Abuzuri

Dictatura globală pandemică – distrugerea democrației, înlocuirea statului de drept cu statul poliţienesc

  Ce mai putem spune, ce mai putem adăuga astăzi în fața acestui regim de sănătate ridicol, prostesc, abject, obscen, […]

 

Ce mai putem spune, ce mai putem adăuga astăzi în fața acestui regim de sănătate ridicol, prostesc, abject, obscen, care persistă în ciuda bunului simț?

Că nu mai există o epidemie și că această pandemie este o farsă planetară foarte proastă și o fraudă medical-științifică care ucide doar o mică parte din cei afectați.

Că aceste date și cifre zilnice date în fiecare zi când te trezești, imediat ce deschizi televizorul, nu mai au nicio semnificație și că pur și simplu nu mai sunt credibile.

Că aceste cazuri nu sunt cazuri, ci oameni care sunt testați cu o rată de amplificare exagerată și că majoritatea nu sunt bolnavi, nici contagioși și că transportă doar fragmente de ARN viral, dar că sociopații și tanatofobii de la putere vor absolut ca noi să-i prezentăm ca pacienți serioși care copleșesc spitalele pentru a justifica regimul lor de sănătate.

Că coronavirusul nu este boala Covid-19 și că autoritățile persistă în confundarea cu bună știință a celor doi pentru a alimenta frica și panica.

Democrația parlamentară a fost confiscată de oameni iresponsabili, cinici, perverși, oameni incompetenți, în numele unui imperativ mai mult decât îndoielnic, prin convingerea unei majorități prea mari a populației prin intermediul mass-media, propagandei medicale și științifice, pentru a salva vieți, atunci când în cele din urmă este foarte probabil să se fi pierdut mai multe vieți.

Că țările care fac cel mai bine sunt cele care au înțeles că imunitatea turmei a fost primul remediu natural care a fost prescris și implementat fără a distruge sănătatea mintală și economia.

Că va fi nevoie de un eveniment major mult mai grav decât acest simulacru de pseudo-pericol mortal, care a fost agitat ca o sperietoare pentru ca majoritatea să se trezească într-o zi.

Covid-19 este doar un copac într-o pădure ascunsă bine întreținută, pe care un uragan îl va tăia în cele din urmă într-o zi, lăsând regele și curtea sa complet goale.

© Michel Rosenzweig

                     Covid-19  accelerează în toată Europa de Vest

În Belgia, noul guvern, proaspăt pus în funcțiune la 16 luni după alegeri, nu a pierdut nici o secundă, întărind puțin mai mult măsurile și constrângerile de sănătate, grăbindu-se să le consacre în decrete ministeriale pentru a le face mai obligatorii și, mai presus de toate, mai coercitive, fără nicio legitimitate democratică și constituțională, niciuna dintre aceste dispoziții nu a fost discutată în cameră sau votată în parlament, făcându-le astfel total ilegale.

În Franța, ca și în Belgia, sunt luate restricții identice asupra libertăților, ca și cum cele două țări ar merge mai departe în consultare, închiderea barurilor și restaurantelor din orașele mari, adunări limitate la 10 persoane, bule sociale private limitate, închiderea sălilor de sport etc.

Nu al doilea val imaginar și fabricat al coronavirusului avansează, ci cel al dictaturii și al totalitarismului sănătății implementat de strategia șocului (Hayek în 1944, Friedman în 1962, Klein în 2007) și care nu nu întâmpină opoziție, nici rezistență, nici o provocare majoră.

De parcă acest simulacru pandemic ar fi paralizat întregul corp social și politic, organismele intermediare, universitățile și lumea academică, cu excepția câtorva voci medicale și științifice eminente, dar minoritare, care se aud în mod regulat în Franța și SUA, nu sunt cu adevărat capabili să schimbe cursul lucrurilor.

Acest val pare să ia totul: rațiune, reflecție, democrație, știință, medicină, bun simț, obiectivitate, justiție, relații sociale, economie, cultură, călătorii și chiar sănătate.  Nimic nu contează, nimic nu există, doar frica de virus ocupă toate spațiile, toate reprezentările, toate ecranele, toate domeniile de activitate, distrugându-ne viețile prin reducerea lor la funcțiile lor vitale mecanice esențiale: hrană, muncă, obligații.

În realitate, regimul de sănătate autoritar tiranic Covid-19 în care am căzut atât de ușor nu este altceva decât fascismul obișnuit, chiar dacă acest termen poate șoca anumite conștiințe cu referire la fascismele din trecut (Mussolini, Hitler ).

Cu toate acestea, trebuie să ne punem serios întrebarea: ce este fascismul?

Există, evident, biblioteci întregi de lucrări despre fascism, mai multe variații în istorie și o mulțime de dezbateri pe această temă.

Cu toate acestea, păstrez câteva caracteristici care par să corespundă cu ceea ce trăim în prezent.
Fascismul este un sistem de guvernare care extinde statul polițienesc ca sursă de ordine, neagă drepturile și libertățile fundamentale ale indivizilor și face din executiv stăpânul nelimitat al societății fără nicio dezbatere parlamentară, prin neutralizarea legislativ, prin instrumentalizarea sistemului judiciar și prin stabilirea unei stări de urgență recurente care ajunge să o facă durabilă.

Acest tip de guvernare își arogă întotdeauna dreptul de a guverna viața privată în numele unui imperativ superior, apărarea națiunii sau a țării, în fața pericolului iminent, a unui război, a unei revoluții, astăzi pericol pentru sănătate în mare măsură supraestimat și amplificat, umflat la exces și suprainvestit politic și medical.

Cu alte cuvinte, acest fascism de sănătate provine dintr-un oportunism politic de care multe guverne au profitat pentru a-și salva puterea amenințată de explozia socială și de implozia financiară și bursieră.

Dictatura de sănătate Covid-19 a salvat puterea prin distrugerea democrației așa cum am cunoscut-o, în favoarea unei oligarhii locale și planetare hotărâte să pună capăt noțiunii de stat national, suveran, realizând astfel un populicid cu consimțământul pasiv și activ al tuturor majorităților politice și sociale. Și fără picătură de sânge.

                                                                                                    Michel ROSENZWEIG

Sursa: https://leblogalupus.com/2020/10/13/covid19-84-que-dire-de-plus-que-rajouter-aujourdhui-face-a-ce-regime-sanitaire-ridicule-idiot-abject-obscene-qui-persiste-en-depit-du-bon-sens-par-michel-rosenzweig/

 

2 Comments

  1. Gab

    Mussolini: statul are grijă de oamenii săi, prin conducătorul lor. Oamenii, poporul, nu pot exista decât prin stat.

  2. Manuela

    https://youtu.be/kr04gHbP5MQ

    CRIME IMPOTRIVA UMANITATII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.