Colimator

Dramoleta Nemeș- Kövesi, țintă falsă într-un război al serviciilor de informații

  Emil-Florin Nemeș și Laura Codruța Kövesi un cuplu iubăreț? Cică așa ar fi, după cum scriu „Cațavencii” (http://www.catavencii.ro/belgravistan-si-procuroristan-o-frumoasa-poveste-de-dragoste/). Emil-Florin […]

 

Emil-Florin Nemeș și Laura Codruța Kövesi un cuplu iubăreț? Cică așa ar fi, după cum scriu „Cațavencii” (http://www.catavencii.ro/belgravistan-si-procuroristan-o-frumoasa-poveste-de-dragoste/).

Emil-Florin Nemeș este coordonator de marketing și PR la „RCS & RDS” și are veleități de actoraș. El apare în reclamele cu pușcăriași de la postul prezidențial care a dat doi ambasadori iohanisieni, DIGI TV. „Vedeta” în dungi este din Târnăveni, aproape de Mediașul natal al Laurei Kövesi (Lascu). Un mândru ardelean, ungur după nume (nemes înseamnă, în maghiară, nobil de rang inferior), cu slana, telemeaua și ceapa pocnind în el, alături de dorința de secesiune și despărțirea de „miticii” din sud, unde totuși mănîncă și el o pâine, la București, chiar dacă făina din care-i făcută este ungurească.

Primul soț al doamnei Kövesi era tot ungur și culmea „coincidenței” lucra tot la „RCS & RDS”, ca director zonal de dezvoltare la Sibiu. Așa drag i-a fost doamnei procuror numele unguresc încât l-a păstrat și după divorț, nu a revenit la numele de familie Lascu, purtat ca domnișoară, de parcă i-ar fi fost rușine de taică-său. S-a prins și ea că în România este mai bine să porți nume ale unor etnii minoritare, doar așa ai șanse să promovezi sau să ajungi chiar președintele țării. În această colonie, numită România, e bine să fii orice, doar român nu!

Familiile Cioloș și Kövesi.

Familiile Cioloș și Kövesi.

Gluma se îngroașă având în vedere acuzațiile apărute în presă cum că Eduard Kövesi ar fi agent al serviciului unguresc de spionaj AVO.

Lipim, în continuare, piesele jocului puzzle: Zoltan Teszari, patronul „RCS & RDS” și implicit al DIGI TV, deși s-a îmbogățit în România, are așa o greață de țara asta încât locuiește la Budapesta, unde se află și sediul AVO.

                    DIGI 24 un „cal troian” în casele românilor

DIGI TV (DIGI 24) l-a susținut puternic pe Klaus Iohannis în campania electorală, inclusiv sponsorizare, pe lângă mediatizare, și a devenit ulterior un soi de post oficial al Cotrocenilor, dar și o tribună de comunicare folosită des de șefa DNA, Laura Codruța Kövesi.

Klaus Iohannis s-a revanșat, transformând în ambasadori doi jurnaliști de la postul unguresc în limba română, DIGI 24 (DIGI TV). Unul a fost licheaua antiromânească Emil Hurezeanu (agent dublu, CIA și BND – a lucrat la posturile de radio „Europa liberă” și „Deutsche Welle”, oficine cunoscute ale celor două servicii secrete) care nici măcar nu avea cetățenie română la momentul nominalizării sale ca ambasador în Germania, fiind cetățen german. Culmea culmilor: să numești un cetățean german ambasador al României în Germania!

Celălalt jurnalist de la televiziunea lui Zoltan Teszari a fost Luca Niculescu, numit ambasador în Franța. Altă lichea antiromânească și acest Niculescu care se agită, la fel ca stăpânul său, Iohannis, să arăte întregii lumi că românii sunt un popor de criminali, promovând un așa-zis holocaust în România. Ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu și Institutul Cultural Român de la Paris inaugurează azi, 5 mai 2016, o expoziție intitulată „Pogromul de la Iași”, unde cuvântarea de deschidere va fi rostită de Adrian Cioroianu. Putea să fie altul? Eventual doar Lucian Boia putea să-l înlocuiască, fiind cunoscut și acesta ca „bun român”.

ambasada Paris pogrom Iasi

Conform invitației la inaugurarea expoziției, aceasta este organizată de Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” (director general Alexandru Florian, cel care a inițiat legea așa-zisă antilegionară împreună cu trădătorul Crin Antonescu) și Ministerul Afacerilor Externe din România cu suținerea  Muzeului Memorial al Holocaustului din SUA (proaspăt vizitat de președintele Klaus Iohannis): „L’exposition est organisée par l’Institut national pour l’étude de l’Holocauste en Roumanie «Elie Wiesel» et le Ministère des Affaires Etrangères de la Roumanie avec le soutien du Musée du Mémorial de l’Holocauste des Etats-Unis.”

Despre mașinațiunile lui Klaus Iohannis în sensul culpabilizării poporului român pentru crimele comise de hiltleriștii lui am scris aici: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? Atenție, nu-l numesc hitlerist pe Klaus Iohannis la modul peiorativ, ci fiind cât se poate de conștient și conform unei realități indubitabile! Klaus Klaus Iohannis și-a declarat oficial FDGR-ul pe care-l conducea ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial

Tot de la postul acesta de televiziune, „DIGI 24”, a fost „pescuit” și actualul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș: sibianul Dan Suciu. Numai persoane de marcă a dat Sibiul în ultima vreme, dar să nu uităm că deschizător de drumuri a fost regele țiganilor, Cioabă!

Cică activitatea agenților secreți unguri ar fi fost principala țintă a „șpionilor” evrei de la „Black Cube”  –  o agenție privată de detectivi cu aromă de Mossad  – nu atât amantlâcul doamnei Kövesi i-a interesat pe ăia, cât rețeaua de spionaj AVO din România și infiltrarea acesteia în zone apropiate SRI-ului (Președinția României și DNA).

Cei de la „Black Cube” nu au fost interesați de jocul pervers ”De-a hotii și vardiștii” al porumbeilor.

Cei de la „Black Cube” nu au fost interesați de jocul pervers ”De-a hotii și vardiștii” al porumbeilor.

Nu trebuie omis faptul că Iohannis a numit alți doi alogeni ca șefi ai celor mai importante servicii secrete românești, SRI și SIE. Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu au fost beneficiari amândoi ai banilor lui George Soros, unul în calitate de angajat al fundației și celălalt ca bursier. Oare, în condițiile acestea, ei mai reprezintă cu adevărat interesele României? Întrebarea este pur retorică. MRU a oferit răspunsul în trecut, prin renunțarea la moștenirea Gojdu în favoarea Ungariei.

Concluzia mea: O șleahtă de alogeni antiromâni, fel și fel de zoltanteszari, alexandruflorieni, hellvigi și ungureni, în frunte cu klauswernerul, își fac mendrele în România, o colonie locuită de mămăligi purtătoare de nădragi, pe care o exploatează din toate punctele de vedere, atât economic-financiar, cât și informațional.

                                                                                                  Marius Albin MARINESCU

 

3 Comments

  1. stanciuc gheorghe

    Fratilor santem atat de prosti si ne subjuga astia cu tot cu pene santem de rasul lumii am prieteni in israel si nu le vine sa creada ce se-ntampla cu poporul si tara asta parca-s schizofrenici toti..

  2. Comitiselu

    Romanii ies sa apere antena 3 dar nu ies sa-si apere drepturile.
    LaB triste si moschiste

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *