Atitudini

De ce Antena 3 nu a dezbătut niciodată cazul FDGR – succesor al organizației naziste Grupul Etnic German?

  Unul dintre subiectele tabu pentru directorul Mihai Gâdea și interzis pe postul Antena 3, deși reprezintă fapte de o […]

 

Unul dintre subiectele tabu pentru directorul Mihai Gâdea și interzis pe postul Antena 3, deși reprezintă fapte de o gravitate deosebită, cu implicații directe în siguranța națională, integritatea, independența și suveranitatea României,  este acesta: Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), cu Klaus Iohannis ca președinte,  a devenit în anul 2007 succesorul organizației hitleriste Grupul Etnic German din România, oficial și cu acte, conform propriei solicitări la Judecătoria Sibiu. Concret: FDGR-ul, condus de Klaus Iohannis, a cerut Judecătoriei Sibiu să oblige Primăria Sibiu, condusă tot de Klaus Iohannis, să recunoască oficial calitatea FDGR-ului de succesor în drepturi al organizației naziste Grupul Etnic German. Primăria Sibiu, reprezentată de Klaus Iohannis, nu s-a prezentat la proces și nici nu a atacat sentința nefavorabilă ei, aceasta a rămas definitivă la nivel de Judecătoria Sibiu! Infracțiuni comise de Klaus Iohannis: conflict de interese și abuz în serviciu. (Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial)

De ce? Simplu, evreimea internațională – la care Antena 3 este conectată prin intermediul CNN –, deși anunțată de resuscitarea unei organizații naziste prin mașinațiunile dirijate de Klaus Iohannis (Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat!), a căzut la pace cu acesta în schimbul recunoașterii oficiale a holocaustului din România, în calitate de președinte al României (HoloKLAUSUL lui Iohannis!), urmată de plata unor despăgubiri generoase către statul Israel, în valoare de câteva zeci de miliarde de euro.

De când se tot laudă Antena 3 că sunt filială CNN i-am suspectat de legături cu sistemul globalist internațional, ceea ce și explică tăcerea lor în cazul unor subiecte care deranjează cu siguranță sioniștii internationaliști gen Soros, dar și lojile iudeo-masonice din țară. Vă reamintesc că, la ultimele alegeri prezidențiale din SUA, doar Mircea Badea a fost singurul susținător al candidatului naționalist Donald Trump, restul „anteniștilor”, la fel ca CNN-ul lor drag și George Soros, au fost adepții candidatei progresiste Hillary Clinton, o sionistă „politically correct”, conform trendului globalist.

De asemenea, am remarcat o reticență față de ortodoxie, explicabilă prin faptul că Mihai Gâdea este adventist și fost predicator la adunările lor neoprotestante. Deci, nu cred că mai miră pe nimeni faptul că printe invitații permanenți se regăsesc unii și aceiași neoprotestanți sectari, khazari vopsiți în evrei și masoni deghizați în patrioți.

Percepuți greșit de un public fidel ca fiind patrioți, majoritatea „vedetelor” Antenei 3 sunt de fapt „lupi îmbrăcați în piei de oaie”, propagandiști progresiști ai globalismului antinațional. Cea mai vizibilă trompetă globalistă și americanofilă este tuciuriul Radu Tudor – trebuie să fii tâmpit ca să nu realizezi această evidență! –, care s-a autodeclarat „analist militar” deși nici măcar stagiul militar nu l-a făcut. Propagandistul ăsta a ridicat pupatul în cur al americanilor la nivel de artă, depășind nivelul unei simple slujbe de mercenar mass-media.

Multipremiata Carmen Avram, bomboana de pe tortul Antenei 3, s-a specializat în reportaje de calomniere a neamului românesc și a religiei ortodoxe (Blasfemia sau când Carmen Avram e penibilă. O campanie descreierată împotriva bisericii). Femeia aceasta, cu herpes la gură de la cât venin iese pe acolo, ne acuză că suntem neam de ucigași de evrei în Al Doilea Război Mondial prin holocausturile ei personale din coșmarurile umede nocturne, alături de sforăiturile lui Adrian Ursu, pămpălăul care joacă rolul soțului într-o căsnicie de studio, studioul Antenei 3. Dar suntem și ucigași de germani, nu numai de evrei, deoarece, conform Rashelei – aceasta era porecla doamnei Carmen Avram, pe vremea când lucra la Pro TV – noi suntem de vină că, după război, sovieticii i-au deportat pe unii sași și șvabi din Transilvania și Banat în tabere de muncă din URSS, ca să contribuie la refacerea țării distruse în războiul declanșat de germani (Adevărul despre deportarea sașilor în URSS). Românii sunt de vină pentru toate relele din lume! Așa și-a luat Carmen Avram (Rashela) premiile de la americani, aruncând cu mizerii în neamul românesc.

Carmen Avram este o evreică/khazară din Vișeu de Sus, unde khazarii erau populația majoritară în perioada interbelică și idiș cea mai vorbită limbă din localitate, conform recensământului din anul 1930. Probabil că aceasta este explicația pentru ura ei față de români. Calomnierea poporului român este o rețetă sigură pentru obținerea de premii internaționale în cinematografie și televiziune. Regizorii sau realizatorii de filme și reportaje care ponegresc România, premiați international pentru asta, sunt evrei: Cristian Mungiu, Nae Caranfil și Carmen Avram. Am voie să numesc naționalitatea ăstora sau sunt declarat instant antisemit și aruncat în pușcărie?

În emisiunea „Sinteza zilei” de ieri, 24 octombrie, Mihai Gâdea agita un document și își aroga merite în descoperirea acestuia, iar Mircea Badea – printre puținii pe care-i apreciez de la acest post de televiziune – a reluat prezentare documentului în emisiunea sa, „În gura presei”,  susținând că acest document a apărut în 2016 datorită celor de la luju.ro. Total fals!

Documentul pe care-l tot fâlfâia victorios Mihai Gâdea, susținând greșit că de acolo provine clasarea lui taica Lazăr de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în beneficiul klausului, mi-a fost adresat mie de către DNA București și l-am tot discutat și răsdiscutat din anul 2010 încoace! Exemplific apariția documentului în revista „Justițiarul” cu mult înainte de anul 2016, când a apărut și în luju.ro, printr-un articol din 24 iulie 2013: Ce nu ştie ANI despre KLAUS (Iohannis)…

Nu vreau să fiu înțeles greșit, aici nu-i vorba de orgoliul meu, ci de regulile nescrise ale presei: orice jurnalist onest publică sursa de unde are un document sau o informație! Eu eram destinatarul adresei, așa cum și scrie sub antet – am șters doar adresa redacției „Justițiarul” de deasupra numelui meu! –  fiindcă am avut nu doar calitatea de jurnalist, ci și pe cele de reclamant și martor în cele două dosare, fiind audiat și dând declarații de două ori la sediul central al DNA-ului de la București. Este hazliu titlul bombastic scris cu majuscule  pe „burtieră”, parcă ar fi cules din creațiile nemuritoare ale narcisistului sfertodoct  Rareș Bogdan: „AVEM DOCUMENTUL-BOMBĂ! I-AM PRINS DIN NOU!”. (Click pe imagine pentru mărire!)

Aceste două dosare din adresa DNA către mine se refereau la casele sustrase de clanul Iohannis (5/P/2007) și la mafia imobiliară sibiană (270/P/2006), cu „il capo di tutti capi” același Klaus Werner Iohannis. (Click pe documente pentru mărire!)

Așa cum scrie chiar în adresă, scoaterea de sub urmărirea penală s-a dispus prin Ordonanța nr. 270/P/2009 din 24.09.2009. Faptul că cei doi procurori, Țuluș și Roșu, cuplați – atât la serviciu, cât și în dormitor – mi-au comunicat această soluție abia în data de 12 mai 2010, după o jumătate de an de la data emiterii, denotă lipsa de seriozitate și profesionalism a acestora, dacă nu chiar aceleași tendințe de tergiversare și mușamalizare, dovedite și în cercetarea penală a mafiei imobiliare de la Sibiu, condusă de Klaus Werner Iohannis, pe care au lungit-o timp de trei ani (!!!), din anul 2006 până în 2009, special ca pedepsele pentru unele dintre fapte să se prescrie datorită trecerii timpului!

Dosarul penal nr. 270/P/2006 a sosit la D.N.A. de la Parchetul General, Secţia D.I.I.I.C.O.T., fiind de fapt dosarul nr. 42/P/2006 de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Acesta a fost solicitat de Parchetul General (Secţia D.I.I.I.C.O.T.), datorită valorii foarte mari a fraudei, după care a fost aruncat peste gard la D.N.A., fiindcă toți fug de aplicarea legii și asumarea răspunderii atunci când este vorba de Klaus Werner Iohannis, protejat de serviciile secrete. Este vorba de mafia retrocedărilor de la Sibiu și de imobile în valoare cumulată de câteva sute de milioane de euro furate de la statul român! Acest dosar, deschis în anul 2006 de către procurorul Valentin Trif de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba, s-a prăfuit prin sertarele secţiei conduse de domnul procuror Ţuluş Doru Florin timp de trei ani (!!!) ca să se prescrie faptele, pentru ca apoi să fie retrimis parțial (disjungere) în 1 octombrie 2009 tot la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia (!) prin declinarea competenţei D.N.A.!  Pe parcursul anului 2009 am depus mai multe solicitări la DNA pentru informări privind evoluția celor două dosare în care am fost audiat, dar controversatului procuror Doru Țuluș puțin i-a păsat! (Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze!)

Click pe document pentru mărire!

Să vă spun și motivul pentru care Țuluș cel nărăvaș l-a protejat în final pe Klaus Werner Iohannis, scoțându-l basma curată! Intenţia primarului sibian de a candida la preşedinţia României nu a fost din anul 2014 și nici din 2013 când l-a adus Crin Antonescu – la ordin! – în PNL, ea este mai veche, fiind lansată din vara anului 2007, la întâlnirea Clubului Economic German din Transilvania (alcătuit din oameni de afaceri germani, austrieci, luxemburghezi și olandezi, majoritatea dintre ei masoni), care a avut loc în comuna Biertan din judeţul Sibiu. Atunci s-a stabilit ca primarul sibian să participe ca independent la alegerile din 2009 cu sloganul electoral: „Pentru ca România să arate ca Sibiul!”. Însă Traian Băsescu, informat fiind de SRI-ul care juca la două capete, le-a tăiat nemţilor entuziasmul, fluturând cele două dosare penale ale lui Iohannis de la DNA, unul cu cele două case furate de familia Iohannis prin uz de fals și celălalt cu mafia retrocedărilor imobiliare de la Sibiu, condusă de primarul Iohannis! Amenințat cu pușcăria, primarul sibian a cedat șantajului și a renunțat la depunerea candidaturii. După ce s-a închis lista candidaturilor la alegerile prezidențiale din anul 2009, hopa și procurorul Țuluș și amanta lui de atunci, procuror Claudia Roșu (subalterna devenită ulterior soție), cu NUP-urile lor salvatoare din data de 24 octombrie 2009! Data de 24.09.2009 a Ordonanței nr. 270/P/2009 este relevantă, nu data de 12 mai 2010, când au comunicat această soluție cei doi procurori amorezi, după o jumătate de an de la data emiterii respectivei Ordonanțe! Struțo-cămila ulterioară, cu Iohannis propus premier de Antonescu în campania electorală din anul 2009, nu l-a mai deranjat pe Băsescu fiindcă știa că pericolul trecuse.

În legătură cu cele două dosare ale lui Klaus Werner Iohannis și restul grupului de crimă organizată implicat în retrocedările frauduloase de la Sibiu, tergiversate și mușamalizate la DNA, citiți aici ce abuzuri inimaginabile a făcut individul acesta, ca primar al Sibiului, pentru a-și apăra în fața instanțelor de judecată cele două case furate prin fals în acte publice și uz de fals: Primarul Iohannis Klaus Werner îl apără pe hoţul de case Iohannis Klaus Werner!

Aceste retrocedări ilegale ala mafiei imobiliare din Sibiu (dosarul 270/P/2006 de la DNA) sunt altele, pe lângă retrocedările abuzive către FDGR-ul condus de Klaus Iohannis, care s-a declarat oficial, în instanță judecătorească, succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) în anul 2007 pentru a obține imobilele acestei organizații naziste, confiscate printr-un Decret-Lege al regelui Mihai din octombrie 1944. Despre aceste fraude imobiliare înfăptuite prin abuz în serviciu și conflict de interese, comise la Sibiu de primarul Klaus Iohannis care a retrocedat imobile FDGR-ului condus de același Klaus Iohannis puteți să citiți aiciJaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German.

În anul 2010, când a fost clasată disjungerea din dosarele 270/P/2006 și 5/P/2007 trimisă de DNA la Alba Iulia, Augustin Lazăr era doar procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, procuror general fiind Vasile Luha. Rezoluţia nr. 844/P/2009, din 17.02.2010, a fost emisă de procurorul Cornel Herlea, şef secţie la Parchetul de pe lîngă Curtea de Apel Alba Iulia și nu are nici o legătură cu procurorul Augustin Lazăr! Iată și Rezoluția cu prescrierea survenită din cauza tergiversărilor procurorilor de la DNA, Doru Florin Țuluș și a amantei sale Claudia  Mihaela Roșu, ulterior devenită soție: Rezoluţia Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel Alba Iulia, publicată de colegul Ion Spânu de la „Cotidianul”. În Rezoluţia nr. 844/P/2009 din 17.02.2010 a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, procurorii se referă la dosarul lor,  dosarul nr. 42/P/2006!!! Acest dosar a devenit la D.N.A.  nr. 270/P/2006, după ce a urmat traseul: Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia – Parchetul General (Secţia D.I.I.I.C.O.T.) – DNA. În final, a fost retrimis de procurorul Doru Țuluș de la D.N.A. înapoi la Alba Iulia în octombrie 2009. Repetăm, ca să priceapă și domnul Mihai Gâdea: această clasare din anul 2010 a disjungerii dosarelor de la DNA, datorată prescrierii, nu are nici o legătură cu procurorul Augustin Lazăr, acesta nu a avut legătură cu dosarul respective, chiar dacă era procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba! Nu la această clasare s-a referit ministrul Tudorel Toader, ci la una semnată de Lazăr ca procuror general, deci la câțiva ani după anul de grație 2010.

          Altele sunt dosarele clasate de procurorul Augustin Lazăr!

 Alte dosare a clasat Augustin Lazăr ca procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în perioada 1 ianuarie 2013 – 27 aprilie 2016: dosarul succesiunii FDGR-ului condus de Iohannis după organizația hitleristă Grupul Etnic German și dosare ale retrocedărilor ilegale ulterioare ale aceluiași Iohannis (care era și primar) în baza acelei succesiuni ilegale, subiecte pe care „deontologii” de la Antena 3 nu au avut curaj să le dezbată niciodată!!!

FDGR (președinte Klaus Iohannis) a beneficiat de retrocedări  frauduloase de la Primăria Sibiu (primar Klaus Iohannis), după ce FDGR s-a declarat oficial succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007! (Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război MondialConflict de interese evident pentru primarul Klaus Werner Iohannis și abuz în serviciu clar, pe lângă infracţiunea de  constituire a unei organizaţii cu caracter fascist, totul culminând cu înaltă trădare!

Prin  incredibila Sentinţă civilă nr. 2790 a judecătoarei Maria Morar, din 28 mai 2007, FDGR a fost declarat oficial succesor al organizației naziste Grupul Etnic German! Klaus Werner Iohannis s-a aflat într-un grav CONFLICT DE INTERESE, fiind conducătorul ambelor părți aflate în proces, adică pârâtul, municipiul Sibiu (primarul municipiului) și reclamantul FDGR (președintele organizației la nivel național). De asemenea Klaus Werner Iohannis se făcuse vinovat de ABUZ ÎN SERVICIU fiindcă municipiul Sibiu, reprezentat de el însuși și Consiliul Local nu au avut apărător în instanță și primarul Iohannis nici nu a mai atacat sentința judecătoarei Maria Morar, aceasta rămânând definitivă la nivel de Judecătoria Sibiu!

Este o acțiune gravă de resuscitare a unei organizaţii hitleriste din Al Doilea Război Mondial, prin încălcarea Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, semnată de România cu Uniunea Sovietică, Regatul Unit al Marii Britanii şi Statele Unite ale Americii la 12 septembrie 1944, nerespectarea Decretului-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 emis de regele Mihai al României și nesocotirea Tratatului de pace de la Paris din 10 februarie 1947.

Sentința iresponsabilă a judecătoarei Maria Morar, cea care a judecat cauza, a rămas definitivă la nivel de Judecătoria Sibiu, deoarece  nu a fost  atacată de primarul Klaus Werner Iohannis, care nici măcar pe parcursul procesului nu a trimis un apărător în instanță ca să apere, în fond, drepturile statul român, nu doar primăria, el expediind doar o adresă prin care spunea că lasă la latitudinea instanței să hotărească. Toate aceste fapte constituie înaltă trădare de țară, plus următoarele infracțiuni: abuz de putere/abuz în serviciu și incompatibilitate (Iohannis fiind primar, dar și președinte FDGR, adică reclamant și pârât simultan!).

Dată fiind valoarea enormă a imobilelor furate efectiv de la statul român – adică de la noi toți! – de către FDGR și Biserica Evanghelică, care aderase și ea cu toată averea imobiliară la Grupul Etnic German și revendică acum imobile și terenuri în baza sentinței ticăloase a judecătoarei Morar, aceste fapte se încadreză la grave prejudicii aduse României și trădarea interesului național.

Atașamentul popilor sași față de idealurile naziste a fost consfințit prin Convenţia Generală din 11 august 1942 privind Reglementarea Relaţiei dintre Biserica Evanghelică de Confesiune Augsburgiană şi Etnicii Germani din România, pe care o prezentăm în facsimilele de mai jos. (Click pe documente pentru mărire!)

Ca să vă dați seama de amploarea retrocedărilor unor imobile care adăpostesc unități de învățământ către Biserica Evanghelică C.A., unde statul român plătește etnicilor germani chirie pentru educația copiilor, cu mențiune că unele dintre aceste clădiri au fost construite pe vremea comuniștilor și nu au avut cum să aparțină bisericii sașilor, dar aceștia revendică terenul pe care se află respectivele imobile, iată o listă cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu, fără numărul copleșitor de licee revendicate și deja retrocedate!!! (Click pe documente pentru mărire!)

Taica Augustin Lazăr a fost procurorul-șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pe vremea când acolo se mușamalizau dosarele penale privind scandaloasa succesiune a FDGR-ului după o organizație nazistă și retrocedările frauduloase care au decurs din acea sentință uluitoare emisă de judecătoarea iresponsabilă Maria Morar de la Judecătoria Sibiu. Acestea sunt dosarele penale – din informațiile pe care le dețin sunt mai multe, nu doar unul! – clasate de procurorul Augustin Lazăr.

Nu o spun doar eu! „Augustin Lazăr este şeful Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Are 58 de ani şi e profesor universitar doctor la Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia. A coordonat anchetele din dosarele privind furturile de obiecte din aur din zona cetăţilor dacice din Munţii Orăştiei. Acum, parchetul din Alba condus de Lazăr instrumentează un dosar privind galeria de artă Artmark. Pe vremea CDR, între 1998 şi 2001, Augustin Lazăr a fost şeful Secţiei a II-a de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul general. Împreună cu fostul procuror general adjunct din acea perioadă, Mircea Zărie, i-a adus la Bucureşti pe procurorii deveniți între timp celebri, Lucian Papici, Daniel Morar şi Ovidiu Buduşan. Parchetul Curţii de Apel Alba, unde Augustin Lazăr este şef şi a fost adjunct, a instrumentat dosare privind retrocedări şi în care a fost reclamat fostul primar al Sibiului, actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis. Dosarele au fost închise. Potrivit unor surse judiciare, preşedintele îl cunoaşte direct pe procurorul Augustin Lazăr.” (http://www.romaniacurata.ro/ce-ne-dezvaluie-cv-urile-celor-patru-candidati-la-functia-de-procuror-general-al-romaniei/)

Din aceeași sursă: „Potrivit unor surse judiciare, PCA Alba este însă şi parchetul care a închis mai multe plângeri în cazuri de retrocedări în care era reclamat fostul primar al Sibiului, Klaus Iohannis. Lazăr spune însă că nu îl cunoaşte pe preşedinte. «Nu l-am cunoscut pe preşedintele Klaus Iohannis, nu am avut onoarea. Probabil că o să-l cunosc cândva. Nu îmi datorez cariera profesională nimănui. Mi-am susţinut examenele cu onor, am patru examene de procuror general pe care le-am luat fără să cunosc pe nimeni», a declarat Augustin Lazăr pentru Mediafax.(…) Ca bile negre ar fi faptul că este în vârstă, e aproape de pensie şi, prin urmare, ar fi «old school». Într-adevăr, Augustin Lazăr are 58 de ani. O altă bilă neagră în ochii colegilor ar fi aceea că este ca «apa sfinţită», ca «agheazma»,«nu face nici rău, nici bine“, adică nu ar fi letal cum e DNA-ul, de exemplu. «Să îl vedem cât de activ e, şi înainte de toate, să îl vedem la interviu la CSM», au concluzionat sursele. Alte surse au informat că Lazăr ar fi fost puternic susţinut de liderul PNL, Theodor Atanasiu, care provine din acelaţi oraş, Alba Iulia.” (http://www.romaniacurata.ro/surpriza-de-la-alba-cine-este-augustin-lazar-propus-procuror-general-al-romaniei/)

Dintre persoanele răsplătite de Klaus Iohannis pentru că l-au ajutat în justiție la momentul oportun prin abuzuri, una foarte cunoscută este Livia Stanciu, cucoana care-și băga creditorii la închisoare (celebrul caz „Rarinca”). Aceasta a primit ca siunecură de la președintele Iohannis, ajuns la Cotroceni și datorită necinstei Liviei Stanciu, un post de judecător la CCR pentru că i-a amânat procesul cu ANI până după alegerile prezidențiale timp de aproape doi ani la ÎCCJ, unde era președintă și a făcut ca acesta să fie singurul primar care a învins ANI, dintre alte sute care au pierdut toți pe aceeași speță! Și procurorul Augustin Lazăr a devenit cunoscut după ce a fost răsplătit cu funcția de procuror general al României pentru că i-a închis lui Iohannis un dosar penal pe vremea când a fost șef la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, conform dezvăluirii ministrului Justiției, domnul Tudorel Toader. Dar cei doi „dinozauri”, ambii procurori pe vremea când România era condusă de ultimul președinte român, Nicolae Ceaușescu, nu au fost singurii care au beneficiat de recompense fiindcă l-au scos basma curate pe acest individ cu mari probleme în justiție. Iată o listă cu polițiști, procurori și judecători care au fost răsplătiți pentru că l-au salvat pe Klaus Wener Iohannis atunci când a fost la ananghie sau la un pas să înfunde pușcăria: Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

Cât despre pocăitul Mihai Gâdea  și ciracii lui, rămân pe poziții! De la „Antena 3”, doar Oana Zamfir, Mircea Badea, Mugur Ciuvică, Răzvan Savaliuc, Răzvan Dumitrescu și încă două-trei persoane merită respectul meu.

                                                                                              Marius Albin MARINESCU

6 Comments

 1. Karla

  Păi A3 este doar o altă versiune “mai blândă si mai perversa a sistemului care piaptănă’ altă categorie de proşti pe creier

  A3 nu este prea departe de presa&Media sistemului neosecurist si/sau neosclavagist de control total antidemocratic(dar pulimea crede că în Ro.există democrație :)))
  Şi latura slugarnică si pupincuristă impreună cu toate rudele si neamurile securiste este numită pe nedrept #rezistentă ( rezistentă la ce? Probabil-La atacul realității asupra minciunii şi urechilor”surde La Adevăr”…?)

  sau apropos de notiunile FALSE de “PROGRESIŞTI&PROGRESISM”
  De fapt acest “progresism” băgat cu mare pompă propagandistă în urechile proştilor flămânzi de minciună…este de fapt o formă de cea mai joasă speță de REGRESISM ambalată frumos la exterior dar plină de tehnici “avansate”jaf total la interior

  Acest concept mincinos FALS numit Progresism realizat prin forme multiple de sclavie modernă si de cenzura a adevărului ştiințific…DE FAPT stopează şi ține în captivitate toată prostimea.

  Minunea ar fi: Dacă s-ar tramsforma PROSTIA (românilor în mod special) în BOALĂ si SUFERINȚĂ 😀 …lol si totuşi n-ar fi imposibil dacă se trezeşte Vrancea prin surprindere” se rezolvă” în doar câteva secunde cu toate reformele întârziate si EVITATE DE 30 de ani si abia atunci vor pune TOȚI kuru la treabă nu Traiul de lux nemeritat al sistemului instituțional PARAZIT la bugetul platit din buzunarele fraierilor…

 2. Profesor Corvin Lupu

  Felicitări, domnule director Marius Albin Marinescu!
  Cu aceeași veche prietenie,

  Profesor Corvin Lupu

 3. Antena 3 e aici?

  Intr-adevar Antena3 pare ca a intrat in marea hora a mass-mediei pro-UE, pro-NATO, pro-globalizare, pro-vaccinare, pro-LGBT. In loc sa sustina cu toata fermitatea Referendumul, chiar in zilele premergatoare au scos din maneca tema cu Udrea, care a acaparat tot spatiul de emisie. A fost o diversiune, o forma de boicot a Referendumului. Faceau misto de RTV ca s-au transformat in Pomohaci-TV, dar A3 ce-a patit? S-a transformat in Udrea-TV sau Costa Rica News? De Legea Off-Shore iar, doua-trei cuvintele timide, nicio critica, nicio dezbatere! Pe avocatul Dan Chitic nu-l mai invita, ca prea se lupta pentru interesul Romaniei. De fapt multe personalitati care sunt si patrioti nu prea mai calca la A3: Ilie Serbanescu, Dan Puric, Ninel Peia, etc

 4. Roxana

  Aveți întreaga mea admirație și respect pentru lupta pe care o duceți pe toate fronturile împotriva acestui personaj toxic, ajuns să fie președintele României! Vă urmăresc demult, și mă întristează că această luptă o duceți de unul singur, când ar trebui să fie lupta noastră, a tuturor celor care mai gândesc și simt românește! Cum speranța moare ultima, îmi doresc din tot sufletul ca vocea dv. să fie în sfârșit, ascultată!

 5. un mizantrop

  N-am avut niciodata asteptari mari de la media, mai ales dupa dezvaluirile jurnalistului german, care recunostea trusturile de presa ca sunt cumparate si coordonate de CIA si-si manifesta credinta ca nu mai sunt organe de presa independente. Ce ma supara cel mai rau e ca, in Romania, cetatenii echilibrati si peste media de alfabetizare nu mai au nicio reprezentare mediatica. Sub masca corectitudinii politice si a inchinarii la portile UE si NATO se ascunde, de fapt, cea mai crancena cenzura. Orice exaltat sectant, sau sustinator al enclavizarii Romaniei, ori a altor teorii aberante pe gustul semianalfabetior, isi are garantat locul pe sticla, la fel cu orice manifestare imorala sau atee, posturile de chilotareala fiind pe primele locuri in preferintele Romaniei suburbane (si subumane, in curand), avem posturi religioase, chiar si Patriarhia are posturi TV si radio, numai posturi normale, preocupate de viata romanului de zi cu zi, de idealurile si asteptarile lui, de reala lui perceptie asupra vietii cetatii, de aste nu avem. Ca Antena 3 a parut a fi un astfel de post e si mai grav, pentru ca a inselat asteptarile prea multor oameni si le-a “intors” pe dos realitatile. Am inteles ca e un post independent cand, in ciuda evidentei, jurnalisti de-ai lor ii sustineau pe basisti, am incercat sa inteleg si sustinerile hastagiste, in ciuda abominatiilor analfabete emanate in piata, am tratat de corectitudine politica si invitarea adoratorilor iohanisti (cu lasarea lor sa huiduie liber intr-o televiziune, altfel, “generalista”), le-am cautat scuza cu “oamenii lor sunt inca in puscarii, nevinovati”, cand au “ocolit” ticalosiile notorii ale dulapului sasesc. Nemernicia tratarii referendumului cu armele “echilibrului” nu am putut s-o trec cu vederea. Asazisa abordare echilibrata a fost numai un prilej de a-i lasa sa se exprime exagerat de liber pe adversarii normalitatii, ai echilibrului si ai moralei Niciun sustinator avizat nu a fost lasat sa-si duca vreo fraza pana la capat, in schimb, toti “anti” erau lingusiti si invitati sa-si spuna “pasul” pana dincolo de exprimarea decenta. Am asteptat o emisiune “In premiera” avizata si documentata despre ideologia de gen, despre “marele” psiholog care a generat-o pe baza unui studiu asupra pedofililor, asanumita “sexualitate infantila” fiind sustinuta, fix, de afirmatiile pedofililor studiati, voiam sa vad dezbateri pe baza manualelor occidentale de la clasele primare, despre articolele de lege care interzic parintilor orice interventie educativa, care ar contrazice politica neomarxista de creare a omului nou (adica fara identitate si chiar fara sex biologic), am vrut sa afle si romanul normal, netraitor prin strainatati si fara acces la cartile lor ce i se pregateste, ce reeducare parentala-l paste….Antena 3 a pierdut ocazia de a fi ceea ce s-a vrut a fi perceputa, adica un post generalist, de informare si sustinere a valorilor umane. Pentru ca si prin tacere suntem complici la ceea ce se pregateste, dezumanizarea, transformarea omului intr-un zombi functional pe baza de comenzi, o masinarie in slujba celor ce detin telecomanda si ce e mai rau, ca sa stim ca e vorba de satanism, e distrugerea copilariei, jertfirea inocentei..
  P.S. Imi spunea un roman, rezident in Franta de ani buni, ca a trait cea mai trista experienta a vietii, cand s-a trezit singur nu numai intre straini ci si intre romani. Omul nu-si facea iluzii ca ar putea opri votul lui si al altora urgia ce ne paste, dar, nu i se parea corect ca Romania sa fie, din nou, supusa experimentului diabolic peste noapte, cu forta, la fel ca in ’46. Pentru ca, spunea el, in vest, la politica asta se lucreaza de decenii, o mare parte din populatie stie despre ce e vorba si-si ia masuri de minimalizare a efectelor, alta parte e adepta masurilor (destul de putini, totusi) si cea mai mare parte e indiferenta (adica, deja, imbecilizata), asa ca voia ca romanii sa mai primeasca un ragaz, sa asimileze informatiile …

 6. Vasile Zărnescu

  Cînd l-am prevenit pe d-l director Marius-Albin Marinescu de măgăria etalată, la Antena 3, de Mihai Gâdea cu pagina pe care i-o trimisese, anterior, d-l Marinescu revistei Luju, acesta și-a exprimat speranța, referitoare la trădătorul Klaus Iohannis: „Tot de la mine i se trage căderea!”
  Să sperăm că, așa cum am scris în articolul „Să ne americanizăm!” (cf. http://www.justitiarul.ro/sa-ne-americanizam/), președintele României, Klaus Iohannis, nu va apuca sfîrșitul acestui mandat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.