Colimator

Diana Olivia Morar – instalată secretar de stat la Ministerul Justiției de Orban – l-a surclasat pe Iohannis la numărul de locuințe din retrocedări: 16 bârloguri!

                  Competență pe retrocedări S-a întâmplat în ianuarie, dar merită consemnat chiar […]

 

                Competență pe retrocedări

S-a întâmplat în ianuarie, dar merită consemnat chiar şi acum – mai bine mai târziu decât niciodată – modul în care se fac numirile în Guvernul Orban, doar pe competență, evident, nu ca la #CiumaRoşie, neveste, copii și amante.

Diana Olivia Morar

Se numește Diana Olivia Morar, avocat, fost consilier local la Bistrița, cea care a fost numită de Şică secretar de stat la JUSTIȚE. Pân’ aici, totul normal, n-ar fi nimic spectaculos de semnalat, dacă tânăra nu şi-ar fi depus declarația de avere, unde găsim chestii care-ar face-o geloasă până şi pe Udrea, iar Berceanu şi Videanu ar crăpa de invidie la vederea acelei vile din Timișoara de 1106 mp.

Deci, pe scurt, să amintim că tanti asta are pe numele ei, țineti-vă bine:

– 12 CASE – câte 3 în Bistrița şi Oradea, 2 în Timișoara, şi câte una în București, Satu Mare, Constanța şi Bihor.

–  4 APARTAMENTE –  în Oradea, Bistrița, Hunedoara şi Baia Mare.

– 2 SPAȚII COMERCIALE în Baia Mare şi Huedin

– 16 TERENURI dintre care 15 intravilane obținute prin cumpărare şi succesiune în Bistrița, Bihor, Oradea, Constanța, Satu Mare, Timiș, Turda și București.

Eu acu’, cu toată prezumția de nevinovăție de care sunt capabil, am totuși suspiciunea rezonabilă că tanti asta face parte din MAFIA RETROCEDĂRILOR şi că multe din aceste proprietăți sunt obținute ca „SUCCESIUNI” pe titluri de proprietate cumpărate, aşa cum știm că s-a procedat la greu în România.

Udrea, Cocoş, Stelu – săgeata lu’ Cocoş, soțul Ioanei Băsescu cu moștenirea Brătienilor de la Golești, Gigi Becali, chiar şi Carmen Iohannis cu mă-sa, au acționat similar sau pe-aproape. Din aceeași famiglia, același mod de lucru, în care niște oameni aduși la disperare, își vindeau pe nimic dreptul de proprietate unor mafioți. Şi ca să-ncheiem rotund povestea despre duduița asta, să vă mai spun că este fiica unui fost CĂPITAN de SECURITATE.

Este că nu v-ați fi așteptat? Mai rămâne să aflăm că tac-su şi cu Orban ăl bătrân au fost colegi de serviciu. Ca să vezi a dracu’ viață cum le potrivește! Competența o fi ea cum o fi, dar securist la securist trage, asta-i de când lumea şi pământul!

                                                                                                            Dorel BĂLAȘA

 

6 Comments

 1. justinianus

  .. si uite asa se retrocedeaza toata Transilvania! Vad ca luat si un roman, nu numai ungurii si sasi/svabii!!

  • Riga Crypto

   Adică o jidancă-nemțoaică(Müller).

   • Riga Crypto

    Moraru este aproape întotdeauna traducerea lui Müller, Croitoru lui Schneider, etc.
    Trezește-te d-ta și privește ce mutră degenerată are târâtura, cu toată sulemenirea care o acoperă: ochi bulbucați, nas borcănat, gură retrasă cu buzele asimetrice, bărbie teșită, urechi clăpăuge.
    Româncele sunt mai frumoase și în zdrențe. Sau pt. d-ta Ana Pauker și Andreea Esca sunt modele de frumusețe?

   • MN

    zz cred ca este cazul sa te tratezi tu.

 2. gigimutu

  tu chizda. de unde mortii matii ai tu atitea case,

  in timp ce sute de mii de romani n-au dupa ce bea apa???? iar altii, ca sa-si ia un amarit de apartament, isi baga gitul in lat la banci pe vreo treij de ani, iar bancile iau pielea de pe ei, dublu decit le-au dat?
  STA-V-AR IN GIT, VOUA, PUTORILOR, CARE ATI MULS TARA ASTA!!!!!!

 3. MN

  Aceasta specimena, nu o pot numi femeie, cred ca nu este sanatoasa la cap.. Sau lumea asta va gasi puterea de a se schimba , intr-o lume normala, sau va pieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *