el nu stie că s-a mai confruntat cu mine, cînd semnam comentariile cu pseudonimul de Daniel, nu de frică, ci fiindcă atunci cînd am început să postez comentarii, înainte să încep a a scrie articole, văzusem că nimeni nu  își dă numele real).

Nicu Cohen a făcut pasul înapoi, dar imbecilul de LD Anticap s-a băgat în vorbă:

Nicu Cohen • 5 zile în urmă

Mai omule -Dan Cristian Ionescu ,eu nici nu stiu cine esti dumneata , eu numai mi-am spus opinia dupa citirea “textului ” . Faptul ca ai incredere in intelectul dumitale e laudabil dar nu s-l supraestima -e o eroare comuna -toti cadem in capcana asta intinsa de ego-ul din noi .
Eu am apreciat textul ,tot ce am zis a fost ca este incomplet .Mai lucreaza la detalii .
PS..daca nu ti-e frica de si ai credinta-n tine posteaza o poza cu mutra dumitala asa un pic din profil ,.sa te vad mai bine..iti spun imediat daca esti evreu sau nu ! Multa sanatate !

(Desigur rămîne o întrebare  – oare cine s-a supraestimat?)

LD ANTICAP • 3 ani în urmă

”Dar ca aceasta tara, daca vrem sa mai existe, din pacate mai este nevoie de sacrificii”. – Pentru cine sacrificii nea -escule? Pentru sefii tai pe linie de Talmud? Sacrifica-te tu? Stai in banca ta ca nu stii ce vorbesti!

Oare eu nu știam despre ce vorbesc, sau lui nu îi plăcea ce știam și scriam?

Mai sînt multe de explicat!

                                                                                                     Dan Cristian IONESCU

 

3 Comments

 1. Dumneavoastra , domnule procuror Dan Cristian Ionescu, va lansati intr-o defaimare pe atat de comica pe cat este de pasionata si de incapatanata in privinta persoanei mele – eu am folosit toate trei adrese pe care le asociati mai sus cu o triada de iudei , e foarte ciudat ca nu v-ati pus nicio clipa intrebarea , “daca gresesc” ?
  Daca v-ati fi dus la sursa , asa cum v-am cerut initial si n-ati facut-o, ca sa pot sa va explic eroarea mea datorita careia v-am denigrat – intr-un mail personal v-am cerut si iertare pentru nedreptate si injurie, caci va apreciez exact ca si inainte ca revizionist , dar n-am impresia ca l-ati citit – deci daca v-ati fi dus la sursa ati fi vazut ca ati iscalit comentariul care m-a indignat rau de tot , si m-a facut sa reactionez orbeste si profund impulsiv , ati fi vazut ca ati iscalit comentariul doar cu Cristian Ionescu , drept cre v-am luat drept un provocator caci declarati ca ar fi mai bine fara internet decat cu el .
  Vad ca foarte recent ati reiterat ineptia ca e cazul sa ne debarasam de internet CARE RAMANE O INEPTIE, DOMNULE PROCUROR , INTRUCAT FARA INTERNET LUMEA NU AR FI PUTUT SA AFLE EXTENSIV INFORMATII DESPRE OCULTA CARE VA PUTEA DISTRUGE POATE INTREAGA OMENIRE DACA NU NE APARAM !
  Acest lucru m-a revoltat profund caci am crezut ca sunteti exact ce credeti dumneavoastra ca sunt eu : UN SERVICIU DE PROPAGANDA PROVOCATOR!
  Sa sper ca faceti un efort de gandire sa patrundeti psihologia mea atunci cand v-am atacat, caci iscaleati in calitate de comentator, cu numele dumneavoastra incomplet, deci pentru mine nu erati Dan Cristian Ionescu ci un strain caci iscaleati doar cu Cristian Ionescu comentariul care m-a infuriat total ?
  Sfat: si io am avut o problema similara cu maseaua si dentistul plecat zilele astea si m-am salvat cu o “heating pad” – o punga cu gel – se cumpara de la farmacie – pentru care aduceti la punctul de fierbere apa intr-o cratita, apoi o stingeti ca sa azvarliti ulterior aceasta punga cu gel termic in apa si s-o lasati 5 minute , apoi o puneti pe masea reincalzind-o de cateva ori si scapati de durere si dormiti ca lumea . N-aveti heating pad, luati un ciorap de lana gros si umpleti-l cu sare incinsa pe fundul unei cratiti ! In felul asta asteptati dentistul – al meu a venit doar peste trei zile ! Dar de medicamente nu m-am atins !!!
  Va rog doar atat, de dragul ratiunii pure a lui Kant, tatal jurisprudentei moderne : reganditi reactia mea caci o s-o pricepeti ! Daca eliminati factorul emotional !
  In tot cazul, eu nu sunt evreica si nici compusa din trei persoane nu-s !
  V-am spus ce hohote de ras mi-ati declansat la un moment dat cu fantezia dumneavoastra !
  Pentru mine ramaneti un Spitzbub !
  La Multi Ani !
  Rodica Stefania Bratulescu-Jackson

 2. Asa cum v-am promis, eu v-am lasat camp liber in blogul profesorului Ion Coja, NU VETI MAI GASI NICIUN COMENTARIU DE AL MEU ACOLO, ORICAT ATI CAUTA, de la data promisiunii mele ! Ce am interesant, ii trimit in posta personala .
  Asa ca feriti-va sa ma amalgamati cu propagandistii evrei de acolo caci comiteti o blasfemie si nu v-o iert in fata lui Dumnezeu ! Mai ales ca ajutati propagandistii sa creeze haos, nu pe dumneavoastra si nici adevarul adevarat !
  Si eu sunt romanca-romanca patriota, ca si dumneavoastra !
  Fiecare dupa puteri !
  Si nu uitati, eu mi-am cerut iertare pentru denigrare, dumneavoastra inca NU !
  E o mare deosebire intre noi doi caci dumneavoastra vociferati eronat, in continuare, la adresa mea .
  Sper sa va dati seama candva ,ca persistati intr-o greseala .
  Eu RAZBOI ROMAN CONTRA ROMAN, NU DUC !
  Asa ca nu mai profitati de gentiletea mea ca sa abuzati de un om care v-a cerut iertare .
  Inteleg ca izbucnirea mea denigranta la adresa dumneavoastra, a fost foarte nepotrivita !
  Stiu ca internetul ofera de exemplu scribilor de la Wikipedia , ocazia de a defaima personalitati fel de fel – unul, de exemplu, a fost combatantul ANTI-NATO, universitarul din Basel, Daniele Ganser , caruia i-au scalambat si mutilat biografia !
  Cand universitarul a protestat, prostituatele ocultei au acceptat si afisat corectura trimisa de professor, timp de trei zile fix !
  Dupa care au reafisat defaimarea lor .
  Ganser nu s-a lasat si le-a facut process .
  Nu stiu ce s-a mai intamplat .
  Treaba am aflat-o de la Ganser de pe you tube .
  La fel au facut si cu Gerard Menuhin .
  Asta insa nu inseamna ca “internetul face mai mult rau decat bine”, cum sustineti dumneavoastra caci oculta s-a autodemascat, tocmai prin sculele proprii, adica ale CIA-ului preluat integral de ea !
  Deci oculta si-a dat ‘cu stangu-n dreptul’.
  Eu zic ca aceasta autodemascare a ocultei este mai importanta ca orice !
  Altfel cum v-ati fi putut propaga critica revizionista ?
  Sau dumneavoastra il lichidati si pe Gutenberg din cauza dusmanului care a pus mana pe presa si tipar ?

 3. Eu nu am mai aparut pe situl domnului profesor Ion Coja de la inceputul lui aprilie cand am explicat ca ma dau la o parte caci , cum spuneati “n-au patriotii loc de mine pe acest site ”
  Eu nu sunt nici evreica , nici nu sunt compusa din trei persoane si nici nu m-a convins convingerea dumneavoastra ca “internetul mai mult rau face decat bine ”
  Opinia luptatorilor din armata americana care vor sa preia USA prin lovitura de stat sustine contrariul : acest lucru va putea fi posibil tocmai datorita internetului !
  Tot datorita internetului s-a putut demasca oculta pe scara extensiva .
  Eu v-am cerut iertare pentru izbucnirea mea tempestuoasa si injurioasa la adresa dumneavoastra exprimata de mine datorita confuziei intre Dan Cristian Ionescu si iscalitura cu care v-ati facut comentariul care se afla sub numele de Cristian Ionescu .Am crezut ca sunteti un propagandist care vrea sa ne inchida internetul .
  Adica am facut aceeasi confuzie pe care o practicati dumneavoastra cu mine pana azi !
  Oare cand o sa renuntati la a ma confunda cu o evreica sau cu o celula zionista ?
  Pe ce va bazati aceasta fabulatie defaimatoare care vad ca nu va da pace ?

  Rodica Stefania Bratulescu Jackson

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *