Atitudini

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU

                      Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’ În primul […]

 

                    Pe scurt, ca să înțeleagă tăt omu’

În primul rând, sunt tatăl a doi băieți și sunt, deci, direct interesat de subiectul vaccinărilor. Argumentele mele împotriva obligativității sunt următoarele:

– cel mai important este că fiecare organism, fiecare om este diferit. Fiecare reacționăm în mod diferit atunci când intrăm în contact cu o substanță. Vaccinurile sunt produse de masă și în masă. Trebuie să știți că atunci când se face un vaccin, se face pentru un anumit gen de organism, iar cei care nu se încadrează în interval – ca și caracteristici ce țin de corpul lor – sunt trecuți la „pierderi colaterale”. Asta e realitatea.

– vaccinurile care li se dau copiilor noștri NU AU NICIO LEGĂTURĂ cu vaccinurile care ni s-au administrat nouă acum 20-30-40 de ani. Ministrul Sănătății, Victor Costache, spunea deunăzi că pe vremuri, înainte de 1989, „mergeam încolonați” să ne vaccinăm și era bine. Da, dar dl Costache omite un detaliu extrem de important: acele vaccinuri, de dinainte de 1989, erau produse în România, de către români, pentru români. Ce înseamnă asta? Înseamnă că erau vaccinuri adaptate tipului/tipurilor de gene existente în România. Pentru că, genetic vorbind, copilul român nu este identic cu copilul danez, cu copilul francez, englez, rus, etc. Poate nu știați, dar vaccinurile care li se administrează copiilor noștri sunt făcute pentru francezi, americani, nordici, etc. Orice medic știe că oamenii au particularitățile lor fizice în funcție de mediul în care trăiesc. Una este rezistența la ger a nordicului și alta a românului din București. Și încă ceva: vaccinurile făcute înainte de 1989 nu țineau cont de PROFIT. Regimul comunist era primul interesat să aibă subiecți sănătoși, care să muncească și să poată arăta superioritatea „sistemului socialist”, așa cum se spunea pe vremea aia. Azi, vaccinurile sunt produse de privați care sunt interesați în primul și în primul rând, de PROFIT. Adică să vândă cât mai mult, cât mai repede. Ex: dacă un vaccin produs de x are efecte secundare, de ce nu ai cumpăra și remediul pentru acele efecte secundare produs tot de x? Atunci, efectele adverse se spărgeau direct în capetele producătorului, adică Institutul Cantacuzino.

– dacă cei care au vrut această lege erau bineintenționați, puteau să aloce bani pentru angajarea celor mai buni cercetători la Cantacuzino care să ne facă vaccinuri pentru români. De ce nu fac asta? Simplu: pentru că …profit.

– vaccinarea copiilor, dar și a adulților, ar sta în pixul unui Ministru al Sănătății. Serios, acum: aveți încredere în discernământul unei astfel de persoane din România de azi? Conform proiectului de lege avizat de Comisia de Sănătate a CD, declararea unei epidemii naționale stă în voința Ministrului Sănătății. Și dacă el decide, suntem cu toții vaccinați, fără comentarii. E greu să ne închipuim că așa cum Microsoft, Bechtel, EADS, etc au mituit miniștrii, nu se va găsi o companie din Big Pharma care să „influențeze” un ministru al sănătății? V-ați dori ca un Andrei Caramitru sau alți acoliți de-ai lui să decidă că toți trebuie să fim vaccinați?

– decizia de a vaccina copiii trebuie să aparțină celui care va trage eventualele ponoase ale acestei decizii. Noi suntem cei care stau cu ei atunci când au febră, când au frisoane sau Doamne-ferește, mai rău.

– Ni se spune că „statul are obligația de a asigura sănătatea cetățenilor” și de-aia trebuie să fim vaccinați cu toții. Serios? E vorba de același stat care le-a asigurat siguranța Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu? E cumva același stat care stă cu mâinile-n sân în timp ce mii de copii sunt victime ale traficului de carne vie și au transformat România într-o sursă principală de „materie primă” pentru prostituție și pornografie? ACESTUI stat doriți să-i încredințați decizia de a vă vaccina copiii la grămadă, ca pe vite?

– Ni se spune că „cei care se opun vaccinării sunt niște dacopați, niște troglodiți manipulați de ruși, oameni fără carte”. FALS! Majoritatea covârșitoare NU se opune vaccinării, ca procedeu medical în sine, ci OBLIGATIVITĂȚII. Ei sunt oameni pățiți, oameni ai căror copii au suferit efecte grave post-vaccinale, inclusiv moartea celui mic. Majoritatea celor care refuză vaccinarea și/sau obligativitatea sunt oameni din marile orașe, oameni informați, oameni din tot felul de zone sociale. Ca unul care a investigat această zonă, pot să vă spun că n-am întâlnit niciun om care să argumenteze împotriva obligativității vaccinare cu…Decebal. Mulți dintre cei nevaccinați sunt oameni care locuiesc în zone unde nu există medic, nu există servicii medicale minime sau sunt nomazi. Aștia s-ar vaccina dacă ar avea cine s-o facă sau măcar să-i întrebe de sănătate. Dar în loc să facem asta, vrem să-i injectăm pe-aia care beneficiază deja de servicii medicale.

Nu vi se pare ciudat că aceleași persoane, jurnaliști sau nu, care susțin că o persoană este liberă să-și aleagă sexul sau genul (chestiuni date de biologie, obiective), susțin însă că nu avem voie să alegem dacă injectăm în noi și în copiii noștri tot felul de substanțe, pe care nu le-ai pune nici la flori în grădină, darămite în organism? De ce se întâmplă asta? Pentru că unii dintre ei sunt agenți de influență ai unor companii farmaceutice, iar alții pur și simplu cred că tot ce vine din zona Occidentală – pe logica: dacă nu crezi că marile corporații acționează doar cu gândul la pacient, ești vândut rușilor.

Jurnaliștii sunt un caz aparte: în afară de cei care fac parte din categoriile mai sus menționate, mai trebuie să știți un lucru. Majoritatea covârșitoare a jurnaliștilor români de azi nu au o viață de familie și deci, nici copii. Pentru mulți dintre ei, distracție înseamnă ieșirea la băut sau drogat la final de săptămână. Din cauza acestui stil de viață profund corupt, simt nevoia să compenseze și să susțină pe cei care vor să „purifice” societatea. Inclusiv de corupție, printre altele. Pentru că nu au niciun Dumnezeu, ei își închipuie că dacă toți vom sta cuminți și vom face ce ne va spune autoritatea în care cred ei – SPITALUL ȘI POLIȚIA – ei vor putea în continuare să trăiască dezordonat, fără să sufere vreo consecință pentru acțiunile lor nesăbuite. Știu asta pentru că am fost, ani de zile, printre ei. Nu vorbesc din povești, ci din realitate.

Deci, de-acum, când veți citi un articol în care oameni normali sunt insultați în fel și chip – dacopați, vânduți rușilor, fanatici, etc – uitați-vă la numele celui care a scris articolul. Și căutați-l și vedeți ce descoperiți și dacă aveți ceva în comun cu el. Mă tem că nu.

– Un ultim cuvânt despre medici. Nu cred că există vreun medic – chiar și de la țară – care să nu fi fost într-o „informare” despre cutare medicament, făcută pe banii vreunei companii pharma. Dacă o fi vreunul, cinste lui, dar nu cred să fie. Aceste „informări” sau „cursuri” sunt de fapt lobby pentru folosirea unui anume medicament, produs de o anumită companie. Unii medici au și comisioane din vânzări…Alții primesc „donații” pe ONG-uri. Acești oameni sunt direct interesați ca vaccinul cutare să se vândă. Poate de aceea în România se petrece următoarea minune: la noi în țară, copiii vaccinați nu fac nici măcar efectele adverse prevăzute în prospectele vaccinurilor. Cum se poate? Păi așa: copiii fac aceste efecte adverse, dar MEDICII NU LE RAPORTEAZĂ. Astfel, dacă OMS raporta în 2016 că 1 din 1000 de copii prezenta reacții adverse după vaccinul BCG, în România, raportul era de 1 la 172.012! Ori suntem noi unici în lume, ori e o mare rețea de corupție, care leagă medicii de Big Pharma și acoperită de Stat pentru a vinde cât mai multe vaccinuri.

Și acum mai doriți vaccinare obligatorie?

                                                                                                          Mihai ȘOMĂNESCU

Citiți și Abuziva vaccinarea obligatorie, dictatură și teroare

11 Comments

 1. road runner

  Petre Tutea ne spunea : bolsevicilor trebuie sa le vorbesti pe “limba” lor, prin forta. Cu astia nu merge cu floricele.

  Daca lor nu le pasa de propria lor famile, de copiii si nepotii lor, cum o sa le pese de noi ?

 2. Ionut

  Felicitari pentru articol. Multe argumente foarte solide, utile pentru oricine are vointa si rabdarea de a aborda chestiunea vaccinurilor (si abuzurilor legate de vaccinari) cu oamenii din viata lor.

  Un detaliu din puctul meu de vedere extrem de important. Omul modern este un om fara vlaga, neputincios, fara Dumnezeu si prin urmare dependent de sistemul care ii ofera confortul si distractiile de care nu se poate lipsi. Pentru un om blocat in realitatea pur materiala a lumii, nu este nimic mai presus decat satisfactia personala, o viata “traita la maxim”. Asadar, sa nu va imaginati ca acesti indivizi au nevoie doar sa le prezinte cineva argumente rationale, dovezi, adica informatiile potrivite si se vor dezmeticii. Au si acces la informatii si discernamantul sa vada adevarul, dar din pricina indobitociri lor, si a 30 de ani de spalare pe creier, acestia in mod inconstient au devenit militantii cultului autoritatii – al surselor autoritare de adevar.
  Pentru omul modern, adevarul (si implicit moralitatea) nu mai e ceva obiectiv, transcendent, independent de context sau de parerea majoritatii, ci e un produs la autoritatii recunoscute (si exaltata de gloata ca rezultat al propagandei neincetate). Deci ajung sa creada ca nu faptele sunt bune sau rele, ci oamenii. Tot ce face un om catalogat ca “bun” e just si dincolo de critica, iar tot ce face un om catalogat ca “rau” e condamnabil, tot ce zice e ura. Si daca esti un om de rand, poti si tu (cu ajutorul retelelor sociale, care iti maresc vizibilitatea) sa fii vazut curand ca unul din oamenii “buni”, cu stofa morala superioara, daca iti faci datoria de a ridiculiza, batjocori si a marginaliza pe oricine are comporament/discurs dizident de la ideologiile (o)cultului globalist autoritar.

  Prin urmare, daca reusiti sa rabdati batjocura, epitelele, stigmatizarea si continuati sa incercati sa scoateti pe cineva din inselariile astea monstruoase, sa fiti constienti ca va luptati cu o fire care o sa nege orice adevar fara sa il considere inainte, o sa fie negat orbeste, cu inversunare, aproape nebuneste, nu doar din pricina celor mentionate mai sus, dar mai ales pentru ca, in starea in care se afla majoritatea oamenilor astazi, mintea lor o sa agate de orice farama de credibilitate ramasa in sistemul care le ofera conforturile, distractile si excitatiile de care sunt dependenti – in care ei gasesc implinirea, scopul si rostul vietii. O sa tina de “certitudinile” astea pana in panzele albe, nici pentru o secunda nu o sa isi dea voie sa ia in considerare un argument care le pune in primejdie doza de dopamina.

  Si putinii care mai au inca ceva vlaga si nu sunt complet indobitociti, o sa fie iar greu pentru ca societatea, la nivel global, mai mult ca niciodata e randuita in asa fel incat poti prospera doar daca te supui in fapte si in vorba la tot ce ti se baga pe gat (mintea e inca a noastra pana se lanseaza Neuralink). Si copii dvs, dupa cativa ani in sistemul educational si cultura “dragostei si tolerantei” (pro-LGBT, pro-avort, pro-feminism, anti-crestinism, ecologia de tip “planeta moare” care e un cult al mortii) chiar si ei pot ajunge sa fie reticenti. Le e frica de marginalizare sociala, de a fi plasati in grupul dezavuatilor de catre clerul Satanei – formatorii de opinie, vedetele si restul vandutilor.

  Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu şi pe pământ pace, între oameni bunăvoire!

  • PK

   Excelent comentariu. Aceștia sunt oamenii pe care Stalin și toți bolșevicii i-au dorit și este ironic că toți se dau anticomuniști și antifasciști, dar ei sunt o combinație intre cele două, alegând un nazist ca președinte, iar mentalitatea și comportamentul lor este fără niciun Dumnezeu (cum ați punctat dumneavoastră). Ei se dau stâlpi ai moralității, dar își înjură vecinii sau chiar rudele cărora le merge bine, se dau moraliști dar susțin dictatura și idolatria a tot ce este material, susținând hula și batjocura la adresa Creatorului. Spusele unui rezistent “anticomunist” pe care din nefericire le-am auzit: “Cum să nu susții obligativitatea vaccinării pentru că, cel vaccinat tot se îmbolnăvește dacă intră în contact cu cineva bolnav.” Spuneți-mi dacă greșesc, atunci ce rost are respectivul vaccin, dacă nu previne infecția, ce avantaj îți aduce?

   • Ionut

    ” Spusele unui rezistent “anticomunist” pe care din nefericire le-am auzit: “Cum să nu susții obligativitatea vaccinării pentru că, cel vaccinat tot se îmbolnăvește dacă intră în contact cu cineva bolnav.” Spuneți-mi dacă greșesc, atunci ce rost are respectivul vaccin, dacă nu previne infecția, ce avantaj îți aduce?”

    Raspunsul scurt:
    Deci esti imun atata timp cat nu esti expus la boala pentru care ai fost imunizat ? E ca si cum ne-ar vinde cineva o haina si ne-ar zice ca e impermeabila atata timp cat nu te prinde ploaia imbracat cu ea. Si e obligatoriu sa o cumparam toti.

    Raspunsul lung, contextul da sens acestor probleme:
    Argumentul “anticomunistului” (“herd immunity” sau imunitatea de grup in romana) citat de dvs este unul din cele mai stangace nascociri scoase probabil intr-un moment de disperare de catre ramura stiintista ale cabalului (organizatiile familiei Rockefeller in special). Spre avantajul nostru, e si cel mai util punct de incepere pentru orice dezbatere pro/contra vaccin, pentru ca poate fi invalidat cu logica de baza.

    Toata ideea vaccinurilor este dobandirea imunitatii. Justificarea vaccinurilor si a obligativitatii lor (fie doar morala, mai nou si legala) este ca face individul imun la o boala serioasa. Imun, nu cu rezistenta sporita, complet imunizat in fata acelei boli. Nici macar vaccinul gripal, care este atat de lipsit de rost ca au fost nevoitii negustorii astia de otrave sa recunoasca ca are o eficacitate intre 2-40%.
    O documentare rapida asupra conceptului de “imunitate de grup” invalideaza din start principalul presupus merit al vaccinului – imunizarea. Conform acestui concept, imunizarea functioneaza doar daca este vaccinata o proportie majoritara a populatiei (variaza in functie de boala, pentru majoritatea bolilor se specifica proportii de peste 85%). Aici intervine si intrebarea oricarui om cu bun simt. Ori esti imun ori nu esti imun, daca nu esti imun ar trebui sa se precizeze acest lucru – dar inafara vaccinului gripal, toate restul sunt prezentate ca salvatoare si previn complet boala….atata timp cat toata lumea se vacineaza. Poftim ? E aberant. Apelul repetat la renuntarea asupra gandirii critice si a judecatii proprii in favoarea supuneri orbesti la autoritatea in domeniu este mai tot timpul ultimul argument/diversiune in orice discutie cu cei pro-vaccin pe tema imunizarii.

    Trebuie clarificat ca nu am cunostintele necesare sa ma pronunt asupra vaccinari ca procedura dpdv medical/stintific. Nu neg faptul ca ar fi posibila/a fost realizata/exista sau au existat vaccinuri benefice. Vaccinul ca produs farmaceutic pare sa fie grija celor care sunt sceptici cand vine vorba de vaccinari. Pe buna dreptate deoarece exista un munte de dovezi asupra accidentelor ca urmare a vaccinarii, sutele de milioane de dolari platite de gigantii farma (in despagubiri si in PR sa nu stie lumea de ele). Asta inainte sa se legifereze in unele tari ca nu mai sunt trasi la raspundere cand se intampla nenorociri din pricina produselor lor netestate, bagate pe gat oamenilor datorita lobby-ului facut politicienilor vanduti si “donatii” institutilor medicale (privat si stat) si finantari generoase pentru mediul academic din domeniu.

    Sa revenim la conceptul asta de “imunitate de grup”. Altele asociate sunt si mai aberante. Ca de exemplu – “free-riders” – un termen folosit pentru cei nevaccinati care nu se imbolnavesc…datorita faptului ca restul sunt vaccinati. Ce diversiune odioasa. Oricate gauri gaseste lumea in rationamentele pro-vaccin, raspunul e tot timpul o variatie a “toata populatia trebuie vaccinata”. Covenabil. Justificarea asta a aparut probabil din cauza ca cei nevaccinati nu se inbolnaveau si incepea lumea sa considere ca vaccinarea nu e necesara (important de precizat e ca vaccinurile au inceput sa fie administrate pe scara larga in acelasi timp cu imbunatari importante in domeniul sanitar – cunostinte/educatie + infrastructura) si intr-un moment de disperare au nascocit aberatiile de mai sus – conform carora vaccinul te face imun doar cand nu exista riscul de a contacta boala de la altcineva. Pe acelasi principiu daca ai trait undeva unde lumea nu are gripa, si ai mancat zilnic cinci dude, poti concluziona ca 5 dude pe zi te fac imun la gripa. Si daca mananca si restul 5 dude pe zi nu o sa apare niciodata gripa. Daca apare e pentru ca cineva nu si-a mancat dudele.

    Pus fata in fata cu intrebarile astea, cu izul de manipulare si coruptie din toate campanile de educatie si informare in privinta vaccinurilor (precum si trecutul de neglijenta criminala sau chiar rea-credinta a producatorilor de vaccinuri) orice om iubitor de adevar, insetat de dreptate si frica de Dumnezeu o sa aiba destul barbatie sa isi continue viata constient de posibilitatea ca oameni in pozitii de putere vor sa il talhareasca, sa il exploateze ca pe un sclav, sa il dozeze ca pe o dobitoaca, sa il cipeze ca pe un animal in rezervatie, sa-i urmareasca fiecare miscare si sa-i ingradeasca orice drept si demnitate si sa il omoare cand se inmulteste in numar prea mare pentru a fi controlat in mod optim. E un gand care te demoralizeaza, e foarte greu sa te fii relaxat odata ce iti ingadui sa accepti lucrarea raului in lume, ura celui potrivnic pentru om e peste intelegerea noastra, si e greu sa te bucuri de orice are viata de oferit odata ce accepti existenta raului in lume – nu un rau alegoric sau simbolic, ci un rau intruchipat, nemuritor, care nu doarme, al uratorului de oameni dar si a celor ce il slujesc si ii fac voia pentru puterea si stapanirea asupra lumii in schimbu careia si-au vandut sufletul.
    Sunt realitati infricosatoaresi pentru un om cu credinta si nadejde in Dumnezeu. Cum credeti ca este pentru un om fara Dumnezeu, pentru care viata e tura pe carusel dupa care trece din existenta in ne-existenta, un om complet investit in tot ce are lumea de oferit pentru ca a fost convins ca nu exista altceva. Ei nu neaparat sunt convinsi ca vaccinarea obligatorie e o idee buna, ci mai degraba aproba tot ce vine de la oamenii in care si-au pus increderea. Fie ca sunt vaccinuri, ideologii, inovatii tehnologice, ei marsaluiesc in linie pentru a-si asigura locul la masa oamenilor care traiesc bine, le merge bine, care sunt placuti si admirati. In adancul lor eu cred ca merg orbeste inainte din mandrie (nu pot sa considere ca ei au fost inselati, mintiti, ca au facut alegerea gresita), din neputinta si din speranta care si-au pus-o in oameni sa le ofere mantuirea asta contrafacuta a transumanismului, prin care omul exploreaza universul, vindeca ori suferinta cu ajutorul progreselor stintifice si tehnologice si in ultima faza devine nemuritor (devine ca Dumnezeu – exact promisiunea mincinoasa al sarpelui in Gradina Edenului).
    Cum poate un om care crede in asa rataciri sau in nimic, sa accepte vreodata aceste realitati ? Ar fi paralizat de frica. Nivelul de suicid deja crescut in ultimii ani nemaipomenit.

    De accea cred ca trebuie sa avem rabdare si sa fim blanzi cu toti cei blocati in inselare, problema lor e in primul rand una duhovniceasca. Nu au Dumnezeu, deja sunt morti doar ca inca umbla. Iisus Hristos e calea, adevarul si viata. Cei ce nu-l primesc, nu-l iubesc, nu-l urmeaza si nu stau in legea lui nu o sa aiba parte de viata, nu o sa cunoasca adevarul si o sa fie pana la moarte tot rataciti. Odata ce sunt adusi pe drumul crucii, pe drumul ingust al mantuirii, o sa poata sa fie ajutati in cele lumesti.

    Sa ma iertati pentru raspunul lung si poate prea imprastiat, cu greseli ortografice. Multe din stramtorile cu care ne confruntam sunt vazute doar in consecintele lor in dimensiunea materiala a existentei. Dar tot raul se manifesta in dimensiunea spirituala (duhovniceasca) intai, ingaduit de Dumnezeu din pricina pacatelor noastre. Incercarea de a intelege raul, de a-i afla motivatia raufacatorului si de a-l explica altuia fara sa intelegm de unde porneste este si va fi destinata esecului. Ateismul si secularizarea lumii a taiat omul de la sursa de adevar, care este Dumnezeu.

    Dumnezeu sa va binecuvanteze in tot ceea ce faceti, in munca si osteneala pentru a-i ajuta pe ceilalti.

    • PK

     Încă un comentariu bine pus la punct. Vă mulțumesc pentru răspuns și pentru toate informațiile oferite.

     • adria

      Excelent articol. M-a impresionat mai ales argumentul legat de Alexandra și Luiza și cel, la fel de puternic, legat de dublul standard aplicat de aceia care ne vor vaccinați forțat dar care însă susțin că o persoană este liberă să-și aleagă sexul. Aici aș completa cu replica feministelor când e voba de avort. Atunci și numai atunci, este “My body, my choice”.

  • Andrei

   Bravo pentru articol! Si excelent comentariul lui Ionut, care a inteles perfect efectele perverse ale indoctrinarii asupra populatiei. Merita salvata aceasta pagina, pentru maniera in care cei doi reusesc sa exprime in cuvinte aceste adevaruri. Ne poate ajuta pe unii din noi.

   Intradevar, este naiv sa credem ca simpla furnizare a adevarului va trezi un “normal”. Daca ar fi asa, astazi nu ar mai exista agende sociale subversive, nici cine sa le impuna (jidanii), nici cine sa le puna in practica (slugoii globalisti din guverne) si nici cine sa le urmeze: multimea zombificata.

 3. un mizantrop

  Italienii au invins criminala lege prin rezistenta: au cerut medicilor vaccinatori adeverinte ca nu vor suferi copiii lor efecte secundare, ca nu le va cauza vreo vatamare in urmatorii zeci de ani, au solicitat cetatenie austriaca (unde nu exista abominatia asta), s-au organizat in comitete de supraveghere a copiilor, sa nu li se administreze vreun vaccin, in timpul scolii, etc. si au obtinut abrogarea ..francezii, abia dupa manifestatii sustinute, au “reusit” sa faca lista de “doar” 11 vaccinuri obligatorii… nu tocmai obligatorii…cam ca la noi, au eliminat sanctionarea parintilor si incredintarea copiilor autoritatii statului, ramanand neprimirea copilului nevaccinat in colectivitate…cred ca o sa pice si asta, avand in vedere ca au un sistem de educatie acasa foarte bine pus la punct…Noi, fiind “educati” in spiritul maimutei proletare, ori, al hastagotului mimet, trebuie sa ne extragem, tiptil, cu grija la denuntatori (turnatorii de rit nou) si sa cautam solutii de salvare a propriilor copii… chestie la care, cei mai multi, avem experienta… Eu ma gandeam, ca solutie radicala, sa ma inscriu in PSD, apoi, cu carnetul de partid sa cer azil politic intr-o tara in care sunt respectate libertatile cetatenesti (la dosarul de azil politic voi atasa inregistrari cu presul celor 66% romani, care cere disparitia PSD-ului si a pesedistilor, negand dreptul unei mari parti din popor de a-si exercita libertatea de alegere..,si facand praf pluralismul politic, exact pe model si cu aceleasi cuvinte ale lui Goebels…)…Sunt convins, insa, ca majoritatea romanilor va fi indrumata si salvata de “spagarii” de medici, care le vor bifa vaccinarile….ca si aici avem experienta

 4. Malus Dacus

  Pe langa aluminiu care paradeste sistemul nervos, mercurul care creeaza autism, vaccinurile mai contin o substanta foarte periculoasa: “Polysorbate 80”, care conform celor mai recente studii creste riscul de infertilitate la femei. Vedeti aici
  https://thevaccinereaction.org/2016/01/polysorbate-80-a-risky-vaccine-ingredient/

 5. Ionela Ionescu

  Exact : vaccinul ca vaccinul, vaccinarea ca vaccinarea, dar OBLIGATIVITATEA ne doare.
  Adică nouă categorie profesională care niciodată nu va fi de vină pentru nimic, cum sunt și magistrații.
  Alți supraoameni care pot să-ți facă ce vor.
  De unde știm că același vaccin nu vine împachetat în două feluri ce cutii : una cu dungi și una cu pătrățele, una pentru naționaliști, una pentru globaliști , de exemplu…. Că vaccinatorul oricum e absolvit de orice .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.