Opinii

Doi preşedinţi – acelaşi discurs la distanţă de peste jumătate de secol…

               …Unul chiar a pus în practică ideile şi le-a dovedit realismul şi utilitatea […]

 

             …Unul chiar a pus în practică ideile şi le-a dovedit realismul şi utilitatea

Hristos a Înviat!

Preşedintele Donald Trump a declarat ieri 19 aprilie 2020 ca Guvernul SUA a realizat că SUA trebuie să aplice noi politici economice de independenţă şi suveranitate împotriva politicii globaliştilor. Vedeţi link-ul de mai jos de la conferinţa de presă la Casa Albă a grupului CORONAVIRUS TASK FORCE între minutul 3:12:45 şi 3:13:48.

Planurile de independenţă politică şi economică au fost aplicate de Românii patrioţi de peste 100 de ani. În anii 1920 au fost promovate de conducerea patriotică a lui Ionel IC Brătianu, în anii ‘30 au fost susţinute activ de Conducerea Mişcării Legionare, apoi în timpul războiului de către Mareşalul Ion Antonescu.

După plecarea armatei sovietice în 1958 dezvoltarea independentă s-a desfăşurat exploziv sub conducerea grupului Emil Bodnăraş, Gheorghe Gheorghiu Dej şi Nicolae Ceaușescu, toţi asasinaţi pe rând pentru a stopa dezvoltarea României.

Politicile de independenţă politica militară şi economică au fost sabotate în ascuns de acelaşi organizaţii criminale, acum numiţi globalişti, pe întreaga perioadă a ultimilor 100 de ani cu excepţia perioadelor când fost sabotate pe faţa între 1944-1958 sub teroarea armatei sovietice de ocupaţie şi după 1989 sub viclenia armatei globaliste de ocupație clandestină.

Totuși, cu toate greutățile și sacrificiile personale ale unor conducători patrioți, în 1958 ne câştigasem independența militară, în 1965 ne câştigasem independența politică şi în aprilie 1989 ne câştigasem independenţa economică şi financiară. Pe toate le-am pierdut la 22 decembrie 1989 prin trădarea comisă de conducerile ticăloase ale Securităţii, PCR şi Armatei.

Pentru a distruge realizările concrete ale României, la care SUA doar visează în prezent, URSS şi SUA și-au dat mâna încă din 1969 în cadrul planului „DNIESTR” când au susținut Securitatea pentru a crea condiţiile interne de nemulţumire al poporului în timp ce duşmanii din exterior au desfăşurat o campanie internă şi externă furibundă de calomniere şi diabolizare a Preşedintelui Nicolae Ceauşescu pentru a păcăli poporul să susţină asasinarea acestuia şi a celor rămaşi în grupul de conducere patriotică cu scopul ca să poată acționa nestingheriți în grup unit împotriva intereselor Poporului Român. Astfel, duşmanii de moarte ai Poporului Român aflaţi în interior şi exterior laolaltă cu conducerile trădătoare ale Securităţii, PCR şi Armatei au preluat instituţia Statului Român pe care l-au folosit să stopeze dezvoltarea Țării, să jefuiască averea moștenita şi creată de Poporul Român și să elimine de pe acest teritoriu întreg Poporul Român, prin emigrare sau genocid cu mijloace medicale, vaccinarea având rolul principal, proces aflat în desfășurare.

În clipele dinaintea asasinării, Preşedintele Nicolae Ceaușescu a rostit „Trăiască România Socialistă Liberă și Independenta. Istoria ne va răzbuna!”

Şi iată au trecut doar 30 de ani şi istoria începe să îşi îndeplinească menirea.

Notă pentru cenzori: acesta este un articol de domeniul cercetării ştiinţifice în disciplina istoriei.

În videoclip Președintele Donald Trump susţine că SUA trebuie să nu mai depindă de producţia altor state între minutul 3:12:45 şi 3:13:48.

                                                                                                     Adrian GRIGORIU

11 Comments

 1. Constantin

  Interesanta comparatie…

  • Adrian Grigoriu

   Pe rezultate, nu pe vorbe!

 2. marin

  Trump va castiga razboiul cu deep state – elitele globale ale caror papusi publice sunt bill gates, soros, oms si fmi. Oms a devenit supra-guvernul mondial care numai “recomanda” ci impune linia de actiune ale statelor. Orice abuz comite oms in numele “pandemiei” noi trebuie sa ne supunem ca sclavi utili noii ordini mondiale. Exista o schema de tratament care functioneaza si a functionat si la Timisoara, dar in restul starii SE REFUZA APLICAREA ! Este un razboi intre democratii cabalisti – deep state, infiltrati adanc si in organizatiile de putere din Romania si nu numai si tot ce se desfasoara acum este un razboi mondial care fie va duce la victoria LIBERTATII fie la LAGARE DE CONCENTRARE SI EXTERMINAREA OAMENILOR PRIN VACCINARE SI CONTROL. deep state impreuna cu china au pornit acest razboi pentru a-l inlatura pe Trump de la putere. Inclusiv oamenii apropiati lui Trump si serviciile il spioneaza, Pentru ca deep state are infiltratii adanci chiar in organismele care ar trebui sa il protejeze pe Trump ! Trump joaca cu armele lor si ii va invinge. Este singura speranta ! Nu are nici o legatura cu ceausescu ! Eu am trait pe vremea lui ceausescu si a fost UN MONSTRU ! Degeaba ideile erau bune – ca dorea independenta financiara a Romaniei, dar viata noastra era un chin. Nu aveam mancare, caldura in case. Lumina era rationalizata ca si bunurile de consum. Au murit mii de femei din cauza avorturilor, nepermise la acea vreme. Era un sistem monstruos de control. Cea facut cu securitatea si cati oameni a ucis, este incredibil. Erai absolut torturat daca voiai sa pleci din Romania. Dacar ar fi supravietuit am fi ajuns un fel de china, pe care tovarasu’ o admira frenetic. Va rog sa nu il comparati pe monstrul dictator cu Trump ! NICIODATA ! NU ESTE NICI O LEGATURA INTRE EI ! Exemplu magazinele din unele state – acolo unde exista guvern democrat, nu ii lasa pe cetateni sa cumpere daca nu au masca, sau baderola cu culoare care sa arate cine este testat sau nu etc. Asta este un abuz. Numai NAZISTII FACEAU ASTA cand separau populatia. Nu exista asa ceva in democratie cu orice stare de urgenta ar fi! Trump a interzis asta !

  • Adrian Grigoriu

   Hristos a Înviat!

   Doamnă/domnule “marin”,

   Ași făcut un mare numar de afirmații la care ar fi justificat să vă răspund. Dar nu știu daca sunteți o persoana reala sau un robot care compileaza texte aleatoriu. În consecință, vă voi raspunde punctual si exhaustiv dupa ce va veti prezenta numele integral asa cum face orice om civilizat.

  • gheorghe

   Nu folosesti termenul “nazist” in sens realist ci propagandistic.
   Socialismul german este arian, nicidecum marxian.
   Acestea sint in opozitie – cum sint opuse libertatea si constrangerea.
   Sint multi care nu stiu si nici nu vor sa stie adevarul despre genocidul german si holocaustul crstn platit de talmudisti – ca superstitiosii care au o singura explicatie pentru ceva (cat de cat) bun = norocul. Adica lucrarea demonului Moloh.

 3. fjjjjj

  mai e o diferentza:
  -trump nu e cu politica de dezarmare:

  “-sa avem cele mai bune arme si sa nu le folosim vreodata!”

  de parca china in sine,comunista sau nu,nu e un pericol pentru oricine:
  -uite ca russia si sua ma au si mijloace competente de aparare…..proshtii semnau tratate intre ei,si-au scazut reciproc de 10 ori capacitatea nucleara….le-am cerut-o noi?!

  • Adrian Grigoriu

   Păi conducerea statului s-a ocupat cu supremă prioritate de industria militara pe toate nivelele, de la armament, explozibili, constructii de mare anvergura (Canalul Dunăre Marea Neagră are rol de șanț antitanc, de a bloca o invazie din Bulgaria cum s-a facut in 1916) pe trei cercuri concentrice: granita, zona subcarpatica si Ardealul central. Dopctrina militara a fost lupta intregului popor si pe langa armata erau Gărzile Patriotice complet pregatite de înarmare si luptă cu depozite in toata Țara. Dovada ca au facut o treaba excelenta este ca soviecticii nu au avut puterea sa ne invadeze nici in 1968, nici in 1989.

   • gheorghe

    “Doctrina militara a fost lupta intregului popor…”
    Singura cale NATURALA – toti sa participe la efortul, lupta de aparare!
    ….
    Compar cu ceea ce consider ca e valabil si pentru organismul uman (si nu numai):
    Toate celulele participa la aparare, nu doar “armata” de specialisti imaginata a fi “sistem” [imunitar].
    Orice armata are nevoie de
    – oameni – care nu apar din neant, ci dintre ceilalti oameni care nu erau militari
    – echipament personal – care nu creste pe corp – haine, incaltaminte, … accesorii
    – echipament militar – care nu cade din cer la comanda… – arme, unelte, vehicule, munitie, etc.
    – hrana, materiale de igiena, curatenie – nu exista om sa nu aiba nevoie de astea…
    – pregatire specifica, dupa educatie de baza, dupa crestere in familie…
    ————————————–
    Mercenarii nu sint ARMATA si nu apara nici TARA, nici NEAMUL – asta “place” astora cu facutul banilor, moarte pentru profit, nu sacrificiu eroic pentru viata si credinta.

 4. Trump este doar un instrument, o “opoziție controlată” ..

  • Adrian Grigoriu

   NU excludem nici această ipoteză. Stăm în expectativă.

 5. gheorghe

  De ce nu imi apar comentariile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.