Colimator

De ce Institutul „Elie Wiesel” nu se ocupă de Klaus Iohannis și FDGR, fasciști cu acte?

  Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” judecă cu dublă măsură! În timp ce acest Institut, plătit din […]

 

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” judecă cu dublă măsură! În timp ce acest Institut, plătit din banii românilor, a început o prigoană demnă de Gestapo împotriva Mareșalului Ion Antonescu, Armatei Române și a intelectualilor simpatizanți ai Mișcării Legionare, același institut „Elie Wiesel” tace mâlc în privința Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) și a fostului președinte al acestuia, Klaus Iohannis, care s-au declarat oficial, prin decizie judecătorească, succesori ai organizației hitleriste Grupul Etnic German din România!
Nu Mareșalul Antonescu și Armata Română sau Mişcarea Legionară din  România au fost declarate „fasciste“ la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis în anul 2007! Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind „fascistă“ și care a putut avea un rol în prigonirea evreilor a fost Grupul Etnic German. Puterile Aliate au impus României, prin articolul 15 al Convenţiei de Armistiţiu  din 12 septembrie 1944, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc. Astfel, Grupul Etnic German a fost desfiinţat și patrimoniul acestuia confiscat prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai I al României. Acest patrimoniu a fost preluat după evenimentele din decembrie 1989 de Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), care s-a autodeclarat ca succesor al Grupului Etnic German! Acest abuz s-a petrecut în anul 2007 prin cârdășia dintre F.D.G.R., Primăria Sibiu – ambele conduse de Iohannis Klaus Werner – și Judecătoria Sibiu. Detalii aici: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din Al Doilea Război Mondial
 În mod normal, după apariţia Ordonanţei Guvernamentale 31/2002, după fățuirea ei prin Legea nr. 107/2006 şi, mai cu seamă, după promulgarea Legii 217/2015, prima organizaţie din România despre care ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu Parchetul General spre a fi interzisă ar fi fost tocmai Forumul Democrat al Germanilor din România, în frunte cu fostul său președinte, Klaus Werner Iohannis, pentru reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German. Situația este deosebit de gravă fiindcă evreii din România știau de aceste fapte încă din vara anului 2010: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat! Însă acum, după ce l-au decorat și ca primar, cum scrie în articol, îl invită la toate sărbătorile lor, iar ipocritul nu pregetă să participe cu kipa așezată fățarnic pe creștet.
coral

Ca să-și spele păcatele față de evrei dorește acum Klaus Iohannis să-i scoată pe români ca participanți la holocaust? Vrea să-și asigure și al doilea mandat de președinte, cu acceptul sioniștilor, transfomându-ne într-un popor de criminali, gata să plătească despăgubiri în valoare de miliarde de euro? Vă invit să citiți cu mare atenție acest material documentat, care devoalează intențiile antiromânului Klaus Werner Iohannis: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

Nu cumva este un compromis pe banii poporului român? Nu cumva evreii au închis ochii la succesiunea sașilor după fosta lor organizație nazistă, în scopul retrocedărilor ilegale a unor imobile valorând sute de milioane de euro, pentru ca sasul Iohannis, devenit președinte al României – posibil instalat tot de evreii sioniști, să plătească Israelului miliarde de euro despăgubiri pentru așa-zisul holocaust din România? Se spune că Traian Băsescu a achitat 20 de miliarde de euro pe șest statului Israel, prin acordul de împrumut din anul 2009, atunci când România a făcut enormul împrumut de la FMI (adică tot de la evrei!), mințindu-ne că trebuiesc plătite salarii și pensii, dar guvernul Boc a scăzut, exact atunci, salariile și pensiile! Dacă-i adevărat, atunci Klaus Iohannis mai are de achitat jumătate din cele 40 de miliarde de euro solicitate ca despăgubiri pentru holocaust conform scurgerilor de informații de la negocierile ultrasecrete. Lăsând bârfele și zvonurile deoparte, reamintesc adevărul istoric că România nu a deportat evrei în lagărele de concentrare naziste, așa că nu poate să fie acuzată de holocaust!

Cine l-a mandatat pe domnul Iohannis Klaus Werner să transmită mesaje de învinovățire a întregului popor român? Participant la Holocaust poate a fost bunicu’-său care s-a înrolat voluntar în Waffen S.S.! Bunicii mei nu au omorât evrei și nici nu i-au trimis în lagărele germane, ca să fie foarte clar!!! Iohannis poate să-și tot pună cenușă în cap și pentru că a declarat oficial FDGR-ul lui ca succesor al organizației naziste Grupul Etnic German, dar să nu tragă în mizeria asta România! Mă înteb cât vor mai accepta românii să fie batjocoriți și călcați în picioare de toți alogenii care au pus stăpânire pe țară?

                                                                                            Marius Albin MARINESCU

14 Comments

 1. Iuhan prostu'

  Institutul PLM condus de plm, vrea sa distruga trecutul, prezentul si viitorul Romaniei, cu concursul celui mai prost oligofren din Romania, KK Iuhan!
  Cine dracu sa-l ia e acest porc sionist Wiesel?….nici dracu nu stie, nici macar colegul lui de la Auschwitz, evreu din Sighet care a spus ca “NU E ACEL E WIESEL cu care a locuit in baraca”.
  Ce vrea?…sa ne bage pe gat o crima inchipuita, in tmp ce ei, evreii care au distrus floarea romanilor intre 1945-1965, FAC PE JUDECATORII!…
  Cine le da voie?…chiar asa-zisul presedinte al Romaniei, KK Iuhan, cel mai prost imbecil pe care l-a suportat palatul Cotroceni…

 2. Hamnibal Anteporcas

  Gresesc? Am stiut ca emisarul Regelui Mihai I, Cristescu, plecat imediat după lovitura de stat de la 23 august, a facut antecamera la Stalin până la 12 sept 1944 când s-a încheiat acordul de armistițiu parțial. Întotdeauna am inteles ca acesta a fost semnat doar intre Romania si URSS. În tot acest răstimp rușii au ocupat toată Romania si au ocupat poziția de asalt pe aliniamentul Muntilor Carpati

  • justitiarul

   „CONVENȚIE DE ARMISTITIU
   Între Guvernul Român, pe de o parte, și Guvernele Uniunii Sovietice, Regatului Unit și Statele Unite ale Americii, pe de altă parte
   Guvernul și Înaltul Comandament al României, recunoscând faptul înfrângerii României în războiul împotriva Uniunii Republicilor Socialiste Sovietice, Regatului Unit și Statelor Unite ale Americii și celorlalte Națiuni Unite, acceptă condițiunile Armistițiului prezentate de către Guvernele susmenționatelor Trei Puteri Aliate, lucrând în interesele tuturor Națiunilor Unite.” https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/conventia-de-armistitiu-din-12-septembrie-1944

  • Marian Blegu

   Numai numele l-ai gresit.
   Nu Cristescu ci o delegatie condusa de LUCRETIU PATRASCANU au facut antecamera la Molotov nu la Stalin.
   Iar cind le-au fost prezentate pentru semnare conditiile de CAPITULARE nu de ARMISTITIU,Patrascanu a zis…..BINE DAR CONDITIILE ASTEA SUNT MAI RELE DECIT CELE TRANSMISE PRIN DOAMNA KOLONTAY AMBASADEI NOASTRE DE LA STOCHOLM PENTRU ANTONESCU.
   Molotov i-a raspuns…….ANTONESCU REPREZENTA ROMANIA,VOI PE CINE REPREZENTATI ?

 3. ARTICOLUL ESTE ADEVARAT, DAR NU INTELEG DE CE ISTORICII NU FAC RECLAMATII LA PARCHETUL GENERAL AL ROMANIEI PT. CLARIFICARE SITUATIEI GRUPULUI ETNIC GERMAN PUS IN ILEGALITATE SI CONFISCATE TOATE BUNURILE SI FDGR. CARE PRACTIC A FURAT STATULUI ROMAN ACEST BUNURI. NU CONTEAZA CINE SUNT PERSOANELE IMPLICATE. NU CUMVA SE FACE INTENTIONAT PT. INCULPAREA POPORULUI ROMAN IN CAZUL HOLOCAUSTULUI SI STERGEREADATORIILOR GERMANIEI CATRE ROMANIA ?

 4. Dan

  Holocaustul din România a fost localizat in Ardealul aflat sub ocupatie hortyista. In teritoriul guvernat de Antonescu, nu a existat holocaust, ci dimpotriva, liderii supravietuitori ai lumii evreiesti au elogiat eforturile maresalului (Antonescu, nu Mihai!) in salvarea vietilor acestor etnici.
  Si, in aceste conditii, cand nazistii lui WK Iohannis si hortyistii lui V. Orban au fost autorii atrocitatilor impotriva evreilor, de ce as fi eu, român, pus sa platesc despagubiri unui neam care, oricum, mi-a adus latura mizerabila a comunismului in tara?

 5. Mihnea

  O vor tolera până la abator! Nu se vor zbate chiar deloc, vor accepta împrumutul de 60 de miliarde și se vor duce liniștiți la hyper’ să-și cumpere, în continuare, legumele din Olanda și carnea din China – vor ieși în stradă când le zice “tele’ iudaica” și cam tot așa înainte, marș! Domnul M. Albin Marinescu, problema “noastră” este că obișnuim poporul cu vești proaste în loc să-l chemăm la o sănătoasă insurecție populară împotriva întregului sistem! Ce ziceți dacă ieșim în stradă, dar cu sicrie goale și cruci inscripționate cu numele tuturor trădătorilor alogenați… și chiar să le umplem!?

  Punerea în practică a ingineriilor sociale durează aproximativ 10 ani, în timpul acesta tăvălugul de informații, cu predilecție negative, dacă sunt repetate în exces pe toate căile posibile, provoacă un efect pervers prin care omul se obișnuiește cu ideea și treptat se adaptează psihologic căutând refugii emoționale, afective, adictive (sindromul Stockholm). Un alt exemplu este amintit de filozoful Alain (Emile-August Chartier) care, releva că un bolnav în fază terminală, după atâtea suferințe… (vești proaste!), acceptă moartea (sfârșitul
  națiunii), precum otrăvitul cere leac!

  Așadar, tocmai aici e problema noastră, informăm, traducem confuzia, decriptăm o realitate, tragem semnele succesive de alarmă (degeaba!), ținem la curent și încet familiarizăm cititorul nostru cu apocalipsa care urmează – sfârșitul național devenind ceva familiar!

  Un scriitor foarte talentat și mare iubitor de țară mi-a zis așa : “… Să-i batem cu condeiul (arma noastră!), până le dă sângele!! Sau măcar până-i cuprinde rușinea obrazului și crapă!!…”

  Din păcate, nu se poate! Ce obraz, ce rușine? Din ’89 suntem sub ocupație jidănească, alias “democrație reprezentativă”. Toți cei “votați” de atunci sunt jidani (minim de un părinte, sau de “adopție”, sau prin șantaj, control, etc.), alegerile sunt fraudate. Televiziunea e jidănească, corupția la fel, DNA, banii noștri, președintele, guvernul, idem – ibidem! Ziarele, publicațiile online, cronicarii, jurnaliștii, Dan Puricii… mai contează? Suntem în plin proces de nimicire identitară, religioasă și, mai ales, națională! Toate valorile noastre sunt reformate, iudaizate, ecumenizate. Manca-o-ar câinii de satană protocolară, ciumă roșie, U.E. Ortodoxismul de bază plânge, urlă – dar românii nu-l aud! Nu există nici o speranță autentic naționalistă în țară, nevoia organică a fost înăbușită la geneză prin “legea” iudei, klaus W. Wiesel. Singurii “tolerați” sunt cei însărcinați să ducă fibra naționalistă în derizoriu, după modelul din Vest – în spate, aceeași specimene subversive!

  E grav, foarte grav domnule. 50 la sută din cel mai bun pământ din România a fost vândut (tot lor)! Peste 6 milioane de români alungați din țară, de cine oare? Din cauza otrăvurilor din mâncare, România se află în plină epidemie de CANCER, nu de rujeolă! Dar “Presa liberă” se face că plouă, RUJEOLĂ… Dar nu e destul pentru stăpâni, populația autohtonă nu scade destul de repede, mai trebuie și 11 vaccine încărcate cu substanțe ultra cancerigene obligatorii și, cireașa de pe tort, dinamitarea nucleului familial!
  Apropo de “genocid”, acesta se află actualmente în România unde, întreg guvernul turează motoarele la maximum. Vorba unui coleg: “suntem poporul ales”!

  Legat de scriitori și intelectuali, câți au rămas nevânduți… aceștia se afla pe o planetă paralelă și, din păcate, nu înțeleg nimic! Sunt săraci cu duhul, n-au bani de consum și sunt speriați de OCUPANT! Am fost la o lansare de carte la Gaudeamus în luna noiembrie, stupoare! N-am auzit în public asemenea discurs în viața mea (Apropo. Justițiarul e singura publicație care a avut curajul să-l publice). Experiența a fost inedită, toată audiența a băgat capul în pământ, gesturile trădau teamă, disperare – oamenii se făceau că scriu, că plouă, își frecau mâinile, își acopereau fața… unii au plecat de acolo, alții au rămas “interziși!”. După discurs, fără tranziție, a început și trădarea! Ca să se disculpe în fața audienței pentru proximitatea cu această erupție “neprevăzută” de adevăr, un scriitor s-a ridicat și a spus: “hmmm-da! Sigur, autorul a fost cam subiectiv… haideți să trecem la ceva mai poetic, totuși?!” – Revelator, nu-i așa?

  Am ajuns într-o fază critică, ori ei, ori noi… dar cu cine, Doamne! Vă întreb: unde sunt românii? Asta e problema d-le M. Albin Marinescu, CU CINE? Sunt un român optimist, altfel nu mai scriam nimic. Ceva o să întâmple, știu, sper, mă rog – în fiecare zi! Cu bine.

 6. George

  Iată că, un pribeag, se mai intoarce p’-unde a mai umblat cândva… pe semne că puțină lume realizează ce se întâmplă și ce a transmis de fapt acest M. Albin Marinescu. Citeam undeva că, dacă neamul nostru o să dispară de pe fața pământului, nu o să se facă prin război, ci prin indulgența și ajutorul oferit de poporul român oricărui dușman al țării – în cazul de față, agresorul (guv. and. Co) celor patru piloni ai Neamului Românesc: familia, școala, biserica, armata! U.E. ne despică structura vitală până dincolo de măduvă și, de ce nu, chiar și un Shoah-Gesheft… în curând, probabil, vom REUȘI și în sfârșit vom deveni și noi un popor imaginar precum, Franțuzii, Batavii, Nemții, Englezii… și alți “euro-africano-arabi”.
  Când te gândești că copiii acestui neam au murit strigând libertate… trist! Felicitări, țineți tot așa români, mai aveți puțin și trădați 6000 de ani de istorie pe aceste meleaguri și 2000 de ani de dreaptă credință! Trăiască noua generație de “rebeli” – Bravo!

 7. Ceea ce face institutul terorist Elie Wiesel prin redenumirea străzilor, eliminarea monumentelor comemorative (cum ar fi placa din Sighet), re-criminalizarea eroilor neamului, etc, nu este nici mai mult nici mai puțin decât GENOCID cultural!

  De multe decenii răbdăm insultă după insultă, palmă după palmă dată peste obrazul românismului, nedreptate după nedreptate împotriva celor care au pătimit și s-au jertfit pentru țară.

  Un mare român a spus odată “Feriți-vă de cei ce rabdă…”

 8. Viorel Ringhilescu

  Am nevoie de copia dosarului prin care Tribunalul a hotărât încălcarea Tratatului de le Paris, eventual lista retrocedărilor. Ar fi interesant de găsit probele prin care au fost transferați banii pentru despăgubiri.

 9. XXXL

  Se va termina odată cu aceasta porcărie când romanii vor acea conducători care sa pună piciorul in prag!!!!Atata Timp cât avem obidienti
  La conducere așa ni se întâmpla !!!!!

 10. Ioan Tobol

  Tribunalul militar internațional a fost inaugurat la 18 octombrie 1945, în clădirea Curții Supreme, la Berlin. Prima sesiune a fost prezidată de judecătorul sovietic, Nikicenko. Procurorii au inițiat inculparea a 24 de criminali de război și șase organizații criminale: conducerea Partidului Nazist, a Schutzstaffel (SS) și Sicherheitsdienst (SD), a Gestapo-ului, a Sturmabteilung (SA) și a Înaltului Comandament al Armatei Germane (OKW) Au fost deci 6 partide judecate. NU DEZINFORMAȚI.

  • Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) se subordona direct Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP) – partidul nazist german de la Berlin! Nu dezinfomează nimeni. Citiți decretul de înființare și restul informațiilor despre Grupul Etnic German din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.