Atitudini

Deputatul Liviu Pleșoianu: „Noua Securitate «și-a luat țara înapoi». PSD și ALDE capitulează sau pricep în sfârșit ce e de făcut?

  Nu mai merge cu jumătăți de măsură, de adevăr și de acțiune! Invit toate forțele suveraniste din România să-și […]

 

Nu mai merge cu jumătăți de măsură, de adevăr și de acțiune! Invit toate forțele suveraniste din România să-și dea mâna. E cazul și e timpul! Noua Securitate „și-a luat țara înapoi”. PSD și ALDE capitulează sau pricep în sfârșit ce e de făcut?

Liviu Dragnea nu a fost trimis la închisoare la precedentul termen dintr-un motiv foarte simplu: era înainte de alegeri. Dacă era băgat de „justiția independent” la pușcărie înainte de alegeri, se întâmplau două lucruri:

– cei care pricep cum e treaba cu Noua Securitate ar fi văzut clar execuția în cel mai pur stil de poliție politică, s-ar fi mobilizat și PSD câștiga alegerile. Nu ar fi votat masiv neapărat pentru PSD, ci împotriva Noii Securități, exact ca în 2016…

– cei injectați zilnic cu doze de ură activă și-ar fi pierdut obiectul urii și nu s-ar mai fi mobilizat la vot.

…E simplu, pentru orice minte limpede, neafectată de umori.

Ce se întâmplă de aici înainte? Sunt două variante:

 1. PSD își face mea culpa pentru că a promis că luptă împotriva Noii Securități și devine un partid puternic, „progresist” și „globalist”, perfect integrat în „marea familie socialistă europeană”.
 2. PSD își face mea culpa pentru că nu prea a făcut ce a promis privind lupta împotriva Noii Securități și devine un partid puternic, suveranist și nesecurist, perfect integrat în noua familie europeană suveranistă din Franța, Italia, Marea Britanie, Polonia și Ungaria, familie europeană care tocmai a câștigat alegerile în aceste țări.

Dacă PSD merge pe prima variantă, ne despărțim. Dacă PSD merge pe a doua variantă, avem un drum lung împreună. Dacă PSD merge pe ambele variante, așa cum a făcut-o până acum derutând pe toată lumea, atunci prăbușirea de ieri e doar începutul…

…E valabil și pentru ALDE.

Nu mai merge cu jumătăți de măsură, de adevăr și de acțiune! Invit toate forțele suveraniste din România să-și dea mâna. E cazul și e timpul!

                                                                                                                   Liviu PLEȘOIANU

9 Comments

 1. Corina

  PSD merge pe primul drum. Nicio speranță. Liviu Pleșoianu ar trebui să plece din psd și, dacă mai are nervi pentru politică, să înființeze un nou partid.

 2. gelu

  Dupa cum se misca Dancila prin noile numiri pe care le face la varful PSD, partidul se va duce pe traiectoria descrisa la pucnt.1.

  • IQ100

   plus gagica rea, plus Sporca care de abia asteapta..e clar…si convine si occidentalilor….suveranisti mici si putini , ‘orientati ” ceva mai multi , dar care care vor accepta ce procente li se scot din joben si ce resturi li se arunca pt a face figuratie ca exiosta “democratie” si “optiuni”.
   Si cred ca a fost un plan dinainte stabilit, racheta cu 3 trepte:”virusarea ” alegerilor, condamnare lui Dragnea, preluarea PSD (pe modelul PNL Antonescu-Johannis, fuzionat apoi cu PDL; ca sa nu zic 1921 PSDde atunci- PCdR).

 3. Generalul Bukow

  PSD poate sa-si joace ultima carte. Dar nu cu Dancila, Firea, Ana Birchall, Sorina Pintea, Ecaterina Andronescu sau Oprisan! Inca mai are oameni patrioti si curajosi: Plesoianu, Serban Nicolae, Codrin Stefanescu, Olguta Vasilescu si altii. Masuri imediate:
  1. Trimiterea acasa a tuturor ambasadorilor, inclusi a super-mega-excelentei sale Hans Klemm pentru intruziuni nepermise in actul de guvernare si actul de justitie
  2. Tratative urgente pentru alipirea la grupul suveranistilor europeni
  3. Denuntarea fraudarii alegerilor
  4. Stoparea ONG-urilor lui Soros. Majoritatea activistilor din ONG-uri sunt securisti, unii pe statele de plata a mai multor servicii.
  5. Crearea si introducerea unei legi a serviciilor secrete care sa aiba ca rezultat demantelarea si reformarea acestora. Trimiterea in judecata a securistilor care s-au amestecat in privatizari, licitatii publice, justitie, politica sau alegeri.
  6. Excluderea din magistratura a tuturor magistratilor care au colaborat cu serviciile secrete.
  Abia apoi mai vorbim despre planul de guvernare, despre autostrazi, despre multinationale, despre resurse, despre paduri, despre educatie, despre spitale, samd
  Orice alta atitudine de complicitate cu sistemul, ezitare, lasitate, este fatala. Si nu numai pentru PSD, ci si pentru Romania. Ca o incurajare, procentul real al PSD-ului in raport cu celelate partide este mai mare. Iar pe langa frauda serviciilor, rezultatul de la europarlamentare nu reflecta realitatea deoarece multi alegatori PSD nu s-au dus la vot deoarece au vrut sa-l sanctioneze Johannis si pe UE, nu pe PSD.

 4. Antonescu

  După cum se poate observa cu ochiul liber doamna prim ministru a făcut pactul cu diavolul (S. R. I) și își concentrează toate forțele sa revigoreze partidul cu foștii pucistii și nu doar atât, sa mai și convietuiasca cu alogenul de klaus. Sunt teribil dezamăgit ca oameni ca Liviu Plesoianu nu are de partea lui oameni cu sânge în instalație sa termine odată cu Noua securitate și este înconjurat de securiști, lichele, trădători și nu în ultimul rand proști. Oare puterea le-a luat mințile de nu mai pot lua decizii care sa crească partidul și nu să-l distrugă, din păcate se duc rău în jos și asta e greu de privit.

 5. Nacu

  “PSDOprisan” s-a predat securitatii!

 6. Gresala fatala facuta de PSD a fost pastrarea in functie a nazistului de la Cotroceni. Acest penal dovedit, trebuia demis la prima incalcare a Constitutiei. Scopul acestui nazist este distrugerea Romaniei si umilirea poporului. Pacat ca pleava societatii care a votat impotriva celor care au incercat sa salveze tara de la dezastru, nu isi dau seama ca tocmai “idolul” lor, nazistul, ii va spulbera cand isi va atinge scopul final. Trist si dureros va fi nu numai pentru ei, ci si pentru generatiile viitoare. Speranta pentru Romania este PLESOIANU, cu o campanie adevarata, cu cartile pe fata, eu sunt convinsa ca ar castiga prezidentialele. Le doresc romanilor adevarati (nu vopsiti), tot binele din lume, fara nazisti la conducerea tari. TREZITI-VA ROMANI, pana nu este prea tarziu.

  • Solutie

   Exact. Nazistul trebuia de mult dat jos de la cotroceni si luate măsuri urgente pt mafia din justitie si servicii. Dar in 2 ani jumate nimic nu a facut PSD. A jucat la 2 capete. Singura solutie a noastra sunt iesitul masiv in strada sa alungam toate jivinele securiste odata pt totdeauna

  • gelu

   Parlamentul nu trebuia sa-l voteze pe Helvvig ca director al SRI si imediat dupa mazilirea lui Coldea dulapul din deal trebuia suspendat de urgenta. Si cu Tariceanu la Cotroceni trebuiau trecute in regim de urgenta toate legile si decretele necesare pentru a aduce Justitia, Parchetele si SRI in matca lor, legea interziceriii desfasurarii de activitati economice si financiare de catre SRI, Amnistia si Gratierea …. Cand Dragnia a vrut s-a opus Tariceanu care acum o s-o ia si el spre puscarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.