Colimator

De ce tace Dragnea?

  Dacă Mălin Bot și Dide mi-ar fi zăngănit ceva la ureche aș fi chemat Poliția. Dacă Poliția n-ar fi […]

 

Dacă Mălin Bot și Dide mi-ar fi zăngănit ceva la ureche aș fi chemat Poliția. Dacă Poliția n-ar fi rezolvat-o, aș fi cerut sancțiuni pentru șeful Poliției și aș fi depus o plîngere la Procuratură. Dacă procurorii s-ar fi făcut că plouă, mi-aș fi chemat prietenii să mă apere. N-aș mai fi lăsat nici un picior de Bot să se apropie și n-aș fi răspuns la nici un microfon de gîscă.

Și aș fi declanșat o campanie în România și în străinătate, încercând să dau detalii despre agresiunile care se produc la modul organizat și sub umbrela dreptului la protest. Și aș fi încercat să-i descoper și să-i defer Justiției și opiniei publice pe toți cei care se află în spatele grupului și îl finanțează. Si aș fi declanșat o întreagă campanie de comunicare la adresa valului de manipulări făcute prin #declic și prin #rezist.

La izbucnirea scandalului cu Brazilia, aș fi cerut fotografia casei despre care se spune că i-ar aparține și care n-a fost niciodată identificată. Iar la dosarul cu documente de la Tel Drum aș fi încercat să trimit răspunsuri la DNA și la SRI și aș fi căutat explicația unei campanii purtate de același grup de presă și numai în baza unor finanțări externe. Și aș fi cerut public ca Rise Project și DNA să își ia singuri amprentele de pe toate documentele aruncate în piață. Și care n-au adus nici o lumină în plus în fraudele pentru care Dragnea este acuzat în stil de stadion. Să-și ducă amprentele la poliție sau să-și șteargă urmele înscenării.

La scandalul cu Belina, aș fi printat din comunicatele DNA toate explicațiile privitoare la terenul de la Nana, ajuns fraudulos de la Institutul de la Fundulea la Traian Băsescu și la Elena Udrea. Și aș fi trimis actele de proprietate de la Belina tuturor radiourilor și televiziunilor care orăcăie. Și aș fi cumpărat pagini de ziar și de reviste și le-aș fi reprodus, în oglindă cu ale lui Traian Băsescu. Belina a rămas la statul român, în vreme ce terenurile de la Nana sunt încă (sechestrate sau nu) pe numele lui Traian Băsescu. Este vorba nu de o baltă, ci de terenuri care au fost ale statului (Institutul Național de Cercetare Dezvoltare) și nu au fost scoase niciodată în mod legal din proprietatea publică.

La Traian Băsescu, infracțiunile nu se puneau și nici nu se fluturau cătușe, la Dragnea un cor național, (chiar și european) strigă „pușcărie, pușcărie”,desi este vorba de o concesiune cu acoperire legală.La Băsescu este protecție, la Dragnea, un soi de hinghereală publică organizată de profesioniști. Se desfășoară de dimineața pînă seara fără să ca nimeni să strige „orchestra și iar orchestra”.

Nebunia este totală. Toate generațiile urlă. Nici nu dovedesc ceva, nici nu tac. Unii sunt complici prin tăcere, alții prin prostie. Și foarte mulți, prin nepăsare. Unul dintre cei mai găunoși si aroganți politicieni, Victor Ponta, pompează zi de zi acuzații și Dragnea nu are curajul să-i zică nimic. Parcă ar fi fost pe o mînă și se țin de frînghie unul pe celălalt. Nici în preajmă nu se găsește nimeni care să trimită procurorii la afacerile cu Ghiță și la sforile trase de Dragnea împreună cu George Maior. Necum să-l întrebe de doctoratul plagiat care prin renunțare nu anulează și furtul comis!

Nu înțeleg de ce Dragnea tace și răspunde ironic cînd pui de extremiști strigă mereu „ciuma roșie, ciuma roșie!”. Visează să cadă la pace cu ei? Nu pricepe că el este o țintă trecătoare și că toată orchestrația dincolo de fluierături ascunde o campanie de mari proporții pentru demolarea PSD-ului?

                                                                                                           Cornel NISTORESCU

 

1 Comment

  1. ^^

    Ce sa mai zica? E un om slab. Nu a facut decat sa se apere si asta in cel mai bun caz. Dictator? Pai le dadeam eu dictatura de la prima condamnare pana acum de le iesea pe nas. Problema lui e ca nu are sustinere in partid si e legat de maini. Asta e. Trei ani trec repede. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.