Atitudini

Democrație?

  DEMOCRAȚIA NU ARE NICI O LEGĂTURĂ CU BINELE POPORULUI, adică nu poate asigura niciodată binele poporului, dimpotrivă, rezultatul concludent […]

 

DEMOCRAȚIA NU ARE NICI O LEGĂTURĂ CU BINELE POPORULUI, adică nu poate asigura niciodată binele poporului, dimpotrivă, rezultatul concludent s-a obținut azi 10 noiembrie 2019, dar nici dictatura sau tirania ca forma sângeroasă a dictaturii. Atunci ce?

Rezultat preliminar la ora 21:00: Iohannis 39%, Dăncilă 22%, Barna 16%, Diaconu 7%

Hai să fim realiști să recunoaștem habar nu avem cum a ajuns să funcționeze sistemul politic electoral în România și suntem continuu surprinși de 30 de ani că nimic nu iese în favoarea românilor, suntem continuu menţinuţi într-o stare de speranță care niciodată nu se îndeplinește. Între timp am tot ieşit în stradă şi am votat după care am pierdut tot. Păi asta am vrut noi?

Cum să ne luptăm într-un sistem dacă nu cunoaștem cum funcționează de fapt? Clar nu funcţionează cum ni se spune la televizor, radio sau în filme.

În final va ieşi Iohannis președinte. Ce pricepem? Păi pricepem că nu trebuie să faci nimic pentru români, dimpotrivă, trebuie să vinzi copii români, să furi imobile cu acte false, să nu plăteşti încasările primite ilegal, să comiţi abuz în serviciu fără limite, să comiţi fapte grosolane de conflict de interese, să jefuieşti prin fals şi uz de fals zeci de miliarde de euro din averea imobiliară a Statului Român, pe care îl conduci, chipurile, în favoarea unei organizații criminale pe care tot tu o conduci, să dai gratis averea și resursele poporului român la străini, şi peste toate să faci tot ce se poate mai rău iar ca efect, prin tehnicile ascunse ale sistemului electoral, vei fi ales democratic președintele românilor pentru a putea face rău încă 5 ani.

Constatăm că rezultatul votului nu are deci nici o legătură cu rezultatele obținute de un om într-o funcție de stat, cu faptele sale, cu buna sau reaua sa credință ba mai mult, cu cât rezultatele sunt mai distructive pentru români, funcţia este mai sigură pentru distrugător, deci rezultatul votului are legătură cu cu totul altceva. Cu ce? Păi poate cu chestia aia care cică nu ar exista, cu conspirația care obţine ce vrea ea împotriva constituțiilor, legilor, declaraţiilor, porpagandei prin mass media şi a realității.

Să mai vină ăia cu ieșitul în stradă să ne învețe cum să schimbăm sistemul cu zbierete în faţa unor clădiri goale duminica.

La sfârșitul acestei zile 10 noiembrie 2019 vom afla câți alegători, chipurile, ar fi votat. Din acest număr scădem 3 milioane de alegători fictivi în baza de date a STS, mai scădem o cifră estimata de alegători organizaţi etnic adică unguri, țigani și „alogeni”  ce și-au obținut cetățenia până în prezent (știm noi cine circa un milion) precum o estimare a turiștilor electorali și ce rămâne este, cu destul de mare precizie, numărul de români care pot fi păcăliți să susțină acest sistem în ciuda tuturor dovezilor strivitoare, evidente, orbitoare, copleșitoare din ultimii 30 de ani că votul nu are nici un efect în societate. Vom constata că nu sunt foarte mulţi, Slavă Domnului!

Acești români intoxicați de televiziuni, radio și filme nu văd că cei care au introdus sistemul electoral sunt tot cei care au jefuit munca românilor din ultima sută de ani, că cei care administrează acest sistem așa zis democratic sunt tot cei care au adus străini în țară ca să distrugă sistemul anterior și care au în împiedicat Poporul Român să beneficieze de bunăstarea creată în sistemul anterior lui 1989  iar pentru a nu fi deconspirați, au asasinat pe toți cei care i-ar fi putut da în vileag începând cu Nicolae Ceaușescu.

Acești români nu văd faptul că cei ce ocupă funcții în stat sunt nepoții celor care ne-au distrus țara după război dar care au fost îndepărtați în anii 60 de cei pe care ulterior i-au asasinat la 1989 şi după, o nouă generație de criminali din aceeaşi grupare internaționala de crimă organizată care ne-au ucis în trecut şi care s-au întors să ne distrugă în 1989.

Și iată că există oameni care speră că prin conştientizarea acestor votanți români, grav confuzați, să primească de la ei soluția pentru viitor. Păi ei au dovedit că nu sunt conştienţi pe ce lume se află, încă și încă, cu fiecare sesiune de alegeri.

Vom analiza cifrele la sfârșitul zilei din care am putea trage niște concluzii interesante dar în ce privește distribuția pe candidați nu vom putea trage nici o concluzie întrucât cu siguranță vor fi atribuite voturi pentru a induce în eroare pe analiștii care caută în această masă de români o bază pentru încurajare dar și pentru descurajare.

Logica impune că, dacă chiar vrem binele poporului, trebuie să facem orice altceva și că nimic nu se poate realiza pe calea democrației.

Poate ne gândim la ce spunea Petre Țuțea: calea DEMOFILIEI, adică dragostea de popor (dragoste pentru oameni), care are alte mijloace de manifestare decât alegerile şi sistemul statal anticreștin și antiromânesc. Scrie ceva despre alegeri, democrație, parlamente, moțiuni de cenzură etc prin Scriptură? Eu nu am găsit nimic. Acolo scrie despre dragoste, libertate, echitate, dreptate, iertare, fermitate pentru apărarea lucrului bun, luptă necruțătoare cu păcatul, cu răul cu deviațiile de firesc și altele ca acestea. Românii s-au ocupat cu astea mai serios ca alții motiv, probabil, pentru care suntem în stare mai bună ca alte popoare genetic, cultural, psihic şi biologic și am putut să apărăm Europa de invaziile din est şi sud în ultimii 2,000 de ani. Poate cu astea să ne ocupăm la fel de serios în continuare.

Cu Dumnezeu înainte!

                                                                                                          Adrian GRIGORIU

9 Comments

 1. aurel vaida

  am prins si eu bunastarea dinaintea lui 89 la care va referiti si m-am bucurat de ea asa tare ca inca mananc adidasi de porc de craciun din nostalgie. nu am vreun cuvant de bine pentru haznaua politica actuala, dar hai sictir si cu bunastarea din anii 80. sa-ti fie rusine daca ai avut vreun copil de hranit in vremurile alea si acum le duci dorul.

  • Băi nene, deși nu sunt autorul articolului, țin să te anunț că am crescut doi copii pe vremurile acelea și nu au murit de foame. Am fost o victimă a comunismului, am suferit personal și mi-a fost schimbat destinul, dar nu accept minciuna. Atunci nu crăpa nimeni de foame și doar țiganii răscoleau gunoaiele căutând resturi de mâncare pentru porci, acum văd oameni mâncând din tomberoanele de gunoi! Să-ți fie ție rușine că ești om bătrân și înjuri ca ultimul cocalar!

  • Adrian Grigoriu

   Mă iertați dar de regula este foarte util a se citi un articol ÎNAINTE de a comenta.

   Citez din articol:”… care au în împiedicat Poporul Român să beneficieze de bunăstarea creată în sistemul anterior lui 1989 ”

   Un om de bună credință și silitor înțelege că a existat o abundenţă, baza pentru reală bunăstare DAR Poporul Român a fost împiedicat să ajungă la ea. Supărarea românilor era justificată întrucât vedeau abundentă, ei o produceau, dar cumva prin căi oculte nu ajunge la ei şi Europa Liberă ne spunea că e de vină Ceauşescu. La 22 Decembrie 1989 depozitele erau pline de alimente dar magazinele erau goale, în portul Constanţa sute de containere cu fructe exotice şi alimente din ţările colaboratoare care se stricau de luni de zile, în conturile celor 332 de securişti operatori de cont se aflau 30 de miliarde de dolari pe care i-au delapidat după asasinarea lui Ceaușescu, bani de care el habar nu a avut, practic profitul ţării doar din 1989 – se înţelege acum că creditele puteau fi plătite mulţi ani înainte dar Securitatea a manevrat să nu fie plătite ca sa înfurie pr români şi totuși au fost plătite în aprilie 1989. Doar un contul ICE Dunărea se aflau 4 miliarde de dolari delapidaţi de Victor Atanasie Stănculescu, omul Securităţii la conducerea Armatei. Arhivele se deschid cu lentoare dar se deschid. Aflăm cu greu adevărul despre cine şi cum ne-au mobilizat să acceptăm jugul străin ca fiind mai dulce decât jugul autohton care aflam acum că a fost de la securiştii kominterniști clandestini și nu de la Ceauşescu.

 2. gelu

  Partide create de Sistmul Paralel iar ei se plang ca Sistemul i-a tradat, ha, ha, ha!!! Nu sistemul nu i-a tradat, Sistemul n-a mai putut sa fure voturile in tara. Gen. Coldea a creat USR iar gen. Ardelean a creat Plusul lui Ciolos. Si pentru ca sistemul i-a creat, Sistemul le-a suflat in panze si le-a dat un scor mare la euro-parlamentare. Prin fraudare la greu a alegerilor din 26 Mai. Iar pentru ca frauda sa nu poata fi dovedita, Sistemul l-a arestat rapid pe Dragnea astfel incat PSD sa nu mai faca numaratoarea pararela. Dragnea fiind cel care a pus la punct pentru PSD logistica IT si cea non-IT necesara acestui procedeu. Acum Alianta USR-Plus a luat voturi atat cat l-au votat cetatenii in Romania, tocmai datorita existentei sistemului PSD de numarare pararela a voturilor, Sistemul n-a mai putut sa fraudeze. PSD avand reprezentanti in toate comisiile din fiecare sectie de votare. Deci a putut sa intre in posesia Proceselor de Inchidere a tuturor sectiilor de vot din tara. In strainatate, PSD nu a mai avut reprezentanti in toate sectiile de vot si deci nu a putut sa intre in posesia proceselor de inchidere. Aici s-a fraudat la greu in favoare atat a PNL cat si USR-Plus, schimbandu-se chiar buletinele de vot aflate in urne in cele trei zile dar si luand voturi de Dancila si trecandu-le M..EJohannis. Aici SIE si Vlase s-au facut cu prisosinta datoria. Este ireal ca cei peste 700.000 de romani din Diaspora sa voteze masiv cu M..EJohannis si cu Barna??? Nu pot ca acesti romani sa gandeasca ca #rezist numai daca traiul in vest le-a distrus orice urma de neuroni din cutia craniana??? Asa ca usristii si ciolostii nu au dreptate,
  Sistemul nu i-a tradat, Sistemul n-a mai putut sa fraudeze voturile in tara, in strainatate da.

 3. Ionela Ionescu

  Dracnia a fost un tantalau, cum mai sa fii seful celui mai masiv partid politic, sa ai majoritate parlamentara absoluta si sa nu schimbi legea electorala care te scoate din joc , cum ?
  Alegerea Presedintelui trebuie facuta dintr-un singur tur, e prea simplu de fraudat un vot care are doar doua varianta : A sau B, X sau Y , DA sau NU, am vazut cu totii la referendumul pentru familie , si dealtfel e suficient UN SINGUR CLICK la “centrala” pentru inversarea rezultatului (voturile pentru A se muta la B), ceea ce juridic se numeste “eroare materiala” asta in cazul in care cineva vreodata se va ocupa sa ancheteze situatia in cauza….. cand alegi un singur castigator din toti candidatii, e ca la cursele de cai, ca la cursele de masini, cine iese primul ala e, si gata, basta, chestia asta se poate si ea frauda, dar e cu mult mai complicat si lasa prea multe semne si amprente in sistem, nu e doar un singur click al lui “ionescu” de la etaju 2 din fundul holului pe dreapta.
  Din punctul meu de vedere, Dracnia a fost prost cu ramuri, isi merita cu prisosinta perioada de “gandire” care i-a fost acordata de judecatori, poate ii vine mintea in cap in astia trei ani. Prostia se plateste, n-o fi ea corecta juridic pedeapsa lui Dracnia dar e corecta din punct de vedere a inactiunilor sale, se numeste “karma” .
  Ca sa nu mai spun ca a avut tot timpul din lume sa actualizeze corectitudinea catastifelor electorale , sa ia din ghearele sistemului cele 2,8-3 milioane de voturi fictive pe care le au in joben pentru scamatorii in folosul LOR…. a crezut ca daca e baiat bun si le duce procu’ si vinul or sa-l ia si pe el in gasca, a crezut gresit saracul tantalau.

  • Malus Dacus

   Eu pe zi ce trece am o parere mai buna despre Dragnea. Sunt intru totul de acord cu Gelu Visan, care ne spune pe sleau ca pedeapsa i se trage pentru ca a vrut sa treaca legea gazelor in favoarea Romaniei. In tangoul lui cu sistem securist de sorginte straina a cedat pe o parte in ideea de a castiga Romania pe alta parte. Da, trebuia sa fie categoric si sa loveasca sistemul cu toata puterea si legitimitatea data de alegerile din 2016. Dar e greu sa te lupti cu un monstru format din servicii la pachet cu procurori si judecatori, agenturi straine, presa obedienta, ambasade, UE si tradatori apropiati printre care si Dancila.

   • Ionela Ionescu

    … mno, pana la faza cu legea gazelor a avut 2 sau 3 ani in care n-a facut nimic cu privire la FUNDAMENTUL arhitecturii statului , ca adica legile Parlamentul le face prin majoritatea parlamentara , ele sunt facute de oameni, nu cad din cer…. sa vedeti ce viteza or sa aibe jmekerashii lui Klaus in a re-re-re-legifera ce le trebuie LOR…. pe bune daca am cea mai mica compasiune fata de Dragnea, zero, lucrurile nefacute la timp se razbuna ca ratarile la fotbal…. nu poti sa ai aspiratii la pasul p3, p4, p5 daca n-ai inceput cu pasul p1 si p2.

 4. Gigi

  Iohannis, haiducul cu sapte case!

  • gigimutu

   si cu gura plina de mamaliga,

   abia, abia bolboroseste doua trei cuvinte, mormalaului ii vine greu si sa spuna doua propozitii, halal de presedinte, e un blestem pe capul Romaniei!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.