Pamflet

Dragnea e femeie-vampir și unguroaică pe deasupra!

  De mult bănuiam că ceva nu e în regulă, dar acum, cu ocazia vizionării tabloului atașat, vândut pe OLX, […]

 

De mult bănuiam că ceva nu e în regulă, dar acum, cu ocazia vizionării tabloului atașat, vândut pe OLX, încep să-mi dau seama că am avut dreptate. Dragnea, dragii mei, nu e om, ci Bampir.

Uitați-vă bine la pictura asta despre care cei care-o vând spun că e din 1910. E Dragnea întreg! Mă rog, acum îmi dau seama că cei care-i ziceau Dracnea aveau dreptate. E el 110%! Clar pe vremea aceea poza în femeie, dar la fel de pervers atrăgea sufletele nevinovate ale celor „dă dreapta” pentru a le suge sângele.

Acum, revenit în prim-plan, a pus ochii pe insula Belina, loc infam unde-și ducea victimele pedelo-usereo-peneliste, epuizându-le în partide prelungite de pescuit pentru ca apoi să se înfrupte din sângele lor pur.

Noroc cu actualul ministru al Mediului, atât de neprihănit încât n-a acceptat nicio circumvoluțiune pe creier. El a eliberat Belina, dar, ce să vezi, nemernicii ăia de-o stăpâniseră înainte n-au lăsat cheile de la clădiri! Uite-așa bravul nostru croitoraș n-a putut să inșpecteze zona. Clar ăia de la Tel Drum se știau cu musca pe căciulă, iar acum, la adăpostul întunericului, mută cadavrele de la Belina în Brazilia, acolo unde Dracnea și-a construit un castel de refugiu.

Și mai am o constatare care închide cercul: în pictura aia de la începutul secolului XX, se vede clar că Dracnea era unguroaică! Abia acum înțelegeți și voi, săracilor!, c-a avut dreptate Plăvanul când zicea că PeSeDe vinde Ardealul ungurilor. Vedeți? V-am spus eu!

Îi rog p-ăia de vând tabloul să treacă pe la casierie și să decarteze serios. Cu postarea asta, dintr-un tablou de 100 de lei de pe OLX, l-am transformat într-unul de licitație internațională.

Vă rog să înțelegeți, stimați domni, că nu-mi mai ajung banii de la ruși, astfel încât încep să iau și de la unguri. Hai că se poate!

                                                                                                                      Dan DIACONU

2 Comments

  1. un mizantrop

    Cel mai grav e ca Dracnea se dovedeste a fi grof…ce ne facem, iar bagam nobilii in puscarii?! Pai, nu ziceam ca gata cu rusii?! Macar pe baza dovezii clare, acum va primi o revizuire, ceva, chiar o anulare a sentintei (poate, ai de vad „proba” citesc si legea si-si fac, dragnului, datoria!), ca nici la CEDO nu mai avem sperante de cand a imputit Luluta si institutia asta cu „aerele” ei…
    P.S. Sa fi inceput Valcov licitatia din cavou?! Incearca sa ascunda probe?! Ce pazesc „oamenii legii”, procuratorii de elita, ii tin de sase covidului, atat?!

  2. Doamne, pictura aia e mai nasoala decat ce pictez eu. La mine in dormitor am picturile mele pe pereti, daca o aveam pe aia aveam cosmaruri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *