Fără categorie

De ce unele celebrităţi apar în public cu vânătăi lângă ochi?

  Pentru că şi-au vândut sufletul în cadrul unui ritual Illuminati – spun conspiraţioniştii Unele celebrități, politicieni și lideri mondiali […]

 

Pentru că şi-au vândut sufletul în cadrul unui ritual Illuminati – spun conspiraţioniştii

Unele celebrități, politicieni și lideri mondiali apar în public, în mod regulat, cu vânătăi (pete negre) lângă ochiul stâng (ca şi cum ar fi fost loviţi). Uneori pot să apară cu vânătăi şi lângă ochiul drept, dar regula este apariţia lor la ochiul stâng. Fostul președinte american George W. Bush, Papa Francisc, Prinţul Philip sau David Bowie au fost fotografiați în astfel de ipostaze.

Dar de ce? Îi loveşte cineva? Sau e vorba de altceva la mijloc? Referitor la ipoteza că ar fi fost loviți, se ştie că aceste personalităţi au, de regulă, mai mulţi bodyguarzi care îi păzesc 24 de ore din 24, aşa că pare puţin probabil ca cineva să se poată apropia de ei pentru a-i lovi.

Conform cotidianului Dailymail.co.uk, există adepți ai realității conspirației care afirmă că ochiul stâng învineţit face parte dintr-un ritual de inițiere la nivel înalt în cadrul grupării așa-zișilor „Iluminați”, în timpul căruia aspirantul este forţat să îndure durerea, în încercarea de a deveni mai puternic.

Conform autoarei Sherry Shriner (care a scris cartea „Interviu cu diavolul”), lideri ai lumii, vedete de televiziune şi artişti celebri şi-au vândut sufletul Satanei, iar vânătăile sunt rezultatul acestei vânzări.

Celebrităţile au venit cu tot felul de explicaţii pentru aceste vânătăi din jurul ochilor. Actorul Adam Sandler a glumit spunând că l-a lovit fiul său nenăscut. În alte interviuri, el a susținut că vânătaia a fost rezultatul unui joc de baschet.

Actorul evreu Adam Sandler , militant activ în propaganda sionistă.

Boy George a spus că este vânăt la ochi din cauza „machiajului la modă”, pe când cântăreţul David Bowie, văzut astfel în 2005, susţinea că vânătaia a fost făcută intenţionat, „pentru teatru”.

Boy George

Preşedintele George W. Bush a fost chestionat de mai multe ori pentru vânătăile de la ochii săi. Vânătaia din 1992 a fost atribuită unui bulgăre de zăpadă, cea din 2004 unei căzături de pe bicicletă, iar cea mai recentă după ce s-ar fi lovit de stativul unui microfon.

George W. Bush

Papa Francisc a căpătat şi el celebra vânătaie la ochi în anul 2017, când s-a aflat în vizită în Columbia, lovindu-se (se spune) cu capul de celebrul său papa-mobil.

Papa Francisc

Prinţul Philip al Marii Britanii „s-a trezit cu vânătaia din senin” în anul 2013, iar prinţul Andrew, când a apărut şi el într-o astfel de ipostază, a refuzat să dea vreo explicaţie.

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Conform unor adepți ai realității conspirației, există o legătură între cei care au ochii vineți și închinarea la zeul egiptean Horus, al cărui ochi stâng era negru (reprezentând Luna), iar cel drept alb (reprezentând Soarele). Și după cum se știe, gruparea malefică „Illuminati” are o mulţime de ritualuri ce include elemente preluate din vechile tradiţii egiptene…

                                   Sursa: Pagina oficiala de Facebook a siteului Universul by Lovendal

 

2 Comments

  1. Ultima profetie de la Fatima

    Incep sa se lege lucrurile in ceea ce priveste ultima profetie de la Fatima: Papa il tradeaza pe IIsus, pentru Illuminati…Deageaba incearca a tot incercat Papa sa ascunda ultima profetie, adevarul iese ca uleiul deasupra apei… Singura Biserica a lui Hristos, singura linie de rezistenta impotriva lui Satan a ramas Biserica Ortodoxa…

  2. Alex

    Dacă Papa a căzut, atunci Biserica ortodoxă nu poate ajuta pe nimeni, ea fiind mereu de partea stăpânirii, indiferent ca erau fanarioții, ori sultanul, etc, etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *