Puncte de vedere

Despre statul paralel pe înțelesul tuturor

  Românii nu au înțeles prea bine sensul noțiunii de stat paralel, stat subteran sau stat profund („deep state”, cum […]

 

Românii nu au înțeles prea bine sensul noțiunii de stat paralel, stat subteran sau stat profund („deep state”, cum îl numesc americanii)! Deopotrivă, președinții Donald Trump și Vladimir Putin au făcut referire în mod direct la existența statului paralel/subteran, semn că și popoarele american și cel rus se confruntă cu acest tip de problemă.

Vom începe cu un pic de istorie. Tutankhamon a fost unul dintre faraonii „celebri”, de care toată lumea a auzit dar de care foarte puțini știu. Acest faraon a primit puterea foarte devreme, undeva în anul 9-10 de viață. Până la vârsta de 18 ani a fost consiliat de câțiva generali de armată și de preoțimea ce aveau grijă ca masele să stea drogate și atrofiate în a-l servi pe faraon.Deși între preoțime și generali erau conflicte frecvente totuși în perioada adolsecenței lui Tutankhamon, ambele structuri se coalizează și dau PRIMA LOVITURĂ DE STAT DIN ISTORIA CONSEMNATĂ.

Tutankhamon este îmbolnăvit de malarie și ulterior asasinat împreună cu copiii săi. Unul dintre generalii săi se însoară cu văduva acestuia și este înscăunat FARAON.
Astfel dinastia lui Tutankhamon a fost ultima dinastie conducătoare a Imperiului Egiptean (cel mai mare din acele timpuri). După aceea preoțimea și generalii au pus rând pe rând câte un faraon ce doar era o APARENȚĂ a PUTERII. În realitate PUTEREA era la preoțime și generali.

Să recapitulăm: PUTEREA REALĂ se menține INVIZIBILĂ pentru masele îndobitocite. PUTEREA APARENTĂ servește drept sac de box în cazul în care masele de sclavi s-ar putea răscula și să-și verse furia.

Începând din anul 1333 înainte de Christos și până în prezent, PREOȚIMEA egipteană a pus bazele unei strategii de ACAPARARE a PUTERII REALE la NIVEL INTERNAȚIONAL. Anglosaxonii sioniști se consideră CONTINUATORII acestei dinastii preoțești de aceea atât în Londra cât și la Washington există o obsesie pentru artefactele Egiptului Antic. La BRITISH MUSEUM mai aveau englezii să aducă piramidele căci în rest au furat absolut tot ce se putea fura. Pentru cine nu știe BRITISH MUSEUM este finanțat direct de către unul dintre Lorzii Rothschild.

STATUL PARALEL este acel tip de organizație care CONTROLEAZĂ DIRECT STATUL NAȚIONAL influențîndu-i deciziile.

În general, STATUL PARALEL nu intervine direct decât atunci când unele instituții ale STATULUI pun în pericol capacitatea de CONTROL a STATULUI PARALEL. În colonia România, STATUL PARALEL deține următoarele: BNR care la rându-i controlează întregul sistem bancar, DNA, serviciile de informații și culoarele „tactice” din JUSTIȚIE (adică procurori și judecători ofiteri sub acoperire), mediul de afaceri INTEGRAL, președintele și așa-zisa Opoziție.

STATUL în forma clasică mai are GUVERNUL, PARLAMENTUL și PSD. De aceea, acum, prin faptul că STATUL PARALEL a decis lichidarea PSD (liderii la pușcărie, partidul spart în 3-4 mai mici și ulterior absorbite, iar electoratul păcălit) există acest tip de conflict între STATUL PARALEL și PSD.

STATUL PARALEL este o organizație începută din 1990 de către SOROȘ și BRUCAN, al cărui rol în colonia ROMÂNIA a fost ca MAFIA INTERNAȚIONALĂ să aibă CONTROLUL ABSOLUT. Fosta securitate trecută în FSN și care acum e PSD nu s-a așteptat la EXTERMINAREA începută de BĂSESCU (poate cel mai strălucit exponent la STATULUI SUBTERAN din istoria Umanității) în 2005 a tot ceea ce înseamnă „STÂNGA”. PSD nu este un partid socialist, însă poporul votant „de stânga” neavând un partid autentic socialist votează PSD.

Așa se explică că, în ciuda loviturilor aplicate PSD începând din 2005 (de 13 ani!), acesta este cel mai puternic partid politic din colonia ROMÂNIA cu peste 3 milioane de membri de partid cotizanți. MUIEPSD este războiul de exterminare al MAFIEI INTERNAȚIONALE împotriva electoratului de stânga.

Gândiți-vă că ADRIAN NĂSTASE a băgat colonia România și în NATO și în UE fiindcă în 2003 s-a fraudat votul pentru schimbarea Constituției lui Iorgovan. Tot NĂSTASE a făcut cadou resursele enorme de gaze și petrol MAFIEI INTERNAȚIONALE! A făcut așa pentru că până în acel moment cele două MAFII, INTERNAȚIONALĂ și LOCALĂ au acționat coordonat.

Arestarea lui Adrian Năstase a fost semnalul că MAFIA INTERNAȚIONALĂ a decis curățarea coloniei de MAFIA LOCALĂ.

O întrebare interesantă este următoarea: „- Domn’e, bine, bine, dar nu ar fi mai bine cu MAFIA INTERNAȚIONALĂ? Că de ăștia ne-am săturat?” O să dau un răspuns cinic, sincer, și pe care îl detest!

MAFIA LOCALĂ, datorită faptului că are proprietăți și copiii aici, este un fel de protecție în fața EXTERMINĂRII POPULAȚIEI INDIGENE! De unde credeți că vin informațiile legate de dârele lăsate de avioane? Dar de efectul cancerigen al vaccinurilor? Dar de cancerul de la supermarket?

Vin de la partea serviciilor de informații aservite MAFIEI LOCALE ce în situația noastră acționează patriotic! Subsemnatul Lucescu este unul dintre oamenii care a suferit cel mai mult de pe urma PSD și a MAFIEI LOCALE! Și încă mai suferă!
Dar, cu toate acestea, LUCESCU nu se lasă prostit cu Operațiunea MUIEPSD!
Eroarea de judecată pe care mulți adepți ai EXTERMINĂRII PSD este că fără PSD va fi mai bine! Sorry, it doesnt!

PSD, așa corupt, cu lichele oportuniste și incompetenți agresivi, a pus o frână în calea HOLOCAUSTULUI ROMÂNILOR început din 1990 și accelerat din 2005! În 2012 s-a produs o TREZIRE în Conștiința NEAMULUI ROMÂNESC! Pentru prima dată, a fost identificată sursa relelor: regimul BĂSESCU-BOC! În ianuarie pe plancardele protestatarilor (am fost prezent) scria: „AFARĂ CU FMI din țară!”.

Niciunul din martalogii bucureșteni de acum, care se vaietă de la prea multe „gaze” de parcă participarea la o lovitură de stat nu implică riscuri, nu a fost prezent atunci!
REPRIMAREA manifestanților în față la Hotel Intercontinental a fost sărbătorită la balcoanele blocurilor dimprejur cu șampanie! Apoi, românii au arătat că sunt români: au mers pe o căldură infernală la REFERENDUMUL DE DEMITERE al BEȚIVULUI BĂSESCU!

STATUL PARALEL a trebuit să mobilizeze întreaga MAFIE INTERNAȚIONALĂ pentru victoria împotriva românilor! Merkel, Orban, Hollande și chiar OBAMA au susținut în cor pe dictatorul bețiv și schizofrenic BĂSESCU! În urma unei fraude la ora 4 noaptea, CURTEA CONSTITUȚIONALĂ a INVALIDAT UN REFERENDUM LEGAL și l-a repus pe BĂSESCU pe funcție.

Românii nu s-au lăsat păcăliți: în decembrie 2012 USL a primit cadou un scor foarte mare în speranța eliminării influenței STATULUI PARALEL. Acesta a contraatacat: l-a păcălit pe MIZERIA de PONTA să scape de ANTONESCU. Vine momentul 2014 când românii din nou dau votul lui PONTA în speranța vidanjării STATULUI PARALEL.Acesta din nou contra-atacă păcălindu-l pe mizerabilul de PONTA să coabiteze cu IOHANNIS până în 2019 când ar fi urmat să fie președinte.

În 2015 STATUL PARALEL execută o LOVITURĂ DE STAT forțând demisia lui PONTA printr-un atentat terorist în clubul COLECTIV. În 2016, românii din nou se mobilizează și PSD primește un vot masiv pentru ca acesta să elimine STATUL PARALEL.

În 2017, profitându-se de incompetența lui SORIN GRINDEANU și de uneltirile mizerabilului PONTA, se dă o TENTATIVĂ NEREUȘITĂ de LOVITURĂ DE STAT pe motivul OUG 13.

Grindeanu este demis din cauză că a servit STATUL PARALEL și pus un bețiv pe nume TUDOSE. Acesta e prins din nou pe mână cu STATUL PARALEL și i se cere demisia.
Așa am ajuns la VIORICA DĂNCILĂ! Criteriul care a stat la baza desemnării ei PRIM MINISTRU nu e competența, ci faptul că a stat departe de STATUL PARALEL în ultimii 10 ani.

STATUL PARALEL știe în acest moment că este imposibil să obțină un al doilea mandat pentru slugoiul lor IOHANNIS! De aceea se impune neapărat eliminarea de la putere a PSD și creerea condițiilor propice fraudării alegerilor prezidențiale pentru reconfirmarea robotului nazist la Cotroceni! Am scris toate acestea pentru ca cei care acum se lasă prostiți de propaganda MUIEPSD să știe clar cine are de câștigat!

Repetăm cu rușine mare: ÎN CALEA EXTERMINĂRII POPULAȚIEI INDIGENE ROMÂNEȘTI STĂ MAFIA LOCALĂ (mare parte la PSD, dar nu numai)! Așa că dacă o vedeți pe DĂNCILĂ la TV nu o mai înjurați! S-ar putea să vă treziți din nou cu BOC care să zică că aveți salarii prea mari și să taie 50% din ele! Nu uitați: în ADEVĂR este PUTEREA!

                                                                                        Luci Lucescu – Londra

1 Comment

  1. Claudiu

    Haha, si cum iti dai seama cand presedintele nu e condus din umbra ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.