Observator

De pe Facebook adunate: Polițiștii pe-o mână cu traficanții de carne vie, PNȚCD merge mai departe, Al Treilea Război Mondial

  Polițistă, tânără, infiltrată într-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat la Direcţia […]

 

Polițistă, tânără, infiltrată într-o retea de trafic de persoane. A absolvit facultatea de psihologie şi a lucrat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles). Se decide să dea examen la Academia de poliție, ia examenul, absolvă şi e angajată în sistem, hotârătă să se dedice destructurării traficului de minore. Infiltrată între traficanţi, deconspiră o întreagă rețea la nivelul județului unde lucra. Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină – o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău.

Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totusi, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată. A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi. Am ascultat și am tăcut. Dar las aici încă o mărturie despre ceea ce nu vrem să vedem

                                                                                                      Adriana Săftoiu    

                                                                * * *

                     AU ÎNFRÂNT! PNȚCD MERGE MAI DEPARTE!

De câteva luni am făcut eforturi mari spre o coagulare a forțelor naționale și o deschidere a jocului politic, atât cât am putut, pentru schimbarea statu-quo-ului din politica românească cu ocazia alegerilor locale din 27 septembrie. N-am reușit.

O șleahtă de imbecili din partidele mici și guriștii din piețe și facebook s-au opus. N-ai cu cine vorbi. Mulți dintre ei au încercat să-și facă loc de unii singuri și acum 4, și acum 8, și acum 12 ani, parazitând un joc politic dinainte aranjat, ca victime de serviciu. Vor mai rata odată, desigur. N-o să dau acum nume de partide și de persoane, dar îi vedeți agitându-se pe tot felul de pagini ca niște descreierați, că ei, doar ei, sunt salvatorii, că România începe și se sfârșește cu ei. Habar nu au ce înseamnă politica și nici nu vor să învețe, niște sclavi ai sistemului, deși unii fac pe intelectualii, teologii, „civicii” care dau lecții, patrioții de neînlocuit: își merită soarta!

Mă refer și la așa-zisele partide mari, parlamentare, controlate de tot felul de cretini de prin comunele și orașele patriei, o rețea de canalii inepte. Aveau o șansă liderii acestor partide să schimbe ceva, era în puterea lor. Acum nu mai are importanță.

Am reușit, totuși, să asigur continuitatea PNȚCD, care va obține mai multe mandate decât în 2016, acolo unde am avut organizații, altele au fost create de la zero, dar acolo unde am și găsit oameni raționali, împotriva curentului.

Desigur, ceea ce se va întâmpla la 27 septembrie este, în mare măsură, deja programat, cu voia sau fără voia liderilor partidelor mari. Încă o demonstrație de forță că partidele nu contează, au și dreptate.

Multe din partidele de azi vor dispărea în curând, cum au dispărut și altele în ultimii 10 sau 5 ani, partide care altădată făceau și desfăceau în parlament și guverne. PNȚCD va merge mai departe, așteptăm pe marginea fluviului să le vedem cadavrele plutind spre mare: poporul rămâne!

                                                                                                          Aurelian Pavelescu 

                                                                * * *

                            Trăim Al Treilea Război Mondial

E un război împotriva Omului. Un război care a fost îndelung pregătit și care nu a început de ieri, de azi. Este războiul din care, cei care l-au pornit nu au cum să iasă decât învingători, pentru că acum se folosesc de cea mai puternică armă: frica, și nu orice fel de spaimă, ci, cea mai mare dintre toate. Frica viscerală de moarte!

Este lovitura de grație, bomba atomică. Și asta vine după ce ani în șir, stăpânii au pregătit intens terenul, l-au slăbit. Prin toate etapele războiului prin care ne-au purtat si ne poartă urmăresc dezumanizarea, alienarea omului, îmbolnăvirea lui trupească și spirituală.

De zeci de ani ne dau să mâncăm hrană plină de otravă și nu zice omul nici pâs. Merge în hipermarket, umple căruțul cu vârf și după aia moare de cancer, diabet, boli cardiovasculare.

Ne-au exploatat stăpânii noștri toate slăbiciunile si defectele, comoditatea, lenea si au îndreptat arma tehnologiei ( care e minunată, dar numai in anumite conditii si scopuri!) împotriva noastră. I-au făcut pe oameni sclavii tehnologiei. Nu-și mai mișcă nimeni fundul la ghișeu să-și achite facturile, plătește comod, online, din fotoliu (de acasă), nu mai merge după țoale în magazine, cumpără online (de acasă), mâncarea se comandă online (de acasa), operațiunile bancare se pot face online (de acasă).

Exercițiu fizic, ioc! Lipsa de mișcare merge de minune cu mâncarea otrăvită.

Ce brodeală, nu-i așa, că, după ce au insistat să ne obișnuim să facem totul „de acasă”, pentru că e mai comod, e spre „binele” nostru, nu-i așa, ne-au cerut într-o zi, să rămânem toți în case?

Ne-au făcut sclavii telefoanelor mobile, ale aplicațiilor, suntem controlați si supravegheați și-n fund, non-stop. Și nici măcar nu au dus luptă cu noi. Nu ni s-a părut suspect, n-am văzut nimic rău în asta. Dimpotrivă, ne-a plăcut.

Ne-am înghesuit să cumpărăm cele mai trendy-flendy telefoane, tabletele, gadgeturi. Bate omul din palme, ca maimuța: „Iote, ce aplicație mișto, îmi arată unde sunt gurile de canal fără capac, să nu cad în ele!” De ce să-și folosească omul vederea? Aplicațiile văd mai bine. Aplicatiile gândesc pentru om. Stăpânii gândesc pentru om.

„Ai mai mult timp la dispoziție să citești, să te plimbi, să faci altceva ce-ți place, să-ți dezvolți latura spirituală, lasă tehnologia să te ajute.”, i-au șoptit suav stăpânii în urechea omului, ca șarpele in urechea Evei. Iar omul a “mușcat”. Și s-a îndobitocit, nici vorbă de evoluție! E cea mai cruntă involuție.

S-a alienat, nu mai e în stare sa citească trei rânduri, fără să-și piardă răbdarea. S-a îndepărtat de alți oameni, a devenit egoist, trăiește în bula lui, în care e mulțumit că are telefon deștept.

Acum, de când au pretextul ideal (pandemia), cu atât mai mult stăpânii continuă planul de online-izare, digitalizare. În Basarabia (nu, nu e Republica Modolva, e un teritoriu smuls din România!) tocmai au pus la punct o platformă online de învățare, cum nici țări cu pretenții n-au. Cine e în spatele platformei? Cum cine, moșul ăla de zic unii că e „doar un ungur urât si inofensiv”, Soroș! El a sponsorizat tot proiectul.

Știti cum sunt numiți copiii în cărțile noastre moderne, de pedagogie? Nativi digitali!!! La noi aici, pe plaiuri mioritice, stăpânii nu sunt mulțumiți că ne-au pus botnite nouă si copiilor nostri peste 5 ani si ca ne bagă la pușcăria medicală.

Digi 24 (aplauze!) ne informează că niște cercetători din America, în urma studiilor efectuate, au declarat pentru CNN (aplauze!) că micuții sub 5 ani au de 100 de ori mai mult virus în organism decat restul copiilor și că sunt principalii vectori de transmitere a bolii in comunitățile lor. Unde „bate” Digi cu știrea asta? Ne spune tot Digi. Să ne luăm adio de la grădinița în condiții normale și, bineînțeles, să nu uităm sa purtăm mască și să dăm astfel exemplu copiilor sub 5 ani, care văzându-ne pe noi, adulții, vor purta si ei. Copiii sub 5 ani, purtând mască și izolați de alți copii! Privați de interacțiunea cu cei de vârsta lor!

Nativii digitali (roboții) cum îi numește cartea de pedagogie, vor face grădiniță online. Si ce vor învăța? Mare minune dacă nu despre ideologia de gen! O altă armă inventată de stăpâni și folosită în cel de-al treilea război mondial. Copii purtând măști, fără posibilitatea de a intra în contact direct cu alți copii, stând cu ochii în laptopuri si tablete, de unde vine… educația.

Educația bazată pe ideologia de gen, asa cum vrea Iohannis, ca nu degeaba a sesizat CCR-ul. Un domn-doamnă povestea pentru o revistă cum își lipește organele genitale cu scotch, fiindcă nu suportă să i se vadă prin pantaloni. Probabil, povești de-astea vrea Iohannis să li se spună copiilor.

Acești copii vor deveni orice, numai oameni, nu! Cine să-i apere? Părinții care au încetat demult să mai gândească si ascultă orbește ordinele stăpânilor, ordine care țin de domeniul patologiei? Repetarea în mod excesiv a unor gesturi si comportamente se numeste tulburare sau sindrom obsesiv compulsiv.In cazul ăsta obsesia pe care ne-au băgat-o în cap este boala. Suntem obsedați de coronavirus.

Iar compulsia (generată de frica de boală) se manifestă prin dezinfectatul de o mie de ori pe zi a suprafetelor, purtatul măștii, vara, la 40 de grade, în aer liber, privitul secundă de secundă la stirile catastrofale difuzate la teve si altele asemenea.

Fac o paranteză. Altădată, cine purta fular la gură, vara, era internat la psihiatrie. Si tot in paranteză, am văzut că circulă o prostie. Virusul nu e pipilică, să se scurgă pe crac și să rămână în pantaloni. Dar, voi dați-i înainte, puneți-vă pampers la gură!

Închid paranteza. După ce stăpânii își vor termina planurile cu noi, cine va rămâne in picioare, va fi o umbră de formă de viață. Un alienat complet, căruia dacă i se va cere să meargă la eutanasiere, pentru că asta este pentru binele său, se va îndrepta spre moarte fără să clipească.

Să trăiești contra naturii umane (adică exact ceea ce doresc stăpânii de la noi) înseamnă să fii un mort viu.

                                                                                   Circulă anonim pe Fcebook

2 Comments

  1. O singura intrebare: declaratia Adrianei Saftoiu desi sunt convinsa ca e reala, a fost preluata rapid de Digi si Adevarul, adica fix varfurile de lance ale propagandei. De ce?

  2. Ionela Ionescu

    Ca să bage la cap și următorii care vor să mai iasă din front, să afle ce urmări RAPIDE are indisciplina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.