Colimator

Din nou despre copiii traficați de soții Iohannis în anii ‘90

  Au apărut „binevoitori” care mă atenționează că în anul alegerilor prezidențiale (2014) s-au ivit pe Facebook copiii din Rășinari, […]

 

Au apărut „binevoitori” care mă atenționează că în anul alegerilor prezidențiale (2014) s-au ivit pe Facebook copiii din Rășinari, cei adoptați în anul 1990, împreună cu bebelușul Anda Maria Scutelnicu în vârstă de doar patru luni, de familia Lalande din Canada prin intermediul familiei Iohannis. Atenție, mass-media a făcut permanent și premeditat abstracție de această fetiță adoptată împreună cu frații Iliuț, ca și cum nu ar fi existat!!! Tot timpul s-a vorbit doar despre cei trei frați Iliuț, deși Anda Maria Scutelnicu a fost adoptată împreună cu frații Iliuț prin aceeași sentinţă civilă nr. 13/1990 din dosarul nr. 685/1990, deci au fost patru copii adoptați de soții Lalande, nu doar cei trei frați, cum a mințit tot timpul corupta presă autohtonă!

Am fost anunțat și despre apariția, tot în anul 2014, a unei mătuși a fraților Iliuț la o televiziune sibiană iohannistă, unde aceasta spunea că a contactat persoanele care susțin că sunt copiii adoptați, acum oameni maturi. Bizar cum a apărut această mătușă, pe care nu am cunoscut-o în nenumăratele mele drumuri la Rășinari pentru cercetările mele jurnalistice privind împrejurările adopției, taman la timp ca să dreagă busuiocul acuzațiilor aduse candidatului la președinția României, Klaus Werner Iohannis. Cum sunt la o vârstă când nu mai cred în coincidențe „întâmplătoare”, reamintesc faptul că și în 2000, anul primei candidaturi a lui Klaus Werner Iohannis pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, fiind înghesuit cu aceleași acuzații, acesta a recunoscut încă o adopție din anul 1991 pentru o altă familie de canadieni – cum naiba de toți acești canadieni puși pe adoptat copii români  știau de familia Iohannis din Sibiu pe vremea când nici nu apăruse internetul?! –  și a promis că în anul următor, adică în 2001, o să vină acei canadieni în România și va prezenta presei copilul. Nu putea să facă la fel cu familia Lalande, fiindcă nu știa cum să-I contacteze. Iarăși ciudat, să nu ai adresa și telefonul unor persone pe care i-ai găzduit la tine în casă, după cum a recunoscut chiar Iohannis! Promisiunea că va prezenta presei acel copil, adoptat în anul 1991, a rămas doar în stadiul de promisiune sau mai bine spus: minciună! 

Cei doi soți Iohannis s-au implicat în mai multe adopţii internaţionale, aportul lor fiind semnificativ în racolarea copiilor şi convingerea aparţinătorilor să-şi încredinţeze odraslele unor necunoscuţi. În plus, au cazat amatorii de adopții internaționale și au primit „cadouri” de la aceștia ca răsplată pentru sprijinul acordat, după cum afirma chiar Klaus Iohannis într-o conferință de presă din anul 2000, pe care o puteți viziona aici:

Două de astfel de adopții le-a recunoscut și Klaus Iohannis personal, deși încerca să minimalizeze rolul lui și al soției în afacerile cu copii, sustinând că el a fost doar „șofer” și soția „translator”. Aiurea! Cele mai solide probe care demonstrează că s-au implicat „profund” – un termen drag lui Klaus Iohannis și des uzitat de acesta! – sunt în cazul adopţiei de căte o familie de canadieni a trei copii orfani din comuna Răşinari, împreună cu o fetiţă nou-născută a unei tinere fete necăsătorită din oraşul Tălmaciu, ambele localităţi fiind în judeţul Sibiu. Aici aveți cel mai complet și docmentat material despre implicarea soților Iohannis în traficul de copii apărut în presa românească: Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii! Găsiți prezentate faptele, dovezi, documente, fotografii ,reportaje filmate, interviu cu bunica unora dintre copii, inclusiv o conferință de presă cu Iohannis din anul 2000, în care acesta recunoaște implicarea sa, împreună cu soția, în adopții internationale.

Investigațiile de jurnalist nu se fac pe Facebook. Acolo găsești ușor orice! Constat cu tristețe că mulți nu au  înțeles nimic din cele scrise de mine. Eu nu i-am acuzat niciodată pe soții Iohannis de chestia cu băncile de organe fiindcă nu dețin probe în acest sens, ci doar de implicare în traficul internațional de copii și de această infracțiune foarte gravă – aderarea la un grup de crimă organizată specializat în trafic international de carne vie  –  îi acuz și în continuare!!!

Chiar m-aș bucura ca toți acei copii să fie în viață. Știu de acele persoane de pe Facebook, care, ciudat iarăși, au conturile paginilor personale făcute în 2014, anul candidaturii lui Iohannis, când personajul trebuia „spălat” ca la „Nufărul” de toate păcatele și prezentat într-un ambalaj elegant, occidental și inscripționat „Made in Germany”  ca fiind o persoană cinstită, care nici usturoi nu a mâncat și nici gura nu-i miroase!

Este foarte ușor pentru orice serviciu secret din lume să făurească identități false chiar și în viața reală, iar în cea virtuală, de pe internet, devine „floare la ureche”, deoarece acolo fiecare dintre noi poate să inventeze personaje fictive, cunoscute în mediul online ca troli, scris și „trolli” în manualele tehnicilor de manipulare. Singura dovadă că acele persoane de pe Facebook sunt copii traficați din România în anii ’90 rămâne doar testul ADN, în rest sunt povești vânătorești, ca și cele date pe goarnă de Klaus Werner Iohannis în anul 2000! SRI și SIE lucrează acum la credibilizarea poveștilor și pregătesc contracararea eventualelor atacuri viitoare. Mai mult, vor face tot posibilul ca să transforme pata rușinoasă a traficului de copii din trecutul lui Iohannis într-o telenovelă lacrimogenă menită să impresioneze nătăflețul electorat român și să-l determine să voteze emoțional cu alogenul impostor Iohannis.

Deoarece atât Klaus Werner Iohannis personal, cât și trepădușii lui din aparatul de propagandă și serviciile secrete, sunt foarte previzibili, anticipez că în campania electorală de anul viitor pentru alegerile prezidențiale, vor apărea în studiourile televiziunilor câțiva dintre copiii deveniți canadieni grație familiei Iohannis și le vor aduce prinos de recunoștință soților care i-au comercializat la începutul anilor ’90, cei doi geambași de copii vor fi slăviți ca salvatorii care i-au scăpat de traiul greu din România. Facem pariu? Ce nu înțeleg proștii și nu vor înțelege niciodată: acuzația pentru implicarea în INFRACȚIUNEA DE TRAFIC INTERNAȚIONAL DE COPII, la adresa soților Iohannis, rămâne valabilă, chiar dacă acei copii trăiesc!

                                                                               Marius Albin MARINESCU

PS: Amândoi soții Iohannis sunt implicați la fel în potlogării, atât în traficul de copii, cât și în furtul celor două case cu acte false, chiar dacă la uzul de fals apare în acte doar numele zgripțuroaicei, însă plăvanul a fost cel cu traficul de influență și instigarea la fals în acte publice! Klausul este implicat de unul singur, fără consoarta la fel de lacomă și ticăloasă, doar în mafia imobiliară sibiană și în retrocedările ilegale și abuzive ale primarului Iohannis către FDGR-ul condus de același Iohannis, declarat oficial în anul 2007 succesor al organizației naziste Grupul Etnic German! Aici aveți cea mai amplă sinteză despre toate ticăloșiile klausului: Ce-ai cu Iohannis, dom’le?, iar aici o listă destul de amplă cu corupții din justiție și poliție care l-au protejat încă de pe vremea când era un anonim necunoscut, fiind totuși susținut de Germania și globaliștii iudeo-masoni prin intermediul SRI-ului: Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

1 Comment

  1. Marian

    nu m-ar surprinde dacă în urma unui control psihiatric s-ar dovedi că săsălăul ăsta e un psihopat. și pe el au ales mizeriile din serviciile secrete, aflate în lesa cia, să-l susțină! mai grav e că milioane de români s-au lăsat prostiți și l-au votat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.