Atitudini

Doamna Kovesi, cu mafia imobiliară sibiană care a jefuit statul ca și mafia ANRP, cum rămâne?

  La Sibiu s-au furat zeci de imobile prin fals și uz de fals de către un grup de crimă […]

 

La Sibiu s-au furat zeci de imobile prin fals și uz de fals de către un grup de crimă organizată, din care făcea parte și Klaus Iohannis! Dosarele privind MAFIA IMOBILIARĂ SIBIANĂ au fost pasate ca un cartof fierbinte de la un parchet la altul și au fost ținute pe loc timp de TREI ANI LA DNA, dosite, la fel ca și dosarele mafiei ANRP!

Cu doamna Kovesi, devenită şefa DNA-ului, după ce a fost procuror general, se pare că dosarele penale ale acestui grup criminal organizat și ale președintelui Klaus Werner Iohannis, vor mai sta la „conservă” mult și bine. Că doar tot domnul Daniel Morar, fostul ei aliat pe care acum îl beștelește, a scos gogorița cu imunitatea totala a unui președinte în funcție!

Cât a tăiat și spânzurat Daniel Morar pe la DNA, Iohannis Klaus Werner a avut două dosare penale acolo:  270/P/2006 şi 5/P/2007, dar a fost scos „basma curată” de domnul procuror Doru Ţuluş. Aceste două dosare se refereau la casele sustrase de clanul Iohannis (5/P/2007) și la mafia imobiliară sibiană (270/P/2006), cu „il capo di tutti capi” același Klaus Werner  Iohannis. Noi considerăm că dosarele respective, care tratau mafia imobiliară din Sibiu (cazuri similare cu jefuitorii de la ANRP!) – retrocedări frauduloase de imobile, au fost tergiversate în vederea prescrierii faptelor de către domnul procuror şef secţie Ţuluş Doru Florin şi la fel, considerăm că Ordonanţa nr. 270/P/2009 prin care s-a dispus scoaterea de sub urmărirea penală şi neînceperea urmăririi penale împotriva învinuitului Iohannis Klaus Werner şi altora este netemeinică şi nelegală. Este un caz identic cu mușamalizare dosarelor ANRP!

dna 1dna 2

Dosarul penal nr. 270/P/2006 a sosit la D.N.A. de la Parchetul General, Secţia D.I.I.I.C.O.T., fiind de fapt dosarul nr. 42/P/2006 de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, solicitat la Bucureşti datorită valorii foarte mari a fraudei.  Este vorba de imobile în valoare cumulată de câteva sute de milioane de euro  furate de la statul român!  Acest dosar, în care s-au făcut cercetări încă din anul 2006, s-a prăfuit prin sertarele secţiei conduse de domnul  procuror Ţuluş Doru Florin timp de trei ani (!!!) pentru ca apoi să fie retrimis în 1 octombrie 2009 tot la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia (!) prin declinarea competenţei D.N.A.  Inadmisibil, procurorilor le-au trebuit trei ani de zile ca să-şi dea seama dacă un dosar este sau nu de competenţa lor!!!

Un alt dosar penal la lui Klaus Iohannis (nr. 609/P/2007) a fost pierdut pe traseul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu – DIICOT Bucureşti! Iată aici adresa semnată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, domnul Ioan Irimie, prin care se afirmă că dosarul nr. 609/P/2007 „a fost înaintat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Înalta Curte de casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bucureşti”:

IMG_0003

Iar aici adresa de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Bucureşti, semnată chiar de către procurorul şef de secţie, domnul Codruţ Olaru, prin care acesta susţine că dosarul respectiv (nr. 609/P/2007) nu există în evidenţele lor şi deci nu a fost instrumentat de către DIICOT:

IMG_0001IMG_0002

 

Tergiversările pentru prescrierea faptelor, precum şi scoaterile de sub urmărire penală şi neînceperea urmăririi penale împotriva lui Iohannis Klaus Werner şi a complicilor săi la spolierea statului român, „decretate” de către domnul procuror şef de secţie Ţuluş Doru Florin sunt total inadmisibile! Mai mult, în ceea ce privește casele sustrase de clanul Iohannis, dosarul 5/P/2007 trântit de marionetele de la DNA, însăși JUSTIȚIA s-a pronuțat prin două decizii definitive (2005 și 2015) că imobilele au fost luate prin fals și uz de fals, confirmând astfel acuzele aduse în dosarul respectiv.

În anul 2005 s-a pronunțat definitiv și irevocabil sentința la procesul declanșat, în anul 1999, de locatarii imobilului situat în Sibiu, str. G-ral Magheru, nr. 35 (prima casă furată) și s-a anulat Certificatul de moștenitor prin care niște escroci, prin uz de acte false, au pus labele lor jegoase pe casa în cauză, mare cât un bloc și situată în buricul târgului! Atunci, proprietarii impostori Carmen Georgeta Iohannis, Georgeta Lăzurca (mama lui Carmen G. Iohannis) și Baștea Ioan au pierdut prima casa. Ulterior trebuia să se aplice „puterea lucrului judecat” și actele subsecvente Certificatului de mostenitor, ANULAT în 2005, inclusiv Contractul de vânzare-cumpărare a unei jumătăți din imobilul situat în Sibiu str. N. Bălcescu, nr. 29 (a doua casă furată), aflat și el pe același Certificat de moștenitor declarat nul, anulate. Pentru acest ultim imobil, locatarii, proprietari de drept în același timp, s-au mai judecat încă 10 ani fiindcă escrocii au susținut că au fost cumpărători de bună credință. În final, instanța nu numai că a demonstrat că soții Iohannis nu au fost cumpărători de buna credință, dar chiar a subliniat acest aspect în sentința definitivă a Tribunalului Brașov: „În ceea ce priveşte fondul cauzei, analiza acestuia trebuie să pornească de la cele constatate cu putere de lucru judecat prin decizia civilă nr 33/2005 a Tribunalului Brașov şi anume la împrejurarea că certificatul de moştenitor nr 90/1999 a fost declarat NUL ABSOLUT pe motiv că este fondat pe o cauză ILICITĂ şi s-a emis PRIN FRAUDAREA LEGII. (…) CAUZA ILICITĂ izvorâtă din FRAUDAREA LEGII ce a invalidat certificatul de moștenitor se extinde şi asupra contractului de vânzare-cumpărare subsecvent, terţii, în speţă doar pârâtul KLAUS WERNER JOHANNIS NEFIIND APĂRAT DE PREZUMŢIA DE BUNĂ CREDINŢĂ, faţă de AMPLOAREA OPERAŢIUNII ILICITE rezultată din hotărârile judecătoreşti definitive pronunţate (…) Actul juridic subsecvent, întemeindu-se pe un act juridic INCHEIAT PRIN FRAUDAREA LEGII SI FONDAT PE O CAUZA ILICITA, nu ar putea fi validat prin simpla invocare a bunei credinţe a terţului, mai ales că ACESTA ESTE SOŢUL celeilalte părţi contractante care la rândul său a participat la întocmirea actului nul iniţial. Deci instanța a spus clar în decizia definitivă a Tribunalului Brașov, consfințită ca irevocabilă prin sentința Curții de Apel Brașov, care nu-i convine președintelui și pentru care a înaintat contestație în anulare, că sunt escroci amândoi, el și nevastă-sa. Soacra, Lăzurca Georgeta, a fost arătată ca escroacă, împreună cu fiică-sa, Iohannis Carmen Georgeta , la celălalt proces, din anul 2005, când s-a pierdut primul imobil, cel din str. G-ral Magheru, nr. 35.

Favorizarea şi protecţia unui grup de crimă organizată este evidentă, pentru că într-un astfel de grup s-au consituit toţi învinuiţii din dosarele mafiei imobiliare de la Sibiu. Să comparăm cu cazul lui Becali George. În acest caz de corupţie, deşi schimbul de terenuri cu armata a avut loc în perioada 1996 – 1999 şi prejudicierea statului român a fost de „doar” 892.758 USD, iată că s-a dat o sentinţă cu condamnare la închisoare după 17 ani! Atunci, de ce învinuiţii din dosarele nr. 270/P/2006 şi 5/P/2007, în frunte cu „intangibilul” primar devenit președinte, Iohannis Klaus Werner, sunt făcuţi scăpaţi, deşi infracţiunile comise de aceştia sunt de dată mult mai recentă (2006 – 2007) şi paguba cauzată statului român este de câteva sute de milioane de euro?

                                                                                                     Marius Albin MARINESCU

3 Comments

  1. De ce nu ne costituim (poporul roman) parte civila si sa-i dam in judecata la CEDO, pe toti jefuitorii Romaniei ???!!!

  2. Șelaru Constantin-Ștefan

    CE LE RĂMÂNE JIGODIILOR ASTEA PLĂTITE DE NOI? SĂ SE CONDAMNE SINGURI ORI SĂ-ȘI IA LUMEA-N CAP?! DAR, CEL MAI CORECT N-AR FI CA SĂ LE DĂM NOI LA CAP?! STĂM CA HAIDAMACII ȘI ÎI ADMIRĂM CUM NE FURĂ ȘI ÎȘI BAT JOC DE NOI IAR ÎN TIMP CE EI NU MAI ȘTIU PE UNDE SĂ-ȘI ASCUNDĂ FURĂCIUNILE NOI NE ZVÂRCOLIM ÎN MIZERIE! VAI DE CAPUL NOSTRU DE IMBECILI CĂCI ASTA-I PEDEAPSA PE CARE O MERITĂM !

  3. ceir

    Cata mizerie si are curajul sa -i zicz lui Tariceanu,,,,,Hoti prindeti Hoti . Sa vorbim cu sasi sa-si ia odrasla acasa ca minte .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *