Colimator

Defrișarea pădurilor românești de către austrieci și ipocrizia omului lor, Klaus Werner Iohannis

  Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră: „Tăierile ilegale de lemn trebuie stopate.” Ipocrizie cât încape și ascunderea adevărului sub […]

 

Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră: „Tăierile ilegale de lemn trebuie stopate.” Ipocrizie cât încape și ascunderea adevărului sub preș, împreună cu rumegușul pădurilor românești tăiate în dușmănie! Grosul defrișărilor este „legal” prin corupția promovată de firma austriacă prelucrarea lemnului „Holzindustrie Schweighofer”, condusă de khazarul Gerald Schweighofer. Acesta este prieten la cataramă cu Andreas Huber, finul soților Iohannis și consul onorific al Austriei la Sibiu.

Nașul Iohannis și finul Huber.

Nașul Klaus Iohannis și finul Andreas Huber fac parte din masoneria austriacă, unde sunt colegi de lojă cu Gerald Schweighofer. În 10 iunie 2009 lui Klaus Iohannis, ca primar al Sibiului, a fost decorat cu „Marea Cruce de Argint” „în semn de recunoaştere pentru serviciile aduse Austriei” de președintele federal în timpul unei ceremonii susținute la Rezidența Austriacă din București. Înainte cu câțiva ani, primarul sibian devenise un apropiat al fostului Mare Maestru al Marii Loji a Austriei, Michael Kraus.

Klaus Iohannis la meci, încadrat de cei doi sași reveniți din Germania cu care făcea afaceri la Sibiu: Werner Keul și finul Andreas Huber.

Iohannis a fost introdus printre „frații”  din masoneria vieneză de finul său, Andreas Huber, un sas emigrat din Cristian, județul Sibiu, care, deși are cetățeanie germană este consulul onorific de la Sibiu al… Austriei! Pentru analfabeții funcționali, care au nevoie de un desen ca să înțeleagă relațiile cu austriecii, iată și lobby-ul făcut de Andreas Huber în favoarea lui Gerald Schweighofer cu a lui „Holzindustrie” și a celorlalți austrieci devoratori de păduri din judetul Alba: http://alba24.ro/consulul-onorific-al-austriei-la-sibiu-andreas-huber-vine-in-vizita-la-alba-iulia-33622.html

Austria a jefuit Transilvania sute de ani, acum jefuiește întreaga Românie, pe care „o mulge” de petrol, gaze naturale și lemnul pădurilor!

Consulul Andreas Huber, care are mai multe firme la Sibiu, este atât de convins că românii sunt încă iobagi pe moșia moștenită de la ta-su, încat i-a copiat fizionomia împaratului austriac Franz Joseph!

Revenind la defrișările dezastruoase pentru România, trebuie spus că oricum și lemnul provenit din „tăierile ilegale”, cele de care vorbește klausul, tot la firma austriacă Holzindustrie Schweighofer ajunge! Austriacul khazar Gerald Schweighofer „a uns” toți politicienii, el fiind decorat și de Ion Iliescu pe vremea când acesta era președinte și semnase primul contract, alături de Adrian Năstase cu terminatorul pădurilor venit din Austria.

Austriecii jefuitori trebuiesc opriți în primul rând și după aceea se vor reduce automat și „tăierile ilegale”, fiindcă nu vor mai avea unde vinde lemnul nici bandiții care operează clandestin în păduri. Doar o lege de interdicție totală a tăierilor de arbori destinați prelucrării lemnului pentru o perioadă de cel puțin 30 de ani ne mai poate salva.

Klaus Werner Iohannis a susținut permanent interesele străinilor, ale multinaționalelor, refuzând să semneze pentru promulgare și întorcând în Parlament legi favorabile românilor, dar care afectau corporațiile străine, printre care Codul silvic, legea offshore sau legea dării în plată.

Un articolaș publicitar de campanie electorală, intitulatKlaus Iohannis promovează educația, sănătatea și bunăstarea economică, a fost distribuit presei sibiene de către PNL Sibiu.

Spre finalul minciunilor demagogice, problema defrișărilor este bomboana de pe tortul propagandei iohanniste sau de pe coliva românilor jefuiți de austriacul Gerald Schweighofer, cel care le chelește pădurile:

În România normală, protejarea mediului înconjurător este obligatorie. Defrișările ilegale constituie o reală problemă, iar stoparea acestora trebuie să reprezinte o prioritate în direcţia protecţiei pădurilor. Acţiunile de împădurire și regenerare trebuie să continue într-un ritm alert pentru a diminua, astfel, din efectele negative ale defrișărilor. În ceea ce privește pădurile virgine, este importantă finalizarea, cât mai rapidă, a procesului de identificare și cartare, astfel încât starea acestora să nu fie periclitată.

Să facem un apel la memorie, pe care o ajutăm cu un fragment dintr-un articol scris de subsemnatul în 18 mai 2015:

«Domnul președinte Klaus Werner Iohannis – în veci fie-i numele lăudat! – a înlocuit cabinetul președintelui Nicolae Ceaușescu, care cică era țara, cu Facebook-ul, deoarece de acolo conduce și acolo este vizibil zilnic. Chiar s-a simțit profund lezat când o ziaristă i-a spus că are un milion de susținători pe rețeaua respectivă de socializare și a corectat-o aprig: „un milion jumate!”. Da, atâția „fani” sunt pe celebra pagină, fiindcă așa-i numește președintele pe feisbuciști, de parcă el ar fi o vedetă de cinema sau fotbalist de top.

 Acolo, pe Facebook, printre poze cu pisici și flori, alături de rețete culinare și bancuri deșucheate, președintele României ne ține la curent cu gândurile sale înălțătoare, scrise într-o limbă de lemn din esență tare, germanică. De fapt, bănuiesc că altcineva înșiră „perlele” zilnice scrise uneori agramat, dar întotdeauna seci și plate ca apa îmbuteliată la pet. Iată ce nota scribul de serviciu chiar în sâmbăta protestelor (9 mai 2015) împotriva defrișărilor masive efectuate de austriecii purtători de același sânge arian ca și mult lăudatul președinte: „Cred că protestul de astăzi împotriva despăduririlor abuzive este unul perfect legitim. Am hotărât ca această gravă problemă a defrișărilor ilegale să fie pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a CSAT. Sunt convins că vom reuși nu doar să stopăm fenomenul, dar și că instituțiile statului îi vor identifica și trage la răspundere pe cei vinovați.

Zău, Franz? Atunci la ce ai întors Codul Silvic în Parlament? Nu pentru că limita tăierile nechibzuite și criminale de păduri? Nu ai spus matale că firmele sunt discriminate, susținând exact punctele de vedere ale austriecilor degrabă tăietori de copaci? Acum o dai la întors de frica unei revolte populare? Cât de false și ipocrite sună palavrele tale feisbuciste, după ce ți-ai dat cu firma în cap prin respingerea unei legi care limita jaful termitelor austriece! Și încă ceva! „Neamțul” pare supărat doar că se despădurește abuziv și ilegal, nicidecum că se distrug pădurile României. El vrea un „lucru bine făcut”, adică  pădurile să fie rase nemțește – ordonat, disciplinat, regulamentar – nu haotic.

În Austria suprafețele împădurite au crescut în mod constant în ultimele decenii cu aproximativ 5.100 ha/an. Cu alte cuvinte, aproape toate pădurile austriece sunt clasate ca seminaturale, o mare parte din ele fiind catalogate drept virgine. La austrieci, jumătate dintre tăierile definitive sunt tăieri de regenerare, de ameliorare a fondului îmbătrânit și acelea sunt doar toaletări de mică întindere. În Austria cine taie un copac fără aprobare specială merge la pușcărie!

În schimb, în România, 350.000 de hectare de pădure au fost rase de pe faţa pământului din vara anului 2013 până în vara lui 2014! Fain, domnule președinte? Da, 13 ha de pădure „bărbierite” în fiecare oră, conform statisticilor oficiale! Frumos record, nu, Herr-ule? Mai vrei? Poftim: „În România se taie aproximativ 20 de milioane de metri cubi de lemn în fiecare an.” Și cine le taie? Rușii sau chinezii împotriva cărora au votat alegătorii dumitale? NU, aici e buba! Tăietorii pădurilor românești sunt tamn prietenii dumitale, austriecii care te-au decorat în anul 2009 cu Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint”  al Statului Austriac pentru servicii deosebite aduse Austriei! Parcă așa scrie prin gazete: „În prezent, industria lemnului, estimată la 4 miliarde de euro, este disputată de 11.300 de companii, însă trei dintre ele controlează o treime din piaţă, şi anume triada austriacă Holzindustrie Schweighofer, Kronospan şi Egger.”» (Fragment din articolul Klaus Iohannis este foarte legat de austrieci și de reprezentanții lor în România!)

Este bine de știut: „Austria controlează peste 30% din piaţa bancară autohtonă, peste 80% din piaţa asigurărilor, petrolul în proporţie de 100%, gazele în proporţie de 50%, tăierea pădurilor şi prelucrarea lemnului în proporţie de 80% ș.a.m.d.” (Austria a jefuit Transilvania sute de ani, acum jefuiește întreaga Românie).

                                                                                                 Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Parcul Național Retezat: Ultima pădure virgină din Europa și o poveste despre lăcomia corporativă

MAFIA SOROȘISTĂ SACRIFICĂ UN PION

Iohannis nu se va opune distrugerii pădurilor, el va susține interesele austriecilor!

Austriecii, cei mai mari jefuitori ai României

Austria vrea să ne pună iarăși jugul, ca pe vremea habsburgilor!

Austria nu vrea autostrăzi peste Carpați, vrea doar resursele naturale, pădurile românilor și Transilvania înapoi în imperiu

Resursele de petrol și gaz metan jefuite de austrieci după vânzarea pe nimic a PETROM-ului către OMV

Mafia din energie!

Țările care au jefuit România după 1989, lista incompletă…

4 Comments

 1. austria

  austria este o tara ostila Romaniei si trebuie tratata ca atare. Sa incepem cu o flegma pana in centrul Vienei ca sa ne revenim

 2. Augusta

  DESPRE CĂDEREA COCOȘULUI – ADICĂ, A MÂNDREI, TRUFAȘEI AUSTRII:

  Al 5-lea: Am văzut două păsări foarte mari: una, care era foarte grasă, a murit îndată pe pământ, iar pasărea cealaltă era foarte slabă.
  Aici, se arată că vor fi doi împăraţi, şi unul, care este al Turciei, va pierde în mod desăvârşit împărăţia lui, iar al doilea, împăratul Austriei. Căci zice Agatanghel: „Vai ţie, Austrie, că nu vei vedea lumina ta până când nu vei cânta: «Bine este cuvântat cel ce vine în numele Domnului.»”

  Să nu se mire nimeni de lucrurile ce se vor întâmpla, pentru că Dumnezeu nu-i nedrept, căci Austria a luat cu nedreptate alte ţări mai mici şi le-a asuprit pentru religie şi pentru ca să îşi lărgească hotarele; după cum a luat din Serbia atâtea milioane de sârbi şi i-a făcut papistaşi; după cum i-a luat pe leşi. De la noi (de la români) a luat Bucovina şi alte părţi. Acestea înseamnă luarea a toată bunătatea de pe pământ şi tot rodul pamantului romanesc. Prin asta să înţelegem, nu numai hrana cea trupească, ci şi cea duhovnicească.

 3. Augusta

  De la Cuviosul Agatanghel zicere:

  „Vai ţie, Austrie, că nu vei vedea lumina ta până când nu vei cânta: «Bine este cuvântat cel ce vine în numele Domnului.»”

 4. Poate nu doar omul austriecilor...

  Ca Iohannis ar fi “omul austriecilor” sau doar al lor e de discutat. Exista informatii ca e “omul Kremlinului”. Prin Kremlin a se intelege o anumita linie a serviciilor secrete rusesti. Ce spune un fost agent operativ SIE, despre finantarea dinspre Moscova, via Basarabia, a campaniei electorale din 2014 a lui Iohannis (minutul 13): https://www.facebook.com/reinhard.vonheidegger/videos/183938826116438/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.