Observator

De unde scoate propaganda iohannisto-liberală 800 de infectați cu COVID zilnic?

  Dr. Răzvan Constantinescu are o NEDUMERIRE: De unde scot marafații 800 de infectați cu COVID zilnic? Doctorul Răzvan Constantinescu […]

 

Dr. Răzvan Constantinescu are o NEDUMERIRE: De unde scot marafații 800 de infectați cu COVID zilnic?

Doctorul Răzvan Constantinescu din Iași, unul dintre cei mai duri critici ai autorităților medicale românești, are o mare nedumerire cu privire la modul în care se obțin procentele mari de infectați cu Covid-19 în România. Iată ce a publicat el pe pagina sa de Facebook:

NEDUMERIRE. Explicați-mi și mie: dacă în listele de cetățeni care se adresează celui mai mare spital din Moldova se înregistrează zilnic, în ultimele 10 săptămâni, maximum 2 (doi!) noi infectați (de obicei, unul singur din peste 100), de unde scot marafații 800 zilnic în toată țara? P.S. Am salvat toate listele din ultimele 4 luni, cu nume, CNP, tot.

Adevărul este că, după un șir lung de manipulări grotești, culminând cu înscenarea din urmă cu două zile din curtea spitalului Matei Balș din București, de unde ni s-au prezentau fotografii cu o aglomerație de salvări cu scopul de a speria populația, nu mai putem să dăm doi bani pe ce spune Guvernul Orban despre Coronavirus.

Să sperăm că nu peste mult timp, autoritățile medicale și anumiți membri ai Guvernului Orban vor fi trași la răspundere penală pentru felul dezastruos și incorect în care au tratat criza, cu consecințe în economie, dar mai ales în vieți omenești!

                                                                                Daniel ROXIN, daniel-roxin.ro

P.S. Noua manipulare a guvernului și a lui Arafat are legătură cu așa zisa prognoză care anticipează peste UN MILION de cazuri noi de îmbolnăviri până în septembrie, în condițiile în care TOATĂ EUROPA este în scădere!!! Ideea este că nici măcar nu au capacitatea de testare pentru un milion de persoane, până în septembrie, dapăi să mai și identifice un milion de infectați. Că așa, să estimeze din burtă poate oricine! Totul are legătură, însă, cu campania de panicare a populației. Consecința? Distrugerea ireversibilă a economiei României, supraîndatorarea externă și pierderea suveranității! Să îi oprească cineva pe acești nebuni!

4 Comments

 1. Dima

  Asasinat economic prin manipularea ordinara a opiniei publice, inducerea panicii si falsificarea cifrelor cu infectati.

 2. Tudor

  Intrebari pt domnul doctor: daca se vor face 100k de teste de maine ghici cati infectati vom avea? Ce scrie pe prospectul kiturilor de teste achizitionate pe bani grei( este sau nu adevarat ca au 30% rata de false pozitive asta dc nu sunt contaminate apriorii?)? Este adevarat ca testul Rt-PCR este pt toata gama de coronavirusi nicidecum personalizat special pt Covid -19? Este adevarat ca cei cu vaccinare antigripala anterioara pe 10 ani inclusiv vor ieși 100% pozitivi de Covid?

 3. Laura

  @Tudor, mai multi doctori au afirmat ceea ce tu zici, TESTUL PCR nu e personalizat pentru covid19, testul analizeaza material genetic , virusul nu a fost izolat dupa postulatele lui Koch.
  Toti care au fost vaccinati vor fi 100% pozitiv, si nu doar cei care au primit vaccin antigripal, ci toti cei care au primit vaccinuri.
  Totul e o mare manipulare, daca ar fi epidemie ar muri pe capete. Iar ceea ce s-a intamplat in Wuhan a fost datorita faptului ca , chinezii au fost vaccinati cu nanotech si pe urma e usor trimiti o frecventa electromagnetica si omori omul, au cazut ca mustele. Asta se doreste pe intreaga planeta.

 4. Marian75

  Are si pe cine să prostească țara e plină de Cretini,de ce crezi că 30 de ani se învârt aceiași prostani,bineînțeles cu ajutorul serviciilor (fosta securitate)Deci în concluzie votul nostru chiar nu contează,Dacă ar fi pe bine Pnl nu ar intra în parlament,vezi cazul Pnțcd…Suntem o colonie și asta se vede,dar măcar dacă am devenii și noi ca HONG Kong…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.