Abuzuri

De ce ar trebui să stau acasă doar pentru că ești tu speriat?

  Ce zici dacă stai acasă … dacă stai la nesfârșit în casă, dacă porți o mască și te distanțezi […]

 

Ce zici dacă stai acasă … dacă stai la nesfârșit în casă, dacă porți o mască și te distanțezi social de mine, dacă eviți restaurantele, dacă eviți sportul, dacă stai departe de străzi, dacă eviți toate centrele comerciale, plajele și parcurile, dacă crezi în cifrele fictive de decese, dacă crezi în exagerarile mass-media; când primești vaccinul toxic și când nu iei vitamina C; când eviți lumina soarelui și lucrurile pe care Dumnezeu ne-a dat ca să fim vindecați!

Vă spălați pe mâini cu un dezinfectant toxic la fiecare 5 minute, beți și mâncați alimente otrăvitoare și beți apă contaminată.

M-am săturat să joc un joc stupid. Nu suntem toți „egali”. Nu port o stupidă pălărie de aluminiu (pălăria de aluminiu se referă la cei care influența lumii exterioare pătrunde în mod imperios în adâncul ființei umane, intră în creierul său și îl obligă să facă ceva care, în alte împrejurări n-ar face).

Nu voi mai fi prizonier al fricii tale. Eu nu mai rămân în casă; ai grijă de TINE pentru că ȚIE îți este frică. Nu port mască și nu stau la 1, 50m de TINE, pentru că nu-mi este frică de TINE. TU nu esti dușmanul MEU și dacă mă îmbolnăvesc nu este din cauza TA, ci din cauza mea și a sistemului meu imunitar.

Acest virus (sau orice ar fi ) circulă de multă vreme și milioane de persoane au fost în contact cu el, de când probabil a existat încă din septembrie trecut; sau mai mult în întreaga lume.

Întotdeauna vor exista viruși și gripă; TU .. trebuie să înfrunți acest lucru dacă NU ai făcut-o încă. Nu există nicio cale de-a evita asta decât dacă Îl incluzi în TINE în casa TA și cumva vei reuși; pentru a accesa poșta sau alimentele pe care VOI le puteți comanda online.

Frica ta nu este o scuză pentru a-ți distruge țara; sau schimbă-ți libertatea pentru captivitate. Frica ta NU este frica MEA și frica TA nu este corectă, viața mea, munca mea, veniturile mele; sau viitorul meu ca persoană liberă.

Deci, dacă îți este frică, poți doar să-ți pui pălăria de aluminiu; sau înfășoară-ți întregul corp cu folie de aluminiu; sau, dacă vrei casa întreagă – te rog să-ți păstrezi frica cu tine și departe de mine. Urmărește mesajele mincinoase în fiecare zi și, prin urmare îți otrăvești gândurile, și poti s-o faci; dar te rog, nu-i otrăvi pe prietenii mei recent treziți; sau casa mea cu frica TA.

Tratează-ți propria ta frică, așa cum am învățat să mă descurc cu a mea, și răspândește dragostea nu frica.

                                                                                                           Werner FALKE

Sursa: Indexexpurgatorius.wordpress.com via Invictus

4 Comments

 1. sic semper tyrannis

  corect ! Multumesc !

 2. Dima

  Scriu si eu opusul a ceea ce tot debiteaza unii panicarzi in comentarii pe alte site-uri de stiri:
  ”Dreptul tau de a NU fi infectat se termina acolo unde incepe sa fie afectat dreptul meu de a fi un om LIBER.”

 3. Sorina Hanea

  Subscriu integral spuselor/scriselor!
  Asta spun prin viu grai sau pe facebook din 15 martie!

 4. Nutu

  Intr o pandemie adevarata mastile de carpa si distantarea sociala sunt inutile. In schimb intr o pandemie nici asa de contagioasa nici asa de mortala, ele sunt esentiale. Pentru ca nu putem avea oameni care nu fac nimic pentru a se „proteja” si care culmea nici nu se îmbolnăvesc. Cum sa mai prelungești mascarada in mod credibil?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *