Observator

Donald Trump: bilanțul

                     „Clovnul” de la Casa Albă… „Clovnul” de la Casa Albă […]

 

                   „Clovnul” de la Casa Albă…

„Clovnul” de la Casa Albă tocmai a negociat patru acorduri de pace în Orientul Mijlociu, ceea ce 71 de ani de intervenție politică și război fără sfârșit nu au produs.

„Clovnul” de la Casa Albă este primul președinte care nu a implicat Statele Unite într-un război în străinătate de la Eisenhower incoace.

„Clovnul” de la Casa Albă a avut cel mai mare impact asupra economiei, a adus locuri de muncă și a redus șomajul negrilor, latino și nativilor cauzat de un alt președinte…

„Clovnul” de la Casa Albă a dezvăluit corupția profundă, răspândită și pe termen lung în FBI, CIA, NSA și în partidele republican și democrat.

„Clovnul” de la Casa Albă a făcut NATO să prospere și a lăsat partenerii alianței să înceapă să își plătească singuri costurile.

„Clovnul” de la Casa Albă a neutralizat nord-coreenii, împiedicându-i să dezvolte o altă putere nucleară, să trimită rachete în Japonia și să amenință coasta de vest a Statelor Unite.

„Clovnul” de la Casa Albă a transformat relațiile cu chinezii, a readus sute de companii în Statele Unite și a reînviat economia. Bravo !

„Clovnul” de la Casa Albă a finalizat numirile a trei judecători ai Curții Supreme și a aproape 300 de judecători federali.

Același „clovn” din Casa Albă a redus impozitele, a mărit rambursarea standard IRS, determinând ca piața de valori să creasca la niveluri record, care influențează pozitiv pensiile a zeci de milioane de cetățeni.

Acest „clovn” din Casa Albă a expus pedofilia pe scară largă a guvernului și Hollywoodului, expunând traficul sexual al minorilor din întreaga lume.

„Clovnul” de la Casa Albă funcționează gratuit și a pierdut peste două miliarde de dolari din proprii bani în serviciu – și a făcut toate acestea și multe altele în ciuda opoziției celor amenințați pentru că sunt expuși ca criminali.

Am înțeles, nu-ți place de clovn. Mulți dintre voi îl urăsc și îl disprețuiesc. Este un om deștept. El slujește poporului american și continuă să slujească tuturor. Ce poti face altceva decât să-l poreclești și să râzi de el in timp ce iei virusul chinezesc ?

Și vă rog să-mi spuneți ce a realizat Biden în cei 47 de ani de mandate.

Voi schimba oricând un „clovn” pentru mincinoșii ipocriți si corupți.

Nu-mi pasă dacă îmi place persoana lui, nu știu dacă voi dori să beau o bere cu el, dar prefer un lider puternic care nu se teme să dea cu piciorul in cineva. Nu am nevoie de o figură de tată – am deja una. Nu am nevoie de un mentor – asta sunt Hollywood și CNN, MSNBC, ABC, NBC, CBS și The New York Times.

Nu am nevoie de cineva care să mă ajute, dar nici nu vreau un obstacol sau un monstru de mlaștină, corupt, senil și dement.

Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Donald J. Trump – cel mai iubit președinte din istoria Statelor Unite ale Americii.

                                                                                                       Guy Johnson

 

The White House „clown” negotiated four peace agreements in the Middle East, which 71 years of political intervention and endless war had failed to produce.

The White House „clown” is the first president who has not involved the United States in a war overseas since Eisenhower.

The White House „clown”  has had such an impact on the economy, that he created jobs, lowers the unemployment of blacks and Latinos-Americans for which another president was responsible.

The White House „clown”  has unveiled deep latent corruption inside the FBI, CIA, NSA and both Republican and Democratic parties.

The White House „clown”  neutralized North Koreans, preventing them from developing new nuclear weapons, breaking their ability to send missiles to Japan and threaten the west coast of the United States.

The White House „clown” has normalized relations with China, brought hundreds of companies back to the US and stimulated the economy.

The same „clown”  in the White House cut taxes, raised the IRS standard wedding refund from $ 12500 to $ 24400, drives the stock market at record levels, which influenced positively tens of millions of citizens pensions.

This „clown”  in the White House has revealed widespread pedophilia to government and Hollywood, revealing juvenile sex trafficking worldwide.

The White House „clown” works for free, he gave more than $ billion of his own fortune to public service – he did all this and much more in the face of misinformation and opposition from threatened people because that they know their crime will be revealed if he gets re-elected.

Many of you hate and despise him. How clever. He serves the American people and continues to serve the world. What are you doing besides making fun of him and calling him „an orangutan who caught the Chinese virus”?

And please, please tell me what Biden would have accomplished in his 47 years in politics?

And I should trade this „clown” for a snake tongue and hypocritical and corrupt liars? I don’t care if I’d like to drink a beer with him. I prefer a strong leader who isn’t afraid to kick the ass from who deserves it. I don’t need a father figure. I don’t need a mentor, this is already the role Hollywood and CNN, ABC, NBC, CBS and the New York Times.

I don’t need anyone to assist me, but I don’t want to be led by a corrupt man, known as senile and half-demented, puppet in more powerful hands.

God bless Donald Trump, the most unappreciated president in history.

                                                                                                            Guy Johnson

Sursa: https://www.facebook.com/Hey-Feminist-What-Are-You-Gonna-Do-About-It-978938252154619/

 

 

11 Comments

 1. IQ100

  Da l in ma -sa!
  Are acasa ce a tolerat in Colon–istan, unde s a testat votul “democrat”.
  L a sprijinit pe plavan, ne a luat gazele si petrolul pe redevente insignifiante, ne a vandut cu banii inainte rachete din generatia catapulta si avioane care zboara 3 din3, a pus batista pe tambal la Caracal, ne a căpătuit cu un zaharisit pe langa care Klema era un domn ce macar salva aparențele.
  Imi pare rau de el, pt ca imi pare rau de mine si de Romania. Dar macar cu Bideu violul e pe față. Nu mai sper nimic bun. De abia astept sa parasesc Lumea aceasta defectă .Cum nu stiu cat mai stau pe Aici ,
  Le urez de pe acum , muricanor multi chinexi, urși, persi si coreeni uniti, pe modelul Vietnam.

  • IQ100

   Erata:avioane care zboara 2 din3…vezi defilarea de 1 Dec Centenar, sanki, Unire.
   Apropo, anul asta, nema defilare.Dupa ce,de 3 ani incoace “Treceti,batalioane romane, Carpatii!” si “Tu, Ardeal” fusesera scoase din repertoriu.
   Probabil ca mai deranja “Imn eroilor”.Corect, cine mai stie de asa ceva?
   Am discutat azi on line cu un elev de liceu.Nu stia sa faca un comentariu la un pasaj dintr-un roman de război (WW II), pt. ca nu intelegea ce sumt alea bombardament sau adapost antiaerian.

 2. IQ100

  @traducător
  !! La ultimul paragraf!! “Unapprecoated” nu este “iubit”.
  Schimba toată “poanta” articolului si firul pardon, roșu , cel cu “clovnul”.

  • IQ100

   Unappreciated…

   • cornelius

    Raspunsul Dvs, ne-stimate domn, arata ca sunteti si un mare MINCINOS si LAUDAROS!
    Arata testul ca ai Q 100!
    Dar unul valabil, nu de la fabricile de diplome cum au politicienii romani actuali!

    MARS, POTAIE !!!

 3. jukov

  IQ 100 ,mai aveai un pic si il acuzai pe Donald Trump ca nu ti-a tuns iarba din gradina.Mentalitatea de asistati nu ne lasa sa dormim.In opinia ta nu e de vina femeia care isi da chilotii jos ci barbatul caruia i se scoala cand o vede.Sau poate nu discut cu un barbat.Cred ca asta a observat si Trump.

 4. Decebal Marcusanu

  Se vede ca nu mai ai mult de trait: ti-ai dat singur 3 erate. Macar lasa-i pe altii sa traiasca si nu mai scrie prostii. Ar trebui sa semnezi IQ00.

 5. UiMit

  Razboiul nu este încă pierdut în ce îl privește. Acum încep sa iasă gunoaiele la vedere. Este clar, statistic vorbind ca este un Președinte care a făcut multe pentru SUA și da, este iubit pentru ca este o persoana normala, cu bune și cu rele și nu un elitist ipocrit. In rest nu înțeleg de ca ar fi trebuit el sa ne rezolve noua problemele…. Dumnezeu sa-l ocrotească și sa-i dea putere!

 6. gheorghe

  Promisiuni infaptuite – mai mult decat a enumerat in campania din 2016:
  https://www.scribd.com/document/472372716/Trump-Accomplishments#from_embed

 7. Tudor

  Autorul a uitat cele patru(4) mile de gard construit. O milă pe an. (1 milă=1,6 km)

 8. Max

  “Nu gresalele lui l-au doborât, ci faptele lui cele mari” s-a spus despre un alt lider alungat necinstit de pe tron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *