Lichele

Din ciclul „vietăți respingătoare”: Astăzi, un „idiot nesimțit”

  Motto: Redactor: „O altă întrebare, d-le Popescu… cine sunt cei care au aplaudat, pentru că, la un moment dat, […]

 

Motto: Redactor: „O altă întrebare, d-le Popescu… cine sunt cei care au aplaudat, pentru că, la un moment dat, după acest discurs al lui Cristi Puiu, se aud și aplauze din Piața Unirii?

Cristian Tudor Popescu: „Cine să fie? Hominizii! Hominizii! Ăia care se-nghesuie acum pe litoral, bot în bot, fund în fund, fără să țină seama de nici un fel de regulă, ăia care se tratează cu bere și cu grătar, ăia care-ntreabă: «care virus, dom’ne?» Ălora care nu le pasă că mor oamenii cu zecile, cu zecile pe zi, că cresc cifrele din ce în ce mai groaznic, ăstora care nu le pasă de nici un fel, care sunt adepții -cum să spun eu- adepții teoriei ăsteia că de fapt virusul nu există și e o manipulare din partea autorităților, într-un cuvânt e vorba dă cretini și dă ticăloși. Ca să aplauzi așa ceva trebuie să fii cretin, ticălos sau și una și alta.” (fragment din programul de știri, 8 august 2020, la DIGI 24)

Prieteni, de când mi-a zis CTP-ul că sunt o „hominidă cretină” sau o „hominidă ticăloasă” sau o „hominidă și cretină și ticăloasă” (eu cred că aici mă înscriu, deoarece am o anumită vanitate, care mă îndeamnă să mă consider mai cu moț decât cretinii cumsecade sau decât ticăloșii fără alte defecte) parcă mi s-a luat o piatră de pe suflet. E mai simplu să-ți accepți condiția, dacă cineva îți pune un diagnostic corect. Pentru că eu sunt cu siguranță dintre aceia care l-au aplaudat pe domnul Cristi Puiu pentru aceste cuvinte:

Înțelegeți? Puterea instalată ar face bine să discute cu oamenii, să intre în dialog, nu să ne trateze ca pe niște vite. Da, există această problemă, există o epidemie, există un virus, dar tonul autorităților statului este inacceptabil. Mi se pare extraordinar de mișto că la Cluj oamenii sunt disciplinați și atenți la toate detaliile astea, dar cred că absolut orice abuz trebuie amendat. Și dacă n-o faceți dumneavoastră, prin vot, de data asta, atunci n-o face nimeni. Dacă n-o facem noi, n-o face nimeni. Și știu că oamenii sunt speriați și respect și distanțarea socială și port mască atunci când intru în absolut orice spațiu închis. Dar, dacă mâine o să vă ceară dumneavoastră să mergeți în mâini, credeți-mă, o să mergeți în mâini. Pe Eroilor.” ( regizorul Cristi Puiu, 7 august 2020, pe scena TIFF, la Cluj)

Iar eu, cretina și ticăloasa, cum vă spuneam, am aplaudat… Abia după ce mi-a deschis CTP-ul ochii, am priceput ce hominidă oribilă și derizorie sunt. Și am mai aflat ceva… iată:

Despre… declarațiile domnului Puiu… dânsul a făcut o măgărie agitatorică menită să-i promoveze filmul. Dacă n-aș lua în considerare această posibilitate, ar trebui să-l consider pe domnul Puiu, pe distinsul regizor Cristi Puiu, de-a dreptul idiot, pentru comparația domnului Puiu făcută între dictatura lui Ceaușescu și regulile de purtare a măștii și de distanțare fizică cerute acum de guvern pe baza indicațiilor medicale.(…) Rezultă de aici un îndemn la revoluție, că spune dl.Puiu «au fost niște oameni, în 89 care au spus NU dictaturii, de-aceea puteți acum să vedeți filme la TIFF… prin urmare nu trebuie să vă lăsați tratați ca niște vite de către puterea instalată…» Aceasta a spus dl.Puiu, vă rog să dați declarațiile integral… va să zică, ce-ar însemna… asta înseamnă să se mai facă o revoluție acum, iarăși, prin analogie, în care să iasă oamenii și SĂ ARDĂ MĂȘTILE în stradă! ar trebui acum, nu știu… să mai adaug un… calificativ lângă cel de «idiot» dacă n-aș lua în considerare prima ipoteză și anume aceea de … promovare, de publicitate grosieră făcută filmului prin această ieșire a d-lui Puiu, prin care dânsul se alătură personajelor grotești care în mass-media zbiară continuu ANTI-MASCĂ… Ne dă exemple cu Franța, cum filmul lui acolo a fost văzut FĂRĂ MASCĂ și fără distanțare, în timp ce România e ciumata Europei!(…) Ar trebui să alătur și calificativul «nesimțit», cum poți să spui așa ceva, având în vedere că filmul domnului Puiu, MALMKROG, durează 200 de minute, câți MALMKROGI stau pe zi medicii cu MASCA pe figură în spitalele COVID, câți MALMKROGI pe zi stau simplii cetățeni care să duc la muncă acum pentru că trebuie să se ducă, pentru că altfel murim de foame și acolo stau CU MASCĂ ore și ore, în șir… oamenii aceștia sunt vite? Va-s’ zică domnul Puiu știa foarte bine, foarte clar, când a venit la TIFF, la festival, care sunt condițiile… că e nevoie DĂ MASCĂ … e nevoie dă distanțare fizică, știa foarte bine!

Să recapitulăm: ați înțeles bine, prieteni, despre MASCĂ e vorba în vituperațiile CTP-ului… Sigur, festivalul se desfășura în aer liber, cu scaunele distanțate, iar între regizorul Cristi Puiu și cel care l-a introdus în scenă era o distanță astronomică… dar autorul filmului era cât pe ce să nu fie lăsat să-și prezinte opera, deoarece… NU AVEA MASCĂ. Or, cu nepurtătorii de MASCĂ, indiferent de distanță și de mediul înconjurător, CTP-ul este absolut necruțător: sunt niște „IDIOȚI și niște NESIMȚIȚI”.

Și-am început să mă gândesc, scoțându-l totuși din ecuație pe Cristi Puiu, care era și în aer liber, și la mare distanță de restul lumii, unde naiba am mai văzut eu un „idiot nesimțit”, fix de genul celui semnalat de CTP-ul cel intransigent. Și mi-am amintit scena, că doar tot în studioul DIGI 24 se petrecuse… „Idiotul nesimțit” era pe post de CAP LIMPEDE, dar așa de limpede încât la un moment dat a uitat complet pentru ce anume era acolo și despre ce vorbise cu câteva minute înainte ca mintea să-i facă poc! L-am revăzut pe „idiotul nesimțit” cum, aflat într-o încăpere, la mică distanță de realizatorul emisiunii, a rostit și a făcut următoarele:

Spuuuneaam chiar… aseaaară… Ăăă… o să rog să mă scuze telespectatorii… (își înfige gheara cu un aer de înțelept mult prea solicitat, în baierul măștii, total incorect, tocmai invers decât ne-a arătat doctorul Streinu Cercel că se face, n.n.) dar o să scot , totuși, MASCA… umblu cu ea tot timpul dar nu știu de ce… îmi trage barba (!!!), pentru că am barba foarte aspră, îmi trage mereu MASCA în jos și când vorbesc, îmi cade și trebuie s-o pun, am mai vorbit cu ea în direct, dar mereu stau că mâna pă MASCĂ, să mi-o pun la loc!” (Cristian Tudor Popescu, 15 mai 2020, DIGI 24, emisiunea CAP LIMPEDE)

După care a așezat masca aburindă și colcăind de posibili COVIZI agitați, pe masă (!!!, n.n.) apoi, s-a mai gândit oleacă și a luat-o de acolo, ștergând, în treacăt, suprafața mesei. În final, și-a atârnat-o de urechi, dar sub bărbie, și a rostit, candid: „…așa e cel mai bine ca protecție”(!!!, n.n.).

Apoi, cu masca atârnată în hățișurile unei bărbi atât de aspre, „idiotul nesimțit” i-a înfierat exemplar pe cei care, în piață, manifestau în după-amiază aceea împotriva… DICTATURII MĂȘTII!!!

E greu, maestre, nu-i așa? să vorbești cu masca pe mufă, când ai o barbă aspră, care ți-o „trage în jos”… d-apăi pentru Cristi Puiu, care trebuia să vorbească și la microfon, n-o fi fost greu? Ba, sigur că da… numai că matale, maestre, te-ai lepădat de MĂSCUȚĂ dintr-o sfântă comoditate, deși, cu ipocrizie, nu mai contenești să-i lauzi peste tot virtuțile de scut anti-COVID, în timp ce regizorul Cristi Puiu a făcut acest lucru doar pentru a-și păstra, în radiografie, coloana vertebrală fără curbe periculoase, îndoituri și neclarități.

De aceea, Cristi Puiu a arătat, pe scena TIFF, ca un bărbat adevărat, în timp ce dumneata, maestre, ai arătat, în studioul DIGI 24, exact așa cum i-ai definit pe cei care nu poartă mască acolo unde ar trebui să poarte: ca un „IDIOT NESIMȚIT”.

                                                                                                           Luminița ARHIRE

Citiți și:

Cristian Tudor Popescu (CTP) – un exhibiționist limbut! 

„Cvadruplu tulup” conjugal cu Cristian Tudor Popescu

Oximoronul săptămânii: Inteligența simptomatică a hăului din țeastă

Jurnal de ospiciu: Pleșuvul vultur hoitar

Războiul „(în)crucișătorilor”

Vietăți (și mai) dezgustătoare: astăzi, Cristian Tudor Popescu

Sorin Ovidiu Vîntu despre  Cristian Tudor Popescu: „primată care își folosește propriile-i fecale aruncându-le în cei care o hrănesc”

„Crucișătorul” Cristian Tudor Popescu (I)

„Crucișătorul” Cristian Tudor Popescu (II)

Din ciclul „Cămașa de forță”: Cristian Tudor Popescu se ia la trântă cu Dumnezeu

STUDIU DE CAZ: cristian tudor popescu și sindromul isteriei în fața perfecțiunii

Cristian Tudor Popescu, epava „crucişătorului presei româneşti”

Două lichele: Bogdan Chirieac și Cristian Tudor Popescu

 

 

13 Comments

 1. unLegionar

  Deci încă odată ipocritul paranoic CTP securistul “formator de opinie” comunistoid turbat frustrat, nesimțit și veșnic nemulțumit cu românii pe semne că nu e unul de-al nostru poate alogen(în simțiri sigur)… doar atitudine de antiromânism cronic în capul acestui nemernic bolnav.. provoacă dezgust.. se crede și “telectual” de seamă al țării.. Pff incredibil.. Ar trebui internat sau declarat persona non-grata… Cum e posibil ca doar părerea/perspectiva lui să se promoveze la Digi24 unitatea de propagandă dacă nu e agent neomarxist?? Ăsta e tot personajul care a zis criminalic că ar trebui, citez: “Ăștia ar trebui împuscați(sau lichidați) domle!…” referindu-se la puterea psd si strada cu 10 august – jandarmeria protestele prin 2017 la un post tv parcă B1…. Are apucături clare de comunist în el…

  Așa e, felicitări pentru articol autoarei Luminița Arhire și publicației Justițiarul pentru atitudine împotriva nesimțirii!

  • carnatu' vesel

   Mestere, nu e ‘telectual. Inginerii, (ma numar printre ei), sunt muncitori cu studii superioare.
   Amin.

   • Sint tot inginer, nu cred ca meritam la grămadă, o degradare profesionala și intelectuala. Sint cumva filozofii de cafenea gen Gabriel Liiceanu și Mircea Dinescu, intelectuali? Am avut în copilărie, în familie și prin vecini, muncitori cu educație de cei 7 ani de acasă, cu maniere, cu vorbire aleasa care puteau face față și unui ministru și unui cerșetor. Deci, nu diploma face omul.

   • Baran Gheorghe

    @carnatu vesel. Ar trebui sa stiti ca tot ceea ce utilizati si nu este oferit de natura este creat de ingineri , inclusiv tastele alea tampite pe care bateti ineptii sau un banal scaun pe care va frecati dosul . Inginer in post de manager sunt destui , dar filfizoni in administratie sau manageri nu am vazut decat la stat.

 2. oioioi

  Pentru CreTin Popescu ar trebui infiintata o categorie speciala – a-l face doar idiot, eventual si nesimtit, este o jignire pentru toti idiotii, eventual si nesimtitii ordinari, care ne bombardeaza non-stop cu paranoia lor existentiala (reala sau indusa).

 3. Stelica

  Babuinule asta labagiu, judeca cu cursul. Și încă ceva, se pare ca, are în cap ce are și între picioare, de o avea și acolo ceva. De nu o fi sterp, sau eunuc precum malacul din deal.

 4. prea mult timp

  nu stiu ce tot va agitati de CTP. e clar de f mult timp ca omul are probleme la mandarda. acordati prea mult timp unui nebun. lasati l sa urle!

 5. carnatu' vesel

  NU MAI FACETI RECLAMA ACESTUI CRETINOID.
  SEAMANA CU RECLAMA LU’ PIANINA ALA, DE CARE NICI NU MA INTERESEAZA.
  FUNIA NENE, CA GLOANTELE SUNT SCUMPE

 6. alex

  Fain articol, d-na Arhire! ctp-ul (nu-l incadrez ca fiinta!) este o placa de patefon care s-a blocat si repeta mereu aceeasi bucata! Nu exista putinta de remediere! Calificativul “maestre” nu i se potriveste! A fost un idiot toata viata!

 7. Baran Gheorghe

  Eu nu inteleg de ce unui “Idiot Nesimtit” ii mai spuneti din cand in cand si maestre !!!! Acest CTP multilateral dezvoltat nu poti sa apui decat ca e un neterminat , o fiinta schimonosita de durerea provocata de prostie .

 8. Malagamba

  Vedea-l-as sub rotile metroului pe Cetepulea. Merita sa ajunga acolo!

 9. Ionut Anghel

  Am facut un fel de articol la adresa covidului. Desi nu prea ma pricep la scris, il voi posta, contine atat puncte de vedere interesante, cat si ceea ce se intampla. Si un studiu de caz foarte interesant, zic eu.
  Acord libertate totala de preluare sau distribuire.
  Este lung, vreo 20 de minute.
  Este numai pentru oamenii TREJI.

  Articolul il numesc “Ambulante goale ce urla pe străzi pustiite, dar pline de covizi”.
  Preambul:
  Pentru mine, faptul ca acest covid nu exista nu este o credinta. Eu stiu ca nu exista!

  “E mult mai usor sa prostesti oameni decat sa ii convingi ca au fost pacaliti”. M. Taiwan

  Covid e o farsa. Este doar o teorie validata de un “test”, creat si produs de regizorii si scenaristii acestei farse. Cine sunt acestia? Golanii Terrei care venereaza țapul si care vor un singur guvern mondial.
  Producatorul “testului” “virusului” decide cum si in ce fel poate fi un covid/sars/ebola/hiv/boala vacii nebune/gripa porcina etc si ce fel “rezultate” sa ofere la “testare”. Si de aici se concretizeaza farsa. Pentru ca deceptia sa fie la scara mare si pentru ca oricine sa poata avea covizi inchipuiti, smecherii i-au alocat simptome de raceli banale pentru ca sunt la tot pasul.
  Si uite asa ajung adormitii covidizati sa accepte testarea. De frica si teama presupuselor amenzi de care au aflat ei din “presa” si de la “televizor” (vei vedea mai jos ce este televizorul).
  Planul Covid, deși este in totalitate fals, este creat de minți geniale. Putini sunt cei ce nu pun botul la aceasta deceptie.
  Medicii sunt cheia. De aceea sunt si foarte bine platiti. Ei sunt actorasi cu sufletul vandut. Ei confirma “virusii”, validati la randul lor de “teste”. Totul sub patalamaua de “medic”. Exista si medici adevarati, cum sunt cei care repara oamenii dupa accidente si incendii. Dar majoritatea medicilor sunt agenti de vanzari pentru Big Pharma. Ei sunt noii “eroi”! Ei ne vor populariza viitoarele “tratamente” pentru covizi imaginari.
  Una la mana.

  A doua la mana, oculta este interesata de un singur lucru: INDIFERENT de motiv, adormitii hipnotizati de ecrane, “presa”, “stiri”, “jurnalisti” si radio, trebuie sa creada in existenta covidului. Indiferent de motiv! Daca o baba crede ca a luat covid de la o pisica din cele 8 pe care le gazduieste, este perfect atata timp cat se confirma existenta covid.

  Adevarul nu mai conteaza. Conteaza doar sa crezi ce ti se spune. Apoi, sa accepti si sa faci ce ti se va spune. Sa executi. Daca tu crezi in covid, porti masca pe strazi de buna voie la 37°C si ti se va cere sa mergi in maini, vei merge in maini. Pentru ca esti un sclav. Esti idiotul perfect pentru NOM (Noua Ordine Mondiala).
  Credeam ca am facut armata. M-am inselat. Suntem cu totii in armata. Tot timpul. Executam ordine fara sa cracnim. Fara sa gandim. Fara sa punem la indoiala. Libertatea ne este ingradita.

  Exercitiu de logica si studiu de caz ipotetic:
  Si eu, de maine, ca producator de echipamente pe piata auto, pot sa creez un test pentru automobile (tester auto pentru diagnoza) care sa rezulte “un defect” al unor componente de siguranta cum ar fi sistemul de directie, de franare sau al airbag-urilor, fapt ce ar implica schimbul unor piese de schimb pe care sa le produc doar eu – totul ca solutie perfidă de marketing.
  Apoi, cu influenta mea politica, sa exercit presiuni sub paravanul autoritatilor, legislatiei si sigurantei si sa oblig cetatenii sa isi schimbe acele piese auto.
  Poate nega cineva defectele constatate de echipamentele mele de “testare” “oficiale” promovate 24 din 24 de media, de “presa” si de “autoritati”? Nu prea… spre deloc!
  La fel e si cu covizii. Testul este mingea de fotbal fara de care jocul nu poate exista.
  Testul covid este suveranitatea farsei, este autoritatea suprema care nu poate fi combatuta. Chipurile. “Domne… e inca un infectat… c-asa a zis “testul”. Eu azi am aflat ca pentru a fi internat este nevoie de un “rezultat” pozitiv, iar pentru a fi exrernat este nevoie de 2 “rezultate” negative. Va dati seama cu ce prosteala pe fata avem de-a face aici? Omul e cea mai inteligenta fiinta? Ma doare capul numai cand ma gandesc!

  S-o mai cotesc inca putin: Televizorul, inventia secolului.
  Acest obiect electronic a fost creat in scopuri meschine, el nu a aparut ca un obiect de utilitate si binefacere al omenirii. Televizorul este o arma de uz civil, pe care hipnotizatul o foloseste singur si de buna voie.
  De cand a aparut, televizorul este instrument de propaganda, hipnotizare, manipulare, indoctrinare si programare (“Program TV” – cuvantul “Program” vine de la programARE. La fel cum cuvantul SMART de la SMARTphone inseamna Secret Militarised Armaments in Residential Technology).
  Televizorul este o arma de uz civil, este cea mai vicleana si puternica arma creata vreodata! Cat exista un televizor in fiecare casa, nu mai au nevoie sa ucida cu uz de resurse umane pentru ca oamenii sa se conformeze umili in fata sistemului. O fac pe sistem fara fir. Manipularea vine de la distanta prin programE tv (program = programare).
  TOT ce este pe ecranul televizorului este fix ceea ce doreste sistemul sa fii. Cine este sistemul? Este matricea pe care oculta a creat-o de-a lungul timpului si pe care noi o numim “realitate”, cu tot ceea ce ne inconjoara. Dar aceasta NU este viata noastra (ceea ce traim noi astazi NU este potentialul vietii noastre), este furtul ei incepand din momentul in care ne-am nascut si ni s-a dat un cod numit CNP. Din momentul acela, noi apartinem cuiva. In cazul de fata, apartinem corporatiei numita Romania.
  Suntem pacaliti si inselati pentru a deveni un consumator obedient si materialist, evolutionist si progresist, semi-adormit, depresiv, manipulat si indoctrinat. Nu gandi, uita-te la “stirile” si “dezbaterile” NOASTRE. Vizioneaza filmele NOASTRE de programare si consuma produsele reclamelor NOASTRE. Si medicamentele NOASTRE. Cine este “NOASTRE”? Sunt corporatiile care apartin bancherilor ce conduc lumea si care vor sa puna labele scarboase pe toata Terra. De aceea, au adus “pandemia covizilor”. Asadar, reptilele acestea oculte detin televiziunile. Tot ei detin corporatiile, bancile, presa, google, facebook, youtube etc etc. Mai departe, cu un maruntis, ei platesc “influencerii” (indivizi si individe infiltrati peste tot pentru a perpetua propaganda covid. De la emisiuni de divertisment si stiri, pana la infinitul internet), care sunt armate de idioti utili ce lucreaza “de acasa”. Ei primesc sarcini in fiecare zi. Ce sa posteze pe internet sau ce activitati sa aiba daca exista iesiri in strada ale oamenilor ca mine sau ca tine si cum sa ne fure protestul.

  Traim intr-o minciuna. “Fake news-ul”-ul coroborat cu slabiciunea umana numita “disonanta cognitiva”, conduc lumea. La propriu! Oamenii nu pot accepta adevarul care le zguduie perceptia si viziunea vietii lor false si furate pana la urma. Acesta este potentialul vietii noastre? Munca la stapan pana seara, taxe, impozite, rate, iluzia libertatii, consumerism si materialism? Si a doua zi de la capat. Asta e tot??!?

  Puterea propagandei de manipulare pe caile media, cateva exemple. Povestea cu turnurile gemene din sept. 2001 si “teroristii” este asa cum ne-a fost si ne este prezentata de televizor si “presa”? Gandeste-te. Aselenizarea a existat? Gandeste-te. Presedintele Kennedy a fost ucis de un oarecare bolnav psihic? Gandeste-te. Toate acestea si un numar aproape infinit de alte “stiri” sunt minciuni, manipulare, propaganda si indoctrinare pe banda rulanta cu ajutorul… TELEVIZORULUI! Si a “presei”, desigur. “Presa” = televizor si televizorul = “presa”. Mai nou, si internetul, daca nu esti treaz. Rau de tot. Si radioul.
  Majoritatea oamenilor venereaza televizorul. Ecranele induc stare de hipnoza si majoritatea se conecteaza la ecran. E dovedit stiintific, orice ecran induce stare de transa si hipnoza prin care se baga “informatia” (indoctrinarea) cu pâlnia in capățâna privitorului cu privirea blocata pe ecran.
  Totul este o minciuna. Omul s-a indepartat de divinitate, iar noul lui dumnezeu este televizorul, care pentru indobitociti acesta este institutia suprema a adevarului si a falsei realitati.
  Iar pentru ceilalti care nu se (mai) uita la TV, hipnoza este indusa si cu ecranele mai mici, ale telefoanelor si calculatoarelor.
  Canale de “stiri” – toate prezinta aceeasi stire:
  https://m.youtube.com/watch?v=_fHfgU8oMSo
  https://m.youtube.com/watch?v=jH8dejYGa5A
  Asadar, cand esti oculta si ai toate televiziunile la picioare, bagi covizi in capul turmelor in numai cateva saptamani.

  Inapoi la covid.
  Sa zicem ca ar fi existat. Dar unde este din moment ce nu a fost izolat si nimanui nu i s-a facut nicio autopsie!??!? “Medicii” tac malc. Dar danseaza!
  Nu mai exista boli cardiovasculare?
  Nu mai exista diabet? Nu mai exista osteoporoza? Unde sunt bolile omului modern din cauza carora oamenii mureau pe capete cu buzunarele pline de medicamente produse de cei care orchestreaza farsa numita covid?
  Mor oamenii de cancere pe capete dupa “tratamente” oficiale pentru care iti vinzi casa, oncologia este o crima la adresa umanitatii! Este genocid mascat! Asta e pandemia!
  Cine este in spatele acestor afaceri, nu cumva regizorii covid care vor sa ne “salveze” cu vaccinuri pentru covizi inchipuiti?
  Singurul vaccin sigur este cel care nu a fost vreodata folosit.

  Daca am inchide cu totii orice cale de “informare” care se practica astazi, hora covid ar face-o doar jegurile umane care orchestreaza aceasta conspiratie.
  Uita-te in jurul tau. Fa o vizita unui spital sau policlinica. Sunt goale!Raporteaza-te la ceea ce vezi si ce simti, discuta cu oamenii din viata ta si fa-ti o introspectie. Unde este covidul!?? In imaginatia ta!

  Cand intr-o SINGURA tara si intr-o SINGURA zi o sa moara presedintele tarii, 10 ministri si 30 de parlamentari de covid DOVEDIT de autopsie, ma voi oferi voluntar in spitale pe seama covidului! Pana atunci, toti nenorocitii ancorati in aceasta farsa vor plati cu suferinta grea in viata eterna de dupa aceasta scurta calatorie pe Planeta Pamant.

  Pai de unde sa scoti covizii si sa ii arati daca ei nu exista decat in imaginatia oilor covidizate?
  Un virus care nu a fost izolat, nu poate fi dovedit!
  Cum naiba sa declari pandemie fara sa faci nici macar o singura autopsie?!? Dar si cu autopsii, farsa ar merge in continuare ca un tanc. Pentru ca are adepți. Unora chiar le place cu masca pe bot! E plina omenirea de idioti care se inchina la televizor si “presa”. Si pe care i-a apucat activismul. Ei poarta masca pentru a ma “proteja” pe mine, cel care nu poarta masca. Ce-or avea oamenii astia in cap?

  Am stabilit, testul este dumnezeul medicilor, noua lor credinta. Unii stiu adevarul, altii nu, refuza mintea lor materialista. Medicii sunt, mai nou, colegii minerilor din 1990. Minerii ziceau “noi muncim, nu gandim!” Si zbaaang, loveau cu pulanul!!!
  Medicii nu muncesc si nici nu gandesc!
  Si medicii au pulan. Este testul covid! Constiinta lor este adormita. Conduita morala e zero. Dar stiu sa danseze!
  Dictatura medicala este deja pe fata!
  Iar medicii tac. Mâlc. Tac si fac. Si danseaza. Comit privare de libertate si de drepturi, genocid ignorand adevaratii pacienti si valideaza covizi inchipuiti pentru furtul libertatii noastre! Astia au jurat Juramantul lui Hipocrate? Nu, au jurat juramantul Ipocriziei! Si al banilor! Si al CRIMEI!

  Totul e o farsa! Indoctrinare si spalare de creier! Crezi ca stii ce este hiv/sida?? Sau ceea ce esti programat sa stii!
  https://m.youtube.com/watch?v=u-RVJlJjyIc

  Abia cu acest covid am inteles de ce sistemul medical din Romania a avut acea explozie incredibila a salariilor. Fara cascaval si in “pandemie”, n-ar mai fi fost atat de tacuti. Si cu spitalele goale n-ar mai fi avut nici pacienti ca sa le indese disperati prin buzunare pentru a fi bagati in seama. Sau macar respectati.
  “Presa” si primariile mafioate ne manipuleaza faptul ca medicii sunt eroi!!!? Nu e prima data cand criminalii sau nulitatile devin eroi. Cristofor Columb este unul daca nu cel mai mare tortionar si criminal din toate timpurile si ne este prezentat ca “EROU”!!!?
  (“Iadul este gol. Toti diavolii sunt aici. ” W. Shakespeare.)
  Covidul i-a pervertit pe “eroii” de medici. Le-a corupt profesia si le-a adormit constiinta, tot ce au invatat pana la covid a fost in zadar, nimic nu mai conteaza! Nu mai au niciun fel de conduita profesionala, nu mai exista sistem imunitar prin interactiune cu oameni si obiecte si imunitate de turma, exista covid inchipuit, asimptomatic, presimptomatic, masti de “protectie” (masca pe bot spune tot), distantare fizica, ambulante goale care urla tot timpul prin orase goale si tot felul de vrajeli de 2 bani de rad si curcile de ei si de adormitii idioti utili care pun botul la asa ceva.

  Oculta are un singur interes: sa se creada in existenta covidului. Indiferent de motiv!
  Nu conteaza faptul ca unii cred ca e facut la laboratorul din Wuhan si trimis ca arma biologoca. Nu conteaza daca altii cred ca e pentru a se face bani din masti, teste si dezinfectanti. Altii cred ca e doar o raceala si isi pun masca fiindu-le teama de amenzi. Altii, idiotii zombie cu masca pe bot inclusiv in propria lor masina, cred in faptul ca ii poate ucide. Altii, si mai cretini, pun masca pe bot in ideea de a ii proteja pe altii de covizi inchipuiti, i-a apucat activismul si salveaza vietile din mintea lor seaca. Altora le este teama si de mainile lor, punandu-le manusi. Altii cred ca este pentru vaccinarea cu cip. Si asa mai departe.
  Dezbina si cucereste. Pentru manipulatori, este ideal ca oamenii sa fie impartiti in tabere diferite care banuiesc tot felul de motive, dar care toti cred in acelasi lucru.
  Conteaza doar ca oamenii sa CREADA in existenta covidului. Atat. Este o credinta indusa prin manipulare, FRICA, propaganda, sirene ale ambulantelor goale, indoctrinare, indobitocire, DISONANTA COGNITIVA, masti, ignoranta si… multa, multa, multa prostie, nu cumva sa ne punem mintea la contributie, e mai usor sa ingurgitam toata latrina de rahat.
  Daca prostia ar fi durut, n-ar fi existat niciun covid.

  O minciuna repetata la nesfarsit devine un adevar in ochii turmei hipnotizate. Strategie veche de mii de ani.
  Numai ca una e credinta si alta este adevarul. Iar adevarul se apara singur, el este acelasi indifierent de cate persoane este stiut. Daca nimeni nu crede un adevar, el nu se modifica, este fix acelasi.
  Covid este o credinta, nu un adevar, este o afectiune psihica.
  Putini sunt cei care raman treji si lucizi in fata acestor atacuri de manipulare. Mai exact, este un razboi informational. Nu mai ai bombe ca in razboaiele avute, ai media vanduta in proportie de 99,9%, jurnalisti la fel, oficialitati mafiote sclave ocultei, ecrane care te hipnotizeaza si te manipuleaza, cenzura si stat mafiot colonizat. Romania este atat stat mafiot, cat si colonizat. Altii sunt doar stat mafiot. Toata Terra este sub influenta ocultei, deci toate statele sunt tip mafiot si, automat, supuse farsei covid.

  A treia la mana.
  Atata timp cat nu se pune la indoiala existenta covidului, planul ocultei va merge ca pe roate si cu forta unui tanc.

  Si a 4-a la mana: Plandemia mondiala are si o mare slabiciune.
  Ce este de fapt acest covid? Este poarta catre NWO (Noua Ordine Mondiala) (la pachet cu AI si internet of things, 5G, Climate Change (Incalzirea Globala), vaccinare, genocid prin dat vina pe covizi, digitalizarea totala a banilor si The Great Reset) (scuze ca folosesc termeni in limba ciumei).
  Sa fie bine stiut, “Incalzirea Globala” NU exista chiar daca vremea poate fi manipulata de cel putin 200 de ani. Incalzirea Globala este o alta gaselnita pentru furtul libertatii noatre, este instrument Cal Troian pentru mutarea populatiei in mediu urban si justificare a faptului ca Terra este suprapopulata. Nimic mai fals, Terra este SUBpopulata!!!

  Avem o sansa.
  Ca NWO sa intre pe reteta pandemiei, e nevoie ca toata Terra sa fie in pandemie. Numai ca, daca o singura tara mai mare ar lupta cu pretul sangelui, acest lucru ar putea fi calcaiul lui Ahile in fata NWO si ar putea trezi si alte tari.
  Insa, dupa aceea, ca sa scapam de ceea ce ni se pregateste, ar insemna sa luptam in continuare, sa fim privati de libertate si de drepturi si sa varsam sange. Decese si si mai mult sange. Foarte mult. Mult de tot! Suntem in stare de asa ceva? Nu! Nici noi, romanii, si nici ceilalti. E ca un cerc vicios, pentru ca ne-am asezat prea confortabil in vietile noastre materialiste si tehnologizate, n-avem nici macar conditie fizica, suntem obezi si puturosi, suntem deprimati si poluati la capatani de undele radio electromagnetice, stresati, lenesi dezbinati si prosti facuti gramada!
  Nemtii au iesit in strada acum o saptamana. 1,3 milioane. Poate ca, daca va fi o rezistenta, va incepe din Germania, cine stie.
  Intrebarea este, iese omul in strada cand el este un materialist mereu cu frica si teama ca va avea de pierdut loc de munca, casa, masa, sanatate, libertate sau propria viata??? Nu!
  Asadar,
  Numai cand oamenii NU vor mai fi sclavii materialului si NUMAI cand NU vor mai avea NIMIC de pierdut, abia ATUNCI vor iesi sa lupte! Si sa fie si cu credinta in divinitate! A sti ca ai divinitate, stii ca tu CONTEZI, ca viata ta este importanta, ca esti pe mosia ta, Planeta ta Pamant si ca esti aici pentru un scop, nu esti un praf insignifiant intr-o galaxie infinita inventata si nedovedita!
  Numai ca s-ar putea sa fie prea tarziu. Si ar fi si prea putini in raport cu zombii hipnotizati pandemisti purtatori de masca. Zombificatii dependenti de sistem isi vor apara stapanul!

  Covid si verisorii lui vor fi pana in 2025, an sau perioada in care vor aduce The Great Reset. Apoi, mutarea populatiei in orase pe motiv de “incalzire globala” si NWO. In natura si in paradisul muntilor vor locui conducatorii, de la reptilele ocultei si pana la papusile acestora.
  Asta daca nu vom face ceva. Nu noi, romanii, altii. Noi suntem varza, Romania e praf, pe TOATE planurile! Moral, material, emotional, spiritual etc etc. Sanatate? Nici atat! Suntem mancaii europei de alimente animale si paine. Si avem si vicii! Si suntem si cobaii europei!
  “Copacul LIBERTATII trebuie udat din cand in cand cu sangele patriotilor si tiranilor”. T. Jefferson

  Majoritatea oamenilor nu vor sa fie treziti si cei mai multi dintre ei sunt atat de dependenti de sistem, incat vor lupta pentru a il proteja.

  Multumesc celor care porta masca pentru a ma proteja pe mine de covizii din capul lor suport de palarii.
  Multumesc celor care poarta masca de buna voie in pe strada si parcuri in timp ce merg cu bicicleta sau atunci cand alearga. Multumesc si celor care poarta masca in propria lor masina. Multumesc, in mod special, retardatilor care mananca cu masca pe bot!
  Multumesc tuturor celor enumerati aici, pentru ca, din cauza lor, furtul libertarii mele si al familiei mele este acum aici.

  Exista un singur virus real pe lumea asta. Si face prapad!
  Se numeste “Omul”!
  https://m.youtube.com/watch?v=WfGMYdalClU

 10. Mulțumim pt articol, parca mi-ați vorbit din suflet. M-am simțit ticaloasa și cretina ca și dvs, din aceleași motive “mai cu moț” și m-am liniștit sub diagnosticul lui CTP. Disprețul și sfinta indignare, infierrarea acestui Savonarola(după cum bine l-a “blagoslovit” Corneliu Vadim Tudor, Dumnezeu sa îl ierte) mi-a deschis ochii asupra propriei nimicnicii. Mulțumesc încă o data dna Arhire și toată considerația pt curajul de a scrie fără pseudonim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *