Atitudini

Dezumanizarea de turmă

  Coregraful Gigi Căciuleanu, despre „virusul satanic”: „Cineva sau ceva a hotărât să ne omoare civilizația. Este doar un pretext […]

 

Coregraful Gigi Căciuleanu, despre „virusul satanic”: „Cineva sau ceva a hotărât să ne omoare civilizația. Este doar un pretext al unei tâmpiri organizate. Nu pot să sufăr această botniță care mi se pune și cu care sunt obligat să umblu pe stradă.”

Coregraful Gigi Căciuleanu, despre „virusul satanic”: Cineva sau ceva a hotărât să ne omoare civilizația. Este doar un pretext al unei tâmpiri organizate. Nu pot să sufăr această botniță care mi se pune și cu care sunt obligat să umblu pe stradă

 

Nu trece o zi, că mai apare un artist care să demaște viclenia din spatele pandemiei. Dansatorul și coregraful Gigi Căciuleanu a intrat în direct prin Internet din Paris, joi, la Marius Tucă Show, și a spus că nu contestă prezența coronavirusului și nici măsurile de apărare instituite de guverne, însă că e de părere că în spatele răspândirii virusului se află intenția „unei tâmpiri organizate”, pentru că „cineva sau ceva a hotărât să ne omoare civilizația” iar acest experiment „e o păcăleală generală”. Subliniind că nu crede în teoria conspirației, artistul și-a rostit manifestul său în favoarea continuării a tot ceea ce ne face oameni: comunicarea, cântatul (contestat de autoritățile pandemice ca sursă de transmitere a virusului), spectacolele (imposibil de desfășurat în sălile închise). El consideră că tehnologia comunicațiilor digitale ne poate ajuta să trecem peste  impasul izolării, dar pentru cât timp?

„Vă vorbesc din orașul-lumină, dar nu este cazul. Suntem într-un oraș al întunericului și-ntr-o țară a întenebraților. Din păcate, tocmai astăzi probabil că ați auzit și știți, pentru că sunteți informați înainte de oricine, facem față mai multor viruși, nu unuia singur. Din păcate!

„Cineva sau ceva a hotărât să ne omoare civilizația. Să ne omoare. Să ne omoare ca specie, să ne omoare ca oameni inteligenți, ca oameni care gândesc. Probabil că acest virus este foarte prezent. Nu trebuie să ne fie teamă să ne apărăm de el. Trebuie pusă mască, trebuie să ne spălăm, să facem gargară cu iod, inhalații, orice, ca să scăpăm de el. Pentru că este doar un pretext al unei tâmpiri organizate. O simt cu toți porii. Ca om, ca artist, ca nebun, ca bufon, simt că-mi tremură clopoțeii-n cap. Vibrațiile sunt de o foate înaltă intensitate.
N-aș vrea să fiu în pielea doctorilor, în pielea autorităților în acest moment. Pentru că toți, cu toții suntem păcăliți, e o păcăleală generală. Acest virus este satanic, aș zice eu, nu este un complot, nu e teoria complotului. Nu, nu e un mic complot.
Cineva ne-a pus gând rău, hai s-o zicem pe șleau și pe românește. Tuturor, tuturor! M-am uitat ieri pe harta lumii. Este extraordinar că în Asia, unde oamenii sunt mult mai diciplinați, probabil, și au purtat mască… Eu am văzut în Paris ani de zile japonezi, chinezi, care umblau cu mască pe stradă, pentru că aveau mică gripă, o mică răceală, ca să nu-i contamineze pe ceilalți. Sunt mult mai disciplinati și probabil că din această cauză au putut pune capăt unei porcării universale care ni s-a aruncat pe cap ca o găleată de lături. Noi nu suntem … eu sunt primul, nu pot să sufăr această botniță care mi se pune și cu care sunt obligat să umblu pe stradă, dar o pun. O pun pentru că știu că în primul rând trebuie să luptăm împotriva acestei maladii, acestui virus. Nu e singurul. O să ni se mai arunce în cap alte virusuri. Nu e pericolul cel mai mare. Tâmpenia, prostia, ignoranța, intoleranța! Suntem asmuțiți, prin acest virus, această maladie, această boală, care există și cu care trebuie să ne luptăm, suntem, pe undeva,…

Romanii spuneau „Divide et impera”, divide și domină. Asta se întâmplă în acest moment. Nu știu, nu sunt nici medic, nu sunt nici savant, nu sunt nici filolog. Apropo de filologie, i-am trimis lui Marius Tucă prin e-mail, probabil că el cunoaște acele 10 metode de manipulare de massă pe care le-a scris Noam Chomsky acum câțiva ani, probabil în 2010. Sunt foarte adevărate. Este foarte interesant. Să fie ca un fel de mantră cu care să medităm cu toții! Și să nu ne lăsăm.

Arta ni se omoară. Oamenii din peșteri, de la începuturile civilizației, oamenii din peșteri desenau pe pereți, cântau și probabil dansau în jurul focului, focului pe care-l avea Libertate. Iar noi omorâm spectacolul, omorâm arta vie. Omorând arta vie, ne omorâm pe noi. Nu ne dăm seama de treaba asta.
Este insinuant, mai pe-aici pe colo, nu! Poate că această carantină în care suntem băgați cu toții acuma în Franța este foarte bine-venită și să dea Domnul să funcționeze! A mai fost odată și parcă n-a funcționat, dar, în fine! Facem ceea ce ni se spune că trebuie să facem.

Dar noi, ca artiști, cred trebuie să continuăm acest lucru. Dacă nu putem pe viu, nu știu, prin telepatie, prin tablete. Cum se spunea adineauri, acele acele tablete care erau blasfemate și aruncate la gunoi pentru că tinerii stăteau cu ochii pe ele, acuma suntem toți prizonierii acestor tablete dar și ne scapă, sunt niște ferestre, comunicăm între noi prin aceste ecrane. Cred că Dumnezeu, pe undeva, dacă a vrut să ne pedepsească, ne-a dat și o portiță de scăpare cu aceste porți și aceste ferestre deschise de comunicare între noi”, a declarat artistul Gigi Căciuleanu, joi, la Marius Tucă Show, potrivit unei filmări publicate de Ion Cristoiu pe canalul lui de YouTube.

                                                                    Vlad PÂRĂU, Activenews via Invictus

1 Comment

 1. DECE TAC PARINTII SI BUNICII ?
  MOR COPIII SUFOCATI CU CO2 – DOUA CAZURI DOCUMENTATE PRIN NECROPSII

  DR BODO SCHIFFMANN catre poporul sau : “Au murit doi copii de 13 ani intr-o luna prin asfixiere cu CO2 – doua cazuri demonstrabile juridic caci nu au avut alte patologii, conform necropsiilor ! Aste-a sunt doar cele cunoscute de mine, dar exista sigur si altele !”

  “Imprastiati manifeste in cutiile postale, sunati la usi si lamuriti oamenii, iesiti in grupuri spontane !” spune doctorul Bodo Schiffmann.
  Traducerea titlului videoului de mai jos :
  “Dr Bodo Schiffmann cu o stire inspaimantatoare. Mastile primejduiesc vietile si protejeaza cel mult contra pedepselor “.

  “Iata al doilea copil decedat datorita mastii in timp recent foarte scurt.
  Ca si primul copil [ caruia i s-a facut necropsie si despre care s-a conchis ca a decedat asfixiat cu co2 din cauza mastii- paranteza mea ] , a carei moarte am comentat-o deja pe larg, nici acest copil nu a avut patologii anterioare . Astept concluzia finala a autopsiei ”

  [NU UITATI CA DOAMNA AVOCATA DIANA SOSOACA CERE TUTUROR ROMANILOR SA CEARA AUTOPSII PENTRU TOTI MORTII INCARCATI CU DIAGNOZA DE COVID 19 ! ESTE LEGAL CACI DOAR ASTFEL, ZIC MEDICII , VOM CUNOASTE PATOLOGIA ACESTEI BOLI SI VOM AFLA CE ESTE DE FACUT STIINTIFIC PENTRU VIITOR !]

  Acest medic isi intreaba poporul ce mai asteapta acum dupa demonstratiile la care el si alti medici au avut un aport decisiv pentru deschiderea protestelor.

  Acest medic cere poporului german sa iasa in strada macar in grupuri :” si din alte clinici primesc de la neurologi si tot felul de medici rapoarte asupra faptului ca copiii au dureri de cap, nu se pot concentra, au ameteli etc .
  Un tata imi raporteaza faptul ca i s-a interzis copilului sau sa poarte ochelari in timpul orei de sport ca sa-si poata purta masca perfect : OCHELARII AU 6,5 DIOPTRII – ADICA FARA OCHELARI COPILUL ESTE ORB !!!
  ASTA NU ESTE SPORT CI ESTE “UCIDERE”! ”
  Fascistii sed in conducerea noastra ! Mastile sunt inutile, o spune si Dr Drosten(dr-ul lui Merkel) .
  Aceasta masca este un simbol al represiunii. Copiii se sufoca sub masca si mor din cauza bioxidului de carbon . Ce fac parintii si bunicii ?
  Traim intr-un stat totalitar , represiunea si violenta politiei si a statului se intensifica .
  E randul vostru acum – scoateti manifeste, stiu ca costa , de 5 ori pe zi bagati manifeste in cutiile postale ale oamenilor, iesiti din case, faceti flashmobs, faceti plimbari, sunati la usile oamenilor si bagati-le manifestele cu explicatiile adevarului in maini, aratati-le prin iesiri in strada, faptul ca poporul , independent de culoarea politica, paseste unit impotriva dictaturii fasciste !
  Doi copiii morti intr-un interval de doar o luna iar acestia sunt doar copiii pe care ii stiu eu -am si alte semnalizari de la alti pacienti cu banca de date nu la fel de precisa dar aceste doua cazuri le pot dovedi(juridic)!
  FACETI CEVA, VA ROG FACETI CEVA, NU MAI AVEM TIMP !
  RIDICATI-VA DUPA SOFALELE VOASTRE, SMULGETI SI ARUNCATI PLACILE CU INFORMATII FALSE SI CONVINGETI OAMENII DE ADEVARATA SITUATIE FACTICA, ASTA NU ESTE GREU !
  DOI COPII DE 13 ANI AU MURIT !!! NU-I LASATI SA FI MURIT DEGEABA !!!

  Acest vaccin pe care ni-l flutura domnul Spahn(echivalentul lui Tataru si Rafila)nu are niciun efect, indemnul lui va atinge copii cu miile, vaccinurile astea nu au niciun efect bun, ele sunt paguboase, asta este stiinta, asta este statistica dar asta voi nu auziti ,sunt si astia care merg la dr cu dureri de burta, fac un test PCR , grozav, astia ies, normal, fals pozitivi,toti sunt de fapt negativi in familie, copiii nu mai au voie la scoala si intreaga clasa sta acasa !!! atatia doctori se opun …..el da nume …… ajutati-ne, nu ne mai corectati pe noi, faceti-o voi mai bine ca noi, sculati-va si faceti ceva !!!!!!!!!”

  https://www.bitchute.com/video/5X5Pv5XWY8mk/
  titlu:
  Bodo Schiffmann mit furchtbarer Nachricht! Masken gefährden Leben und schützen höchstens vor Strafe
  (traducerea mea: “Dr Bodo Schiffmann cu o stire inspaimantatoare. Mastile primejduiesc vietile si protejeaza cel mult contra pedepselor .”)

  26.09.2020 Bodo Schiffmann mit furchtbarer Nachricht! Masken gefährden Leben und schützen höchstens vor Strafe
  Reupload

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *