Atitudini

Demisionează imediat preşedintele României Klaus Werner Iohannis?!

  Președintele României Klaus Werner Iohannis a aflat Adevărul privind: crimele în serie săvârșite la Caracal; disparițiile a peste 10.000 […]

 

Președintele României Klaus Werner Iohannis a aflat Adevărul privind: crimele în serie săvârșite la Caracal; disparițiile a peste 10.000 de copii în  timpul mandatului său; atacul terorist de la Clubul Colectiv din București; rețelele specializate în traficul de carne vie. Ca urmare, Președintele Președintele României Klaus Werner Iohannis se pregătește să demisioneze din funcție?!

Conform Constituției României, art.80, Președintele țării „veghează la respectarea Constituției și la buna funcționare a autorităților publice”.

Președintele Klaus Werner Iohannis a jurat, conform dispozițiilor art.82 din Constituție, să respecte „Constituția și legile țării” …„drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor”.

Primul dintre drepturile fundamentale înscrise în Constituție, la art.22, este „Dreptul la viață, precum și dreptul la integritate fizică și psihică ale persoanei sunt garantate. Nimeni nu poate fi supus torturii și nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant”.

În timpul mandatului său, Președintele României Klaus Werner Iohannis a aflat că din țara noastră au dispărut fără urmă între 10.000 și 15.000 de copii și au funcționat multe rețele specializate în traficul de carne vie care au „exportat” mii de fete și femei în străinătate. Președintele Klaus Werner Iohannis a fost informat despre dispariția anuală a 2.000-3.000 de copii din România și cu privire la traficul de carne vie, dar nu a întreprins nimic pentru a stopa încălcarea prevederilor legale.  Nu se știe de ce tace pe aceste teme Parlamentul României și de ce l-a menajat pe Președintele Iohannis.

Președintele României a fost informat și cunoaște Adevărul privind atacul terorist cu gaze toxice de luptă care a avut loc la Clubul Colectiv din București. Președintele Klaus Werner Iohannis a recunoscut și a declarat public că a trebuit să moară mulți oameni pentru ca să cadă Guvernul Ponta și Premierul României să demisioneze, la comandă, pe facebook.

În aceste zile, de la sfârșitul lunii iulie a.c., când s-a aflat despre crimele în serie săvârșite la Caracal, au fost demiși mai mulți șefi din conducerea Poliției Române, de la Prefectura și Poliția din județul Olt. În ziua de 29 iulie a.c. și-a dat demisia și directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale (S.T.S.), care este subordonat Președintelui Consiliului Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.), adică Președintelui României. Fostul director al S.T.S. a recunoscut că această instituție nu a respectat și nu a îndeplinit prevederile legale și ca urmare criminalul din Caracal a putut săvârși ultima sa crimă.

Singurul actor politic care nu-și recunoaște nicio culpă și care dă vina pe alții, mai ales pe Guvernul României, este Președintele Klaus Werner Iohannis, cel care nu a respectat prevederile articolelor 1, 22, 80 și 82 din Constituție, respectiv cel care i-a agreat și i-a numit în funcție pe miniștri.

Partidul România Noastră îi solicită domnului Klaus Werner Iohannis să demisioneze imediat din funcția de Președinte al României!

Președintele Iohannis a declarat public că imediat înseamnă imediat.  În cazul în care a uitat ce înseamnă imediat, va constata că românii din Țara-Mamă și cei alungați pretutindeni îi vor cere în stradă să demisioneze și îl vor obliga să-și anunțe demisia.

Pentru a fi convins că se impune actul său unilateral de voință este necesar ca Președintele Klaus Werner Iohannis să facă o vizită oficială la Caracal, la locul crimelor în serie săvârșite în timpul mandatului său și cu complicitatea multor autorități ale Statului Român pe care le-a patronat direct sau indirect.

                                                                                        Dr. Gheorghe Funar

                                                                             Președintele Partidului România Noastră

                                                                       Candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019

 

3 Comments

  1. Este mult prea nesimtit, mult prea nemernic bestia Iohanus ca sa recunoasca ticalosia nemasurata a lui.

  2. gigimutu

    jos chiolhannis!!!

  3. Ciudat

    Nu inteleg huiduielile romanilor la adresa lui Werner. La ce v-ati asteptat cand ati vazut ca in fruntea tarii sta un intermediar in traficul de copii? Ca o sa faca ceva bun pentru voi, aparent, pentru ca altfel nu v-ar fi dezamagit atat de crunt faptele lui Werner incat sa il huiduiti. In acest articol scrie ca in timpul mandatului acestui individ au disparut 10.000 de copii. Unde sunt parintii lor? Unde este politia? Unde este presa? Unde este Werner? Tot acolo unde au fost tot timpul, politia este pe facebook dand amenzi celor care indraznesc sa ii injure, presa e la birou si scrie articole mincinoase si Werner doarme pe cadavrele unor copii. Care au fost asteptarile voastre, astia care huiduie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.