Colimator

Despre sex

    Sînt convins că titlul v-a derutat, dar vă înșelați – nu este ce credeți. Mă refer la o […]

 

 

Sînt convins că titlul v-a derutat, dar vă înșelați – nu este ce credeți. Mă refer la o serie de evenimente petrecute în SUA, descrisă ca țara democrației și libertății (în realitate este țara falsei democrații – gîndiți-vă numai la faptul că președintele țării nu este ales de americani, ci de cca. 500 de electori care în anul 1999 l-au făcut pe George W. Bush președinte, împotriva votului popular, și a libertăților abuzive, care aduc atingere fie altor oameni, fie moralei creștine). Fiind țara libertăților, scandalurile sexuale sînt rare (cel puțin cele ajunse pînă la noi). În ultimele două decenii, am aflat de 6 astfel de scandaluri, fiind surprins că la fiecare dintre acestea întîlnim elemetul iudaic ca element comun, în trei cazuri fiind implicate evreice iar în celelate trei fiind implicați evrei.

Hai să facem o scurtă trecere în revistă.

În perioada noiembrie 1995-martie 1997, evreica Monica Lewinsky, stagiară la Casa Alba, a prestat oarece servicii sexuale orale președintelui Bill Clinton chiar în Biroul Oval, denumit de atunci „Biroul Oral”. Nu știu dacă la inițiativa „celui mai puternic om al planetei”, sau la inițiativa ei (personal, avînd în vedere cum s-a străduit să conserve probele, cred că din inițiativa ei – sugerată, dacă nu chiar ordonată). Sămînța președintelui a ajuns pe rochița albastră a tinerei evreice. Cum a ajuns? Putem să ne imaginăm multe scene din filmele de specialitate, dar dintre toți oamenii din lume, doar ei doi știu adevărul (dacă nu cumva, doar ea).

Monica s-a destăinuit telefonic după un timp colegei sale de la noul loc de muncă (Pentagonul), care o înregistrează și apoi dă înregistrarea prietenei sale, Lucianne Goldberg. Și, ca într-un film prost american, povestea ajunge publică. Clinton face prostia să declare că nu a avut relații sexuale cu Monica. Nu intru acum în detalii juridice, dar dacă ar fi spus că nu a avut raporturi sexuale, putea fi adevărat. A spus însă că nu a avut relații sexuale, ceea ce a fost o minciună.

Monica umblă în garderobă și scoate rochița albastră, păstrată nespălată atîta timp iar testul ADN descoperă pe rochiță urmele președintelui. Clinton este acuzat de sperjur, situație în care declară că a avut cu urmașa Esterei „o relație necorespunzătoare”. Clinton săvîrșise în mod evident infracțiunea de sperjur (mărturie mincinoasă) și într-un stat de drept, ar fi fost demis. Dar nu a fost demis. Singura explicație pe care o văd este aceea că în urma acestui șantaj exercitat de păpușarii care o controlau pe Monica, a acceptat ceva – dar nu știu ce.

2. În anul 1996 evreica Heidi Lynne Fleiss, cunoscută ca „Madama de Hollywood”, a fost condamnată la 7 ani de închisoare (din care a executat 20 de luni) pentru proxenetism și evaziune fiscală. Imensa rețea de prostituate de lux pe care o patrona, culegea de la personalitățile din toate domeniile care erau clienții madamei informații pe care apoi le ofereau matroanei.

3. Evreul american Paul Dundes Wolfowits (fost ministru adjunct al apărării al SUA), președinte al Băncii Mondiale a fost nevoit în anul 2007 să demisioneze în urma scandalului creat în urma favorurilor făcute amantei sale, Shaha Ali Riza, cetățeană britanică de origine libaneză, pe banii Băncii Mondiale: detașată de la Banca Mondială la Departamentul de Stat al SUA, salariul său anual net, plătit în continuare de BM, a fost mărit de la 132.660 $ la 193.590 $.

4. În anul 2008 guvernatorul statului New York, evreul Eliot Spitzer (fost procuror general al statului), a demisionat în urma unui imens scandal cauzat de pasiunea lui pentru prostituate de lux, pe care le plătea cu 1.000 $/ora.

5. Ca și Wolfowitz, evreul francez Dominique Strauss Kahn, directorul general al FMI, a făcut unele favoruri amantei sale Piroska Nagy, funcționară a FMI. Între 18-25 oct. 2008 FMI a anchetat acest nou scandal în urma căruia, legătura fiind confirmată, s-a recomandat totuși în final menținerea în funcție a directorului general. Un nou scandal sexual a condus însă în anul 2011 la arestarea sa pe aeroportul din New York, arestare urmată de demisie.

6. În sfîrșit, în anul 2012, generalul David Petraeus, directorul CIA (căsătorit), este nevoit să își dea demisia din funcție din cauza legăturii sale amoroase cu evreica Paula Dean Broadwell (căsătorită, mama a doi copii), scăpînd acesteia în alcov informații din activitatea agenției.

Iată 3 scandaluri sexuale în care au fost angajate evreice, avînd la temelie șantajul sau obținerea de informații.

Și 3 scandaluri sexuale în care au fost angajați evrei foarte importanți, subjugați de pornirile animalice.

                                                                                         Dan Cristian IONESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *