Abuzuri

Demis pentru că s-a rugat lui Dumnezeu în genunchi: Delictul de credinţă ortodoxă!

                     „Delictul” de a te ruga! Din Suceava noastră ştefaniană, adică […]

 

                   „Delictul” de a te ruga!

Din Suceava noastră ştefaniană, adică din singurul județ din România care a depășit procentul de 30 la sută  la  Referendumul pentru Familie, aflăm nesurprinși că, în ton cu anticreştinismul tot mai „pe față” al globaliștilor lumii, un tânăr de ispravă aflat la şefia Sistemului de Gospodărire a Apelor, DANIEL DRĂGOI, a fost demis, de „superiorii” săi de la București, pentru „delictul” de a se fi rugat în genunchi, în fața instituţiei, ca Dumnezeu să salveze Suceava și România de pandemie!

Iată ce ne declară dânsul, după o experienţă de 6 ani pe post, despre acest incident: „M-a sunat șeful meu de la Bacău, pentru că a primit ordin să mă demită pentru gestul meu de a mă ruga în faţa clădirii, ca Dumnezeu să se îndure de Suceava și România și să oprească această pandemie…Le-am spus că nu am greşit faţă de voi, nici faţă de Dumnezeu. El a zis că așa a venit ordinul de la București… Le-am spus că eu continui să mă rog!

Prin fapta sa, ca mărturisire directă a încrederii în puterea și purtarea de grijă a lui Dumnezeu, ni se descoperă, celor „nedumeriți” să vedem cum unii oameni se supără că se mai poate apela și la Dumnezeu, „taina” de a fi conduşi de nişte executanţi, în numele grijii față de „sănătatea cetăţeanului”, ai neo-prigoanei creştinilor…

                                                                                                  Prof. Costel NEACŞU

 

 

8 Comments

 1. gigimutu

  domnul Dragoi,

  cu stima, dati in judecata compania, si pe cei doi sefuleti si veti cistiga 100 %, veti fi repus pe post si puteti primi si o despagubire uriasa, nu exista in nici un cod penal sau civil delictul de care sunteti acuzat, delictul de credinta! Cereti va rog in instanta ca si seful dvs. de la Bacau, precum si pe cel de la Bucuresti care a cerut demiterea dvs. sa fie dati afara din serviciu pentru abuz de putere, dati si pe proces civil si pe penal, cereti de la acesti doi pitifelnici si despagubiri morale si apoi sa vedem cine ride la urma!!!
  Cu Dumnezeu inainte!!!

  • Florin

   Daca NU ii da in judecata este cea mai mare greseala. Acesti promoteri ai degenerarii trebuie trasi la raspundere cumva, altfel ne vor „manca”.

   • Nu prietene. Cioaca aia cu datul in judecata e pentru fraierii cocliti. Solutiile se rezumă la revolutie generalizată (pe bune insa, nu un puci Iliescu, Gorbacev, CIA, MI6 si cate or mai fi fost implicate) sau actiuni de guerilă ca pe vremea celulelor de rezistență anticomunista, organizate de Legionari si alti indivizi cu sange-n vene.

 2. Izolarea sociala este suscitata intentionat – deocamdata avem doar un test a ceea ce urmeaza mai incolo .
  Spre a bloca adunarea oamenilor , revolta si orice forma de protest, la momentul cand vor colapsa bancile – imensa bula bancara , datorata speculatiilor banksterilor si utilizarii de fiat money (bani neacoperiti ca valoare , de obicei in aur, dar nu numai ; Hitler a acoperit-o in valoarea muncii, cand a refacut economia distrusa a Germaniei de dupa primul razboi mondial deci merge si fara aur )
  Totu-I foarte draconic si inevitabil , calculat dinainte !!!
  Urmeaza momentul cand ti se vor bloca toti banii in banca , toate economiile! Caci statul iti va confisca aceste economii spre a despagubi bancile , in stare de inanitie caci toata lumea, panicand, se va repezi simultan sa-si scoata banii din banci iar bancile vor ramane fara bani (de aceea banii lichizi trebuiesc suspendati precum si pentru a nu putea sa nu dai socoteala nimanui ce faci cu banii tai, de aceea vor exista doar plati electronice, toate aprobate si inregistrate in detaliu de banci . Care legal deja iti pot bloca si confisca toti banii !!!Au legile gata facute si intrate in vigoare, pentru contul tau )
  Dupa colapsul bancilor care “trebuiesc salvate de stat” adica de noi din pensile noastre sau din economiile noastre, prin taxe noi, printre care urmeaza cresterea taxelor pe case , pamant etc in asa hal incat sa ti se poata fi nationalizate toate bunurile tale , daca n-ai cu ce plati niste sume aberante, urmeaza bani electronici, lichidarea banilor lichizi si urmeaza momentul clar cand banca nu-ti mai da nici 100 de euro pe saptamana cash si te exclude total de la accesul la banii tai, ba te mai baga si in inchisoare daca esti recalcitrant .
  Despre asta vorbesc toti finantistii pe care i-am ascultat eu pe internet zilnic , in cateva limbi .
  Iar Trump tocmai a pregatit zilele astea votarea unei legi pentru a lichida banii lichizi .
  Intrucat aceasta privare a cetatenilor de un drept elementar – banii lichizi si privatetea ce o permit ei – aceasta privare anticetateneasca si antiumana, va suscita revolta popoarelor, s-a recurs la un razboi bacteriologic 8
  Maretul doctor Raoult ne pregateste un vaccin!!!!! ( dupa ce a oferit un tratament cu cloroquina si antibiotic cu spectru maximal de larg, foarte eficace, precum se da in spitale pentru combaterea pneumoniei, cu care se pare ca a reusit sa-si vindece toti pacientii minus unul )
  Se presupune ca ultima tatonare , faptul ca coronavirus este un virus inventat in laborator , care se pare ca le-a scapat din mana, cu mutanti care apar continu, asa incat sa fie greu de detectat. De aceea testele lor actuale nu au decat 30% exactitate , declara virologii nemti . S-a interzis disectia cadavrelor in Franta – probabil peste tot, caci n-am auzit de autopsii efectuate asupra mortilor confiscati automat !!!!! spre a putea stabili daca s-a murit din corona sau din total alte cauze .
  Caci numarul mortilor de corona se pare ca este foarte ingrosat artificial .
  Dovada ca aceasta pandemie a fost calculata este ca in toate tarile s-au blocat solutiile higienice (desi se stia din timp despre izbucnirea molimei din China – vezi ministereasa Frantei , Buzyn, care s-a retras – acum e data in judecata de 600 de medici care si-au luat un avocet excellent , e pe internet !) – masca , dezinfectatnte, imbracaminte , asigurarea de masini pentru ventilat plamanii, adica expunerea la maximum si a medicilor precum si a populatiei a fost intentionata, si in Franta si in Germania si precis si in alte tari .
  Belgienii tocmai au refuzat ieri nu stiu cate milioane de masti din China care erau proaste .
  Se vorbeste mult de chemtrails prin care ar fi fost raspandite si substante toxice care-si continua plutirea in aer ! Diversi ne recomanda sa nu iesim afara !!! . Dar nu se stie inca suficient . In fiecare zi apar noutati .
  In tot cazul blocarea cetatenilor in casa prin teroare si frica de moarte – e calculata sa fie executata prin acordul si dorinta noastra pentru a fi salvati ! Adica prin cea mai perverse modalitate de acquiesare din partea victimei a anihilarii prin teroare .
  Totul este un hoax a carui tinta principala este aceasta : prevenirea oricarei posibilitati de adunare de constientizare si de protest in corpore a cetatenilor . Nu ca corona nu poate fi fatal ! Poate .
  Intrucat mor si oameni de diverse varste , inca nu se poate pune exact diagnosticul , atata timp cat nu avem autopsii absolut in nicio tara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Statisticile sunt foarte inselatoare . Ca si diagnosticele .
  Asta nu inseamna sa nu luam lucrurile in seros si sa nu ne ferim pe cat posibil!
  Dar fara isteria blocarii oamenilor in case si pierderea serviciilor pentru a ruina economia .
  In Franta , 90 la suta dintre intreprinderile mici si mijlocii au sub 10 angajati !
  Ei bine, va muri lumea de foame masiv, VA MURI!!! Ca si in Romania !!! Cei care nu au de lucru ! Caci acolo taranii se sinucid in niste procentaje faraminoase !
  Deci se distrug intentionat aceste clase mici si mijlocii peste tot unde se fac aceste blocaje ale oamenilor activi , opriti fiind sa se duca la munca si sa-si castige painea .
  Care este deci scopul adevarat : DISTRUGEREA ECONOMIILOR ACESTOR TARILOR CAZUTE SUB INCIDENTA ACESTUI VIRUS FABRICAT CARE LE-A SCAPAT DIN MANA AUTORILOR !
  De aceea biserica trebuie sa se opuna radical blocarii slujbelor tinute in prezenta credinciosilor !
  In Franta se pare ca evreilor ce vor sa mearga la sinagoga li s-au dat dispense scrise ca sa-si urmeze drumul .Si sa se adune acolo .
  In Romania cum stam cum sinagoga ?
  Are si ea dispensa pentru coreligionarii ei ?
  Trebuie sa aflam exact !
  Si vom afla .
  Lucrurile astea nu se pot tainui la infinit .

 3. Laura

  Carolina ai dreptate totala, la toate spuse de tine mai vor sa dea si vaccinul plin cu particule nano, sa te urmareasca si sa iti rescrie/distruge ADNul.
  Trebuie sa ne opunem vad pe multe situri internet engleze tot ce ai zis si tu. Ei vor decimarea populatiei la 500 milioane.
  Dumnezeu sa ne ajute, sa ne rugam,sa ne caim

  • Nu-i destul să ne rugăm. De căit, să se căiască ei, cei care practică genocidul. Noi trebuie să ne întărim, să ne găsim voința și să dăm cu ei de pământ! Dacă nu se poate, să ne despărțim cu scârbă de societatea criminală în care ne aflăm. Nisipul curge în clepsidră și în curând vom avea de ales între calea rezistenței totale și pactul cu bestia.

 4. alex

  Aveti perfecta dreptate, d-le Ciumetti! Nu-i destul sa ne rugam, trebuie sa urmarim cu mult pragmatism sa scoatem tara din starea de colonie, Romania sa redevina a noastra, a romanilor!
  Acum inteleg de ce sunt cei mai multi morti la Suceava: pentru ca Ortodoxia a trecut pragul de 30%! Dar, hai sa fim seriosi, cine mai crede ca nu si-a bagat coada prin procente, STS-ul si celelalte organe electorale! Poate chiar am castigat acest Referendum! De cand a venit Plavanul la putere, numai venin este in inimile noastre! Totul pleaca de la el, fiindca el primeste ordinele dinafara!

 5. Mihaela

  Domnule Dragoi, felicitari pentru gestul de a va ruga pentru sanatate!
  Va rog din suflet sa dati în judecata compania, este o datorie morala de aparare a credintei ortodoxe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *