Colimator

Depravarea Occidentului și pervertirea copiilor

  Revolta unei familii de români din Belgia, după ce fetița lor de 7 ani a venit acasă cu un […]

 

Revolta unei familii de români din Belgia, după ce fetița lor de 7 ani a venit acasă cu un desen explicit sexual: Ne vom întoarce în glia noastră, înapoiată, ca să trăim frumos! Nu pot vinde copilăria lor pentru niște bani în plus

 

Nu mai este un secret că în școlile din Vestul Europei Educația sexuală este o materie obligatorie. O familie de români stabilită în Belgia s-a confruntat cu dura realitate în momentul în care fetița de 7 ani, elevă în clasa întâi, a venit acasă cu un desen ce exemplifică cum sunt aduși pe lume copiii. Asta se întâmplă înainte ca elevii să învețe alfabetul, să învețe să citească sau să facă adunări și scăderi.

desen 1

„Este halucinant!! Este strigător la Cer! Mi s-a răscolit toată ființa mea! Mi-e greu să transpun în scris revolta pe care o trăiesc și gravitatea lucrurilor. Clocotesc! Trăiesc în Occident de mulți ani, există și părți bune aici, dar există o libertate mai mult decât este posibil. Lor li se pare normal, chiar firesc, ca unui copil de 7 ani să i se spună despre spermatozoizi, ovule, cum se fac copiii..”scrie Corina Elena pe Facebook.

Mama fetiței a dezvăluit că cea mică i-a descris și în cuvinte ceea ce a desenat, dar nu a putut afla o explicație din partea învățătorului pentru că nu există căi de comunicare între părinți și aceștia.

„Sistemul școlar din Occident presupune ca bariera dintre părinți și școală să fie foarte ridicată, aproape inaccesibilă, doar în cadrul ședințelor cu părinții poți vorbi cu ei. Există un caiet de corespondență între noi și învățători prin care putem comunica cele de trebuință neapărată. No phones calls, no text messages. Nu am acces la ce studiază concret zi de zi. Copilul nu spune tot ce face, nu explică bine, e nițică beznă prin subiect”, a mai spus mama.

O altă întâmplare a avut loc de Haloween, când românca a refuzat să-și costumeze copilul, chiar dacășcoala a făcut presiuni uriașe.

„S-au minunat când am refuzat, în numele religiei noastre, să deghizam copiii de Haloween. Au insistat și în scris și telefonic să-mi las copilul la carnaval, pentru că este frumos, m-au șantajat și emoțional, spunând că fetița mea va suferi, pentru că va fi singurul copil nedeghizat, care nu primește rol în povestea lor (Harry Potter) și se va simți exclusă etc etc. Evident că nu m-au convins, nu sunt chiar atât de slabă de înger. În acea zi ne-am distrat acasă, n-am trimis o la școală. Iar copilul n-a avut nicio problemă că n-a fost”.

În final, Corina Elena spune că va reveni în România, acolo unde „ne vom distra frumos, așa cum și noi am facut-o la vremea noastră”, chiar dacă, mai spune aceasta, diferența între țara noastră și Occident este de 50 de ani.

Nu pot vinde copilăria lor pentru niște bani în plus. Copilăria copiilor mei este fără preț! Vă plângeți că suntem înapoiați? Uite ce câștigați când avansați! Prețul unui trai mai bun în Occident este mult prea mare pentru valorile cu care te alegi trăind în el. Occidentul fură! Fură libertatea copiilor, fură copilăria copiilor, indeferent al cărei nații sunt! Nu mai există nimic normal în Occident! Cei 50 de ani de evolutie au acoperit orice urmă de normalitate. Iar ei nu își mai dau seama de lucrurile astea pentru că le au moștenit și ei din generație în generație și au crescut așa, considerând că anormalul nostru este perfect normal. Ba chiar invers, tu, cel care încă ai crescut și te au crescut părinții și bunicii frumos, cu simțiri, ceva valori, ceva principii, ești văzut anapoda de ei. Cum adică în numele religiei nu lași copilul la deghizat? Cum, că avem multe religii în școală, dar nu se opune nimeni. Păi nu, pentru că nu sesizează pericolul, nu li se pare nimic anormal”, a mai spus Corina Elena.

                                                                                                                                                Tudor MATEI

Sursa: activenews.ro

 

4 Comments

 1. alex

  Foarte interesant articolul! Inca o data se vede, cat de in urma au ramas occidentalii din punct de vedere spiritual! Ce libertate este aceia, cand esti impins vrand-nevrand in chingile imoralului! Asta nu mai e normalitate! Din pacate, acesta este pretul pe care trebuie sa-l platim, daca vrem sa ne fie mai bine d.p.d.v material! Merita sacrificiul asta? Eu zic ca nu!

 2. veniti acasa

  parerea mea despre occident ramane neschimbata de mai bine de 15 ani: hazna plina de pedofili in care romania nu are ce cauta. ii asteptam pe romanii nostri acasa sa reconstruim ce am pierdut.

 3. Dochia Todirita

  Îmbuibați și inculti plini de trufie și arogante.Tare ia-si fi văzut după 50 ani vânduți la ruși de către occident pentru a-și proteja pielea de curve ce sunt.RyK2

 4. Roxana Cristea

  Occidentul a făcut primul pas spre ”libertate” scoțându-l pe Dumnezeu din ecuația existenței umane! Nu se putea libertate totală cu El! Apoi, totul a fost ușor; orice este permis omului, care n-a avut răbdare să privească la animale, care-și respectă același ciclu al vieții încă de la începuturile creației! Omul a putut să devină ce-a vrut el; pedofil, zoofil, bestie în adevăratul sens al cuvântului! Duioșia, sentimentul de ocrotire al copiilor a dispărut, el fiind întâlnit doar pe alocuri, la unii părinți! În rest; libertatea de-a face orice, lucruri de neimaginat gândindu-ne că vor să pună pe certificatele de naștere al noilor născuți ”fluid gender”! Adică o vedea el când o fi mai mare ce vrea să fie; bărbat sau femeie!. În Anglia se dezbate legea căsătoriei între rude de dgradul unu, deși, se știe că eventualii urmași ai lor vor avea boli psihice și imunitare grave! Occident – Sodoma și Gomora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *