Atitudini

Domnule profesor Ion Coja vă știu om de onoare, țineți-vă de cuvântul dat!

  Profesorul Ion Coja îl pune la punct pe un postac sionist de pe site-ul său, dar degeaba…     […]

 

Profesorul Ion Coja îl pune la punct pe un postac sionist de pe site-ul său, dar degeaba…

                                  Domnule Surena,

Cred că ați abuzat prea mult de anonimatul după care vă ascundeți. Ultimele dvs mesaje, către dl Albin Marinescu mai ales, dar și către o doamnă colaboratoare, au scăzut mult nivelul site-ului, nivel pe care cu ani în urmă v-ați priceput să-l ridicați și am recunoscut asta cu plăcere. Dar ultimele dvs comentarii vă dezvăluie ca persoană duplicitară și lipsită de bună cuviință. V-ați dedat la atacuri la persoană, inadmisibile într-o polemică în care una din părți a ales anonimatul. Este un gest laș, dezonorant! Dl Albin Marinescu, care face o treabă atât de utilă în publicistica actuală, merită respectul oricărei persoane serioase din țara noastră. V-ați făcut o țintă din a-l decredibiliza. Gest suspect de colaborarea cu puterea ocultă pe care dl Albin Marinescu, cu un curaj vecin cu nebunia, o demască prin publicațiile sale. Eu îl prețuiesc mult pe dl Albin Marinescu și-mi pare rău că pe acest site a avut parte de cel mai nedemn și mai josnic atac la persoană, nu la ideile sale!…

Nu insist, nu-mi face plăcere să vă adresez acest mesaj de despărțire. Dacă reușiți să reveniți la stilul primelor comentarii, sunteți bine primit în continuare, cu condiția de a vă cere iertare de la colegii de site pe care i-ați porcăit până acum într-un mod rușinos, inadmisibil.

Vă recomand să luați o pauză de câteva săptămâni, să vă faceți un mic examen de conștiință și să reveniți pe acest site numai în condițiile cerute mai sus!

Până atunci, tot binele.

                                                                                                                           Ion COJA

Sursa: Site Ion Coja

PS: Domnule profesor Ion Coja ați promis, în acest scurt articol, că o să luați măsuri împotriva individului care-și spune „surena” și sub pavăza anonimatului împroașcă pe alții cu noroi. Deoarece respectivul are în continuare același comportament de nemernic, care jignește și calomniază fără probe doar pentru discreditarea autorilor naționaliști – atenție, nu este vorba doar de mine! – și fără să-și asume curajul propriei identități, aștept să procedați așa cum ați promis,deoarece eu vă știu ca fiind un om de cuvânt!

                                                                                                                 Marius Albin Marinescu

Citiți și:

Naționaliștii români sunt revoltați de cloaca propagandiștilor sioniști și antiromâni oploșiți pe site-ul profesorului Ion Coja

Alogenul Călin Kasper, o trompetă globalistă care pozează în naționalist român

Despre minciuna propagandei iohanniste: „Marius Albin Marinescu a fost turnător la Securitate”

9 Comments

 1. Nea Ion De La Raion

  Surena pare a fi chiar un alter ego al domnului Ion Coja, un pseudonim de care se serveste cind ii tuna…. Ciudata si suspecta psihologie !…

 2. Nelu

  Dan Cristian Ionescu spune ca website-ul lui Ion Coja e administrat de o persoana in care nu se poate avea incredere. Nu exista suficienti informaticieni in Romania in care sa ne putem increde ? Website-ul lui Ion Coja are o anumita directie pe care i-a dat-o domnia sa, si informaticianul care il administreaza ar trebui sa aiba grija ca ea sa fie pastrata.

 3. alex

  Dupa parerea mea, d-l Ion Coja este prea ingaduitor cu acest jidan sionist! Cred, ca si d-l Dan Cristian Ionescu, ca administratorul site-ului trebuie inlaturat!

 4. Marchizul de Sade

  Eu cred ca Dl Coja e pur si simplu pervers si isi injura colaboratorii. E analizabil psihiatric sau, mai simplu, sekuristic…Trebuie evitat sanitar. Atita tot .

 5. Dan Cristian Ionescu

  Prin anii ’70 ONU dadea Chinei un ultim avertisment, era al nu mai stiu al citelea ultim avertisment. Dl. Coja a adoptat politica ONU. Nu mi-a dat nici un raspuns la scrisoarea pe care i-am trimis-o (nici vorba sa o posteze!), a sacrificat (temporar!) un pion, dupa care a facut ca strutul. Dl Coja l-a sfatuit pe “Surena” sa se retraga de pe site un timp. Dar nu “Surena” este dusmanul principal al romanilor, acela este “Nicu Cohen”. In decursul timpului, dl. Coja i-a dat lui “Nicu Cohen” citeva zeci de ultime avertismente. La un moment dat, “Nicu Cohen” a disparut si in locul lui a aparut “nick”. In ultimele zile, sub ochii democratici ai d-lui Coja, “nick” a batjocorit martirii romani, credinta noastra, imnul nostru, a declarat ca cel pe care multi il consideram un erou si un simbol national, Capitanul Corneliu Zelea Codreanu, a fost un evreu tradator. Azi pentru prima data, la sfirsitul unui comentariu postat de “nick”, a fost nevoit sa semneze asa cum era firesc, “Nicu Cohen”. Fara indoiala acesta este seful celulei sioniste care a pus stapinire pe site. Cit timp acesta va posta in continuare (cum a facut si azi in multe rinduri la diferite articole), acest site nu are sanse de insanatosire. I-am scris d-lui Coja ca nu vreau ca numele meu sa fie asociat cu site-ul domniei sale. In ultimul timp, la articolele mele preluate de pe Justitiarul, postacii satanei se lansau in insulte la adresa mea. Foarte de curind, JMT, o achizitie noua (banuiesc evreu stabilit si el in SUA, ca alti citiva postaci) scrie ceva uimitor: dupa ce de aproape 30 de ani eu scriu despre adevarurile pe care le-am cunoscut in mod direct dar sint ascunse, el pretinde ca niciodata adevarul nu se va cunoaste din cauza celor ca mine!

 6. Fantoma lui Vadim

  Domnule Dan Cristian Ionescu, De ce nu luati in considerare o varianta mai simpla. Daca Dl Ion Coja este si “Surena”, vulgar agresiv, mincinos, confuz, si “Nicu Cohen”, nu-l mai caracterizez, si alte nickname-uri, porecle, pseudonime, la fel de violenti, vulgari ca Dl Coja insusi, antisemiti sau sionisti ofensivi, ca Dl Coja insusi. Daca Dl Coja Ion nu e Ion Coja ci doar pseudonimul unui birou Secu… Acum daca Dl Coja joaca pentru Securitate, FSB, Mossad, CIA , BND si ,desigur, putin si pentru un ipotetic Ion Coja care ar mai exista, nu putem sti. Pentru Securitate oricum trebuie sa joace pentru ca alfel nu ar fi lasat sa se amuze. Era un nationalist autentic CV Tudor ? Dar Gheorghe Funar, instrumentat de rusi sau de americani ? In astfel de jocuri se practica adesea “steagul strain “. Foarte probabil ca Dl Coja nu-si mai aminteste cine e si nici cum se numeste de fapt. Probabil ca in somn isi spune Surena sau Nicu Cohen…

 7. Dan Cristian Ionescu

  Nu m-am gindit la aceasta posibilitate fiindca nu imi pare veridica. Nu stiu cit timp ati alocat dvs. studierii acestui site, insa eu il citesc constant de trei ani si jumatate iar in ultimul timp m-am concentrat si asupra a sute de comentarii. Dl. Coja are o virsta (merge pe 77 de ani, sa-i mai dea Dumnezeu multi ani pe calea cea dreapta). Dl. Coja scrie articole, isi posteaza propriile comentarii. In primul rind, nu ar fI avut timpul material necesar pentru a scrie si miile de comentarii semnat Nicu Cohen (sau “nick”) si Surena. In al doilea rind, Nicu Cohen s-a infiltrat cu comentarii si pe alte site-uri patriotice, stie limba ebraica, cunoaste lucruri pe care doar un evreu le poate cunoaste, are instalat pe leptop,alfabetul ebraic, am gasit foarte multe comentarii pe care le-a postat la ore nepotrivite pentru Romania, dar potrivite pentru SUA. In al treilea rind dl. Coja si ceilalti doi reprezinta trei personalitati total diferite, cu trei stiluri total diferite. O personalitate dubla poate sa existe dar una tripla, care nu se tradeaza niciodata, eu consider ca este imposibil. Ridicati unele intrebari la care nu va pot raspunde. Eu insumi am intrebari la care nu gasesc raspunsul. Mi-as mai dori o intilnire cu dl. Coja, dar daca nu mi-a dat nici un raspuns la mail, nu cred ca este dispus sa se mai intilneasca cu mine. .

 8. Fantoma lui Vadim

  Da, Domnule Dan Cristian Ionescu, in ce-l priveste pe “Nicu Cohen”, se poate sa aveti dreptate. Dar se poate si ca Dl Profesor sa fi invatat ebraica la cererea superiorilor… Si oricum Biroul poate avea oricind la dispozitie un “Nicu Cohen”, atit de zi cit si de noapte… In schimb, “Surena” pare a fi cealalata fata, odioasa, nocturna, a Dlui Coja Ion. Ceea ce nu inseamna ca fata oficiala, diurna, e foarte diferita de pseudonimul Surena. Interesele Securitatii sint complexe, desi sint numai pentru ei si nicidecum pentru tara, incit sint greu de inteles de un om cinstit. Ion Coja a fost intotdeauna foarte dubios, dar in ultimii ani s-a depasit pe sine. Atacurile pe site-ul sau, prin nickname-uri, indreptate impotriva Dlui Marius Albin Marinescu, ii definesc abjectia in toata spledoarea ei. Si contorsionismul psihologic abisal…

 9. Cornel-Dan Niculae

  Daca vrei sa comentezi pe site-ul domnului profesor Ion Coja esti interpelat brusc de un intermediar: DisQus, care iti pretinde sa ii dai acces la datele tale (cel putin pe unde umbli cu calculatorul / smartphon-ul; sa iti umble in date). Serviciu web gazda de comentarii, Disqus este detinut din decembrie 2017 de catre Zeta Global, firma detinuta la randul ei de catre evreul David A. Steinberg. Asta-i viata! Am schimbat doua-trei vorbe cu dl. profesor Ion Coja la recenta lansare de carte a dlui comandor Radu Theodoru, dar urmeaza sa mai vorbim. Eu nu pot comenta acum pe site-ul domniei sale la un articol al meu (text scris acum 16 ani intr-o carte a mea si postat fara sa fi stiut acum cateva zile), caci nu respect conditiile de a comenta (conditiile DisQus), desi sunt calomniat de alti comentatori cu false identitati (dar care intrunesc conditiile). Asta-i viata! Viata este oricum frumoasa si interesanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *