Colimator

Dineu cu proști

  Pentru că fumează într-un spațiu public închis, Lucovid Onan trebuie să încaseze o amendă contravențională cuprinsă între 100 și […]

 

Pentru că fumează într-un spațiu public închis, Lucovid Onan trebuie să încaseze o amendă contravențională cuprinsă între 100 și 500 de lei. Întrucât e salariat, pedeapsa prevăzută e retrogradarea din funcție, reducerea salariului sau desfacerea contractului de muncă.

Întrucât e conducătorul instituției, pompierii ar trebui să-i dea o amendă de 10 000 RON. De asemenea, sunt circumstanțe agravante ale faptelor sale. Astfel devine obligatorie urmărirea penală a premierului întrucât e clar un abuz în serviciu: abuzează de funcția pe care o deține pentru a fuma, punând în pericol și sănătatea celor care lucrează în proximitatea sa. Pentru așa ceva te autosesizezi deoarece nu te poți aștepta ca femeia de serviciu – și-așa terorizată că nu e de la peneleu – să depună plângere penală!

Click pe fotografie pentru mărire!

Pentru restul participanților avem așa:
– nerespectarea distanțării sociale
– nerespectarea reglementărilor referitoare la purtarea măștii în spațiile închise;
– consumul de băuturi alcoolice în timpul orelor de program;
– utilizarea ilegală a spațiilor publice în scop privat
Adică cel puțin 15000 lei amendă și dosar penal.

Sunt curios, care instituții ale statului s-au autosesizat pentru bătaia asta de joc? Nu vedeți că sunteți proști? În supermarket vă tăvălește gardianul că nu stați la „termoscanat”, în timp ce ăștia își bat joc de țară, de voi și de banii voștri. Stați în casă, plecați capul și nu uitați să vă puneți masca și când mergeți la WC. Feriți-vă de coronavirus în timp ce vă mănâncă viermii!

                                                                                                                        Dan DIACONU

 

3 Comments

  1. titi

    Raluca Turcan a luat masura sa aiba masca sub barba ca atunci cand BABUINUL de LUCOVID se matoleste si vrea sa io dea la MUE sa nu poata fi penetrata usor .

  2. Valentin Apostol

    Buna ziua . Doresc sa fac un denunt referitor la abuzul in serviciu si toate celelate . Ma puteti ajuta ?

    • Apelați la un avocat, la cineva cu studii în drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.