Pamflet

Doar la Sibiu putea să le fete mintea unora așa ceva: „Je suis Gusti”!

  „Zeci de persoane au participat, joi la prânz, la o acţiune organizată de comunitatea «Vă vedem din Sibiu», cu […]

 

„Zeci de persoane au participat, joi la prânz, la o acţiune organizată de comunitatea «Vă vedem din Sibiu», cu mesaje precum: «Je suis Augustin Lazăr», dar şi unele împotriva politicienilor. Acţiunea a fost anunţată pe reţelele sociale.”(Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/je-suis-augustin-lazar-protest-al-comunitatii-va-vedem-din-sibiu-1020127)

 

                        COMUNICAT PREZIDENȚIAL

DOM-NU-LE TU-DO-REL… așa ceva este INADMISIBIL, INACCEPTABIL și mai este și alte cuvinte care nu-mi vin acum în minte, dar care încep toate cu IN… și se termină în… BIL.

Es-te e-vi-dent că NU VOI ACCEPTA niciodată așa ceva…. păi, știi dumneata, dom-nu-le Tu-do-rel, de câte dosare m-a scăpat pe mine domnul Augustin?… un om FOARTE harnic, FOARTE competent, cu care am avut relații FOARTE bune și sunt FOARTE fericit că l-am cunoscut… care când închide un dosar dorm și eu mai liniștit… că el a fost singurul care a înțeles, sufletește, că șase case nu sunt prea multe pentru un profesor de fizică serios, care știe „DE CE E ÎNTUNERIC NOAPTEA”…

URMĂRESC CU A-TEN-ȚIE ȘI PRE-O-CU-PA-RE, DOM-NU-LE TU-DO-REL, cum vrei să mă faci să-l revoc pe AU-GUS-TIN… și nu pot să înțeleg… păi, eu, cum i-am deschis mapa profesională și-am citit ce elegant m-a scos de sub urmărire penală, am văzut imediat că e bun de Procuror General !… a fost ca atunci când m-am dus în vizită la alt magistrat de toată nădejdea, doamna LI-VI-A STAN-CIU și am declarat la plecare că „…LA Î-NAL-TA CUR-TE ( scuzați!) SE LU-CREA-ZĂ MULT ȘI BI-NE …” deoarece știam ce bine a lucrat doamna Stanciu când a remarcat că numai eu dintr-atâția primari incompatibili eram compatibil la maxim, și constatarea asta a făcut-o numai după ce m-am ales președinte … ei bine, când i-am strâns mâna la plecare, doamna arăta exact, dar exact!, ca o numire la Curtea Constituțională… de aceea am și promovat-o…

Ca să mă exprim așa, eram un pic obosițel, și am urmărit manevrele dumneavoastră, DOM-NU-LE TU-DO-REL, mai mult cu PREOCUPARE decât cu ATENȚIE, pentru că am avut un Consiliu European nasol și apoi un summit ASEM care n-am înțeles pentru ce mi-am stricat eu vacanța la Pompei pentru ele, că Consiliul european a debutat cu o cină informală care nu a adus nici un progres… adică aceeași ciorbă de văcuță, ciolan pe varză și ștrudel la sfârșit… La ștrudel s-a discutat despre BREXIT dar se pare că deocamdată progresul se lasă așteptat … iar la summit-ul ASEM mai mult am dormit că m-am insolat un pic la Pompei…

Când am să citesc, peste o săptămână-două, Raportul și, mai încolo, când am să-l și înțeleg, sunt sigur că voi remarca o PREZENTARE LIPSITĂ DE CLARITATE și O INADECVARE care le-am și comunicat deja la presă. Mi-am exprimat în repetate rânduri opinia că Parchetul General și conducerea lui FAC O TREABĂ FOARTE BUNĂ, POZIȚIE PE CARE O MENȚIN . ADMINISTRAȚIA PREZIDENȚIALĂ VA FACE O ANALIZĂ AMĂNUNȚITĂ A DOCUMENTULUI PREZENTAT, cu toate că am transmis deja comunicatul . VOI UZA DE TOATE PREROGATIVELE MELE CONSTITUȚIONALE pentru a-l ține acolo unde este pe DOM-NUL AU-GUS-TIN !

România nu poate să facă pași înapoi în lupta anticorupție … este INADMISIBIL și nu, nu voi accepta niciodată așa ceva. Ne dorim, îmi doresc O LUPTĂ ANTICORUPȚIE SERIOASĂ (a, asta nu-i cu DNA-ul? e cu Parchetul General? ei, nu-i nimic , se potrivește, că doar doamna Codruța, o doamnă de a cărei activitate sunt FOARTE MULȚUMIT deoarece A LUCRAT FOARTE BINE și sunt FOARTE BUCUROS că am cunoscut-o și pe dânsa, deși am revocat-o, acum e la Parchetul General)

Am observat că opiniile mele pertinente A FOST CONSTANT IGNORATE, de-aia zic că modalitățile de revocare a unor magistrați care mi-au adus importante servicii, „în forma în care sunt ele astăzi, trebuie REGÂNDITE și trebuie MODERNIZATE , ÎMBUNĂTĂȚITE. Pentru asta… este… cu …siguranță nevoie… este nevoie… de… mai… multe… lucruri”.

DOM-NU-LE TU-DO-REL… „ai reușit rezultate remarcabile negative și te-ai arătat netransparent și mai neclar. Ai cerut avize, toate negative, însă nu te-ai lăsat, te-ai dus în Parlament fără să ai dreptul, ai dat fizic proiectele din mână, parlamentari din Coaliție le-au luat și le-au prezentat ca și cum le-ar fi luat de acasă. Așa nu se legiferează!” DE-MI-SI-A !

Și acum, la final, nu uitați, DOM-NU-LE TU-DO-REL… că asemenea ROMÂNILOR MEI de la # VĂ VEDEM DIN SIBIU, pot să afirm cu tărie și cu un carton legat de gât: „JE SUIS AU-GUS-TIN LA-ZĂR !”

                                                                                         Pentru conformitate Luminița ARHIRE

 

 

1 Comment

  1. un mizantrop

    Cand v-am zis ca suntem condusi de un cartel emanat de patriotismul provincial si directionat de principiul “prost, prost, da’i al nost’…”! Cam de pe vremea “capabilului” Boc… P.S. Incercari sibiene de “ocupare” a centrului de putere au mai fost si pe vremea lui Dejeu, cand s-au “populat” ministerele cu contarani de-ai numitului, numai ca, bineinteles, n-au plecat odata cu el inapoi…chiar nu stiu ce-i atrage atat de mult in orasul asta populat de “mitici” ingrati si mistocari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *