Atitudini

„Domnule” politruc Iohannis, ne-ați făcut pe toți bărbații de rușine!

  Ce  fel de „bărbat de stat” sunteţi dumneavoastră, „domnule” Iohannis, dacă sunteți terorizat de situația unei confruntări publice cu […]

 

Ce  fel de „bărbat de stat” sunteţi dumneavoastră, „domnule” Iohannis, dacă sunteți terorizat de situația unei confruntări publice cu o „mămucă” de care râde toată lumea? Nouă, bărbaților români, ne este rușine că ne reprezentați, ne jigniți pe toți.

Oare de ce i-o fi frică acestui Iohannis de doamna Dăncilă? Hai să studiem aici: Iohannis a anunțat OFICIAL că nu va participa la vreo dezbatere cu Viorica Dăncilă. Președintele, criticat dur de români: Nu vă bateți joc de noi! Argumentele dvs nu au nicio logică

„Domnul” Iohannis spune „Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile.

Noi, „prostimea”, spunem: „Domnule președinte”, din ceea ce afirmați se desprinde cu claritate că aveți argumente strivitoare să o „umiliţi” pe Dăncilă într-o dezbatere bărbătească față în față. Deci, nu aveţi de ce vă teme să intraţi în dialog în contradictoriu cu o mămucă care, știm cu toții, nu este de loc foarte elocventă.

Aveţi susţinători puternici, uriași, cei mai puternici de pe planetă, puternici internațional şi local, care vă pot oferi toate argumentele și suportul să o doborâți pe Dăncilă: FBI, CIA, Mossad, BND (serviciul de informaţii german), MI6, AVO, SRI, SIE, STS, SPP şi altele care vă slujesc docil.

De unde ştim? Păi e simplu: nici unul dintre acestea nu a descoperit timp de cinci (cinci) ani dovada că acei copiii români „exportați” de dvs. în 1990 în Canada încă trăiesc. Interviul de la un post de televiziune din Sibiu – nici nu se putea de altundeva! – difuzat chiar în campania electorală a dvs. de acum cinci ani, realizat cu o mătușă a celor trei frați Iliuț din Rășinari, care afirma că a contactat pe Facebook unul dintre nepoții ei și că toți sunt bine nu a fost convingător, mai ales că mătușa respectivă făcea parte din familia mamei naturale a fraților Iliuț care nu s-a preocupat niciodată de găsirea copiilor, doar bunica din partea tatălui, decedată între timp, s-a zbătut să-și găsească nepoții comercializați de dumneavoastră împreună cu soția. SIE putând convinge orice canadian cu un stimulent generos în dolari ca să susțină că el este unul dintre copiii adoptați în 1990 din România prin intermediul soților Iohannis!

Ce o fi atât de greu să demonstrați oficial, nu prin emisiuni neconvingătoare ale slugoilor dvs. din presa sibiană, că acei copii – cei trei frați Iliuți și bebelușul „din flori” al tinerei Scutelnicu, toți patru fiind adoptați împreună prin aceeași sentință judecătorească de către soții Lalande – sunt bine?

Iată și documentul original al adopției, în care se vede că este vorba de patru copii adoptați, nu doar de trei, cum induce în eroare mass-media, mai puțin publicația „Justițiarul”, de unde este preluat și actul prezentat mai jos (Click pe fiecare imagine în parte pentru mărire!)

Zeci, poate sute, de mii de specialişti cu acces la toate bazele de date SUA, Canada, Uniunea Europeană, Israel şi altele, mii de laboratoare de analize genetice, nu au găsit o dovada clară că acești patru copii sunt în viață și astfel să elimine dubiul ce planează de ani și ani asupra caracterului dvs. și prin efectuarea testului ADN să ne convingă și pe noi, plebea, că acei copii, acum adulți, sunt în viață.

Ca președinte al statului român ați avut toata puterea să mobilizatii serviciile si laboratoarele pentru a elimina aceste dubii dar nu ați făcut-o. NU există „doar și poate”, ori toate sutele de mii de agenți si tehnicieni sunt nişte incompetenţi deplorabili, pentru care popoare întregi plătesc degeaba salarii şi pensii super-nesimţite,  ori dovada nu există. Dar să trecem peste asta întrucît  patru copii sunt mai nimic față de crima asupra a circa 30 de milioane de români aflați în Țară și străinătate.

Domnule Iohannis, ați afirmat, citez: „Vreau să fie foarte clar: voi dialoga direct în perioada următoare cu cetățenii, cu jurnaliștii, cu societatea civilă, voi continua să merg prin țară, să mă întâlnesc cu oamenii și voi explica tuturor care este proiectul meu. România normală devine realitate doar prin solidaritate și unitate, cu susținerea majorității românilor.

„Domnule” Iohannis,  poate informația a ajus cu întârziere la dvs., dar doamna Dăncilă, atât cât nu o simpatizăm mulți dintre noi, inclusiv autorul acestui articol, cel puțin cât nu vă simpatizăm nici pe dvs., totuşi are suportul a 22 % din românii votanţi. Asta o face infinit mai importantă decât oareșce cetăţeni anonimi, jurnalişti care sunt cu ghiotura, majoritatea oportunişti, societatea civilă care, cu rare excepţii, este sluga străinilor antiromâni care ne distrug țara de 30 de ani sau niște neica nimeni cu care v-ați putea intersecta prin plimbările dumneavoastră în parc.

Concluzia este că doamna Dăncilă se plaseaza în fața tuturor acestor categorii în ce privește prioritatea de a avea un dialog public. Dacă nici asta nu înțelegeți, adică nu realizați prioritatea dovedită concret, mă iertați dar refuzul dialogului cu dumneaei vă descalifică intelectual irevocabil.

„Domnule” Iohannis nu veţi întâlni nicăieri şi vă garantez cu cartea funciară, nicăieri nu veţi întâlni un om care să aibă mai multă reprezentare în prezent ca doamna Dăncilă, o merită sau nu e alt subiect, dar a obținut-o la 10 noiembrie 2019. Şi tocmai de la întâlnirea cu dumneaei vă sustrageţi ceea ce ne obligă să calificăm atitudinea dvs. ca fiind  lașitate, comportament nebărbătesc, rușinos. E incalifcabil pentru un bărbat. Ne insultați pe toți.

Concluzia noastră, a bărbaților Poporului Român, este că VĂ ESTE FOARTE, FOARTE, FOARTE FRICĂ. SUNTEŢI TERORIZAT DE ÎNTÂLNIREA CU DOAMNA DĂNCILĂ.

Ce ar putea înțelege românii decât că ocupaţi funcţia unui bărbat de stat care este terorizat de o confruntare publică cu o femeie de care râde toată lumea? Ce fel de „bărbat” sunteți dvs.?

Adică sunteți ceva de care noi, bărbații României trebuie să ne rușinăm, dumneavoastră prin comportament ne umiliţi pe toți, atît ca români şi dar si mai grav, ca bărbaţi. Pentru bărbații români sunteți o rușine, o jignire colectivă, ne insultați pe toți prin lașitatea de care faceți dovadă. Slavă Domnului că  nu sunteți român, fiindcă nu am fi știut „cum să mai scoatem cămașa”. Vai de capul nostru cum ne-om fi pricopsit cu așa o nenorocire.

Sunteţi un „ceva” indescriptibil și incalificabil, un laș, o bizarerie inumană nebărbătească, nestatală, neromânească, nedemnă pentru funcția pe care o aveți și vreți să o aveți în continuare, un bărbat care fuge de o discuție cu o femeie este o rușine, ceva penibil și jignitor, ceva de care cu orice chip trebuie să ne debarasăm cât de urgent și mai radical posibil.

Doamne ajută!

                                                                                                                   Adrian GRIGORIU

11 Comments

 1. gelu

  Incepand de ieri Presedintele Romaniei se numeste Werner Galinaceeus Johannis
  si acesta va contribui cu toata priceperea consilierilor Adminstratiei Prezidentiale la cresterea productiei de oua si a carnii de pui pentru consumul populatiei si a exporului. In vederea cresterii aportului Presedintelui la bugetul statului. Presedintele va propune de asemenea CSAT emiterea unei decoratii din aur de 24 carate impodobite cu diamnte care se va numi “Ordinul Gainii in grad de Cocos” Si va deveni cel mai inalt ordin care va fi acordat presedintilor care-si vor servi cu abnegatie si devotament tara.

  • gigimutu

   oppocpoccotcodac,

   hai la taiere iohanele!!!!!!!!!
   fripturica de iohanel, in sos de pn-leu!!!

 2. Dan Cristian Ionescu

  Excelent, Adrian!

 3. Malus Dacus

  Este vorba despre aroganta unui presedinde sigur pe victorie, dupa cum a fost stabilit de catre marile puteri adica Germania si SUA. Daca tot s-a stabilit asa, de ce sa mai mearga si la dezbateri? Doar ca sa se faca de cacao?
  Pana la urma foarte este bine ca procedeaza asa, deoarece prin refuzul oricarui dialog deschis, prin sfidarea alegatorilor, Iohannis ne transmite foarte clar, voluntar sau nu, faptul ca Romania este o colonie, o tara luata cu japca! Este dovada irefutabila ca in Romania nu exista democratie, ca romanii nu decid nimic, ca votul este doar decorativ. Poate abia acum se desteapta milioanele de romani, poate abia acum inteleg ce se petrece cu tara asta.

 4. Nea Gheorghe De La Tara

  Viorica l-ar putea intreba despre cum se face traficul cu copii, despre fascismul pe care l-a mostenit, despre recuperari de case cu acte false, despre cum l-au pus la Cotroceni Basescu si Securitatea… Despre colaborarea tinarului Werner, inca din liceu ?, cu Securitatea… Nasol ! Viorica, fii barbata !

  • Malus Dacus

   Este suficient sa-l puna sa ne repete intrebarea 2 de la Referendumul lui pentru justitie. Poate sa-l si anunte si sa-l lase doua zile s-o invete ca pe poezie 😀

 5. Lucian

  A se observa ca in document apare o adresa din Sibiu: Str. Lenin nr. 10 (numele persoanei domiciliate acolo fiind ilizibil).

  Documentul este datat august 1990.
  Deci la 8 luni de la Revolutie, “anticomunistii” si “proeuropenii” astia de Sibiu inca aveau o strada cu acest nume odios!

 6. Ionela Ionescu

  Demonizarea asta intensiva salbatica aplicata lui tante veorica, mai salbatica decat aceeasi demonizare aplicata lui Dragnea sau anterior lui Ponta ne arata ca efectiv trebuie sa fii din tabla ca sa reusesti sa te tii Presedinte al PSD, sa nu ai nici o tresarire la campaniile antiromanesti, timp in care sa mai si faci cate ceva bun pe ici pe colo…. poate am uitat ca totusi Ponta a stopat robinetele masive de hemoragie financiara care faceau cheltuielile (statului) mai mari decat veniturile (statului) intorcand Romania de pe toboganul colapsului economic national si atat de grav a fost lucrul asta ca degeaba a dat tot aurul si argintul la strainezi ca tot nu a fost absolvit de pedeapsa infierarii , ridiculizarii si demonizarii ….
  Marturisesc ca sunt o persona foarte pe relax , nesimtita , cinica, ironica dar efectiv cred ca nu as face fata sa fiu in locul ei…. e deja prea mult.
  Iar declaratia lui Behecali e cireasa , noroc ca lui i-a dat “Dumnezeu” fete-fete-fete… o turma .

 7. gigimutu

  deci vei dialoga,

  asa, cu cetatenii, hm, ce categorie vaga, poate ne dai si neste nume de ”cetateni”, ca sa stim de unde si cum sa-i luam
  cu ziaristii, cu care, cu curlingaii si pupincuristii lu matale?
  cu societatea civila, cu care, probabil cu cea sorosista si globalista si neomarxista (si un pic condimentata cu o tira de nazism, ca ti-e cam dor de tatuca hitlerica)
  vei merge prin tara si te vei intilni cu oameni, pai si nea Nicu mergea prin tara si se intilnea cu oameni, care ii cintau osanale si il ridicau in slavi, iar poporul facea foamea si frigul si ii era frica sa vorbeasca liber, ca securitatea ii batea de-i rupea pe cei care cirteau impotriva mult iubitului conducator.

  deci, ce mai ramine, chilolhane? doar pleava, esti o pleava, pe care trebuie sa o vinturam cit mai repede in cele 4 zari!!!!!!!

 8. gigimutu

  iohane,

  iti transmit traditionala salutare alupigus!

 9. satan exista

  Muianis nu este barbat;la o adica il bate si un adolescent(la propriu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.