Corupție, Suntem cu ochii pe voi!

Daniel Bodnar, românul care se luptă cu mafia lemnului, în stare gravă după un accident rutier! În urmă cu o săptămână fusese urmărit, ameninţat şi atacat

Pe pagina unei reţele de socializare, familia apreciatului român care se luptă cu mafia pădurilor, Daniel Bodnar, a postat recent […]

Pe pagina unei reţele de socializare, familia apreciatului român care se luptă cu mafia pădurilor, Daniel Bodnar, a postat recent următorul mesaj care a atras în scurt timp mii de comentarii prin care compatrioţii îşi manifestă îngrijorarea pentru starea sa de sănătate:

„Salutare, oameni frumoși!

(Așa ii plăcea lui Daniel să ne salute pe toți).

Noi, soția, fetița, frații, surorile și părinții lui Daniel, avem speranța că Daniel se va face bine și că Dumnezeu îl va ajuta să treacă peste această perioadă grea din viața lui.

Daniel urmează să fie operat mâine și are mare nevoie de rugăciunile noastre ale tuturor. Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă. Deocamdată nu cunoaștem ce costuri implică toate procedurile, însă la momentul potrivit vom anunța aici pe pagină.

Vă mulțumim că sunteți alături de Daniel!”

Conform polițiștilor, în jurul orelor 02.20, Dănuț Ghinghiloschi (24 de ani), din orașul Solca, conducea autoturismul BMW X6 cu volan pe partea dreaptă, înmatriculat în Marea Britanie, pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița, având direcția de deplasare dinspre Sucevița spre Marginea iar alături de el, în calitate de pasager, pe locul din stânga față, se afla Daniel Bodnar (33 de ani), din municipiul Rădăuți. Din declaraţiile către presa locală date de către oamenii legii, când a ajuns pe un sector de drum în aliniament, din cauza neatenției în conducere, Dănuț Ghinghiloschi ar fi pierdut controlul asupra volanului spre stânga şi astfel ar fi lovit podețul din fața unei proprietăţi, apoi poarta și stâlpul din dreapta al porții respective, după care a pătruns în șanț unde a lovit un indicator rutier.

Autoturismul a suferit avarii majore iar cei doi ocupanți ai mașinii au fost răniţi fiind necesar transferul urgent al acestora cu o ambulanță și autoturismul unei rude la Spitalul Municipal Rădăuți. În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul şoferului rezultatul a ieşit negativ iar la Daniel Bodnar 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Afost întocmit şi un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

În prezent, medicii ieşeni se luptă pentru a-l salva pe Daniel Bodnar de paralizia ambelor picioare.

“Bună seara, oameni frumoși!😇🤗Am depus plângere penală împotriva golanilor care ne-au atacat❗️Suntem bine!🙏🏼 Vom fi bine!🙏🏼Mulțumim de susținere!🙏🏼😇🤔 V-ați întrebat de unde ajunge atât de mult lemn la EGGER & SCHWEIGHOFER❓❓❓ Totul este pus la cale de cei care sunt puși să păzească pădurile României❗️❗️❗️Tofan George este pădurar la Ocolul Gura Humorului și este fratele lui Nichifor Tofan, care este directorul sucursalei de la Rădăuți a fabricii H S Timber Group…⛔️Tot acesta deține și firma George Tofan Grup din Gura Humorului. Nichifor Tofan a fost șef și la Romsilva – Directia Silvica Suceava. De asta ne-au atacat în presa plătită!” – scria activistul de mediu pe pagina acestuia, în data de 14 ianuarie. O zi mai târziu, acesta menţiona într-o altă postare:

🆘 O parte din primitivii care au încercat să ne omoare în Comuna Mănăstirea Humorului❗️❗️❗️✍️ Când v-a spus Vlad Gheorghe și Filip Havarneanu că am fost urmăriți, ne-au fotografiat mașinile și am fost în pericol și atunci când au fost ei în teren, mulți ați spus că au exagerat. Citiți aceste conversații + multe altele care vor ajunge la autorități și veți vedea de ce au tras acești doi demnitari un mare semnal de alarmă!✅. Așa nu se mai poate!🆘 Azi puteam să vorbim de Daniel BodnarDani GhinghiloschiMihai Ghinghiloschi Guby Gubytză și ceilalți la timpul trecut!⛔️Acel atac a fost premeditat de această bandă de indivizi primitivi.A fost prezent inclusiv băiatul pădurarului din cantonul din care am descoperit acele cioate!!!Ieri au fost și le-au marcat, crezând că vor scăpa după ce va ninge❗️❗️❗️” În subsolul acestei postări, activistul de mediu a publicat şi print-uri ale profilelor de facebook cu numele unor indivizi care îl monitorizau şi conspirau ca să îl otrăvească sau să-l împuşte.

Ultimul mesaj semnat de Daniel Bodnar pe pagina sa, a cărui motto este “”România-i ţara mea şi voi lupta pentru ea”, datează din seara de 17 ianuarie:

Romsilva – Directia Silvica Suceava, Regia Nationala a Padurilor – Romsilva știu că urmează un comunicat de presă referitor la postarea din Brodina.✅Mereu ați găsit scuze. Vă spun de ce am fost astăzi în teren: se transportă mult lemn ilegal și în acte totul e legal.⛔️✍️ Se transportă fără acte din pădure până în depozite pentru că distanța este foarte scurtă! Se subevaluează lemnul din parcelă, cioate scoase și tocate, drumuri neautorizate prin pădure, arboret culcat la pământ și totuși voi considerați aceste lucruri ca fiind legale. ✍️ Verificați și la Garda Forestieră și veți vedea sesizări din această zonă și nu numai cu agenți sau pădurari care transportă bușteni fără acte. Voi ar trebui să fiți de bună credință și să ne ajutați, nu să plătiți articole de presă pentru a ne critica mereu! ✍️ Am sesizat chiar săptămâna trecută Garda Forestieră despre 2 transporturi ilegale făcute de un pădurar celebru. Ieri, același pădurar a mai făcut 2 transporturi cu un aviz❗️❗️❗️Am făcut sesizare urgentă, am arătat unde a transportat lemnul, am dat locația și totuși nimeni nu a fost în control. Asta trebuie să vă dea de GÂNDIT❗️

Până la această oră, prin complicitatea clasei politice şi instituţiilor care protejează corupţia, mafia lemnului din România rămâne doar o statistică de câteva zeci mii camioane cu lemn ce trec nestingherite prin graniţele României. Conform jurnaliștilor de la Rise Project, valoarea lemnului traficat anual a depășit un miliard de euro, bani nefiscalizați iar volumul anual de lemn dispărut din România, timp de un deceniu, se ridică la 38,6 de milioane de metri cubi în total, adică dublu decât în raportările oficiale. Tot în context amintim agresivitatea mafiei lemnului care nu ezită să elimine pe oricine reclamă distrugerea pădurilor româneşti. Şi cum criminalii şi-au desăvârşit metodele iar populaţia este total dezarmată în faţa interlopilor sau abuzurilor funcţionarilor corupţie nu este deloc deplasat să ne întrebăm în cazul fiecărui român care ajunge în stare gravă la spital: coincidenţă sau…nu?

Daniel BODNAR

Momentan, Daniel Bodnar este în spital în timp ce pădurile nostre continuă să treacă dincolo de graniţe prin complicitatea “cozilor de topor”, a trădării partidelor penale. Putem dormi liniştiţi când cei ce au strigat în locul unui popor dezbinat şi sărăcit nu o mai pot face? Pentru a nu da speranţe jefuitorilor şi criminalilor, cauza lui ar trebui să devină o adevărată cauză europeană: JE SUIS DANIEL BODNAR!

Mihai HERSENI

3 Comments

  1. Timpurile pe care le trăim acuma,sunt timpurile hoției,imposturii și dezumanizării.In toată lumea ,răutatea,rapacitatea și lipsa de empatie ,sunt criterii care,favorizează ascederea
    și menținerea la putere a armatei intunericului!
    Ori cine incearcă să spargă acest sistem,este strivit fără milă! Acest sistem ,se va distruge singur pentru că,vor ajunge să se fure și să se urască intre ei.Va veni și vremea binelui.Toate au vremea lor;Acum este vremea răului și noi cei buni trebuie să supraviețuim numai cu speranța la dreptatea divina.

  2. IQ100

    Starea tehnica a masinii o va inspecta careva?

  3. Se pare ca in aceste zile,pe cuprinsul intregii planete Pamant,Dumnezeu este cel mai mintit,mai injurat si mai inlocuit ca niciodata in istoria lumii.Neamului romanesc i-a revenit,ca destin dumnezeiesc,sarcina de salvare a omenirii.Dealungul mileniilor de istorie,de pe aceste meleaguri ale Carpatilor,s-au ridicat adevarate cariatide omenesti,in carne si oase,care au aparat Cerul si Pamntul,spre a nu se impreuna intr-o catastroifa iremediabila.Neamul romanesc a pastrat spiritualitatea cereasca prin Zamolxe si Bunul nostu Dumnezeu infatist in Sfanta Treime-Tatal,Fiul si Duhul Sfant.Prin Imaginea fiului Sau,Dumnezeu a fost cel mai aproape si neconenit,in mijlocul poporului roman.Toti iubitorii de tara si Dumnezeu,in mod nelimitat,au sfarsit ca eroi,din pacate,majoritatea inaintea termenului dat vietii noastre,in mod personal pe acest pamant.Sacrificiile celor ce au devenit ingeri in ceruri,au reprezentat mesajul trimis de acest neam blestemat asezat in Crucea vantirilor,spre eternitate si spre Dumnezeu,ca vesnica povata de infrumusetare a omeniri.Asta este/In Crucea valtoarei de peste Carpati se afla si acest erou,copil,frate si iubit,care din instinct isi apara Tara si poporul sau.Dumnezeu sa-l ocroteasca impreuna cu toate rugile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.