Colimator

De ce este Dragnea penal și Iohannis nu?

  Eu nu îl consider pe domnul Dragnea un înger imaculat, dar haideți să fim serioși, cine dintre noi este […]

 

Eu nu îl consider pe domnul Dragnea un înger imaculat, dar haideți să fim serioși, cine dintre noi este imaculat? Uitați-va în oglindă propriei conștiințe și veți rămâne total surprinși. Sunt convins că mulți, chiar foarte mulți dintre cei care îl acuză pe domnul Dragnea sunt cu mult mai pătați decât el! Dar de ce este el „penal” și ceilalți nu?

Mulți dintre dumneavoastră au fost convinși de unii că șeful celui mai mare partid politic din România, a fost judecat și condamnat cu probe serioase. Poate pe mulți dintre voi v-au păcălit, dar pe mine nu au cum să mă păcălească, pentru că știu la fel de bine ca ei cum au ticluit probele și cum au acționat cei de la SRI și DNA, ce presiune au pus pe judecătorii supremi ca să-l condamne. Primul dosar, cel în care a fost condamnat definitiv doi ani cu suspendare, este eminamente politic, lucru recunoscut până și de unii dintre cei mai înverșunați adversari ai domnului Dragnea.

Știți de ce l-au condamnat, pe un dosar construit, fără probe? Răspunsul este la fel de simplu că întrebarea: ca să fie „penal”! De ce? Pentru că așa au vrut partenerii noștri externi. La fel au procedat și cu Victor Ponta. Doar așa, punându-le etichetă de „penal”, puteau să-i controleze, iar atunci când lucrul acesta nu era posibil, să-i decredibilizeze în față populației și să prezinte toate inițiativele legislative luate pentru a limită acțiunile ilegale ale structurilor de forță aservite acestora, ca fiind măsuri de autoprotecție în fața celor abilitați să înfăptuiască justiția.

Al doilea dosar a fost construit din aceeași perspectivă. Dacă au văzut că nu răspunde așa cum trebuie la comenzi, i-au găsit ceva, care nu spun că nu este adevărat, dar în comparație cu miliardele de euro și dolari furate din bugetul statului nostru, salariile a două persoane angajate pe funcții modeste, reprezintă o picătură de apa într-un ocean. Câți dintre noi nu au procedat asemănător?

Liderii celorlalte formațiuni politice nu au angajat persoane apropiate pe diverse funcții? Dacă verifică cineva câte persoane au fost angajate la SRI în același mod, veți rămâne surprinși! Nu au găsit altceva ca să poată să îl elimine în momentul în care și-au dat seamă că nu pot să-l convingă să joace cum vor ei și că interesele lor pot fi afectate semnificativ. Dar nu s-a procedat așa doar cu cei doi, ci și cu alți lideri importanți ai partidului.

Cele două structuri de forță, prin reprezentanții lor, întemeietori ai Statului Paralel, au derulat aceleași măsuri și asupra liderilor altor formațiuni politice, construindu-le dosare penale, pentru a-i ține în mână și a-i obligă să acționeze, la nevoie, conform intereselor lor.

Nu v-ați pus întrebarea de ce liderul principalului partid din opoziție a devenit peste noapte cel mai înverșunat apărător al DNA și SRI? Avea la dispoziție două alternative: să procedeze așa sau să meargă la Beciul Domnesc, iar apoi la Jilava. Din păcate, a ales varianta cea mai ușoară și avantajoasă pentru domnia-sa.

Cu câteva zile în urmă, un fost membru al PDL, de altfel o persoană respectabilă, curajoasă și bine informată, afirma deschis că DNA a fost creat la presiunile partenerilor noștri strategici, cu singurul scop de a controla decidenții politici și administrativi și a-i determina să fie favorabili realizării intereselor lor în țara noastră, interese ce acoperă o arie extinsă de domenii, fiind vizate în mod deosebit obiectivele strategice foarte valoroase, afacerile de zeci și sute de miliarde de dolari și ocuparea acelor segmente de piață care aduc profituri colosale, inclusiv prin preluarea zonelor deținute de firmele românești.

În același timp, au conceput organizarea și funcționarea DNA în așa fel încât să asigure protecția afacerilor lor, care de cele mai multe ori se făceau cu încălcarea prevederilor legale. Vi se pare că nu s-au derulat astfel lucrurile?

De ce credeți că americanii, nemții, olandezii, francezii și austriecii vor să fie demolat acest guvern? De ce credeți că s-au folosit de diaspora ca să organizeze manifestațiile violențe din aceste zile, manifestații sponsorizate cu sume considerabile de bani? Pentru că vor să ne ia pe nimic resursele energetice din Marea Neagră, zăcămintele de aur, de metale rare, pădurile noastre, Aeroportul Otopeni, Hidroelectrica, Portul Constanța și multe altele, iar acest Guvern și Parlamentul se opun, solicitându-le taxele și impozitele necesare, obligându-i să dea prețul normal pentru ceea ce vor să ia și să plătească salarii corespunzătoare românilor, pe a căror muncă au exploatat-o pe nimic până acum.

Dacă le dădeam Portul Constanța olandezilor, atunci când l-au cerut, vă asigur că eram de mult în Spațiul Schengen! Ultimile măsuri stabilite de decidenții noștri politici le diminuează simțitor profiturile și de aceea au decis să îi înlocuiască. Temerea lor este mare, pentru că prin modificările legislative aduse s-au luat pârghiile structurilor de forță, prin intermediul cărora controlau decizia politică și administrativă, acestea fiind obligate să intre în matca lor legală.

Ce este mai dureros este faptul că desfășoară aceste acțiuni prin intermediul cozilor de topor din interior. Președintele României și cei din conducerea SRI, care de fapt au trădat de mult interesele românilor, le fac jocurile și le duc la îndeplinire acțiunile planificate.

Cum este posibil ca tocmai cel care deține funcția de comandant al Forțelor Armate ale României, forțe din care face parte și Jandarmeria Română, să critice în termeni așa de duri și să acuze cadrele de conducere și de execuție pentru că și-au făcut datoria și au acționat pentru respectarea legii, pentru apărarea ordinii constituționale? Se poate numi o asemenea persoană Președintele României? A făcut-o pentru a-i timora și a-i determină să nu se mai opună violențelor și în acest mod să fie înlăturat Guvernul incomod.

Cu același scop a cerut și Procurorului General Augustin Lazăr să înceapă anchetă penală împotrivă jandarmilor care și-au făcut datoria. Eu știam că procurorii sunt independenți. Președintele a încălcat din nou grav Constituția prin cererea formulată. El nu se poate obișnui cu faptul că procurorii și judecătorii nu i se subordonează. Dacă dorea să se cerceteze aspectele respective putea să depună o plângere la Parchetul Militar, nu să le dea ordin procurorilor ce să facă.

Îi criticăm pe domnul Dragnea și doamnă Dăncilă, am făcut-o și eu de mai multe ori, putem să le aducem diverse acuze, dar cu siguranță nu putem să-i acuzăm că au trădat România, ci dimpotrivă, că i-au apărat și-i apără în continuare interesele în față acțiunilor dușmănoase ale unora dintre partenerii noștri externi. Trageți dumneavoastră singuri concluzia. Cine trebuie să plece, Dragnea, Tăriceanu, Dăncilă, sau Klaus Iohannis? Cine simte și gândește românește, luptând pentru interesele noastre și cine nu?

                                                                                       General Dumitru ILIESCU

PS: Aștept postacii, plătiți de trădători, să vina să facă ce știu ei mai bine: să înjure, să insulte, să denigreze, să încerce să convingă poporul român, prin teroare, că jandarmii trebuiesc împușcați, că noi, cei care gândim altfel, să fim lichidați și că bogățiile poporului să fie date gratis străinilor. Să vina în grup organizat, că așa li se dă ordinul, ca să arunce cu pungi cu excremente în militarii României. Dacă poporul român acceptă ca acești indivizi, în frunte cu reprezentanții lor, să îl conducă, eu nu mă opun. Dumneavoastră decideți!

2 Comments

  1. Adrian

    Interesant articolul.
    Ca o paralela acelasi mod de lucru inca din timpuri mai vechi. Citez wikipedia.
    Multa sanatate, domnule General!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.