Editorial

Doi duplicitari, Mircea Geoană şi Klaus Iohannis

După ce a înglodat Sibiul în datorii prin împrumuturi nesăbuite, urmând ca sibienii să plătească aceşti bani şi în generaţiile următoare, iată că se doreşte şi ruinarea României cu acelaşi Klaus Iohannis la conducere, ca premier! Spre deosebire de primarii altor mari oraşe, acesta nu a solicitat bani de la Uniunea Europeană, pe proiecte de dezvoltare, pentru simplul motiv că acele fonduri ar fi fost monitorizate, fiind imposibil de furat din ele. În cazul împrumuturilor, satrapul oraşului şi clica sa au putut vârî adânc mâinile în banii pe care-i vor achita sibienii şi nepoţii lor, fără să le ceară nimeni socoteală. ">
<p style="text-align: justify;">După ce a înglodat Sibiul în datorii prin împrumuturi nesăbuite, urmând ca sibienii să plătească aceşti bani şi în generaţiile următoare, iată că se doreşte şi ruinarea României cu acelaşi Klaus Iohannis la conducere, ca premier! Spre deosebire de primarii altor mari oraşe, acesta nu a solicitat bani de la Uniunea Europeană, pe proiecte de dezvoltare, pentru simplul motiv că acele fonduri ar fi fost monitorizate, fiind imposibil de furat din ele. În cazul împrumuturilor, satrapul oraşului şi clica sa au putut vârî adânc mâinile în banii pe care-i vor achita sibienii şi nepoţii lor, fără să le ceară nimeni socoteală.

Atâta s-a minţit în legătură cu ataşamentul localnicilor faţă de primarul Iohannis şi cu realegerea sa de 90% dintre sibieni, încât această intoxicare a devenit la fel de ridicolă ca şi „alegerea în unanimitate a celui mai iubit fiu al poporului” din perioada ceauşistă. Realitatea este cu totul alta! De exemplu, la alegerile locale de anul trecut, doar 42,56 % dintre cetăţenii cu drept de vot s-au prezentat la secţiile de votare, având ca rezultat direct reducerea procentuală a „turmei”, votanţii lui Iohannis scăzând de la 88 % (în 2004) la 83,26 % (în 2008), primarul fiind reales doar de către o treime din sibienii cu drept de vot. Aceste procente reale le găsiţi doar aici, deoarece mass-media a păstrat cifrele din sondajele mincinoase ale firmei „Sobis”, abonată la contracte pe bani publici şi condusă de agentul german Martin Muller – şi după alegeri! – iar publicul larg a fost intoxicat, în continuare, că primarul Klaus Iohannis ar fi fost reales cu aproape 90 % din voturi, pentru a se menţine legenda că sibienii l-ar idolatriza pe acest individ, cu toate că cifrele vorbesc de la sine despre declinul simpatiei populaţiei. O dovadă în plus, recentă, este chiar votul sibienilor acordat masiv lui Traian Băsescu, deşi acesta  refuzase propunerea lui Klaus Iohannis ca premier! Mai mult, judeţul Sibiu s-a clasat pe locul II la nivel naţional în ceea ce priveşte voturile obţinute de Traian Băsescu, cu un procentaj de 44,45%. Suficiente argumente că sibienii s-au deşteptat şi au realizat impostura celui pe care l-au ales doar sub imboldul „mitului german”, care evidenţiază corectitudinea şi hărnicia nemţilor. Din păcate, Iohannis este departe de aceste trăsături, calitatea cea mai pregnantă la acesta fiind o lăcomie fără limite, susţinută de un caracter infect.

Aşa cum Geoană, după opt ani ca ambasador în S.U.A., aparent face jocul americanilor, dar, în secret are întâlniri cu ruşii, la fel şi Iohannis a jucat în primul tur al alegerilor la două capete. Iată ce afirma primarul sibian, înainte de 22 noiembrie, ziua primului scrutin:,,Mircea Geoană are şanse bune să ajunga preşedinte, iar Crin Antonescu are şanse reale”. Lăsând deoparte vocabularul sărac al klausului, cu repetiţia stridentă a unui cuvânt într-o singură propoziţie, parcă am fi la o extragere loto sau la ruletă, cu şansele candidaţilor, că doar acolo, cică, ar avea şanse toţi participanţii. Multă făţărnicie la cei doi politicieni. Cu aceeaşi ipocrizie se afirmă că Iohannis este independent. Cum Dumnezeu, din moment ce este preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.)?!  Această organizaţie este un fel de U.D.M.R. al saşilor şi şvabilor din ţara noastră. Deci, ar fi ca şi cum s-ar afirma că şi Markó Béla este independent!

Acelaşi duplicitar Mircea Geoană a susţinut că s-a întâlnit cu Adrian Sârbu, cu domnul Patriciu, cu domnul Voiculescu şi cu domnul Vântu, în plină campanie electorală, cu care au discutat probleme economice, nu politică. Păi, tocmai asta e problema! Economia României a intrat în mâinile acestor personaje lipsite de scrupule prin politicieni nepricepuţi, ca Mircea Geoană. De ce să abordeze ei probleme politice?  Economia aduce bani şi tot ea, săraca, finanţează şi campaniile electorale! Cum s-au îmbogăţit cei cu care s-a întâlnit prezidenţiabilul P.S.D.-ului? Prin jefuirea economiei naţionale, care a fost iniţiată şi desăvârşită sub mandatele „săracului şi cinstitului” preşedinte Ion Iliescu.

Atacurile asupra preşedintelui în funcţie, Traian Băsescu, cu care suntem asediaţi seară de seară de vreo şase luni încoace pe televiziunile lui Vântu şi Voiculescu, doi din aceia cu care se întâlneşte Geoană să discute „probleme economice”, au culminat cu atacul virulent al altui participant la agapele economice, Dinu Patriciu. Este vorba despre aşa-zisa lovire a unui puşti, la un miting electoral din anul 2004, de către Traian Băsescu, pe atunci candidat la funcţia pe care o ocupă acum. Atâta s-a bătut apa în piuă pe subiectul acesta, zile şi nopţi de-a rândul, încât efectiv ne este silă să mai comentăm şi noi. Copilul respectiv, care are acum 15 ani, a dezminţit public faptele, ceea ce denotă că am asistat la un trucaj video. Însă, alt aspect dorim să-l subliniem. De ce nu sunt prezentate, nu de sute şi mii de ori, ca imaginile cu Băsescu şi copilul, ci măcar o singură dată şi cele trei filmuleţe de pe You Tube, cu declaraţiile bunicuţei celor trei copii vânduţi de Iohannis în Canada. Copiii traficaţi de familia Iohannis au fost într-un număr mult mai mare, dar pentru aceştia trei, plus o fetiţă „din flori” a unei fete din Tălmaciu, adoptată împreună cu fraţii Iliuţ de aceeaşi familie de canadieni, există probe clare. Nici măcar Klaus Iohannis nu neagă implicarea sa şi a soţiei sale, aşa cum se vede chiar în primul filmuleţ. Unul dintre acele scurt-metraje este chiar un reportaj din anul 2000 al Antenei 1, post aparţinând magnatului şi politicianului Dan Voiculescu, zis şi Felix, după numele său de turnător la Securitate, care alături de suratele ei „antenuţe” (2 şi 3) îl ridică în slăvi pe „providenţialul Iohannis”, acest salvator al neamului românesc, care i-a scos pe românii sibieni din case prin retrocedări frauduloase! Această atitudine se numeşte tot duplicitate! În toate cele trei filmuleţe, ultimele două fiind părţi ale unui reportaj realizat chiar de noi, cei de la „Justiţiarul”, în urmă cu trei săptămâni, Maria Iliuţ, bunica din Răşinari a celor trei copii, traficaţi pe bani grei de Carmen şi Klaus Iohannis, se plânge că acesta din urmă a agresat-o fizic, dându-i un picior în şezut. Scena s-a petrecut pe coridoarele liceului „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, la doi-trei ani după vânzarea celor trei copii către familia Lalande din Canada, tranzacţie încheiată de cei doi soţi Iohannis, profesori şi geambaşi de copii, în anul 1990. Lovirea de către un bărbat a unei femei în vârstă nu este o ticăloşie cel puţin la fel de mare ca şi lovirea unui copil?  Dar vânzarea unor copii despre care nu se mai ştie nimic de 19 ani, nefiind exclus ca aceştia să fi fost sacrificaţi pentru bănci de organe, nu este o monstruozitate inimaginabilă pentru care autorii şi complicii ar merita puşi la zid şi executaţi prin împuşcare? Sau la Iohannis nu se pune, că-i „neamţ”…

Justiţiarul

P.S.: „Premierul” fantomă, desemnat de politicienii marionete şi rechinii din spatele lor, se ascunde în Germania. Fiind vulnerabil, datorită dosarelor sale penale  şi şantajabil se teme că va fi folosit de alianţa „mogulo”-politică  pe post de agent electoral şi va avea de suferit după ce Traian Băsescu va câştiga alegerile. Noi sperăm că, indiferent de rezultatul alegerilor , justiţia va face dreptate şi Klaus Iohannis o să plătească pentru toate fărădelegile comise.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *