Cadran international

Douăsprezece citate ale avocatului Sidney Powell care arată de ce avocații lui Trump sunt absolut convinși că va câștiga alegerile

  Suntem pe punctul de a asista la cea mai grea bătălie juridică din istoria Statelor Unite. Da, rezultatul va determina […]

 

Suntem pe punctul de a asista la cea mai grea bătălie juridică din istoria Statelor Unite. Da, rezultatul va determina cine, Donald Trump sau Joe Biden, va câștiga președinția, dar, mai important, integritatea alegerilor din SUA este pe cale să fie judecată.

Literal, acesta este momentul în care stabilim dacă vor exista alegeri corecte în Statele Unite pentru viitorul previzibil.

Sidney Powell

Dacă se poate dovedi frauda, ​​aparatele de vot extrem de costisitoare vor trebui distruse în toată țara și modul în care organizăm alegerile noastre va trebui complet revizuit. Dar dacă frauda nu este dovedită, alegerile noastre vor continua să fie aceleași și nimeni nu va mai îndrăzni să le provoace din nou.

Deci, a spune că miza este foarte mare este o subevaluare.

Desigur, pe termen scurt, implicațiile acestei bătălii legale pentru țara noastră vor fi enorme. Dacă Biden câștigă președinția, zeci de milioane de conservatori își vor pierde încrederea în sistem complet și mulți dintre ei nu vor mai vota niciodată.

Dar dacă Trump câștigă președinția, zeci de milioane de liberali își vor pierde complet credința în sistem și vom vedea tulburări civile pe străzi la o scară pe care nu am mai văzut-o până acum.

Luați un moment și imaginați-vă câtă furie va fi în stânga dacă alegerile sunt inversate acum. Când Biden a câștigat, au sărbătorit sălbatic pe străzi, dar dacă Trump va ajunge în Casa Albă pentru un al doilea mandat, vor fi ca niște copii extrem de furioși cărora li s-a luat noua jucărie preferată.

În acest moment, majoritatea din stânga presupun că au alegerile în buzunar și că Trump nu poate câștiga.

Dar, cu fiecare zi care trece, continuă să apară tot mai multe dovezi ale fraudei electorale.

Știm că oamenii morți au votat, știm că oamenii care au lăsat marile state în balanță au votat oricum la aceste alegeri și știm că buletinele poștale au fost furate și trimise.

Există, de asemenea, declarații pe declarații ale martorilor care au văzut buletinele de vot aduse în secțiile de votare printr-o ușă din spate și alți martori care au văzut aceleași buletine de vot numărate mereu.

Dar cheia acestei bătălii juridice va reveni la aparatele de vot.

În special, esența cazului de a dovedi frauda va implica mașini și software furnizate de o companie canadiană numită Dominion Voting Systems.

Astăzi, mașinile și software-urile furnizate de Dominion Voting Systems sunt utilizate în 28 de state diferite.

Potrivit site-ului lor oficial , statele critice din Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Georgia, Arizona și Nevada sunt toate clienți.

Avocatul lui Trump, Sidney Powell, a declarat că a descoperit dovezi că un algoritm computerizat a fost folosit pentru a returna voturile lui Trump lui Biden și că a schimbat complet rezultatul alegerilor.

Aceasta este o afirmație foarte, foarte gravă și niciun avocat cu experiență nu ar face asta cu ușurință. Sidney Powell și-a pus întreaga reputație pe linie în această bătălie, are experiența de a lupta uriașe și de a le câștiga. Următoarele provin de la John Nolte:

Sidney Powell nu râde. A servit ca procuror federal timp de zece ani și a câștigat o reputație națională ca avocat, a convins-o pe generalul Michael Flynn în retragere să-și retragă pledoariile de vinovăție și să facă presiuni asupra Departamentului de Justiție. să renunțe la acuzațiile sale. A fost o prezență fermă și regulată în dezvăluirea coluziunii cu păcălirea Rusiei și, în opinia mea, tot ce a prezis s-a întâmplat.

Dar, desigur, aceasta este de departe cea mai mare luptă cu care s-a confruntat Powell.

Fie va câștiga și va deveni o legendă, fie va pierde și reputația ei va fi complet distrusă.

Miza nu ar putea fi mult mai mare pentru ea personal, dar pare destul de încrezătoare în a câștiga.

De fapt, iată douăsprezece citate din Powell care arată de ce este atât de convinsă că Trump va ajunge în Casa Albă pentru un al doilea mandat …

# 1 Powell : „A existat un efort masiv și coordonat pentru a ne fura aceste alegeri de la noi, oamenii din Statele Unite ale Americii, pentru a delegitimiza și distruge voturile pentru Donald Trump, prin fabricarea voturilor pentru Joe Biden.”

# 2 Powell : „În primul rând, nu spun niciodată ceva ce nu pot dovedi… și președintele Trump a câștigat nu doar cu sute de mii de voturi, ci și cu milioane de voturi care au fost strămutate de acest software. special concepute în acest scop. Am depus mărturie sub jurământ de ce a fost proiectat software-ul. A fost conceput pentru a pregăti alegerile.”

# 3 Powell : „De asemenea, au folosit un algoritm pentru a calcula voturile de care ar avea nevoie pentru a inversa [rezultatul] și au folosit computere pentru a returna acele voturi de la… Trump la Biden.”

# 4 Powell : „Au avut algoritmi. Aveau buletinele de hârtie care așteptau să fie introduse după cum era necesar. În special, voturile președintelui Trump în statele albastre [democratice] au crescut dramatic. Atunci au trebuit să oprească numărul de voturi. Trebuiau să meargă și să înlocuiască  voturile pentru Trump cu voturile pentru Biden.”

# 5 Powell : „Ei pot urmări votul în timp real. Ei pot rula un algoritm computerizat, după cum este necesar, pentru a inversa voturile, a le elimina sau a le modifica pentru a câștiga un candidat … Aceasta este o fraudă electorală criminală masivă, aproximativ în cel puțin 29 de state … Este evident că algoritmul și statisticile pe care experții noștri le monitorizează sunt loturi întregi de voturi și când voturile s-au modificat. Va încânta pe toată lumea din această țară când vom putea pune totul împreună și să-l explicăm cu martorii jurați și experții care au venit.”

# 6 Powell : „Chiar și propriul manual explică modul în care voturile pot fi șterse. Ei pot trage și plasa voturile lui Trump într-un folder separat și apoi îl pot șterge.”

# 7 Powell : „De fapt, avem calcule din Michigan și Pennsylvania, cred că dintr-o dată sute de mii de voturi cu un raport de 67% pentru Biden, 23% pentru Trump au fost încărcate de mai multe ori in sistem.”

# 8 Powell : „Au făcut-o intenționat, s-a calculat, au făcut deja. Avem dovezi din 2016 în California, avem atât de multe dovezi încât simt că vine printr-un furtun de incendiu.”

# 9 Powell : „Este absolut obraznic cum au cumpărat oamenii sistemul și de ce l-au cumpărat.”

# 10 Powell : „De fapt, fiecare stat care a cumpărat software-ul Dominion, cu siguranță, ar trebui să facă obiectul unei anchete penale sau cel puțin a unei anchete serioase de către Federații – despre agenții de stat care au cumpărat software-ul Dominion. software. Avem chiar dovezi ale unor mită, practic.”

# 11 Powell : „… a informat că s-au acordat sume substanțiale de bani membrilor familiei oficialilor care au achiziționat acest software.”

# 12 Powell : „Ne pregătim să anulăm rezultatele alegerilor în mai multe state.”

Știm deja că au existat „probleme” cu aparatele de vot Dominion în unele zone și știm, de asemenea, că a existat o „descărcare de urgență” pe aparatele lor de vot în noaptea dinaintea alegerilor.

În timp ce sursa „defectului” rămâne în curs de investigare, supraveghetorul de stat al sondajului, Marcia Ridley, a declarat pentru prima dată POLITICO pe 3 noiembrie că Dominion , care pregătește buletinele de vot pentru state dinaintea alegerilor, „au încărcat aseară ceva care nu este normal și a provocat o problemă. Acest incident raportat a împiedicat personalul să programeze cardurile inteligente ale alegătorilor pe aparatele de vot. Este ceva ce nu fac niciodată. Nu i-am văzut niciodată actualizând ceva cu o zi înainte de alegeri.”

Simplul fapt că a existat un plasture de urgență cu o zi înainte de alegeri nu dovedește nimic, dar pare suspect.

Și este, de asemenea, raportat că șeful securității sistemelor de vot din Dominion, Eric Coomer, a susținut că s-a asigurat personal că Trump nu va câștiga alegerile …

Într-un interviu uimitor realizat de Michelle Malkin, Joe Oltmann,(fondatorul Faith Education Commerce United), dezvăluie modul în care s-a infiltrat în Antifa și cum, într-o conversație cu membrii Antifa , a descoperit că „Eric de Dominion” ar fi făcut parte din discuția din săptămâna 27 septembrie 2020.

Oltmann a explicat că „Eric” le spunea membrilor Antifa că trebuie să „mențină presiunea”. Când unul dintre interlocutori a întrebat: „Cine este Eric? „ Cineva a răspuns: „Eric este tipul Dominion ”. Oltmann a spus, în timp ce conversația a continuat, cineva a întrebat: “Ce vom face dacă Fucking Trump câștigă?” Oltmann a parafrazat răspunsul lui Eric (tipul Dominion): „Nu vă faceți griji cu privire la alegeri, Trump nu va câștiga. M-am asigurat! ”

În cele din urmă, vom vedea ce se poate dovedi în instanță și ce nu se poate dovedi.

Aparent, evenimente juridice mari sunt pe cale să se întâmple și nu aș paria împotriva lui Sidney Powell.

Dacă Powell o poate realiza, va fi cea mai șocantă victorie juridică din istoria politicii americane și ne va răsturna complet țara.

                                                                                    Michael SNYDER,  Sfârșitul visului american

Noua carte a lui Michael, intitulată „Profețiile pierdute ale viitorului Americii”, este acum disponibilă în format broșat și Kindle pe Amazon.

Sursa: https://lesakerfrancophone.fr/les-jeux-sont-loin-detre-faits-rien-ne-va-plus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.