Colimator

Dominic Fritz, noul baron iudeo-german al Timișoarei

  Primarul Timișoarei: Dominic Fritz – un balon de săpun. Explicăm întreaga manipulare! Domniile fanariote Pe 25 iulie 2020 Dominic […]

 

Primarul Timișoarei: Dominic Fritz – un balon de săpun. Explicăm întreaga manipulare! Domniile fanariote

Pe 25 iulie 2020 Dominic Fritz simţea nevoia să răspundă unui biet consilier PNL care se întreba dacă „există un oraș normal în lume” (precum Timişoara) care ar vota pe cineva care a venit ”doar în vizită”. Ca în zicala „prostul dacă nu e și fudul nu e prost destul” domnul Fritz purcede a demonstra, ce suspecta toată lumea, anume că are în spate o carieră construită artificial.

Click pe imagine pentru mărire!

                              Dominic Fritz îşi prezintă C.V.-ul

În mod normal nu răspund la atacurile astea, ele fiind doar reacția firească a unui sistem speriat de cineva ca mine, care nu a gustat salamul otrăvit al nepotismului și e un om liber. Dar veți auzi din ce în ce mai multe dezinformări și cred că e important să știm cu toții care sunt faptele.

2003-2004  Am venit în „vizită” când am lucrat, în 2003-2004, timp de un an, ca voluntar la o casă de copii din Freidorf. Fiecare cuvânt pe care îl rostesc în limba română l-am învățat în Timișoara.

2005-2006 Sau când am lucrat ca stagiar, în 2006, timp de 6 luni la Fundația Pentru Voi, unde am înființat primul program de mentorat pentru persoane cu dizabilități intelectuale din România, premiat ulterior la PR Award și la Gală Oameni pentru Oameni.

2012 Am venit în ”vizită” când am fondat Timișoara Gospel Project în 2005 și Asociația Culturală TGP în 2012, cu care am strâns zeci de mii de euro pentru Centrul de Îngrijire Paliativă din Timișoara, iar mii de timișoreni au participat la proiectele noastre în ultimii 15 ani, fie pe scenă, fie ca spectatori.

2014 Am venit în 2014 când, la a 10-a ediție Timișoara Gospel Project, viceprimarul Timișoarei mi-a înmânat pe scena Filarmonicii Diploma de Excelență a orașului ”pentru implicarea în activitatea culturală ș i socială a comunității și pentru contribuția deosebită la diversificarea spectrului cultural”.

2015 Am venit în „vizită” în 2015 când mi-am cumpărat din banii mei primul și singurul apartament pe care îl dețin în lumea asta, în cartierul Iosefin. Îmi plătesc taxele și impozitele în Timișoara ca orice alt proprietar timișorean.

Am venit când am fost naș de botez la copiii tinerilor cu care lucrasem la casa de copii, când i-am ajutat să găsească joburi și locuințe după ce au plecat din instituție, am venit când s-au căsătorit și când a trebuit să-l înmormântez pe unul dintre ei.

2017 … Am venit în „vizită” când m-am alăturat protestelor pro-justiție în 2017 și am vorbit în fața a 30.000 timișoreni despre viziunea unei revoluții a bunei guvernări.

La fel cum o fac milioane de români, și eu am trăit o viață între două case, poate și între două lumi. Și sunt tare recunoscător că am avut șansa să văd din lumea asta mai mult decât grădina proprie.

Adevărat este că în cei 15 ani în care mi-am petrecut aproape fiecare concediu și timp liber construind punți în Timișoara, nu am câștigat niciun singur ban aici. Trist este că tocmai în politică, care ar trebui să fie strict în slujba oamenilor, încă există oameni care nu înțeleg acest fel de a munci (!) pentru comunitate.

Intreaga postare AICI

                               Dominic Fritz – un C.V. construit

Urmărind cu mare atenţie C.V. domnului Dominic Fritz observăm că acesta are o „carieră” construită cu mare atenţie. Astfel conform paginii dominicprimar.ro domnul Fritz a fost beneficiarul unei burse oferită de Parlamentul Germaniei, mai apoi a ajuns la Timişoara ca “voluntar” unde a făcut un an de voluntariat la o casă de copii. Tânărul Fritz şi-a dat bacalaureatul la o şcoală a iezuiţilor, ordin monastic cunoscut pentru implicările sale în spionaj.

În 2009 a ocupat un post de consilier în cadrul Agenției Germane pentru Cooperare Internațională (GIZ – Gesellschaft für internaţionale Zusammenarbeit). Între 2016-2019, a fost șeful de cabinet al fostului Președinte Köhler, rol în care a fost responsabil pentru planificarea strategică a activităților fostului președinte.

În rest a avut numeroase activităţi de voluntariat care sunt recunoscute în zona serviciilor secrete ca fiind „acoperirea perfectă”.

Domnul Dominic Fritz este ca „scos din cutie” însa cariera sa nu este construită într-un mod natural, el şi-a făcut educația cu ajutorul unei burse de la statul german iar mai apoi a căpătat “experientă” in administrație ca șef de cabinet al fostului președinte Köhler. Că C.V să fie perfect totul se încheie cu o lungă de voluntar pe la diverse ong-uri, mai mult sau mai puțin germane.

                                Germanul-evreu Dominic Fritz

Prestigiosul jurnal german Süddeutsche Zeitung ne precizează o informaţie pierdută printre rânduri … anume că la Timişoara a câştigat alegerile un primar cu rădăcini germane şi evreiești. Şi uite așa aflăm un lucru pe care domnul Dominic Samuel Fritz nu l-a precizat în campanie, cum nu a precizat nici că îl cheamă și Samuel. Nu putem să nu ne întrebam ce altceva nu a precizat germanul-evreu Samuel? Posibil apartenenţa la un serviciu secret ?

Click pe imagine pentru mărire!

                           Samuel – președintele României

Dar ultima și cea mai urată manipulare din preajma noului primar este „legendă” că domnul Samuel va ajunge viitorul „preşedinte al României”. Povestea a fost lansată la apă într-o emisiune a jurnalistului Tudor Barbu. În respectiva emisiune a intervenit un telespectator octogenar din Harghita care ne-a fost prezentat ca fiind cel care ar fi „prezis” că Klaus Iohannis va ajunge preşedintele României, aceasta a pronosticat că actualul primar al oraşului de pe Bega va fi viitorul preşedinte al României.

Idioţenia a fost rapid preluată de trusturile marxisti-progresiste în frunte cu Digi24 care au început să aplaude ca focile de la circ posibilă instaurare a unei stăpâniri pe model fanariot.

                       Constituţia şi legile ţării zic altceva

Cu toţi ar trebui să ne amintim de scandalul uriaşi izbucnit în jurul ipotezei că fostul preşedinte american Barack Hussein Obama nu s-ar fi născut în Statele Unite. Ce importanţă are? Ar spune progresişti noştri. – Poi are deoarece în majoritatea statelor independente şi suverane un om care nu s-a născut în ţara respectivă, nu are cetăţenie sau este şi supusul unui stat străin nu poate candida la funcţia de preşedinte.

În Constituţia Românie există două astfel de precizări una la articolul 37 şi alta la articolul 16:

Art. 37 – Dreptul de a fi ales

 Au dreptul de a fi aleşi cetăţenii cu drept de vot care îndeplinesc condiţiile prevăzute în articolul 16 alineatul (3), dacă nu le este interzisă asocierea în partide politice, potrivit articolului 40 alineatul (3).

https://www.constitutiaromaniei.ro/art-37-dreptul-de-a-fi-ales/

Art. 16 – Egalitatea în drepturi

(3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară. Statul român garantează egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pentru ocuparea acestor funcţii şi demnităţi.
(4) În condiţiile aderării României la Uniunea Europeană, cetăţenii Uniunii care îndeplinesc cerinţele legii organice au dreptul de a alege şi de a fi aleşi în autorităţile administraţiei publice locale.

https://www.constitutiaromaniei.ro/art-16-egalitatea-in-drepturi/

                  Poate un cetăţean german să devină Preşedintele României?

Răspunsul scurt la această problemă este NU, cetăţenii Uniuni Europene au dreptul să candideze doar pentru funcții din administraţia publică locală. Problema dacă un candidat cu dubla cetăţenie poate fi ales că preşedinte este un pic mai întortocheata dar răspunsul este în final tot NU.

Pentru a putea candida la funcţia de preşedinte un candidat trebuie să fie mai întâi cetăţean român, pentru validarea mandatului de preşedinte al României candidatul trebuie să depună un jurământ de fidelitate faţă de poporul român. Dacă un potenţial candidat ar dori să participe la campania electorală pentru ocuparea funcţiei de Preşedinte al României acesta ar trebui mai întâi să facă dovadă că are cetăţenia română. Dacă un cetăţean roman cu dubla cetăţenie ar câştiga alegerile, în calitatea sa de Preşedinte al României şi Comandant Suprem al Armatei acesta ar trebui să depună un jurământ de fidelitate exclusivă faţă de România, dubla cetăţeni ar duce la invalidarea jurământului.

           De ce Dominic Fritz nu poate fi preşedintele României?

Dominic Fritz nu a devenit cetăţean român dintr-un motiv foarte simplu, legea germană descurajează dubla cetăţenie, în principiu este necesar acceptul Beibehaltungsgenehmigung sau al BBG. Cetăţenia Română nu se obţine peste noapte, în general este vorba de o perioadă de la 4-5 ani în sus, există persoane venite, cei drept din orientul apropiat, care trăiesc în mijlocul nostru de peste 15-20 de ani şi nu au primit cetăţenie romană.

Apoi a fi cetăţean german implică obligaţia de a fi fidel exclusiv statului german, în momentul în care Dominic Fritz ar depune jurământul ca preşedinte al României el s-ar face vinovat de trădare şi aici dar şi în Germania. Practic a doua zi şi după depunerea jurământului acesta ar putea fi pus sub învinuire pentru înaltă trădare, iar dovada ar fi cetăţenia să germană şi obligaţiile care decurg din Constituţia federaţiei Germane pentru cetăţenii săi (adică fidelitatea faţă de Germania).

Este o scăpare uriaşă ca în Constituţia României nu se precizează că şeful statului trebuie să fie născut în România cum este cazul în Statele Unite.

                                      O uriașă manipulare

Oricum povestea cu Dominic Fritz preşedintele României este o manipulare uriaşă, una care a început în urmă cu 30 de ani şi care urmăreşte instaurarea unor domnitori fanarioţi la gurile Dunării.

În urmă cu 30 de ani ce părea a fii o „revoluţie” s-a terminat cu o lovitură de stat a grupări Iliescu-Roman, un plan diabolic a fost pus în aplicare încă din anii 1990. Mai întâi au circulat nişte glumițe că mai bine declarăm război Germaniei/Statelor Unite şi ne predăm să devenim un land german/ un stat american. Apoi au lansat fraza toxica că „România este o ţară frumoasă, păcat că este locuită”, nu era o ironia ci regretele duşmanului care avea alte planuri aci.

După 30 de ani efectele sunt identice cu cele ale unui stat care a trecut printr-un război îndelungat, fabrici şi uzine făcute zob, drumuri şi căi ferate distruse, populaţia dispersată, țară împovărată de datorii imense similare unei despăgubiri de război. Deşi fabricile şi uzine nu au fost distruse de rachete, drumurile şi căile ferate nu au fost sistematic bombardate iar populaţia nu a plecat în bejanie datorită războiului, efectele sunt aceleaşi.

Mai rămâne doar bomboana de pe coliva acestui neam oropsit, dregători străinii la toate nivelele administraţiei, planul este într-atât de diabolic încât nu urmăreşte o cucerire militară şi nici o moarte onorabilă a noastră. Ideea este ca noi înşine să deschidem porțile cetăţi şi să primim noua stăpânire în urale şi aplauze.

                            Dominic Fritz – un cal troian

Dacă se reuşeşte va fi pentru prima oară în istorie când o ţară renunţă de „bună voie” la independență, la suveranitate, la resurse, la dreptul cetăţenilor de a trăii liber şi neatârnaţi. Cele mai sărace ţării din Africa, Asia şi America latină s-au luptat pentru a scăpa de puterile coloniale şi pentru dreptul de a trăi în propria sărăcie.

În România se încearcă prima cucerire din istorie în care, chiar populaţia băştinaşă să deschidă porţile cetăţii şi să invite în chiote de bucurie o stăpânire străină, să accepte să îşi cedeze GRATIS: aur, petrol, gaze naturale, lemn, cărbune, metale feroase şi neferoase, uraniu wolfram, ape minerale, … totul.

Manipularea televiziunilor este uriaşă, în 30 de ani România nu avut nici războaie, nici dezastre naturale majore, nici nu s-a murit de foame că în alte locuri şi totuşi am fost învăţaţi să spunem „că la noi la nimeni”.

Ultima parte a planului diabolic este instalarea de Clotide şi de Fritzii la nivel mare şi mic, românii au fost învăţaţi să îşi deteste fratele care a furat o pâine şi să admire străinii care ne-au furat petrolul, gazele şi pădurile. Televiziunile comerciale au muncit din greu prezentând toate violurile şi crimele din comunităţi sărăcite, subdezvoltate şi subeducate, dar au ţinut sub tăcere marile afaceri făcute aici de germani, ruşi, canadieni, francezi …. etc

                                                  END GAME

Întronarea de Clotide şi Fritzii anunţă punerea în aplicare a unor măsuri atât de diabolice încât nu se poate conta nici măcar pe alogenii de serviciu gen Klaus Iohannis, Eduard Hellvig sau Asztalos Csaba Ferenc.

Se pare că respectivii nu şi-au făcut „datoria”; fie datorită faptului că s-au văzut deja cu „saci în căruţă”, fie că au avut şi ei diverse obligaţii precum: o amantă, nişte rude, prietenii sau diverse afaceri. Prin urmare este clar că se va trece la aducerea unor venetici, străinii de oameni şi de locuri, străini de religie, străini de cultură românească, nişte simpli executanţi ai unor ordine venite din afară.

Ideea rostogolită în presă, că un cetăţean străin ar putea să candideze la preşedenţia României arata gradul de viclenie al presei fals denumite „româneşti“. Dacă prinde la public este sfârșitul „jocului”, unui popor cu rădăcini milenare care nu a vrut răul nimănui.

                                                                                     Victor DOGARU, Războiul informational

Citiți și

Este primarul Timişoarei un proiect al serviciilor secrete germane?

Evreii khazari de la Süddeutsche Zeitung confirmă că Dominic Samuel Fritz – primarul „german” al Timișoarei – este de-al lor

„Alegerea” germanului Dominic Samuel Fritz ca primar al Timișoarei a confirmat anticipările lui Gelu Vișan din ianuarie

Cine are rădăcini germane și evreiești, Timișoara sau noul primar Dominic Samuel Fritz?

Articole de același autor:

O dictatură totalitară este pe cale să se instaleze în România?

Facebook reconfirmă: România este cea mai atent monitorizată, se închid conturi pe bandă…

Pericolul unui așa-zis manual de „Fake News”

9 Comments

 1. Baran Gheorghe

  Excelent articol! Imi cer scuze ca si eu am cazut in capcana rostogolita referitor la FRITZ presedinte, desi cunsosc foarte bine conditiile constitutionale. Teama de a nu fi tradati si furati mi-a depasit rabdarea de a rationa atent. Cel mai bun si bland popor , poporul roman. Cel mai slab stat , statul roman prin functionarasii sai.

 2. justinianus

  Chestia ca daca Fritz ar ajunge presedinte in Romania si ar depune juramantul pe Constitutie, ar fi imediat incriminat in Jermania, este falsa! Daca a fost trimis special pentru asta, cum sa-l pedepesti? Iar cetatenia romana o sa se acorde, la cerere si prin presiuni! Din cv lui Dominic lipseste “sotia” sau este LGBT? Ne-am pricopsit!

  • AVETI UN NAS PERFECT, MAESTRE JUSTITIANUS !!!

   EXISTA O LEGE EU SCOASA IN 2015 SPECIAL CA SA FIE ORICINE PRESEDINTE ORIUNDE IN EU !
   A SE VERIFICA DAR CRED CA TIN MINTE CORECT ! NU MAI STIU UNDE AM FACUT ZOOM SI AM DAT PESTE EA FARA SA O NOTEZ !
   IN REST AVETI PERFECTA DREPTATE : ISI PUN IN APLICARE ORICE PLAN DICTAT DE OCULTA, FARA PROBLEME !
   SI COVIDUL ESTE PRODUS TOT IN LABORATOR, NU DEGEABA AU TERORIZAT CHINEZOAICA CARE A TRADAT LABORATORUL IN CARE A LUCRAT EA INSASI LA ACEASTA CONCOCTIE – i-am vazut portetul in National Journal !

 3. ATENTIE MARE LA FRAZA :

  “Apoi au lansat fraza toxica că

  „România este o ţară frumoasă, păcat că este locuită”,

  nu era o ironie ci regretele duşmanului care avea alte planuri aci.”

  Fraza asta plina de ura fata de basinasi este preluata de la filozoful zionist german Theodor Lessing care spunea :
  “IUBESC GERMANIA DAR FARA NEMTI IN PEISAJ ”

  Trageti singuri concluzia si fiti mai directi in pronuntari si asocieri !

  NU UITATI DE PALESTINIENI !!!
  URMEAZA TABULA RASA DACA-I LASATI !
  AVEM DE A FACE CU O SECTA -MASINA-DE- RAZBOI (cit .din Hervé Ryssen, azi inchis si amendat de organizatiile iudaice din Franta care l-au dat in judecata ptr ca a citat evrei si doar evrei in cartile sale !!!)

 4. Cornel-Dan NICULAE

  Dominic Fritz si comunistii evrei cei mai rai!
  Dominic Fritz, despre care se ştia că ar fi evreu de mai mult timp (de câţiva ani), a şi perseverat în preocupările sale manifestate public în iubirea evreităţii. Astfel:
  Mareşalul Ion Antonescu a deportat în afara României, în Transnistria, la Vapniarka pe cei mai răi comunişti străini de neamul românesc, pe comuniştii evrei.
  Pe comuniştii români sau autohtoni (precum Gheorghiu Dej, Maurer sau Ceauşescu), Ion Antonescu i-a ţinut în închisorile din interiorul regatului român. De aceea comuniştii români au fost practic salvaţi, iar majoritatea comuniştilor evrei – esenţa cea mai dură a comunismului – distrusă (dar nu de români).
  Între comuniştii evrei duşi la Vapniarka de către mareşalul Ion Antonescu este şi un anume timişorean Géza Kornis, care a supravieţuit, şi pe care actualul primar al Timişoarei, Dominic Fritz, l-a găsit în prima parte a lui 2020 în Germania şi şi-a făcut o fotografie cu el, pe care a expus-o pe Facebook. Vedeţi aici fotografia tandră dintr Dominic Fritz şi evreul comunist timişorean: https://www.rfi.ro/social-121723-evreu-comunist-deportat-antonescu-vapniarka-destainuie
  Apoi, abia ales primar al Timişoarei, în 1 octombrie 2020 lui Dominic Fritz îi apare un interviu pe https://ziare.com/, publicaţie în limba română finanţată de statul american şi administrată de secta iudaică Chabad. În acest interviu („Interviu cu noul primar al Timisoarei, neamtul Dominic Fritz“), Fritz se prăpădeşte de grijă de sinagogile evreieşti din Timişoara. Zice el în interviu: „Sinagoga din Fabric, nu ţine de primărie, dar e absolut necesar ca primar să mă intereseze soarta acestei clădiri, să fiu un facilitator, să împing în faţă orice soluţie necesară, dar pentru asta avem nevoie de comunitatea evreiască, şi nu doar… avem nevoie de colaborare şi cu Consiliul Judeţean, şi cu guvernul.“

  • Dominic SAMUEL Fritz îi iubește comuniștii evrei

   Vlad Voicu
   Incorect Politic
   Octombrie 12, 2020
   https://www.incorectpolitic.com/dominic-samuel-fritz-ii-iubeste-comunistii-evrei/#comment-28808

  • Cornel-Dan NICULAE

   Precizare: „Lichidarea“ evreilor comunişti de top a fost, totuşi, parţială, prin transferul „greilor“ de la Vapniarka în lagărul de la Râbniţa. Unul dintre aceştia a fost Bernath Andrei, ucis acolo la comanda SS (se zice), şi care trebuia să fie şeful Partidului Comunist Român după ocupaţia sovietică a ţării. El se numea de fapt Andor Bernath şi a fost tatăl natural al lui Mircea Răceanu, diplomatul SIE care avea să îl trădeze pe Ceauşescu în anii ’80 (pentru ca Răceanu să nu fie condamnat la moarte, în favoarea lui a fost trimis la Bucureşti rabinul Arthur Schneier de la sinagoga din New York, renumit ca fiind cel mai bogat rabin din lume, care a intervenit pe lângă Nicolae Ceauşescu)
   *
   Despre lichidarea evreilor din Transnistria a scris V. Tismăneanu în „Lumea secretă a nomenclaturii“ (textul nu se găseşte pe Internet, din câte ştiu, dar câteva relatări din carte – nu şi lichidarea – sunt în postarea https://www.contributors.ro/cine-a-fost-ghizela-vass-despre-dosare-intrigi-si-anchete/, din care reiese că unii evrei comunişti au scăpat, alţii nu.
   Nu pot dezvolta acum acest subiect şi am scris mai mult din memoria lecturilor mele.

 5. Extraordinar de interesant ce ne prezentati aici, Maestre Cornel-Dan NICULAE !
  Va multumesc mult din partea tuturor cititorilor acestei publicatii !

  Ca Samuel se trage in portret cu acest evreu – luptator in ilegalitate, cum declara singur – – adica partizan !!! pentru care exista legi internationale foarte bine definite in situatie beligerenta , iudeu sau nu , desi partizanul nostru este uluit de ce a patit !!! – deci faptul ca Fritzie isi manifesta , asociindu-se cu el, o doza de simpatie considerabila, indica faptul ca simpatiza cu ideile partizanului !
  Sa credem noi partizanul iudeu ca “n-am ştiut că partidul comunist ar fi urmărit dezmembrarea României ca stat” ?
  Cine are timp de astfel de minciuni !
  De altfel cred ca Samuel stie foarte bine , ca si partizanul de ieri si de azi pe care-l simpatizeaza atat, ca globalismul URMARESTE DEZMEMBRAREA ROMANIEI CA STAT, SI NU DOAR A ROMANIEI, CA DOAR DE ACEEA UE FACE TOT POSIBILUL, CU LEGI MEREU NOI SI NEVOTATE DE NIMENI, SA DIZOLVE STATELE !
  Probabil ca l-ati citit pe Vladimir Bukovsky:
  https://www.brusselsjournal.com/node/865
  Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship
  From the desk of Paul Belien on Mon, 2006-02-27 21:13

  Stiti cum l-a determinat Churchill pe Hitler sa inceapa el razboiul, dupa vreo 33 de oferte de pace din partea lui Hitler ?
  Trimitand mereu partizani d’astia – ca si in Basarabia noastra in numar frumos – comunisti evrei care hartuiau nemtii etnici din culoarul Danzig, ucigand si mutiland cu miile, populatia civila, intr-un mod sinistru , alaturi de polonezi . Erau un element foarte important comunistii astia, exact ca si in cazul nostru , pentru a provoca populatia altfel pasnica din zonele de granita .
  Asa-i cu partizanii comunisti !
  Ei oricum nu recunosc faptul ca exista legi internationale pentru pedepsirea partizanilor, si pentru nemti si pentru romani .Si ca pedepsirea legala a partizanilor nu constituie o ilegalitate sau o crima , daca nu uitam ca legile sunt facute pentru tot mapamondul , deci si pentru evreii comunisti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.