Atitudini

Domnia prin lege a prostocrației

  Trăim una dintre cele mai șocante și periculoase forme de tiranie: domnia prin lege a prostocrației. Domnia prin lege […]

 

Trăim una dintre cele mai șocante și periculoase forme de tiranie: domnia prin lege a prostocrației.

Domnia prin lege (rule by law) nu se confundă cu domnia legii (rule of law). Diferența este între autocrație și democrație.

Prostocrația este puterea exercitată de proști și impostori (care sunt, culmea, conștienți de impostura lor, motiv pentru care detest competiția și critica, inclsuvi cea constructivă), care se înconjoară de slugi nevolnice și netrebnice pentru a se perpetua la putere și a servi scopurilor sponsorilor lor economici.

Legile nelegitime pot fi corectate prin decizii ale CCR legitime, în acord cu Constituția și cu principiul dreptății ca valoare supremă în stat. În lipsă, corecția ar putea fi violentă – reacția societății se poate concretiza în revolte, nesupunere civică, anarhie, distrugere, lucruri indezirabile pentru marea majoritate a oamenilor normali. Aici intervine rolul esențial al avocaților și al magistraților, ca oameni ai cetății lor: să lupte pentru drepturi și libertăți și, respectiv, să spună cu curaj dreptul (jurisdictio), să tragă societatea de manecă, să o pună în garda, să agaseze prostocrația cu plângeri, acțiuni în justiție, memorii către Parlament și Avocatul Poporului și excepții de neconstituționalitate. Și să nu tacă, iar discursul lor să fie coerent. Chiar dacă în România toată lumea „se pricepe” la drept si la justiție mai bine decât se pricep avocații și chiar mai bine decât se pricep profesorii de drept, asta nu înseamnă că trebuie să tăcem, pentru ca agenda publica riscă să fie dominată de non-subiecte și de non-valori, iar dreptatea să umble cu capul spart.

Ultimele luni de „guvernare” ne-au arătat o realitate sumbră, inseparabilă de rânjetul de șenilă de panzer al președintelui: utilizarea legii ca un bici contra supusilor și a legiferării ca un ciomag pe spinarea (putinilor) critici. Nimic rău nu se întâmplă din vina prostocraților în societatea noastră condusă de prostocrați și impostori, ci numai din vina populației, a bolnavilor, a bisericii și, mai ales, a „negaționiștilor”.

Un vice-rege fără haine pe el se plimbă printre noi, distrugând economia și demolând până și fundațiile sociale și spirituale ale natiunii. Și cei mai mulți supuși ai săi preferă să nu-i observe lipsa de haine și nuditatea și să creadă cu relogiozitate că măsurile luate de bufonii săi pentru combaterea epidemiei (niciodată declarata oficial în România) sunt pentru siguranța noastră, și nu împotriva noastră, așa cum devine evident pe zi ce trece. În căutarea înfrigurată a promisei siguranțe, libertatea și drepturile omului sunt puse în suspensie, până la noi ordine de la suzeranul neo-feudal. Dar așa încep toate dictaturile. Pas cu pas.

Când statul corporatist anunță că ia măsuri liberticide pentru siguranța noastră, trebuie să ne temem de tirania astfel enunțată și să ne opunem.

                                                                                                    Gheorghe PIPEREA

1 Comment

 1. DR BODO SCHIFFMANN catre poporul sau : „Au murit doi copii de 13 ani intr-o luna prin asfixiere cu CO2 – doua cazuri demonstrabile juridic caci nu au avut alte patologii, conform necropsiilor ! Aste-a sunt doar cele cunoscute de mine, dar exista sigur si altele !”

  „Imprastiati manifeste in cutiile postale, sunati la usi si lamuriti oamenii, iesiti in grupuri spontane !” spune doctorul Bodo Schiffmann.
  Traducerea titlului videoului de mai jos :
  “Dr Bodo Schiffmann cu o stire inspaimantatoare. Mastile primejduiesc vietile si protejeaza cel mult contra pedepselor “.

  “Iata al doilea copil decedat datorita mastii in timp recent foarte scurt.
  Ca si primul copil [ caruia i s-a facut necropsie si despre care s-a conchis ca a decedat asfixiat cu co2 din cauza mastii- paranteza mea ] , a carei moarte am comentat-o deja pe larg, nici acest copil nu a avut patologii anterioare . Astept concluzia finala a autopsiei ”

  [NU UITATI CA DOAMNA AVOCATA DIANA SOSOACA CERE TUTUROR ROMANILOR SA CEARA AUTOPSII PENTRU TOTI MORTII INCARCATI CU DIAGNOZA DE COVID 19 ! ESTE LEGAL CACI DOAR ASTFEL, ZIC MEDICII , VOM CUNOASTE PATOLOGIA ACESTEI BOLI SI VOM AFLA CE ESTE DE FACUT STIINTIFIC PENTRU VIITOR !]

  Acest medic isi intreaba poporul ce mai asteapta acum dupa demonstratiile la care el si alti medici au avut un aport decisiv pentru deschiderea protestelor.

  Acest medic cere poporului german sa iasa in strada macar in grupuri :” si din alte clinici primesc de la neurologi si tot felul de medici rapoarte asupra faptului ca copiii au dureri de cap, nu se pot concentra, au ameteli etc .
  Un tata imi raporteaza faptul ca i s-a interzis copilului sau sa poarte ochelari in timpul orei de sport ca sa-si poata purta masca perfect : OCHELARII AU 6,5 DIOPTRII – ADICA FARA OCHELARI COPILUL ESTE ORB !!!
  ASTA NU ESTE SPORT CI ESTE “UCIDERE”! ”
  Fascistii sed in conducerea noastra ! Mastile sunt inutile, o spune si Dr Drosten(dr-ul lui Merkel) .
  Aceasta masca este un simbol al represiunii. Copiii se sufoca sub masca si mor din cauza bioxidului de carbon . Ce fac parintii si bunicii ?
  Traim intr-un stat totalitar , represiunea si violenta politiei si a statului se intensifica .
  E randul vostru acum – scoateti manifeste, stiu ca costa , de 5 ori pe zi bagati manifeste in cutiile postale ale oamenilor, iesiti din case, faceti flashmobs, faceti plimbari, sunati la usile oamenilor si bagati-le manifestele cu explicatiile adevarului in maini, aratati-le prin iesiri in strada, faptul ca poporul , independent de culoarea politica, paseste unit impotriva dictaturii fasciste !
  Doi copiii morti intr-un interval de doar o luna iar acestia sunt doar copiii pe care ii stiu eu -am si alte semnalizari de la alti pacienti cu banca de date nu la fel de precisa dar aceste doua cazuri le pot dovedi(juridic)!
  FACETI CEVA, VA ROG FACETI CEVA, NU MAI AVEM TIMP !
  RIDICATI-VA DUPA SOFALELE VOASTRE, SMULGETI SI ARUNCATI PLACILE CU INFORMATII FALSE SI CONVINGETI OAMENII DE ADEVARATA SITUATIE FACTICA, ASTA NU ESTE GREU !
  DOI COPII DE 13 ANI AU MURIT !!! NU-I LASATI SA FI MURIT DEGEABA !!!

  Acest vaccin pe care ni-l flutura domnul Spahn(echivalentul lui Tataru si Rafila)nu are niciun efect, indemnul lui va atinge copii cu miile, vaccinurile astea nu au niciun efect bun, ele sunt paguboase, asta este stiinta, asta este statistica dar asta voi nu auziti ,sunt si astia care merg la dr cu dureri de burta, fac un test PCR , grozav, astia ies, normal, fals pozitivi,toti sunt de fapt negativi in familie, copiii nu mai au voie la scoala si intreaga clasa sta acasa !!! atatia doctori se opun …..el da nume …… ajutati-ne, nu ne mai corectati pe noi, faceti-o voi mai bine ca noi, sculati-va si faceti ceva !!!!!!!!!”

  https://www.bitchute.com/video/5X5Pv5XWY8mk/
  titlu:
  Bodo Schiffmann mit furchtbarer Nachricht! Masken gefährden Leben und schützen höchstens vor Strafe
  (traducerea mea: “Dr Bodo Schiffmann cu o stire inspaimantatoare. Mastile primejduiesc vietile si protejeaza cel mult contra pedepselor .”)

  26.09.2020 Bodo Schiffmann mit furchtbarer Nachricht! Masken gefährden Leben und schützen höchstens vor Strafe
  Reupload

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *