Lichele

După ce Germania l-a decorat pe Lucian Boia pentru denigrarea României, Ungaria îi conferă și ea „Crucea de cavaler a Ordinului de Merit”

  Mai aveți nevoie de altă dovadă? Lucian Boia a fost decorat de președintele Ungariei cu „Crucea de cavaler a […]

 

Mai aveți nevoie de altă dovadă? Lucian Boia a fost decorat de președintele Ungariei cu „Crucea de cavaler a Ordinului de Merit”

Lucian Boia, un fost propagandist comunist (citește AICIși un colaborator al Securității, după cum s-a autodenunțat (citește AICI), demolat de actualul președinte al Academiei Române, istoricul Ioan Aurel Pop, care a spus despre Boia că ”FALSIFICĂ ISTORIA” (citește AICI), a fost premiat astăzi de președintele Ungariei, János Áder, cu titlul „Crucea de cavaler a Ordinului de Merit al Ungariei” în semn de recunoaştere a activităţii deosebite desfăşurate ca istoric!!! (Citește AICI)

Vă reamintesc că printre ideile de top ale lui Lucian Boia este și cea potrivit căreia românii nu au drepturi istorice în Transilvania„Românii puteau invoca, fireşte, cum au şi făcut-o, un drept etnic asupra Transilvaniei, dar nu şi vreun drept istoric”. Această aberație apare în cartea sa „Primul Război Mondial. Controverse, paradoxuri, reinterpretări”.

Evident, perspectiva lui Boia asupra istoriei, promovată pe multe posturi tv de factură progresistă din România (inclusiv pe TVR), ne mai transmite și faptul că avem o istorie minoră, nesemnificativă în contextul european, că, pe scurt, am fost mereu niște prăpădiți. Desigur, spre deosebire de evrei, sași și unguri care mereu ne-au dat lecții de civilizație, hărnicie, etc.

În aceste condiții, premierea lui Lucian Boia de președintele Ungariei, exact în anul împlinirii unui secol de la Tratatul de la Trianon, tratat care a stabilit granițele actuale ale Ungariei, după desființarea Imperiului Austro-Ungar, este un semnal îngrijorător pentru România.

Să nu uităm că Ungaria duce o politică agresivă la nivel internațional, prin care prezintă Transilvania ca pe un teritoriu care i s-a furat!

După cum vedeți, faptul că Boia a fost propagandist comunist, colaborator al securității și prezentat de istoricul Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, ca un personaj care falsifică istoria, sunt lucruri irelevante pentru autoritățile românești și maghiare și pentru o mare parte din presa centrală din România. De ce? Pentru că România este o țară sub ocupație! Iar într-o țară sub ocupație, istoria românilor se face cum vor alții, nu în acord cu adevărul!

                                                                                                                Daniel ROXIN

Vizioneză aici filmul TRANSILVANIA, ISTORIE FURATĂ:

Sursa: http://daniel-roxin.ro/index.php/2020/01/22/mai-aveti-nevoie-de-alta-dovada-astazi-lucian-boia-a-fost-decorat-de-presedintele-ungariei-cu-crucea-de-cavaler-a-ordinului-de-merit/

Notă „Justițiarul”: Prima țară care l-a decorat pe Lucian Boia, demolatorul Istoriei Românilor, a fost Germania! „Lucian Boia a fost decorat miercuri, 17 octombrie 2018, cu Crucea de Merit în rang de cavaler a Ordinului de Merit al Republicii Federative Germania. Boia a primit distincţia din partea ambasadorului Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la reşedinţa acestuia din urmă.” (Citiți: Trădătorii României: Lichele răsplătite cu tinichele!)

Citiți și:

Trădătorul Lucian Boia, denigratorul României și cameleonismul său pentru treizeci de arginți (I)

Trădătorul Lucian Boia, denigratorul României și cameleonismul său pentru treizeci de arginți (II)

Dezvăluire despre „Demolatorul de mituri”. Scriitoarea franceză Catherine Durandin susține că Lucian Boia a colaborat cu Securitatea

Lucian Boia, citit în Vinerea Mare

Cadavrele din debaraua TVR

ADIO, LUCIAN BOIA! (III)

ADIO, LUCIAN BOIA! (II)

ADIO, LUCIAN BOIA! (I)

Demintologul LUCIAN BOIA şi tezele sale

Cazul Boia. România nu e altfel, e astfel

3 Comments

 1. gigimutu

  bai bo(i)ule, ia-ti cetatenie germana sau ungureasca, si sterge-o din Romania,

  ca altfel o sa-ti belim pielea de pe tine tradatorule!!!
  citi bani ai primit, iuda?

  • geo

   Da’ Sorin Mitu, ala cu “istoria alternativa” a patit ceva? Acum e cetatean hunguresc si multi nici nu stiu asta, fiindca media de la noi tradeaza zi de zi.

 2. Florin

  profesorul asta ,,mare” CE HAZNA DE OM E.
  CEI CE DAU DOVADA DE DUSMANIE LA ADRESA RO ,L-AU DECORAT SI ASTFEL
  INCA O DATA AU DOVEDIT CE POZITIE AGRESIVA AU FATA DE NOI.
  CAT DESPRE SUBUMANUL DECORAT, NE-A DOVEDIT FARA A MAI FI NEVOIE, CE
  HRAM POARTA. DE ATATIA ANI NE DOVEDESTE CA NU E ROMAN ,DAR NU GASIM
  NICI O SOLUTIE SA-I ARATAM CE FACE IMPOTRIVA ROMANILOR SI A RO.
  MACAR SA-I FI LUAT CETATENIA ROMANA ,CACI BANII CASTIGATI ,CA ANGAJAT AL
  STATULUI ( ASTA NE-A INJURAT PE BANII NOSTRI) NU MAI PUTEM SA-I LUAM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *