Abuzuri

Deciziile stupefiante nu sunt luate de SPECIALIȘTI și EXPERȚI, ci de Iohannis, singur

  De fiecare dată când citește de pe prompterul uriaș din fața lui, Klaus Iohannis invocă specialiștii, experții. care, chipurile, […]

 

De fiecare dată când citește de pe prompterul uriaș din fața lui, Klaus Iohannis invocă specialiștii, experții. care, chipurile, decid ce este mai bine de făcut în pandemia coronavirus.

Minciuni, toate deciziile aberante îi aparțin doar lui, dictatorului Iohannis! Îi susțin deciziile ticăloase luate împotriva românilor și în favoarea străinilor cele două slugi propagandiste, ceilalți alogeni de la „butoane”, Orban și Arahat.

 

Unul mai „român” decât celălalt… Nemernicii aceștia vă dictează ce să faceți zilnic! Rău ai mai ajuns, Neam Românesc, să fii batjocorit și umilit de năpârcile străine care te conduc, de klauși, orbani și arahați!

Specialiștii invocați de Iohannis și Orban drept izvor al măsurilor absurde din ultima vreme, inclusiv pe tema alegerilor, nu s-au mai întrunit de o lună și jumătate. O spune președintele comisiei de sănătate din Senat.

5 Comments

 1. Tudor

  Toți cei perindați pe la televizor și media oficială încep cu „nu neg că nu există virus”. Opoziție controlată.
  Mai mult, și aici se cațără din ce în ce mai mulți străini.

 2. LN

  Îmi pare rău, dar nu pot fi de acord cu această afirmație. În primul rând că nici unul dintre acești sataniști care apar în prim-plan nu sunt specialiști. Mă refer la așa-zisul Grup de comunicare strategică, la Arafat, Streinu-Cercel, Rafila și toată puzderia de doctori-Mengele pe care-i curtează zilnic televiziunile. În al doilea rând plăvanul este o carcasă goală, fără pic de suflet, fără pic de inteligență, complet incapabil să gândească pe cont propriu. Toate deciziile care se iau pentru România le vin în plic de undeva, de la eșaloanele superioare sataniste mondiale.

  • IQ100

   exact; dar partea vizibila a iceBORG-ului este asta inalt care ne dispretuieste din greu ; cand zice ‘asa doresc romanii” ai senzatia ca ii vine sa se dezinfecteze;ma bucur pt servicistii din preajma Dumnealui; au ce au ales.

 3. livia

  Ar trebui alungati cu pietre.

 4. Klaus aduce a Craciun, candva romanii s-au bucurat pentru CEAUSESCU IMPUSCAT! Dar Klaus Werner Iohannis si CePex-ul lui de tradatori trebuie sa intoarca fila de istorie GRESIT ADMINISTRATA de romani in decembrie 1989. KLAUS IOHANNIS JUDECAT PENTRU SANGELE DE ROMANI VARSAT! Strigoiul neamt are permanent sange in colturile gurii, ba copiii de la Colectiv arsi de ziua nevestei lui, ba covizii lasati sa moara, mai rau ca animalele. Basescu a masacrat cainii, dar ati uitat! Klaus vrea sange! KLAUS IOHANNIS JUDECAT PENTRU CRIMELE COMISE IMPOTRIVA ROMANILOR!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *