Atitudini

Decreștinare și dezumanizare

  ONG-urile, Hollywoodul, Vaticanul, influencerii (americani mai întâi și apoi de toate națiile) au băgat omenirea în metastaze. Au decreștinat […]

 

ONG-urile, Hollywoodul, Vaticanul, influencerii (americani mai întâi și apoi de toate națiile) au băgat omenirea în metastaze. Au decreștinat și au împins în apostazie sute de milioane de creștini.

Au desființat creștinismul în Vest. Si nici în Est nu stăm deloc bine. Fiindcă si la noi foarte mulți, extrem de multi, ireal de mulți, trăiesc creștinismul după ureche, după reguli proprii. Si-au pus singuri ștampila apostaziei prin negarea totală a dogmei. Gravă situație.

Sfinții Ioan Gură de Aur, Nicolae, Vasile cel Mare, Isaac Sirul, Grigore Palama, Andrei Criteanul, Stelian, Nectarie si nu îi mai înșir că nu îi stiu nici eu pe toți, dar sunt extrem de mulți, Scripturile toate, Evangheliile, tâlcuirile după scrierile sfinte, făcute de niște oameni – da, oameni, dar ce oameni!nu ne putem compara noi cu ei nici în 300 de vieți – au fost negati într-o secundă.

Acești foști oameni, ridicati la sfințenie prin curățenia si puterea de a ajuta pe cei in nevoie, de o înțelepciune și o curățenie duhovnicească, de o puritate si o putere de a rezista în fața ispitelor incredibile au fost negati de Dan Brown si toată sleahta asta de draci într-un timp extrem, extrem de scurt.

Lumea l-a crezut pe Dan Brown. În câțiva anișori toată învățătura care vine de la Iisus Hristos prin Apostoli si prin sfintii bisericii a fost negată. Anulată in mintile unor frati fosti crestini. Iar cei care încă cred in Hristos si sfinți – demonizati tot într-o secundă. Niste prosti. Niste înapoiati.

A venit unul si a făcut un film despre cei 13 Apostoli, pe care l-a pus pe youtube, si milioane de oameni au luat de bun că a existat al 13-lea Apostol în persoana Mariei Magdalena. Atât a fost toată cercetarea lor: filmul ăla.

A apărut un film pe Netflix în care se spune ca Iuda a fost de treabă, nu un nenorocit laș si trădător, gata!, aia e! Iuda a fost de treabă. Toti care au tâlcuit altfel au fost praf. Niște mincinoși, care l-au nedreptățit pe Iuda. Scripturile? Cele patru Evanghelii? Praf in ochi. Aia adevărată e Evanghelia lui Iuda în mințișoarele lor înbolnăvite de apostazie.

Toti cei care au scris camioane de cărți pentru tâlcuirea Scripturilor au fost egali cu zero în fața acestor filme si carti.

Dar nu e vina celor care le-au făcut, cât a celor care s-au îndrărcit uitându-se în gura lor și înjurând religia creștină a strămoșilor lor. Vina este a celor care s-au lăsat apostaziați. Nu a dracilor, ca dracii de aia sunt draci, ca sa smintească.

„Dar ce e aia apostazie? Iar face asta pe deșteapta , scriind prostii, ne dă lecții, tuta dreaq, îi dau block, da-o-n m**ții mă-sii de nebună!”, parcă si aud ce gândeste câte unul când citeste ce am scris.

Ce să zic? Nici nu mai mă pot supăra cand mă înjură careva. Îi compatimesc sincer. Vai de capul lor, mi-e o milă infinită de ei. Dar nu poate fi nimeni ajutat, oricât as fi incercat. Ce a spus un influencer din America e literă de Evanghelie. Nu ce a spus Sfântul Ioan Gură de Aur.

Așa că acum să nu ne mirăm că o omenire întreagă nu mai știe de capul ei. E consecința decreștinării. Filmul ăsta a mai fost în istorie. S-a terminat prost. Duce la pierderea sufletului. Încă de aici. De vieti nici nu mai zic. Si la pierderi teritoriale.

                                                                                                                   Cristina LEORDEANU

1 Comment

  1. alex

    Aveti mare dreptate, ” e consecinta decrestinarii”! Atacul, de o mare agresivitate, asupra religiei, face parte din ” marele ” plan al asa-zisei Noii Ordini Mondiale! Multi se vor lepada de D-zeu si-si vor vinde sufletul Satanei!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *