Observator

Dezvăluiri antisistem în ultimul sezon al serialului SF „X Files”: Conspirație împotriva omenirii prin dictatură medicală

  Ati vazut „Dosarele X” („X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai antisistem film produs vreodata iar […]

 

Ati vazut „Dosarele X” („X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai antisistem film produs vreodata iar in episodul 6 ni se spune ca prin vaccinarea in masa le vom permite sa ne modifice ADN-ul, astfel incat la momentul ales de papusari, intreaga omenire se va imbolnavi cumplit

Am mai scris despre el in 2016. Repostez si completez articolul de atunci, pentru cititorii mai noi ai acestui blog dar si pentru ca acum, la finalul anului 2020, pare si mai interesant.

Va amintiti de celebrul serial „Dosarele X”, inceput in 1993 si terminat in 2002? A avut 9 sezoane.

Ei bine, in 2016 au revenit cu sezonul 10. Aceiasi actori, oleaca mai batrani

De ce, dupa 14, ani au creat un nou sezon cu doar 6 episoade? Ca sa transmita un mesaj in primul si in ultimul, celelalte patru fiind de umplutura.

Iata cateva citate si principalele teme abordate, in ordinea aparitiei lor, in episodul 1 (putina actiune, pare mai degraba un documentar):

– Controlul armelor

– 9/11

– Supraveghere

Niste papusari au tehnologia extraterestra de 70 de ani dar o tin secreta pentru a putea subjuga omenirea prin companiile petroliere

Nu extraterestrii rapesc oameni si fac experiente cu copii in burta mamei, ci oamenii acelor papusari:

Skinner, director adjunct FBI„Dupa 9/11 lucrurile se indreapta spre o directie gresita.”

Mulder„Ne monitorizeaza, spioneaza … cum ne spun ca ne tin in siguranta? Niciodata n-am fost intr-un mai mare pericol.”

Skinner, director adjunct FBI„Atunci fa ceva Mulder.”

Din nou despre dezarmarea populatiei.

Din 2012 au inceput pregatirea ultimei etape, a finalului. Nu sunt implicati extraterestrii „ci o conspiratie lipsita de scrupule a unor oameni impotriva umanitatii”.

                                            „Roswel a fost o perdea de fum”

Mulder„Tentaculele ajung adanc in secolul trecut, dar abia dupa victoriile din Europa si Japonia si dupa izbucnirea Razboiului Rece conditiile economice si politice au devenit perfecte pentru a fi puse in aplicare. O conspiratie mai mare si mai secreta decat Proiectul Manhattan.”

Testele nucleare i-au adus pe extraterestrii care au esuat la Roswel. Papusarii le-au cercetat tehnologia si au facut experimente pe tesutul lor, pe tesutul uman si pe hibrizi.

O tanara„De ce atata minciuna … propriul nostru guvern?”

Mulder„Propriul tau guvern minte, ca de obicei, e o practica … Experimentele din Tuskegee. Henrietta Lacks.”

Toate astea pentru a prelua controlul Americii si apoi al intregii lumi. Manati nu doar de lacomie financiara ci mai ales „de un obiectiv intunecat”.

Arme meteorologice, agenti contaminanti atmosferici, valuri electromagnetice.

Razboi continuu, starile problema – reactie – solutie  menite „sa inrobeasca cetatenii americani acasa cu unelte de tipul Patriot Act si National Defense Authorization Act, ingradind Constitutia in numele sigurantei nationale. Militarizarea fortelor politienesti in unele orase din SUA. Constructia de lagare FEMA fara un scop declarat. Preluarea hranei si a agriculturii de catre cateva corporatii precum si a medicamentelor si a sistemului sanitar pana si a armatei pentru planuri clandestine de a ingrasa, distruge, imbolnavi si controla o populatie si asa consumata de consumerism. Un guvern care iti asculta telefonul, culege informatii si iti monitorizeaza locuinta fara sa fie tras la raspundere. Un guvern pregatit sa foloseasca acele informatii impotriva ta cand va lovi si cand ultima preluare va incepe.”    

Finalul va incepe prin simularea unui atac terorist sau a Rusiei sau chiar a extraterestrilor.

Episoadele 2 – 5:

Mai mult de umplutura. Printre randuri se aminteste:

– De bine de Madam Blavatski

– Eugenie

– Celebrele zgomote bizare auzite de mari mase de oameni in diverse zone ale lumii.

Episodul 6

Se aminteste despre chemtrails, insa, in general, contine mai putina vorba si mai multa actiune: Papusarii au declansa finalul, dar au putut-o face deoarece terenul fusese pregatit prin vaccinarea in masa a populatiei, ocazie cu care oamenilor li s-a injectat si un ceva ce la momentul prestabilit a dus la dezastru: distrugerea omenirii.

                                                             In concluzie

Eu nu-mi amintesc ca industria cinematografica americana sa mai fi produs pana acum un serial sau film care sa abordeze aproape toate temele anti NOUA ORDINE MONDIALA, precum in acest episod 1 al seriei 10 din „X Files.

Episodul 6 insa, este deja WOW! Mai ales acum, cu pandemia de Covid-19 si viitoarea vaccinare in masa.

Asadar, in film, agentii descopera faptul ca s-a umblat la ADN-ul oamenilor. Si s-a putut umbla deoarece chiar oamenii au permis acest lucru:

Si au permis, prin acceptarea vaccinarii in masa. Guvernele nu le-a comunicat cetatenilor ca scopul vaccinarii in masa este ADN-ul, iar cetatenii n-au luat in seama „teoriile conspiratiei”, ci s-au lasat bucurosi injectati ca sa nu se imbolnaveasca de cine stie ce.

Agentii au realizat ticalosia, dar prea tarziu: „The possibility that they were given a faulty vaccine”. Scena din episodul 6.

La momentul ales de papusari, manipularea ADN-ului isi face efectul iar intreaga omenirea se imbolnaveste brusc:

Dupa ce vizionezi un astfel de film (evident, scotand extraterestrii din ecuatie) si privesti la cele ce se petrec in jur, nu poti sa nu intrebi: Oare vaccinarea in masa impotriva Covid-19 nu ascunde ceva macabru legat de ADN? Iar dupa vaccinarea in masa, nu cumva omenirea va fi decimata, precum in film?

Intrebari sf pe marginea unui film sf, vor zice unii… In incheiere, o intrebare de nota 10: de ce au facut acest film?

Sursa: saccsiv.wordpress.com  

 

5 Comments

 1. bali

  Nu inteleg de ce va entuziasmati ca ati descoperit roata.
  Yankeii astia imputiti cu jidanii la butoane sfideaza cu aroganta umanitatea care se intreaba uimita: “De ce fac asta ?” raspunzind cu fudulia cretina : “Pen’ca pot !”

 2. Manuela

  Si in serialul The Blacklist sunt aratate metodele guvernelor pt instaurarea noii ordini mondiale. Serialele sunt presarate cu tot felul de afirmatii, ca ai zice ca Hollywood tine cu omenirea. Dar, aș…la o cercetare mai atenta, aflam ca CIA are un birou exact la Hollywood si niciun scenariu nu se da lumii fara acordul ticalosilor de la CIA.

 3. Nenea Iancu

  Si altfel nu va dadeati seama de faptul ca forte oculte sint hotarite sa puna omenirea in sclavie ?
  Faptul ca toti politicienii mint cu nerusinare, la nivel global, nu v-a dat de gindit ca se pregateste ceva rau ? Daca ar fi ceva de bine de ce ar fi nevoie sa se minta in halul asta ? Drepturile fundamentale ale omului sint calcate in picioare oriunde in lume. Demoncratia e doar o iluzie chiar si in occident.

 4. Ghost

  Dupa 2002, fiecare scenariu de film aprobat, este prelucrat de un calculator numit de scenaristi ca ”black box”, de fapt o inteligenta artificiala.

 5. Adrian

  Fix ca in protocoale. Sa mai dam goym o lingurita de bunatati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.