Suntem cu ochii pe voi!

Din ciclul „A trebuit să moară oameni”: Incendiu la ATI Piatra Neamț

  Din martie (nu spun din februarie) au avut 9 luni să rezolve problema secțiilor ATI. Se știa că sistemul […]

 

Din martie (nu spun din februarie) au avut 9 luni să rezolve problema secțiilor ATI. Se știa că sistemul nu va rezista, că va fi un flux mare de bătrâni la ATI. Aveam experiența Italiei și a Spaniei. În nouă luni se puteau pune la punct secțiile. Nu s-a făcut nimic!

S-au cumpărat măști cu șpagă. S-au cumpărat izolete cu șpagă. S-au cumpărat ventilatoare cu șpagă, ventilatoare care, atenție!, n-au mai ajuns în țară. Ce-au făcut ăștia? Au furat ca porcii! De la Plăvan în jos. Au împrumutat mișelește peste 16 mld EUR! Ce-au făcut cu banii ăștia? Ceaușescu a industrializat țara cu 11mld $. Sunteți conștienți că ăștia vă fură salteaua de sub voi???

Ceea ce s-a întâmplat la ATI Piatra Neamț e crimă cu premeditare. Cum e posibil să „bușnească” un echipament de-acolo? Oare era uzat moral? Oare oamenii ăia care prestează erau epuizați? De ce?

Mă uit când dau salariile cât se duce pe asigurările de sănătate și mă ia de jos. Ce se întâmplă cu toți banii ăia? Sunt sume imense care intră într-o gaură neagă. De ce era nevoie de casele de asigurări? Ca să mai aranjăm un nivel de căpușare a sistemului? Ce se întâmplă cu tot purcoiul ăla de bani? Așa-i că se fură cu nesimțire? Evident, în condițiile în care Coldea și SRI sunt principalii furnizori ai sistemului de sănătate.

De ce se fură, Plăvan criminal? De ce-ai pus batista pe țambal, Barna? Unde-ți sunt țuțerii care se tăvăleau pe jos din cauza corupției? Ați amuțit, jigodiilor? Cum era aia cu „fără hoție”, ticăloșilor? Oamenii ăia au murit prăjiți din cauza hoției voastre. Ați băgat laba ca nemâncații în finanțele țării pentru că stăpânii (a se citi jăpcarii internaționali) vă lasă! Le convine pentru că ei fură însutit sau, de ce nu?, înmiit. Ce-ai făcut Orbane până acum în afară de furt și trafic de influență? Ce-ai făcut, Neluțule, curvar second hand care ești? Ce-ai făcut, Cîțule? Ce-ai făcut, Plăvane?

Ce-ați făcut jigodiilor? Ați furat cu nesimțire o țară întreagă și acum ați pornit s-o exterminați? Nulităților! Proștilor ticăloși! Nu vă e rușine? Sper să vă văd judecați și condamnați așa cum meritați! Sper să se facă dreptate, javrelor infecte!

                                                                                                Dan DIACONU

2 Comments

 1. alex

  “………….pentru ca stapanii(a se citi japcarii internationali) va lasa!……….” Cu toata stima d-le Diaconu, noi ii lasam! Se intampla toate acestea pentru ca pot, pentru ca nu le e frica de multime, pentru ca suntem lasi, nu ne pasa de soarta batranilor si a copiilor nostri, pentru ca toleram totul pana la prostie! Noi suntem de condamnat in primul rand, pentru ca toleram astfel de lucruri!

 2. Deci…, 10 morți și 7 răniți grav în incendiu la ATI de la SJU Piatra Neamț.

  Führerul a dat ordine ca, cu orice preț, să se majoreze numărul de paturi ATI…
  Rezultatul se vede acum…

  Busoi și Rareș Bogdan, pupându-l în cur pe führer, spun că PSD e de vină dar uită anumite lucruri:

  1. În 3 aprilie 2020, Tătaru anunța că a trecut toate spitalele de stat în subordinea ministerului sănătății.

  2. PNL a schimbat opt manageri în 9 luni. Unul din ei era patron de pompe funebre… Poate că știau ce va urma.

  3. Aproape toate spitalele de stat sunt mai vechi de 30-40 de ani, instalația electrică e veche(„coaptă” cum zic electricienii) și mult subdimensionată consumului actual.

  4. Înainte de a mări secțiile ATI, trebuiau să redimensioneze instalațiile electrice pentru a face față consumului.

  Probabil că, ca și la Giulești, vor fi de vină asistentele.
  Adevărul este că, principalii vinovați sunt guWERNERul IohaniSS+PNL, cei de la ISU și DSP.
  Prin analogie cu Colectiv:
  IohaniSS și Orban-DEMISIA!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.