Cadran international

Donald Trump oprește finanțarea pentru Organizația Mondială a Sănătății

  SUA va înceta să finanțeze Organizația Mondială a Sănătății pentru că „a eșuat în misiunea sa de bază”, ca […]

 

SUA va înceta să finanțeze Organizația Mondială a Sănătății pentru că „a eșuat în misiunea sa de bază”, ca răspuns la focarul de coronavirus, a anunțat marți seara președintele donald Trump, într-o conferință de presă la Casa Albă, transmite France24.

„Am dat instrucțiuni administrației mele să oprească finanțarea, cât timp se face o evaluare a rolului Organizației Mondiale a Sănătății în gestionarea greșită și acoperirea răspândirii coronavirusului.”, a declarat Trump.

Statele Unite este cel mai mare contribuabil la bugetul OMS, cu o cotizație de peste 400 de milioane de dolari în 2019, circa 15% din bugetul instituției.

Criticile lui Trump la adresa OMS au pornit la începutul lunii, când liderul american a declarat că SUA ar putea să oprească temporar finanțarea către Organizația Mondială a Sănătății (OMS), din cauză că a fost părtinitoare în privința Chinei în timpul pandemiei de coronavirus.

Donald Trump a arătat că OMS s-a plasat de partea Chinei de la începutul pandemiei, alimentând o poziție a organizației mondiale care a pus China „în centru”.

Secretarul de Stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat, încă de dinainte de declararea pandemiei de coronavirus, că nu are încredere în raportările Chinei și a precizat că în afară de o delegație de la OMS, regimul comunist nu a primit echipe de experți străini, care se oferiseră să ajute.

                                                                                         Șerban GEORGESCU

Sursa: RFI

       LIDERUL DE LA CASA ALBĂ S-A SUPĂRAT PE O.M.S.!

Acuzând ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII că a accelerat actuala pandemie, opunându-se măsurilor americane de a interzice în ianuarie zborurile avioanelor din China, liderul de la Washington (preşedintele Donald Trump) susţine că OMS ar fi făcut jocul Chinei și astfel, „punând CORECTITUDINEA POLITICĂ deasupra măsurilor de salvare a vieților”, „a împins dezinformarea…cu privire la virus SPUNÂND CĂ NU ESTE TRANSMISIBIL ȘI CĂ NU ESTE NEVOIE DE INTERDICȚII DE CĂLĂTORIE”!

Ce înseamnă, însă, că OMS este, în opinia sa, un liant al sintagmei „corectitudinii politice”? Înseamnă că această instituție, înregimentată globaliștilor, este susceptibilă luării unor decizii ideologice (neo-leniniste), cu interese subterane, în urma cărora alte țări, care au urmat sfaturile OMS, au experimentat „mari tragedii și au ratat oportunităţi încă din primele zile”!

Ca urmare, președintele Trump cere evaluarea rolului OMS în această pandemie, recomandă înghețarea finanțării acesteia de către SUA și avertizează că „va lucra direct cu alţii”(„grupuri foarte inteligente din punct de vedere medical”), redirecționând cele aproape 500 milioane de dolari acordate anual OMS…

                                                                                                   Prof. Costel NEACŞU

2 Comments

 1. parere

  Daca Trump nu se suceste cand isi va vedea imperiul imobiliar amenintat de jidanimea, de masoni, de iluminati si alti din astia, atunci are toata stima mea (nu ca ar avea nevoie, dar ca idee)

 2. FoxZy

  Un doctor care a completat sute de certificate de deces explică mecanismul prin care cineva care a murit din orice cauză, dar a fost „testat pozitiv” pentru Covid-19, este declarat ca fiind mort datorită virusului.
  Ghilimelele sunt pentru că testul PCR (polymerase chain reaction), nu determină prezența virusului, ci a antigenilor produși de organism pentru oricare dintre virusurile din familia Corona. Deci ești practic imun la virus (prezența antigenilor), dar totuși vei fi declarat ca „purtător de Coronavirus”. Asta știință

  https://eufrosin.wordpress.com/2020/04/15/cum-se-moare-de-covid-19-indiferent-de-adevarata-cauza-a-mortii/
  https://saccsiv.wordpress.com/2020/04/16/mortii-au-vorbit-iata-dovada-mascaradei-covid-19/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *