Lichele

Dragnea este un trădător, servește interesele străinilor ca și Iohannis

     Dragnea: cadouri peste cadouri pentru batjocoritorii nației române Ultimele săptămâni au fost deosebit de grele pentru liderul PSD, […]

 

   Dragnea: cadouri peste cadouri pentru batjocoritorii nației române

Ultimele săptămâni au fost deosebit de grele pentru liderul PSD, în ciuda aparențelor care au marcat, dimpotrivă, victorii după victorii. Au avut loc deconspirarea „listelor negre“ trimise de la Bruxelles cu persoane de condamnat de către justiția din România și devoalarea, ba chiar și desecretizarea, protocoalelor dintre SRI și instituții ale justiției sau administrației publice. Ce altceva decât deconspirările respective mai putea exista ca înfrângeri pentru „statul paralel“ și deci ca victorii pentru cei care pretind, precum dl Dragnea, că se luptă cu acesta?! Numai că dl Dragnea n-are nevoie de victorii împotriva „statului paralel“, pentru că tocmai postura sa de urgisit al acestuia și, mai ales, de permanent vânat al DNA îi aduce voturi populare și ce să mai vorbim de puterea în PSD! Domnia sa nici nu urmărește cumva înfrângerea „statului paralel“.

Are nevoie de existența acestuia ca de aer pentru a se proiecta pe sine ca adversar cu A mare și, prin incidență, proteguitor al oamenilor de rând în fața nelegiuirilor și persecuțiilor acestuia. Tehnică veche din lupta de clasă! Dacă dușmanul dispare, ce rost mai ai tu pe postul mântuitorului? Cu stăpânul extern, adevăratul stăpân al României, lucrurile sunt însă foarte clare, fără întortocheturi! Supunerea dlui Dragnea față de capitalul străin, proprietar și stăpân al țării, este oarbă! Domnia sa nu pune în niciun fel în discuție rânduielile actuale, de tip colonial, în care se găsește România! Iar impresia că dl Dragnea luptă pentru capitalul românesc este una complet falsă! De când a venit la conducerea PSD, dl Dragnea a promovat fără echivocuri sau ocolișuri o politică de aservire totală a țării față de capitalul străin. Una din componentele de bază ale acestei politici, numită oficial „relaxare fiscală“, constă în cadouri peste cadouri pentru capitalul străin, care este bogat, bine înzestrat tehnologic și financiar și deci n-are nevoie de cadouri, precum reducerea impozitării pe venit sau a aceleia pe dividende.

Nu aceeași „relaxare fiscală“ a fost promovată față de capitalul românesc, ba, dacă analizăm bine, multe din respectivele cadouri pentru capitalul străin fiind plătite de capitalul românesc. Oricum, atunci când a cutezat să acorde salarii mai mari bugetarilor sau să majoreze salariul minim, dl Dragnea a avut grijă să însoțească măsurile cu substanțiale cadouri pentru multinaționale, doar-doar ca acestea să nu se supere cumva! Din marea amenințare – ticluită cu schepsis de dl Dragnea – privind introducerea unui derizoriu impozit pe cifra de afaceri care nu putea fi evazionat în locul impozitului pe profit (ceea ce ar fi limitat externalizările fără fiscalizare ale profiturilor realizate de multinaționale în România), au rămas să plătească acest impozit, ce să vezi, doar firmele românești, care în majoritate nici nu obțin profit! Și numai o intervenție de ultim moment a noului ministru de Finanțe a făcut ca firmele cu cifre de afaceri sub un milion de euro (peste 400.000, adică 90% din companiile românești) să urmeze a plăti acest impozit numai dacă optează pentru el (și nu pentru impozitarea pe profit).

Cadoul amețitor a fost însă mutarea contribuțiilor sociale în seama angajatului, de fapt, o deresponsabilizare socială a capitalului, care nu există nicăieri în Europa și cu care capitalul străin devine în România, ca nicăieri în lumea civilizată, stăpân de sclavi în fața muncii. Când au apărut „listele negre“ de la Bruxelles, dl Dragnea cred că a înlemnit. I se stricau dintr-o dată toate ploile, șerpuirea sa de împăcare a verzei cu capra! Nu mai era de ajuns să arate că el nu este implicat în vreun fel în chestiune, deși doar idioții pot crede că domnia sa nu știa de comenzile colonialiste de la Bruxelles.

Mai mult însă, guvernul său trebuia să pună măcar o întrebare veneraților săi comisari de tip sovietic de la Bruxelles. Iar aceștia se puteau simți vexați. Și atunci a băgat imediat mâna adânc în desaga cu cadouri substanțiale pentru stăpânul străin al țării, să nu cumva să-i scadă acestuia buna dispoziție! A inventat pe loc o comisie, condusă de premier, care să se îngrijească de aderarea la euro, spre a-și arăta atașamentul față de UE, de fapt, fidelitatea față de cei care îi batjocoresc permanent pe români și care, prin „listele negre“, și-au arogat dreptul de viață și de moarte asupra acestora. Ah, n-a fost de ajuns! Dl Dragnea a scos repede de la naftalină un proiect de lege privind redevențele, care trebuiau schimbate din 2014. Ce să vezi, potrivit proiectului, noile redevențe sunt chiar mai mici decât cele vechi, care sunt cele mai mici din lume! Și, ca în reclama Alo Shop de la TV, asta nu e tot! În aceeași zi – da, da, în aceeași zi! –, dl Dragnea s-a grăbit să pună Transgaz (operatorul transportului de gaze pe teritoriul României) să emită „decizia exhaustivă“ (așa se numește oficial respectivul act de trădare națională) prin care se autorizează începerea construcției conductei care va duce spre Vest gazele românești din Marea Neagră, la care românii n-au acces, cu toate că peste jumătate din ei se încălzesc, încă în secolul XXI, cu lemne. Dl Dragnea are motive să fie însă îngrijorat. Desaga cu resurse românești – ale pământului acestor locuri și ale oamenilor din aceste locuri – s-a cam golit. Și, vai, din ce va mai face domnia sa cadouri capitalului străin pe seama noastră?!

                                                                                                                                 Ilie ȘERBĂNESCU

Sursa: Cotidianul

 

7 Comments

 1. Domnule Serbanescu, Aveti perfecta dreptate! Piramida puterii in SUA este urmatoarea: La baza piramidei sunt politicienii inclusiv Presedintele, care se subordoneaza serviciilor secrete, care se subordoneaza la randul lor marilor actionari ai multinationalelor. Cetatenii simpli americani cred ca cei pe care i-a ales conduc! Fals! In Romania piramida puterii este si mai inalta! Adica Marii actionari ai multinationalelor -> servicii secrete -> politicieni SUA -> politicieni UE -> DNA -> Dragnea. Ce putere are Dragnea? Oricum a demonstrat ca mult mai repede pupa papucul Sultanului decat sa-si puna pielea la bataie pentru Romania.

 2. Lucidu

  Este corecta analiza prezentata. Dragnea e doar o sluga sinistra, exact cum a fost si Ponta sau Antonescu, cum e si Orban sau Ciolos& comp!
  Problema e ca astia nu se dau plecati deloc pana nu li se pune patura in cap si luati la suturi in piata centrala.
  Pana nu se iese in strada la gardurile DNA , Parchetului general, Cotroceni cu lozinca: Tradatorii condamnati! , nu se va realiza nimic si ne vom adanci in noroiul impotentei vesnice!

 3. Get

  Modelul Islanda 2009 pentru toti alogenii si tradatorii trebuie aplicat cat de curand posibil .

 4. Cosmin Contra

  Articolul absolut impecabil ..realitatea este că nu se poate face uniunea europeană pe independenta fiecărui stat în parte…și fără control (strict sau liber) el trebuie să existe marele rahat este când suntem mințiți fățiș și una se spune și alta se face iar realitate iese mult diferita prea multa minciuna multe secrete și deja știm unde este un secret exista un rahat ..cu cât e secretul cu atât și rahatul …cu cât ești mai liber cu atât ești mai urmărit ….

 5. IQ100

  Si lareferendum-ul pt familie tot cu dinapoia gandeste.Nici de Godzilla Hannah Pauker nu se ia.Dragnea pentru noi este Ponta doi.Si pentru ei, Basescu trei!

 6. Florin

  ATENŢIE la Agenda globalistă (iudeo-marxistă) aplicată de Uniunea Europeană și S.U.A, controlate de Israel!

  Cele mai importante puncte ale Agendei globaliste sunt:
  – Distrugerea popoarelor albe (europene) prin invazie islamică;
  – Distrugerea familiei prin legi pro-homosexualitate și legi prin care statul devine stăpân pe copiii noștri (grădinița obligatorie, clasa zero, “protecția copilului”… prin care statul marxist ne răpește copiii pentru îndoctrinare și subminează autoritatea părinților ).
  – Vaccinare obligatorie;
  – Atacuri teroriste organizate pentru legi BigBrother (control total prin suprimarea drepturilor și libertăților);
  – Separatism etnic (autonomie), regionalizare, federalizare… pentru dezmembrarea statelor naționale;
  – Îndatorare masivă la FMI – BM și privatizare (vânzarea capitalului autohton către corporații);
  – Moneda unică (euro), moneda virtuală (card și cip).

  După cum vedem, Agenda globalistă este susținută de Johannis, de toată clasa politică, de Servicii și de BNR! Așadar, pe baza acestei Agende trebuie să judecăm orice acțiune a clasei politice! Agenda globalistă trebuie să fie mereu punctul nostru de reper, busola noastră!
  Numai astfel îi putem identifica imediat pe criminalii din fruntea României care servesc Oculta Mondială. Şi numai astfel îi putem elimina de la putere!

  Numai astfel putem respinge manipularea, dezbinarea şi distrugerea națiunii române!
  Neamul românesc trebuie să se mobilizeze urgent şi concret pentru a elibera România din lagărul marxist UE. Ieşirea din UE este singura cale salvatoare, altfel vom dispărea ca națiune!

  Ori eşti cu România, ori eşti cu Uniunea Europeană!
  Ori eşti cu Iisus Hristos, ori eşti cu diavolul!

  RO-EXIT !!!

  P.S. Orice alegeri politice trebuie boicotate dacă nu candidează români (cu origine românească), care au dovedit prin fapte că sunt împotriva Agendei globaliste şi vor eliberarea României din lagărul iudeo-marxist UE.

  • Sara

   Florin,brvo!!Comentariul tau este excelent si ar trebui sa-l imprastii pe retelele de socializare masiv…Am obsevat ca sunt destui oameni complet neinformati,rupti total de ce se intampla .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.